Cum să purtați ruj de cireșe

Purtarea rujului roșu nu este singura modalitate de a crea o impresie. Un ruj periculos de culoare cireș poate fi la fel de dramatic și sexy ca orice culoare roșie. Aceasta înseamnă că poate fi aproape la fel de dificil de purtat. Trucul pentru a face ca rujul de cireșe să arate bine este să găsești tonul potrivit și compoziția pentru tonul pielii și nevoile tale. De asemenea, este important să o combinați cu o linie de buze și să o completați cu machiaj pe față și ochi pentru a obține aspectul perfect.

pași

Partea 1
Alegeți un ruj de culoare cireș

Imaginea intitulă Purtați Ruj de Berry Pasul 1
1
Decideți cât de întuneric și opac doriți să fie rujul. Există o gamă largă de rujuri de cires pe piață, între gamă, de la lumină la întuneric și de la foarte opace la transparente. Decideți cât de intens doriți să fie culoarea cireșului, pentru a alege rujul potrivit.
 • Rujul opac și întunecat poate părea foarte îndrăzneț dacă aveți piele curată. Asta nu înseamnă că nu poți purta un ruj întunecat de cireșe dacă ai piele echitabilă. Pur și simplu, trebuie să alegeți o compoziție mai transparentă.
 • Dacă aveți o tonă medie a pielii, puteți opta pentru un ruj mai întunecat și mai opac, deoarece nu se va distinge la fel de mult cu tenul.
 • Pentru pielea întunecată, este convenabil să alegeți un ton foarte întunecat și bogat, astfel încât să nu se confunde cu pielea.
 • Imaginea intitulă Purtați Ruj de Berry Pasul 2
  2
  Determinați tonul pielii. Pentru a alege un ruj de cireșe, este important să țineți cont de tonul pielii dvs. pentru a găsi opțiunea care vă convine cel mai bine. Unele nuanțe vor fi mai bune dacă pielea este caldă, în timp ce altele vor fi mai potrivite pentru piei reci. Dacă aveți piele neutră, puteți alege tonul care vă place, deoarece acestea vor arăta bine.
 • Pentru a determina tonul pielii, priviți venele din interiorul încheieturii mâinii. Dacă au o culoare verzui, aveți piele caldă. Dacă au o culoare albăstrui sau au tendința de purpuriu, aveți piele rece. Dacă venele sunt de culoare albastru-verde, aveți piele neutră.
 • O altă modalitate rapidă de a determina tonul pielii dvs. este să vă gândiți dacă arăți mai bine cu bijuterii de aur sau argint. Tonurile de aur sunt mai bune pe pielea caldă, în timp ce tonurile de argint sunt mai potrivite pentru piei reci. Dacă amândouă vă potrivesc, probabil că veți avea piele neutră.
 • Imaginea intitulă Purtați Ruj de Berry Pasul 3
  3
  Găsiți un ruj care se potrivește cu tonul pielii. Odată ce știi ce ton de piele ai, poți selecta rujul de cires care se potrivește cel mai bine tenului tău. Pielea caldă este mai bună cu tonurile de cireșe cu nuanțe calde, în timp ce pielea rece favorizează tonurile la fel de reci. Dacă pielea este neutră, puteți alege orice ruj care vă atrage atenția.
 • Dacă aveți piele caldă, alegeți nuanțe cu nuanțe portocalii, cum ar fi vermilion, vin sau tonuri de cireșe cu nuanțe de culoare roșie.
 • Dacă aveți piele rece, alegeți nuanțe de cireșe cu nuanțe de albastru, cum ar fi vinul, culoarea intensă a prunii sau tonurile de cireșe.
 • Tonurile de mahon sau de prune arata de obicei bine cu toate tipurile de piele.
 • Imaginea intitulă Purtați Ruj de Berry Pasul 4
  4
  Fiți atenți la finisajul rujului. Finisajul rujului de cirese poate afecta aspectul si durata acestuia. Un ruj mat are tendința de a face culoarea mai opacă și de a menține buzele mai lungi. Creionul cremos va avea o culoare foarte intensă, dar va face mai umed și de obicei nu durează atât de mult. Rujii cu luminozitate au de obicei o culoare transparentă, multă umiditate și au tendința de a fi șterși curând.
 • Dacă doriți să vă asigurați că rujul durează toată ziua, utilizați un ton mat.
 • Dacă buzele dvs. sunt uscate și crăpate, alegeți un ruj cremos sau lucios. Este posibil să trebuiască să-l atingeți în timpul zilei, dar vă împiedicați buzele să pară uscate și crăpate.
 • Partea 2
  Pregătește-ți buzele

