Cum sa curatati pantofii Birkenstock

Birkenstock este un producător de pantofi celebru, cunoscut pentru sandale și saboți sale din piele, cu tălpi de plută. Pentru a menține aspectul lor, Birkenstock, la fel ca restul de pantofi care au nevoie de curățare din când în când. Compania produce patru tipuri principale de încălțăminte. Pentru a le curăța, este important să se știe care dintre ele sunt de-a face cu, din moment ce metoda folosim variază în funcție de materialul din care este făcut pantof.

pași

Metoda 1
Curățați piele de piele Birkenstock

Image cu titlul Clean Birkenstocks Pasul 1
1
Curățați reziduurile de murdărie. Pentru a îndepărta praful și murdăria de pe încălțăminte, curățați-le cu o perie de piele de căprioară, care vă va ajuta să îndepărtați murdăria de pe tălpi.
 • Image cu titlul Clean Birkenstocks Pasul 2
  2
  Utilizați un dispozitiv de curățare. Aplicați o cantitate mică de detergent pentru piele pe o cârpă curată și moale și frecați-o cu grijă de încălțăminte. Plasați un strat subțire de curățenie pe acele părți ale caprui care au pete. Aveți grijă să nu exagerați produsul astfel încât să nu umezi prea mult pielea.
 • Puteți găsi produse de curățare de piele bune în cele mai multe magazine de încălțăminte sau magazine care se specializează în îngrijirea pielii.
 • Image cu titlul Clean Birkenstocks Pasul 3
  3
  Lăsați pantofii să se usuce. După aplicarea detergentului pentru piele, așteptați până când încălțămintea se usucă complet. Apoi, pentru ca caprinele să-și recupereze aspectul, le periați din nou cu peria de capră.
 • Metoda 2
  Curăță pielea Birkenstock

  Image cu titlul Clean Birkenstocks Pasul 4
  1
  Pregătiți pânza pe care o veți folosi. Așezați o linguriță de detergent de piele pe o cârpă curată și moale, pe care o veți folosi pentru a curăța toată pielea pantofului. Utilizați o cantitate suficientă de agent de curățare pentru a permite pieții să o absoarbă.
  • Puteți utiliza, de asemenea, o combinație de apă și sare. Cel mai important lucru este ca, dincolo de curatatorul pe care il folosesti, pielea nu se prea uda prea mult.
 • 2
  Îndepărtați semnele. Utilizați apă cu sare sau cu un produs de curățare din piele pentru a elimina semnele, fără a uita că pielea nu trebuie să fie prea udă.
 • Pentru a elimina petele de sare, amestecați apa și oțetul alb distilat. Cu o cârpă, răspândiți amestecul pe întreaga suprafață. Repetați până când toate petele de sare au dispărut.
 • 3
  Îndepărtați pantofii. Dedicați-vă pentru o perioadă de timp pentru a curăța întreaga suprafață a încălțămintei cu detergentul de piele.
 • Pentru a lustrui pantofii, folosiți o altă pânză curată și moale.
 • 4
  Lăsați pantofii să se usuce. Lăsați-le să se usuce pentru o noapte înainte de a le folosi. Nu le uscați niciodată la soare.
 • 5
  Poloneză pantofii Înainte de a începe, acoperiți zona cu ziare. După așezarea bitumului pe care l-ați ales pe o cârpă, trebuie să lustruiți întregul pantof într-o mișcare circulară. Apoi, scoateți bitumul cu o cârpă nouă, efectuând și o mișcare circulară.


