Cum să purtați vârfuri goale în timpul frigului

Vârfurile goale rămân exact așa cum sugerează și numele lor și ele sunt perfecte pentru a arăta o piele fără să o suprasolicite. Deși aceste vârfuri pot fi utilizate fără probleme în vara caldă și în primăvara anului, este puțin mai complicat să le purtați în condiții de vreme rece. Cu toate acestea, având în vedere că există topuri de umăr cu mâneci lungi și chiar pulovere cu acest tip de neckline, acestea nu sunt articole de îmbrăcăminte exclusivă a sezoanelor fierbinți. Dacă nu doriți să părăsiți această modă abandonată împreună cu dragostea de vară și bronzul dvs., învățați să alegeți stilul potrivit și să combinați vârfurile goale în timpul celor mai reci luni.

pași

Partea 1
Alegeți un vârf gol

Imaginea intitulată
1
Alegeți o țesătură groasă. Din nefericire, este posibil ca topul tău cu bumbac cu amprente florale să nu fie în timpul sezonului de iarnă (să nu mai vorbim că te vei trezi de frig imediat ce ieși pe stradă). Dacă sunteți interesat să continuați să purtați această îmbrăcăminte în timpul cel mai rece al anului, căutați versiuni de țesături mai groase. Puteți găsi pulovere de lână groase cu umeri goi, precum și alte versiuni de țesături de iarnă, cum ar fi catifea și poplin.
 • Imaginea intitulată
  2
  Căutați versiuni cu mâneci lungi. Unul dintre cele mai bune lucruri despre vârfurile goale este că vă permit să arătați o piele în timp ce vă acoperiți brațele, abdomenul, pieptul și spatele. Dacă purtați acest stil de top în timpul lunilor reci, căutați versiuni cu mâneci lungi. Nu numai că veți menține cald în timp ce vă arătați umerii, dar vă veți îmbrăca, de asemenea, în funcție de sezon.
 • Probabil că ați văzut acei oameni tremurând în frig în timpul iernii pentru că purtau îmbrăcăminte în mod evident inadecvate pentru sezon. Nimeni nu va pasa cat de minunat este tinuta ta daca nu e locul si te ingheti de frig.
 • Imaginea intitulată
  3
  Căutați vârfuri cu gâtul scăzut, care nu alunecă. Există multe vârfuri goale care alunecă imediat ce vă mutați brațele. Este posibil să nu conteze dacă este fierbinte, dar este foarte enervant atunci când încercați să combinați acest îmbrăcăminte cu mai multe straturi în timpul iernii. De vreme ce, probabil, îți vei pune o haină când ieși sau chiar o jachetă deasupra vârfului toată ziua, este important să alegi unul care nu alunecă și nu rămâne pe loc. Căutați un vârf cu un elastic solid în jurul gâtului, astfel încât acesta să fie bine fixat pe umeri.
 • Dacă vă gândiți să combinați un top off-the-shoulder cu un sacou, încercați să îl cumpărați.
 • Puteți căuta, de asemenea, un bodi cu umeri goi. Această îmbrăcăminte este strânsă și mai puțin predispusă la mișcare și poate fi combinată cu pantaloni sau fuste, ca orice alt vârf.
 • Imaginea intitulată
  4
  Luați în considerare purtarea vârfurilor goale cu curele de umăr incluse. Dacă vă plac vârfurile goale, dar nu găsiți țesături groase și confortabile pentru iarna, încercați să utilizați versiunea fără bretele. Aceste topuri părăsesc umerii în aer, la fel ca și ceilalți, dar includ și curele de rulare, ca un vârf curea larg. Cu alte cuvinte, practic au o parte a umerilor tăiate și curelele normale pentru a fixa îmbrăcămintea în loc. Sunt o opțiune excelentă pentru oricine dorește să arate o piele fără a renunța la o bună aderență.


 • Partea 2
  Combinați vârful gol al umerilor cu accesoriile

  Imaginea intitulată
  1
  Puneți pe un sacou. Faptul că aceste topuri au o tăietură unică și originală nu înseamnă că nu le puteți combina cu hainele de iarnă de bază. Un vârf remarcabil și strâns fixat este foarte elegant și modern, cu o jachetă potrivită, lăsând colierul și umerii ușor expuși. Puneți o chiligară confortabilă peste un vârf peste umăr, pentru a merge confortabil și cald, în timp ce arătați niște piele.
  • Deși jacheta vă acoperă umerii, puteți totuși să afișați decorul original al acestor vârfuri.
 • Imaginea intitulată
  2
  Pariați pe o opțiune simplă cu un strat. Dacă purtați un vârf gol la umăr care tinde să se miște sau să cadă atunci când puneți un sacou, puteți opta pentru o căptușeală. Practic, hainele de iarna sunt haine calde, fara maneci, care te vor mentine calde fara a face alunecarea de sus si sa se miste constant.
 • Straturile nu sunt doar confortabile și practice, ci vă permit să obțineți un stil sofisticat și foarte la modă. Totul este un avantaj!
 • Imaginea intitulată
  3
  Păstrați-vă căldura prin a pune pe o fulare sau o fată de blană fals. S-ar putea să vă simțiți prea frig cu umerii, claviculele și gâtul în aer. În acest caz, combinați îmbrăcămintea cu o eșarfă mare și caldă. Dacă doriți să vă reparați mai mult sau să căutați un stil mai elegant, un șal sau un fust din piele sintetică vă poate transforma complet tinuta. În funcție de opțiunea pe care o alegeți, puteți continua să arătați umerii sau gâtul din partea de sus, păstrând în același timp cald.
 • Imaginea intitulată
  4
  Puneți o cămașă sub. S-ar putea să vă gândiți că această opțiune va ruina efectul oricărui umăr gol, dar poate arăta grozav. Deși nu vă permite să arătați cât de mult piele, puteți să arătați în continuare gâtul original al umerilor goi de sus. Încercați să combinați o bluză în afara umărului cu o cămașă de dantelă sau cu niște șorțuri de jos pentru a crea un contrast deosebit. Puteți, de asemenea, pune pe o cămașă de bază sau strappy sub o imprimare cu umăr deschis sau cu gâtul pentru a păstra focalizarea pe partea de sus.
 • Încercați vârfurile goale cu hainele pe care le aveți deja în dulap și este posibil să fiți surprinși să vedeți combinațiile care vă plac.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să păstrați hainele de iarnăCum să păstrați hainele de iarnă
  Cum să cumperi un garderobă de varăCum să cumperi un garderobă de vară
  Cum se obține un dulap de bază (pentru fete)Cum se obține un dulap de bază (pentru fete)
  Cum să vă creați propriul stil de îmbrăcăminteCum să vă creați propriul stil de îmbrăcăminte
  Cum de a alege culorile care merg cu pielea taCum de a alege culorile care merg cu pielea ta
  Cum sa alegi culoarea hainei pe care o vei folosiCum sa alegi culoarea hainei pe care o vei folosi
  Cum sa alegi un parfum de iarnaCum sa alegi un parfum de iarna
  Cum să fii la modă la o petrecere la piscinăCum să fii la modă la o petrecere la piscină
  Cum să evitați să aveți pielea exfoliantăCum să evitați să aveți pielea exfoliantă
  Cum sa faci seturi de haine drăguțeCum sa faci seturi de haine drăguțe
  » » Cum să purtați vârfuri goale în timpul frigului

  © 2011—2020 ertare.com