  Imaginea intitulă Purtați Ruj de Ruj cu Pasul 5
  1
  Exfoliați-vă buzele. Culorile bogate, adânci, cum ar fi ciresul, tind să sublinieze orice parte uscată sau aspra. Pentru a vă asigura că buzele sunt moi și matasoase, utilizați un scrub pentru buze pentru a îndepărta pielea moartă înainte de aplicarea rujului. Pentru a folosi scrubul pentru buze, utilizați o cantitate mică și masați buzele în mișcări circulare cu degetul. Îndepărtați rămășițele de exfoliere cu o cârpă caldă.
  • Scrubs pentru buze pot avea instrucțiuni diferite. Asigurați-vă că verificați ambalajul pentru a determina modul corect de aplicare și îndepărtare a exfoliantului.
  • Îți poți face propriul scrub pentru buze cu ingredientele pe care le ai în bucătărie. Se amestecă în părți egale zahăr și ulei de măsline pentru a face o pastă și utilizați-o pentru a vă masura buzele așa cum ați face cu un scrub cumpărat de magazin.
 • Imaginea intitulă Purtați Ruj de Berry Pasul 6
  2
  Aplicați un balsam de buze hidratant. După ce vă exfoliați buzele, este important să fixați umiditatea, pentru a putea aplica rujul de cireșe într-un mod neted și omogen. Utilizați balsamul de buze de hidratare preferat pentru a vă umezi buzele și pentru a le pregăti pentru ruj. Lasati buzele sa-l absoarba timp de cel putin cinci minute inainte de a folosi profiler si ruj.
 • Dacă sunteți îngrijorat de faptul că balsamul pentru buze va lumina rujul, asigurați-vă că eliminați excesul cu un țesut înainte de a aplica culoarea.
 • Imaginea intitulă Purtați Ruj de Berry Pasul 7
  3
  Profil și umple buzele tale. Linerul pentru buze împiedică rujul să iasă din linia buzelor și, în același timp, servește drept bază pentru evidențierea culorii. Utilizați un profiler în culori neutre, care se potrivesc culorii naturale a buzelor sau un profil de cireș care se combină cu rujul ales pentru a schița linia buzelor și apoi le umple ușor.
 • Dacă doriți să garantați o culoare de cireș bogată și intensă, utilizați un profiler care se combină cu rujul.
 • Pentru un aspect mai moale, optează pentru un profil neutru.
 • Partea 3
  Aplicând rujul de cireșe

  Imaginea intitulă Purtați Ruj de Berry Pasul 8


  1
  Utilizați degetul pentru a picta fără probleme. Dacă aveți piele clară sau intenționați să purtați rujul în timpul zilei, probabil că nu doriți ca culoarea să fie prea intensă. Pentru a vă înmuia aspectul, împrășați degetul cu rujul și atingeți ușor buzele cu degetul pentru a le vopsi.
  • Aveți grijă când aplicați rujul pe marginea buzelor. Este dificil să fii precis cu vârful degetului, astfel încât să fie posibil să doriți să utilizați un profiler de buze de același ton și să aplicați această tehnică numai în centrul buzelor.
 • Imaginea intitulă Purtați Ruj de Berry Pasul 9
  2
  Pentru a obține o culoare mai opacă, vopsea-ți buzele direct cu rujul. Veți obține o culoare mai bogată și mai opacă cireș dacă aplicați rujul direct. Trageți-l ușor prin buze, acordând o atenție deosebită marginilor pentru a împiedica rujul să părăsească linia buzelor.
 • Dacă credeți că nu puteți avea precizia necesară cu rujul, utilizați o perie de buze. Culoarea nu va fi atât de opacă, dar veți obține o culoare foarte bogată și o precizie mai mare.
 • Imaginea intitulă Purtați Ruj de Berry Pasul 10
  3
  Îndepărtați rujul în exces. Dacă doriți ca rujul de cireșe să rămână mai lung, aplicați mai multe straturi. Cu toate acestea, nu aplicați excesul de ruj și evitați să ieșiți din linia buzelor. Înainte de a aplica al doilea strat, utilizați un țesut pentru a elimina excesul de ruj, trecând-o prin buze.
 • Dacă aveți șervețele de îndepărtare a machiajului care sunt adesea folosite pentru a elimina excesul de ulei de pe față fără a deteriora machiajul, le puteți folosi pentru buze. Elimină excesul de emolientă lăsat de ruj fără a afecta culoarea.
 • Imaginea intitulă Purtați Ruj de Berry Pasul 11
  4
  Aplicați un al doilea strat de ruj. Odată ce ați scos rujul în exces, aplicați un al doilea strat. Încercați să o faceți cu aceeași precizie ca și cu primul strat, astfel încât rujul este obișnuit și arată bine.
 • Dacă ați aplicat primul strat direct cu rujul, puteți alege să îl faceți cu degetul sau cu o perie pentru al doilea, deoarece primul strat asigură o bază bogată pentru a face culoarea să arate plictisită.
 • Partea 4
  Alegeți machiajul pentru a purta cu rujul de cires

