Cum sa curatati adidaii negri Vans

Vans pantofi sunt extrem de populare în rândul persoanelor de toate vârstele. Ele vin într-o gamă largă de modele și culori, inclusiv negru. Deoarece multe dintre componentele acestor pantofi sunt negre solide (de exemplu, materialul, șireturile și fâșiile din cauciuc), mai mulți oameni au îndoieli cu privire la curățenia lor. Din fericire, vă puteți curăța încălțămintea la domiciliu cu apă, detergent de spălat vase și o perie tare. Puteți să le lustruiți cu bitum negru lichid pentru a restaura culoarea inițială după spălarea lor. În acest fel, veți face pantofii dvs. Vans să arate noi.

pași

Partea 1
Îndepărtați murdăria și petele

Imaginea intitulată Clean Vans Black Step 1
1
Scoateți cablurile și lăsați-le deoparte. Trebuie să spălați aceste articole cu mâna separat. Scoateți-le și plasați-le pe o parte, pentru a vă putea concentra doar pe încălțăminte. Trebuie să spălați și să lustruiți pantofii și să curățați cablurile înainte de a le readuce la loc.
 • 2
  Loviți pantofii pentru a elimina murdăria excesivă. Trebuie să le scoateți afară și să le loviți de câteva ori pentru a elimina noroiul uscat. Dacă lutul este prea lipicios, puteți folosi o perie tare pentru a-l scoate. Nu este necesară perierea țesăturii, doar scoateți bucățile mari de murdărie și murdărie înainte de a uda încălțămintea.
 • 3
  Pregătiți o soluție de apă și detergent ușor de spălat vase. Apăsați rapid recipientul de detergent pentru mașina de spălat vase (de exemplu, marca Dawn) pentru a turna o cantitate mică într-un vas mediu sau într-o tavă plană. Umpleți recipientul cu apă caldă, astfel încât detergentul să devină spumant. Dacă acest lucru nu se întâmplă, ar trebui să utilizați degetele pentru a amesteca apa și detergent până când formează spumă.
 • 4
  Curatati suprafata cu o multime de forta folosind o perie cu fire tari. Îndepărtați peria în soluție și apoi începeți frecarea pantofului. Trebuie să începeți la un capăt și să vă deplasați metodic către celălalt capăt, asigurându-vă că frecati toate zonele.
 • Nu este necesar să înmuiați încălțămintea. Trebuie doar să-i umezi suficient pentru a păstra spuma în timp ce le freci.
 • 5
  Așezați banda laterală din cauciuc negru în jurul perimetrului pantofului. Multe pantofi Vans au tălpi de cauciuc negru, ceea ce face curățenia mai ușoară. Dacă dungile laterale ale încălțămintelor dvs. sunt albe, ar trebui să le frecați mai mult timp până când acestea arată alb curat și strălucitor.
 • 6
  Clătiți soluția folosind o cârpă umedă. Trebuie să înmuiați o cârpă curată în apă proaspătă, să o scurgeți și să o utilizați pentru a spăla detergentul de pe pantofi. Repetați procedura și continuați frecarea pantofilor până când nu ați îndepărtat complet detergentul.
 • Pentru a împiedica pătrunderea apei în pantofi, nu trebuie să folosiți o cârpă înmuiată.
 • Lăsați pantofii să se usuce câteva minute înainte de a le lustrui. E în regulă dacă te hotărăști să le polonezi când sunt încă umede.
 • Partea 2
  Restaurați culoarea

  Imaginea intitulată Clean Vans Black Pasul 7
  1
  Folosiți o bandă adezivă pentru a acoperi eticheta roșie marca Vans, care se află pe călcâiele încălțămintei. Fiecare pantoful are un mic etichetă roșie Vans pe călcâi. Această etichetă se află pe banda de cauciuc și nu pe țesătura pantofului. Trebuie să plasați pe aceste etichete două bucăți mici de bandă pentru a le acoperi complet.
  • Majoritatea oamenilor preferă să păstreze aspectul original al etichetelor, așa că trebuie să le protejeze, astfel încât bitumul neagră să nu le atingă.
 • 2
  Împrăștiați o cantitate mică de polizoare de pantofi negri lichizi pe un pantof. Când scoateți capacul sticlei de bitum, veți găsi un aplicator de burete la capăt. Puneți sticla cu fața în jos pe pantof și aplicați un pic de bitum direct pe țesătură.
 • Puteți obține acest tip de lustruit pantofi în magazine de încălțăminte, supermarketuri și magazine mari.
 • Trebuie să începeți cu un pantof și să finalizați procedura înainte de a trece la următorul.
 • 3
  Utilizați aplicatorul de burete pentru a răspândi bitumul. Trebuie să vă mutați rapid mâna înainte și înapoi, aplicând o cantitate mică de bitum până când se impregnează pe o zonă a pantofului. Nu este necesar să apăsați aplicatorul cu forță. Pur și simplu țineți-l ușor, pentru a putea aplica rapid bitumul pe suprafață.
 • Veți observa că bitumul negru începe să reînnoiască imediat culoarea materialului.
 • 4


