Cum să ajungeți la întâlniri la timp și să opriți amânarea

Toată lumea amână timpul ciudat - e ușor atunci când e ceva ce nu vrei să faci sau pare prea complicat. Adesea, oamenii se procrainează doar pentru că nu își gestionează bine timpul, întârziind mereu proiectele sau ajungând târziu la întâlniri și întâlniri. Știind cum să ajungi la întâlniri la timp și să oprești procrastinarea va scuti în cele din urmă stresul și îți vei îmbunătăți reputația și profesionalismul.

pași

Imaginea intitulată Fii pe timp pentru întâlniri și opriți procrastination Pasul 1
1
Înțelegeți că timpul altuia este același cu al tău. Întotdeauna târziu pentru întâlniri sau întâlniri este nu numai enervant, dar și lipsit de respect față de cei care au reușit să ajungă acolo la timp.
 • Imaginea intitulată Fii pe timp pentru întâlniri și opriți procrastinarea Pasul 2
  2
  Recunoașteți stresul că acest obicei prost vă determină pe voi și pe ceilalți. Fiind cel întârziat întotdeauna, nu numai că provoacă stresul asupra altora, ci poate să vă întoarcă și să vă dea o reputație de a fi nesigur.
 • Imaginea intitulată Fii pe timp pentru întâlniri și opriți procrastinarea Pasul 3
  3
  Configurați un calendar cu mementouri programabile pe computer sau pe telefon. Ele sunt, de obicei, setate să vă anunțe cu 15 minute înainte de numirea sau sarcina pe care o salvați în calendar. Dacă trebuie să conduci mai mult de câțiva kilometri pentru o întâlnire sau o întâlnire, setați memento-ul să sune destul de devreme pentru a ajunge la întâlnire sau întâlnire la timp.
 • Cel mai important factor pentru a vă aminti să lucrați este să lăsați totul imediat ce se va auzi memento-ul. Acest lucru pare prea evident, dar dacă sunteți un procrastinator obișnuit, probabil că vă veți spune "o voi face într-un minut", iar când îți dai seama că vor trece 15 minute și va întârzia.
 • Imaginea intitulată Fii pe timp pentru întâlniri și opriți procrastinarea Pasul 4


  4
  Se cântărește complexitatea sarcinii sau întâlnirii pentru a finaliza sarcina sau pentru a obține cele mai bune din întâlnire. Dacă întâlnirea este doar una la care participați în scop informativ și tot ce trebuie să fiți pregătit este un notebook și un stilou, pregătiți aceste articole înainte de a pleca. Cu toate acestea, dacă sunteți facilitatorul întâlnirii sau un participant activ și trebuie să pregătiți lucrări sau un anumit tip de prezentare, completați toate materialele înainte de a părăsi biroul cu o zi înainte de numire sau întâlnire. Așteptarea până la ultimul minut va însemna în mod invariabil că ceva critic va fi uitat.
 • Imaginea intitulată Fii pe timp pentru întâlniri și opriți procrastinarea Pasul 5
  5
  Desfaceți o sarcină în câteva piese mai ușor de gestionat, astfel încât să nu vă simțiți învinși înainte de a începe. Uneori, amânarea vine aproape în mod natural ca răspuns la ceva care pare prea copleșitor - în loc să-l rezolviți, mai întâi finalizați alte proiecte mai mici, lăsând sarcini mai mari pentru mai mult și mai târziu.
 • De exemplu, dacă vă pregătiți pentru o întâlnire sau întâlnire importantă, nu lăsați complexitatea sarcinii să vă împiedice munca. În schimb, defalcați prezentarea pe care o pregătiți în porțiuni mai mici, cu termene individuale, astfel încât să puteți completa în avans și să ajungeți la întâlnirea sau întâlnirea bine pregătită.
 • Imaginea intitulată Fii pe timp pentru întâlniri și oprește procrastinarea Pasul 6
  6
  Creați un mediu de lucru în care puteți fi mai productiv. Acest lucru include asigurarea că aveți tot ce aveți nevoie pentru a vă completa sarcina la îndemână, astfel încât să nu trebuie să vă ridicați în fiecare minut să căutați ceva.
 • Dacă sunteți distras prea ușor de telefon, opriți buzzer-ul timp de o oră pentru a avea cel puțin o oră de timp neîntrerupt.
 • Dacă lucrați acasă și televizorul vă distrage, opriți-l.
 • Dacă muzica ușoară vă ajută să vă relaxați și să vă concentrați, programați muzica preferată pe MP3 player sau pe laptop. (Evitați radiourile, deoarece anunțurile, vorbitorii și apelurile de la ascultători pot distrage atenția).
 • Imaginea intitulată Fii pe timp pentru întâlniri și oprește procrastination Pasul 7
  7
  Răsplătește-te pentru că nu amânați, deoarece vă va ajuta să vă motiveze să vă schimbați și să vă îmbunătățiți comportamentul și obiceiurile proaste. Dacă sunteți unul dintre cei care veneau la ușă atunci când începeau întâlnirile sau dacă întotdeauna vă cereți scuze pentru persoanele cu care ați avut o întâlnire, stabiliți obiectivul de a ajunge la următoarele cinci întâlniri cu cel puțin 10 minute înainte de începerea acestora. Deci, după ce ați terminat acest obiectiv, vă oferiți o plăcere ca recompensă pentru înlocuirea unui obicei prost cu unul bun.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a începe un club doar pentru feteCum de a începe un club doar pentru fete
  Cum să te descurci cu vina în care copilul tău este un singur copilCum să te descurci cu vina în care copilul tău este un singur copil
  Cum să evitați întârziereaCum să evitați întârzierea
  Cum să păstrați o agendăCum să păstrați o agendă
  Cum să mergeți la prima dvs. întâlnire cu alcoolici anonimiCum să mergeți la prima dvs. întâlnire cu alcoolici anonimi
  Cum să organizați o reuniune promoționalăCum să organizați o reuniune promoțională
  Cum să programezi întâlniriCum să programezi întâlniri
  Cum să meditezi pentru a scuti de stresCum să meditezi pentru a scuti de stres
  Cum să nu mai întârziiCum să nu mai întârzii
  Cum să dezvolți o cultură a încrederiiCum să dezvolți o cultură a încrederii
  » » Cum să ajungeți la întâlniri la timp și să opriți amânarea

  © 2011—2020 ertare.com