Cum sa poti purta o curea (pentru barbati)

Pe măsură ce îmbătrâniți, observați că blugi sau pantaloni alunecă și cad. Pentru a preveni acest lucru, există curele. Nu vă faceți griji, purtați o curea, trebuie doar să alegeți modelul potrivit, să îl puneți în mod corect și să vă obișnuiți să îl purtați în stil. Dacă doriți să învățați cum să purtați o centură, urmați pașii de mai jos.

pași

Imagine cu titlul Purtați o curea (pentru tineri) Pasul 1
1
Găsiți o centură bună. Puteți obține unul la orice magazin de îmbrăcăminte sau magazin de pantofi. Dacă vă place clasicul, mergeți la magazinul de spionaj. Puteți începe doar cu o centură pentru a vă asigura că este cea mai bună pentru dvs.
 • Imagine cu titlul Purtați o curea (pentru tineri) Pasul 2
  2
  Alegeți o centură versatilă. Dacă aveți de gând să începeți cu o singură centură, asigurați-vă că este versatilă și se potrivește bine cu toate hainele dvs., adică alegeți o centură simplă de piele neagră sau maro închisă cu o cataramă. Puteți cumpăra alte modele mai târziu. Nu vă faceți griji, veți avea nevoie de ei pe măsură ce creșteți.
 • Imagine cu titlul Purtați o curea (pentru tineri) Pasul 3
  3
  Verificați că centura se potrivește cu pantalonii dvs. Încercați centura peste pantaloni sau faceți-i să treacă prin încuietori cu cămașa ascunsă în pantaloni (sau în afara, dacă doriți). Cureaua are o cataramă pe un capăt, cu un baston metalic care trebuie să intre prin găurile de la celălalt capăt atunci când îl puneți. O curea buna este fixata in gaura din mijloc, dar daca cresteti rapid, folositi urmatoarele gauri pana ajungi la ultima. Ar trebui să simți cureaua ajustată, suficientă pentru a ține pantalonii în sus, dar nu atât de mult încât nu vă permite să respirați.
 • Poate că vă simțiți amuzant să purtați o curea pentru prima dată, dar vă veți obișnui rapid.
 • Ține minte că centura ar trebui să se potrivească cu pantofii tăi. El poartă o centură neagră cu pantofi negri și o centură brună cu pantofi maro. Dacă purtați adidași, nu contează.
 • Imaginea intitulată Purtați o curea (pentru tineri) Pasul 4
  4
  Puteți folosi centuri împletite sau cârpe. Aceste curele pot fi o opțiune dacă se combină mai bine cu pantalonii decât cu o curea cu găuri și de obicei sunt și mai confortabile. Cu toate acestea, ele sunt oarecum învechite și unele materiale de bumbac inestetice nu mai țin pantalonii pe loc - dacă trebuie să reglați centura de fiecare dată, nu o utilizați mai bine, va fi inconfortabil.
 • Materialul se va strânge în timp, ceea ce vă va forța să reglați și să reglați din nou centura. Utilizați-l dacă aveți posibilitatea de a face acest lucru, dar va arăta doar bine cu blugi sau pantaloni scurți.


 • Imaginea intitulată Purtați o curea (pentru tineri) Pasul 5
  5
  Așteptați până când centura se potrivește corpului. O centură nouă din piele este, de obicei, destul de rigidă și vă veți simți inconfortabil pentru o zi sau mai mult până când materialul se va pierde. Nu opriți utilizarea, dați-i timp să se înmoaie și să se adapteze la talie.
 • Imaginea intitulată Purtați o curea (pentru tineri) Pasul 6
  6
  Purtați o centură de câte ori puteți. Purtați-l când purtați pantaloni cu bucle de curea. Barbatii sunt intotdeauna asteptati sa poarte centuri, mai ales la serviciu sau atunci cand poarta haine haioase. În lumea muncii, se așteaptă ca bărbații să poarte centuri, fie ei oameni de afaceri, angajați sau muncitori, adică ori de câte ori trebuie să se arate undeva.
 • Chiar dacă nu simți că ai nevoie de o curea pentru pantalonii tăi, este încă un accesoriu "completează aspectul". Deci purtați cămașa în interiorul pantalonilor, centura va fi utilă: toți bărbații își ajustează pantalonii cel puțin o dată pe zi.
 • Imagine cu titlul Purtați o curea (pentru tineri) Intro
  7
  Apreciați noua dvs. apariție Pe măsură ce vă simțiți mai confortabil purtând o centură, puteți obține alte modele de diferite culori, desene și materiale. În funcție de ceea ce vă place, puteți avea centuri din piele, maro sau negru, groase sau subțiri.
 • sfaturi

  • Poți purta curele moderne împodobite și strălucitoare sau semifabricate imprimate, dar în general ele arată ridicol fără hainele potrivite. Dacă cumpărați unul, nu-l utilizați tot timpul.
  • Dacă te duci la o școală privată și trebuie să poarte o uniformă, gândește-te la o combinație care te poate face să arăți minunat chiar dacă trebuie să te îmbraci așa.
  • Dacă nu vă plac curelele deoarece par a fi inconfortabile, purtați o cămașă sub cămașă sau puneți cămașa în pantaloni. În acest fel vă veți simți mai confortabil. De asemenea, nu este o idee bună să folosiți o curea strânsă cu pantaloni strânși ... Așa că cumpărați pantaloni care se combină sau sunt puțin mai slăbiți la talie, astfel încât ajustările ulterioare cu centura.
  • Opriți utilizarea unei centuri dacă este uzată. Creează unul nou!
  • Purtați o centură dacă purtați șorturi cu încuietori, deși, în general, nu puneți cămașa înăuntru. În prezent, băieții nu își pun cămășile în pantaloni scurți, cu excepția cazului în care vor să arate ca "geeks". Dar dacă e stilul tău, atunci fă-o.
  • Veți arăta mai bine și mai la modă dacă nu purtați mereu aceeași centură.
  • Folosește o centură care se potrivește bine cu tine.

  avertismente

  • Dacă purtați o centură doar pentru aspect (cum ar fi cu o cămașă și cravată), dar nu aveți nevoie de ea într-adevăr, nu-l purta prea liber. Purtați-l la fel cum ați face dacă ați avea nevoie de ea - va arăta mai bine.
  • Nu vă obișnuiți să purtați o mie de lucruri pe centură! Este bine să ai un tăietor dacă îl folosești la lucru, dar nu telefoane mobile sau playere mp3. Transportați mai bine aceste articole în buzunar sau în altă parte.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa poarte blugi negriCum sa poarte blugi negri
  Cum de a descoperi o centură Gucci falsăCum de a descoperi o centură Gucci falsă
  Cum de a alege pantaloni de maternitateCum de a alege pantaloni de maternitate
  Cum să-ți faci propriile accesoriiCum să-ți faci propriile accesorii
  Cum sa faci o centuraCum sa faci o centura
  Cum să arăți frumos dacă ai o figură umpluteCum să arăți frumos dacă ai o figură umplute
  Cum să poarte un sacou umplutCum să poarte un sacou umplut
  Cum să-ți arăți boxerul deasupra pantalonilorCum să-ți arăți boxerul deasupra pantalonilor
  Cum de a lega o curea de karateCum de a lega o curea de karate
  Cum se identifică centurile de karateCum se identifică centurile de karate
  » » Cum sa poti purta o curea (pentru barbati)

  © 2011—2020 ertare.com