  Imaginea intitulă Purtați Ruj de Berry Pasul 12
  1
  Utilizați un machiaj ușor pentru față. Folosind un ruj de culoare cireș, cu o bază mată greu, vă puteți face să arătați extrem de aproape, aproape elegant goth. În schimb, combinați rujul cu o bază transparentă ușoară pentru a face pielea să arate ca o căpșună. Un hidratant cu culoare sau crema BB sunt de asemenea optiuni bune. Puteți acoperi eventualele imperfecțiuni care se văd în pofida bazei cu un corector cosmetic.
  • Dacă pielea dvs. este foarte grasă, puteți încerca să evitați utilizarea machiajului pulbere atunci când folosiți rujul de cires, deoarece se pare că este excesiv.
 • Imaginea titlului Purtați Ruj de Berry Pasul 13
  2
  Utilizați fard de ochi neutru. Cand vine vorba de alegerea machiajului ochilor, este bine sa nu folositi culori foarte riscante care sa concureze cu rujul tau de cires. Optați pentru nuanțe neutre, cum ar fi bej, gri sau maro. Combinați umbra ochilor cu un profiler negru sau brun pentru a păstra un aspect natural.
 • Pentru a vă asigura că ochii sunt corect confecționați, aplicați două sau trei straturi de rimel pentru a mări volumul și lungimea genelor.
 • Imaginea intitulă Purtați Ruj de Berry Pasul 14
  3
  Utilizați blusher. O culoare intensă a buzelor, cum ar fi cireșul, poate accentua paloarea. Pentru a evita aspectul bolnav, folosiți un roșu în nuanțe care să completeze culoarea rujului. Un ton neutru roz sau roz va funcționa cu cele mai multe tonuri de cireșe.
 • Dacă nu găsiți o blush care să corespundă culorii buzelor, puteți folosi același ruj pentru obraji. Aplicați culoarea cu degetele de pe obraji, pe măsură ce crema se freacă.
 • sfaturi

  • Dacă de obicei nu folosiți tonuri intense de culoare de cireșe pe buze, puteți începe prin utilizarea unui luciu de buze în loc de ruj. Cele mai importante sunt de obicei mai transparente și nu dau o impresie atât de intensă.
  • În timp ce rujul de cireșe este, de obicei, mai bun cu machiaj discret de ochi, poate doriți să purtați un aspect mai riscant să ieșiți într-o noapte. Experimentați cu buze de cireși și machiaj de ochi dramatic, cum ar fi ochii fumatori, când ieșiți într-o noapte.

  Lucruri de care ai nevoie

  • un ruj de cireșe care se combină cu pielea
  • un scrub pentru buze
  • un balsam de buze
  • o linie de buze
  • batiste de hârtie
  • o bază transparentă de machiaj, un hidratant cu culoare sau cremă BB
  • fard de obraz în tonuri neutre
  • o blush care se imbina cu rujul
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se aplică culoarea pe buzeCum se aplică culoarea pe buze
  Cum se aplică rujulCum se aplică rujul
  Cum sa aplici machiajul pentru a ascunde acneea si sa arate naturalCum sa aplici machiajul pentru a ascunde acneea si sa arate natural
  Cum se aplică machiajul pentru o searăCum se aplică machiajul pentru o seară
  Cum se aplică un ruj închisCum se aplică un ruj închis
  Cum să aplicați ruj lichidCum să aplicați ruj lichid
  Cum să transformi rujul în matCum să transformi rujul în mat
  Cum să determinați tonul pieliiCum să determinați tonul pielii
  Cum de a alege culoarea părului în funcție de tonul pieliiCum de a alege culoarea părului în funcție de tonul pielii
  Cum de a alege machiajul potrivitCum de a alege machiajul potrivit
  » » Cum să purtați ruj de cireșe

  © 2011—2020 ertare.com