Cum sa curatati pantofii Nike

Ați cumpărat o pereche nouă de adidași Nike acum câteva luni? Și acum se pare că aveau trei ani? Nu-ți fie frică În ciuda uzurii și a decolorării, pantofii Nike pot să arate ca noi după câțiva pași simpli.

pași

Metoda 1
Curățați-vă adidații

1
Scapa de murdăria excesivă. Pentru a evita petele, cel mai bine este să o faceți cât mai curând posibil după expunerea pantofilor la murdărie. Utilizați o periuță de dinți curată cu peri moi pentru a curăța ușor talpa.
 • Dacă doriți să ajungeți la toate fisurile și colțurile, puteți utiliza perii, șurubelnițe, dungi sau bucăți de seturi de curățare pentru telefoane și ochelari.
 • 2
  Pregătiți puțină spumă. Umpleți chiuveta cu apă caldă și amestecați niște detergent de rufe. Nu exagereaza Ideea este de a face un lichid săpun.
 • Dacă veți curăța Nike Flyknits, utilizați apă rece, deoarece apa caldă poate deteriora țesătura. De asemenea, trebuie să utilizați un detergent ușor, cum ar fi marca Jergens Mild sau Purpose, în locul detergentului de rufe, care are substanțe chimice care ar putea deteriora culoarea țesăturii Flyknit.
 • 3
  Dă-ți pantofii o baie de burete. Utilizați un burete, o cârpă din microfibră sau un prosop pentru a freca delicat părțile murdare ale pantofilor. Nu utilizați prea mult lichid - nu ar trebui să vă faceți pantofii umed mai mult decât este necesar. Clătiți săpunul din burete, din cârpă din microfibră sau din prosop cu apă caldă și utilizați acel dispozitiv pentru a curăța săpunul de încălțăminte.
 • Imaginea intitulată Curățați adidașii din Nike Pasul 4
  4
  Lăsați-le să se usuce. Lăsați pantofii să se usuce într-o cameră bine ventilată. Puteți să le puneți într-un loc însorit pentru a grăbi procesul sau pentru a folosi un uscător de păr într-un mediu rece, dar niciodată nu le puneți în uscător.
 • Puteți să vă umpleți pantofii cu prosoape de hârtie pentru a păstra forma lor, dar rețineți că vă va lua mai mult timp să le uscați fără curenți.
 • Punerea unei foi de înmuiere pe fiecare pantof îi poate ajuta să se usuce mai repede și să le împrospăteze puțin.
 • Metoda 2
  Curățați șabloanele

  1
  Wet șabloanele. Puneți-le sub apă de la robinet până se înmoaie. Fii delicat, mai ales dacă unele părți sunt îndoite sau deteriorate.
 • 2


  Restricționați șabloanele. Turnați un pic de detergent lichid sau detergent de rufe în șabloane. Restrângeți-le ușor, folosind o periuță de dinți sau o altă perie mică. Dacă pe șabloane există o etichetă vizibilă, trebuie să fiți foarte atenți în acest sens.
 • 3
  Clătiți șabloanele. De data aceasta, folosiți apă rece. Este încă delicat, dar asigurați-vă că ați îndepărtat tot sapunul.
 • 4
  Uscați șabloanele. Puneți un prosop și puneți-le pe partea de sus. Împingeți restul prosopului peste ele și apăsați în jos pentru a le usca. Dați-le robinete până se usucă cât de mult puteți. Puneți șabloanele să se usuce într-o cameră bine ventilată sau în fața unui ventilator.
 • Metoda 3
  Păstrați încălțămintea curată în timp ce călătoriți

  1
  Luați șervețele umede. Dacă doriți să vă mențineți aspectul nou, cel mai bine este să curățați încălțămintea imediat ce se murdăresc. Șervețele pentru copii sunt foarte moi și vă vor ajuta să îndepărtați rapid și ușor murdăria de la adidași.
 • 2
  Luați creioane. Un radieră de creion este foarte util pentru a elimina zgârieturile și zgârieturile de pe piesele de cauciuc ale pantofilor. Pur și simplu frecați guma de pe marcajul de pe pantof în același mod în care ați șterge un cuvânt greșit înscris pe o foaie de hârtie.
 • Imaginea intitulată Curățenie Adidasi Nike Pasul 11
  3
  Cumpărați șabloane speciale. Există șabloane rigide de hârtie sau carton pe care le puteți cumpăra pentru a le pune în pantofi atunci când nu le folosiți. Acest lucru vă va ajuta să vă asigurați că pantofii vă mențin forma și nu vă deformați în timp ce vă sunt în picioare. Ele sunt foarte utile atunci când pantofii se uda.
 • 4
  Înlocuiți cablurile. Nimic nu conferă mai multă viață unei perechi de adidași decât șireturi noi. Obținerea unei perechi noi și perfecte pentru înlocuirea corzilor uzate poate face ca o pereche de adidași bine păstrați să arate ca noi.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a identifica falsul NikeCum de a identifica falsul Nike
  Cum să cureți bijuteriileCum să cureți bijuteriile
  Cum sa curatati pantofii de baletCum sa curatati pantofii de balet
  Cum să cureți adidașiiCum să cureți adidașii
  Cum să cureți pantofii din piele albăCum să cureți pantofii din piele albă
  Cum să-ți cureți pantofii ConverseCum să-ți cureți pantofii Converse
  Cum să vă curățați VânzărileCum să vă curățați Vânzările
  Cum să cureți o pereche de tenisCum să cureți o pereche de tenis
  Cum să cureți un alb ConverseCum să cureți un alb Converse
  Cum sa curatati pantofii BirkenstockCum sa curatati pantofii Birkenstock
  » » Cum sa curatati pantofii Nike

  © 2011—2020 ertare.com