 • 6
  Lăsați pantofii să se usuce. Lăsați-le să se usuce pentru o noapte înainte de a le folosi. Nu le uscați niciodată la soare.
 • 7
  Lustrați pantofii. Realizați o mișcare circulară, lustruiți încălțămintea cu o cârpă. În cazul în care sunt piele brevetată, adăugați câteva picături de apă în cârpă înainte de a începe polizarea.
 • Pentru a preveni uscarea pantofilor, aplicați balsam de piele cel puțin o dată la doi ani.
 • Metoda 3
  Curățați Birkenstock sintetic

  Image cu titlul Clean Birkenstocks Pasul 11
  1
  Trateaza Birkenstock-ul sintetic intr-un alt mod. Nu toate încălțămintele Birkenstock sunt fabricate din piele și piele de căprioară, deoarece compania fabrică și pantofi din materiale sintetice, cum ar fi EVA Malibu, sandale Waikiki sau alte articole fabricate din poliuretan. Din fericire, curățarea acestui tip de încălțăminte este mult mai simplă.
 • Imagine cu titlul Clean Birkenstocks Step 12
  2
  Îndepărtează murdăria Înainte de a le curăța cu apă sau săpun, ar trebui să îndepărtați cât mai multă murdărie. Pentru a face acest lucru, utilizați o perie cu fire tari.
 • Image cu titlul Clean Birkenstocks Pasul 13
  3
  Spălați pantofii. Poate că ați reușit să eliminați toate mărcile de pantof cu o cârpă umedă, dar dacă vă confruntați cu pete dificile, puteți adăuga o picătură de săpun fără parfum. Așezați petele pe pantofi folosind o cârpă combinată cu săpun.
 • Image cu titlul Clean Birkenstocks Pasul 14
  4
  Lăsați pantofii să se usuce. Așezați-le într-o zonă uscată în care nu au contact direct cu lumina soarelui și lăsați-le să se usuce complet înainte de a le folosi, altfel ar putea fi desfigurate.
 • Metoda 4
  Curățați talpa

  Imagine cu titlul Clean Birkenstocks Pasul 15
  1
  Aflați cum să curățați talpa. Birkenstock-ul este făcut să reziste. Dacă doriți să utilizați perechea dvs. de mai mulți ani, este esențial să aveți grijă de talpă, care este partea încălțămintei care are cel mai rapid miros. Toate pantofii Birkenstock au aceeași tălpică, astfel că metoda de curățare este aceeași.
 • Image cu titlul Clean Birkenstocks Pasul 16
  2
  Curățați regulat talpa. Deoarece murdăria și iarba fac foarte ușor decolorarea unică, ar trebui să o spălați la fiecare trei săptămâni cu o cârpă umedă și lăsați-o să se usuce peste noapte.
 • Dacă se murdăresc, spălați-i în acea noapte cu o cârpă umedă, având grijă să nu vă udați prea mult.
 • Image cu titlul Clean Birkenstocks Pasul 17
  3
  Curățați-i cu un remediu acasă. Dacă amestecați două linguri de apă cu o lingură de bicarbonat de sodiu, veți obține un curățitor excelent pentru talpa dvs. de Birkenstock. Rezultatul amestecului ar trebui să aibă o consistență pastă, deci dacă este foarte apoasă, trebuie să adăugați mai mult bicarbonat de sodiu.
 • Cu o periuță de dinți veche, curățați-o cu atenție cu pasta pe care ați creat-o într-o mișcare circulară. Apoi, clătiți talpa cu o cârpă umedă.
 • Înainte de a le curăța, lăsați pantofii să se usuce. După cum am menționat, ar trebui să evitați să le uscați mereu în lumina soarelui.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa dezinfectati pantofii folositiCum sa dezinfectati pantofii folositi
  Cum să eliminați petele de pe margini permanente pe încălțăminteCum să eliminați petele de pe margini permanente pe încălțăminte
  Cum să elimini ștergerea neagră din pantofiCum să elimini ștergerea neagră din pantofi
  Cum sa faci insoles pentru pantofiCum sa faci insoles pentru pantofi
  Cum se spală pantofii pentru sala de gimnasticăCum se spală pantofii pentru sala de gimnastică
  Cum sa curatati cizmele TimberlandCum sa curatati cizmele Timberland
  Cum sa curatati cizmele de pieleCum sa curatati cizmele de piele
  Cum să curețe piele de căprioarăCum să curețe piele de căprioară
  Cum să cureți pantofii din piele albăCum să cureți pantofii din piele albă
  Cum sa curatati nubuculCum sa curatati nubucul
  » » Cum sa curatati pantofii Birkenstock

  © 2011—2020 ertare.com