  Lucrați repede și aplicați cantități mici de bitum. Trebuie să continuați să aplicați cantități mici de bitum pe pantof și să efectuați aceleași mișcări rapide înainte și înapoi până când acoperiți întreaga suprafață. Trebuie să așteptați până când prima aplicație a fost impregnată pentru a adăuga mai mult bitum. Lucrați repede, astfel încât să puteți răspândi uniform bitumul, înainte de a deveni profund impregnat ca o pată și săruri de țesătură.
 • Suprafața pantofului nu ar trebui să arate căptușită în bitum, deci ar trebui să evitați excesul acestui produs pe suprafața pantofului.
 • Ar trebui să acordați o atenție specială pentru a purta semne și zone decolorate după cum este necesar.
 • 5
  Aplicați bitumul pe benzile de cauciuc negre pe laturi. După ce ați acoperit complet materialul, trebuie să efectuați aceeași procedură pentru a reînnoi cauciucul negru care este pe părțile laterale ale încălțămintei. Aplicați o cantitate mică de bitum și deplasați-vă rapid în jurul perimetrului. Cauciucul va arăta reînnoit imediat.
 • Nu uitați să lustruiți inelele din plastic negru în jurul găurilor de dantelă. Ar trebui să evitați eticheta mică care este în apropierea orificiilor de decupare, cu excepția cazului în care nu vă deranjează să acoperiți logo-ul mărcii Vans.
 • Unele pantofi negri Vans au dungi de cauciuc albe pe laterale. Dacă a ta nu are o talpă din cauciuc negru, poți sări peste această parte.
 • 6
  Controlați cu atenție pantoful și aplicați mai mult bitum acolo unde este necesar. Bitumul neagră trebuie să facă pantoful să obțină o culoare uniformă. Ar trebui să verificați pantoful pentru a verifica dacă acesta are o aplicare neuniformă sau semne vizibile de zgârieturi sau pete. Asigurați-vă că acoperiți orice fisuri pe care le-ați pierdut.
 • 7
  Umpleți o cârpă curată și lustruiți suprafața pantofului. Puneți o cârpă de bumbac curată sub robinet și apoi o stoarceți. Periați ușor suprafața pantofului, lustruind complet bitumul care se află pe țesătură și cauciuc. Dacă sesizați zone în care se acumulează un exces de bitum, ar trebui să le frecați și să le curățați până când suprafața pare uniformă. Pantoful ar trebui să arate strălucitor, reînnoit și ușor umed.
 • 8
  Continuați cu următorul pantof și repetați procedura. Trebuie să lucrați cu un singur pantof la un moment dat. De îndată ce vă veți simți mulțumit de apariția primului pantof, ar trebui să lăsați-l pe o parte și să lucrați la următorul. Repetați aceeași procedură pentru a răspândi rapid bitumul negru pe întreaga suprafață (inclusiv benzile laterale din cauciuc negru).
 • Imaginea intitulată Clean Vans Black Pasul 15
  9
  Lăsați bitumul să se usuce timp de 15 minute. Trebuie să lăsați pantofii pe o parte să se usuce în timp ce mergeți să curățați șireturile. În general, bitumul durează aproximativ 15 minute pentru a se usca complet. Dacă ați aplicat prea mult bitum, această procedură poate dura mai mult. Ar trebui să vă asigurați că pantofii se simt uscați la atingere înainte de a le folosi.
 • Scoateți banda de la tocuri imediat ce pantofii se simt uscați la atingere.
 • Partea 3
  Curățați șireturile

  1
  Pregătiți din nou o soluție de curățare într-un recipient. Aruncați soluția pe care ați folosit-o anterior și începeți din nou cu o altă soluție ușoară de detergent de spălat vase și apă caldă. Umpleți recipientul cu suficientă apă pentru a umple complet ambele cabluri. Trebuie să vă asigurați că apa și detergentul sunt complet încorporate. Soluția ar trebui să arate spumoasă.
 • 2
  Așezați ambele cabluri în interiorul recipientului. Trebuie să le dați complet în soluție. Lăsați-i să se înmoaie câteva minute pentru a slăbi murdăria sau murdăria. Utilizați unul dintre degete sau un vârf de periuță de dinți vechi pentru a agita ușor cablurile din soluție și pentru a obține o putere suplimentară de curățare.
 • 3
  Îndepărtați șireturile cu periuța de dinți. Scoateți un cablu din recipient și stoarceți-l pentru a elimina excesul de apă. Începeți frecarea cablului de la un capăt, concentrându-vă pe zonele colorate. Deplasați-vă la extrema opusă. Rotiți cablul și curățați cealaltă parte. Apoi, luați cel de-al doilea cablu și repetați aceeași procedură.
 • Imaginea intitulată Clean Vans Black Pasul 19
  4
  Extindeți cablurile să se usuce. Puteți să le așezați pe o cârpă curată și uscată sau pe anumite bucăți de hârtie absorbantă și lăsați-le câteva ore până se usucă complet. Odată ce nu le mai simțiți ude la atingere, le puteți pune înapoi în pantofi și le puteți folosi ca de obicei. În acest moment, bitumul ar trebui să fie uscat, dar nu este o idee proastă să vă rulați degetele peste suprafața încălțămintelor doar pentru a fi siguri.
 • Lucruri de care ai nevoie

  • detergent ușor de spălat vase
  • o perie cu fire tari
  • un container
  • o cârpă curată
  • bitum negru
  • o periuță de dinți veche
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa dezinfectati pantofii folositiCum sa dezinfectati pantofii folositi
  Cum se spală pantofii pentru sala de gimnasticăCum se spală pantofii pentru sala de gimnastică
  Cum sa curatati pantofii de baletCum sa curatati pantofii de balet
  Cum să cureți adidașiiCum să cureți adidașii
  Cum să curățați șireturile de pantofiCum să curățați șireturile de pantofi
  Cum să cureți pantofii din piele albăCum să cureți pantofii din piele albă
  Cum să-ți cureți pantofii ConverseCum să-ți cureți pantofii Converse
  Cum să vă curățați VânzărileCum să vă curățați Vânzările
  Cum să cureți o pereche de tenisCum să cureți o pereche de tenis
  Cum sa curatati pantofii BirkenstockCum sa curatati pantofii Birkenstock
  » » Cum sa curatati adidaii negri Vans

  © 2011—2020 ertare.com