Cum să cureți sandalele Raimbow

Mulți oameni iubesc sandalele Rainbow, o marcă de sandale de piele recunoscută pentru că se conformează formei piciorului celor care le poartă. La începutul primăverii, ele arată grozav, dar până la sfârșitul verii aceste sandale pot părea oarecum murdare și deranjate datorită nisipului și prafului pe care îl achiziționează cu utilizare. Din fericire, sandalele Rainbow sunt destul de rezistente și le oferă un aer proaspăt nu este dificil.

pași

Metoda 1
Scoateți murdăria

Imaginea intitulată Curățenie Sandale Rainbow Pasul 1
1
Pregătiți puțină apă cu săpun. Apa caldă este cea mai potrivită, deoarece apa foarte caldă poate deteriora talpa din piele a sandalelor Rainbow. Adăugați o picătură sau două sapunuri de mâncare și amestecați pentru amestecare.
 • Imaginea intitulată Curățenie Sandale Rainbow Pasul 2
  2
  Ștergeți sandalele cu o cârpă umedă. Umpleți colțul unei pânză curată și apoi o stoarceți pentru a elimina excesul de apă. Umpleți ușor și curățați zonele murdare făcând mici mișcări circulare.
 • Dacă găsiți zone deosebit de murdare în care țesătura umedă nu este suficientă, încercați o perie moale pentru păr. O periuță de dinți veche poate fi utilă.
 • Aveți grijă să frecați suficient pentru a elibera murdăria fără a deteriora pielea.
 • Imaginea intitulată Sandale Rainbow Clean 3
  3
  Uscați-le. Cu un prosop de hârtie curat, îndepărtați toată umiditatea din sandale. Asigurați-vă că ați curățat-o cu atenție, deoarece spuma de săpun poate deteriora pielea.
 • O idee bună este să le lăsați să se usuce la soare înainte de a le folosi din nou. În acest fel, vă veți asigura că sunt complet uscate.
 • Metoda 2
  Scapă de mirosuri

  Imaginea intitulată Curățenie Sandale Rainbow Pasul 4
  1
  Lăsați-le la soare. Înainte de a încerca orice altă metodă, evitați purtarea de sandale pentru o vreme și lăsați-le să se usuce la soare pentru câteva zile. Dacă încep să miroasă rău, razele ultraviolete și aerul proaspăt pot fi tot ce au nevoie.
  • Chiar dacă acest lucru nu rezolvă complet problema, trebuie să vă asigurați că sandalele sunt complet uscate înainte de a încerca să le curățați.
 • Imaginea intitulată Curățenie Sandale Rainbow Pasul 5
  2
  Utilizați alcool antiseptic. Alcoolul foarte concentrat poate ajuta la eliminarea mirosurilor. Umeziți câteva prosoape de hârtie cu alcool antiseptic (acestea ar trebui să fie ude, nu picură) și cu ele acoperă partea de sandale care vine în contact cu picioarele. Lăsați-i acolo pentru câteva ore sau până când prosoapele se usucă.
 • Imaginea intitulată Curățenie Sandale Rainbow Pasul 6


  3
  Spray-le cu vodca. Ca alcool antiseptic, acest lucru poate ajuta la neutralizarea mirosurilor. Puneți o vodcă într-o sticlă de pulverizare și pulverizați sandalele. Lasati-le sa se usuce la soare timp de cateva ore.
 • Imaginea intitulată Curățenie Sandale Rainbow Pasul 7
  4
  Aplicați bicarbonatul. Această substanță este foarte eficientă în absorbția tuturor mirosurilor nedorite. Puneți sandalele dvs. Rainbow în interiorul unei pungi din plastic de 4 l (1 galon) și adăugați o jumătate de cești de bicarbonat de sodiu. Sigilați sacul și îl agitați viguros, astfel încât să acoperiți sandalele. Lăsați-i acolo pentru câteva zile.
 • Poate fi nevoie de ceva efort, dar probabil că puteți elimina toate coacerea lovind sandalele între ele și ștergându-le cu o cârpă curată.
 • Metoda 3
  Faceți-vă picioarele potrivite pentru sandalele dvs. Rainbow

  Imaginea intitulată Curățenie Sandale Rainbow Pasul 8
  1
  Spalati-va cu atentie picioarele. Având picioare curate vă va ajuta să vă păstrați sandalele Rainbow curat și fără mirosuri. Aveți un șarjă de săpun deodorant în duș și frecați picioarele tare cu ajutorul unui tampon de spălare. Acest lucru nu numai că va elimina murdăria care poate apărea în sandalele dvs., ci și va exfolia celulele moarte ale pielii care contribuie la mirosurile proaste.
 • Imaginea intitulată Curățenie Sandale Rainbow Pasul 9
  2
  Uscați-vă bine picioarele. Când părăsiți dușul, asigurați-vă că nu vă opriți de uscare de îndată ce ajungeți la glezne. Faceți o treabă riguroasă de uscare a picioarelor, chiar și între degete, astfel încât să nu lăsați ciupercile să găsească un loc unde să se stabilească.
 • Dacă aveți probleme fungice cu picioarele, luați în considerare utilizarea zilnică a piciorului.
 • Imaginea intitulată Curățenie Sandale Rainbow Pasul 10
  3
  Aplicați antiperspirant pentru picioare. Aceasta este o idee bună, mai ales dacă aveți picioare transpirați. În timp ce transpirați transpirația uscată, antiperspiranții împiedică transpirația. Dacă descoperiți că transpirați în mod consecvent atunci când purtați sandale, aplicați un antiperspirant dimineața. Acest lucru va ajuta la mentinerea sandalelor curate.
 • Imaginea intitulată Curățarea sandalelor Rainbow Pasul 11
  4
  Sună-ți picioarele. Ciupercile care provoacă mirosul rău apar în zone umede și întunecate, cum ar fi interiorul pantofilor. Încercați să fiți ceva timp în timpul zilei desculți, mai bine dacă este afară, pentru ca la picioarele voastre să ajungă la lumina soarelui. Doar asigurați-vă că vă curățați și uscați picioarele pentru a scăpa de murdărie.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cómo dibujar a Rainbow DashCómo dibujar a Rainbow Dash
  Cum sa faci un curcubeuCum sa faci un curcubeu
  Cómo hacer una pulsera clásica cola de pez con gomitas utilizando un telar arcoírisCómo hacer una pulsera clásica cola de pez con gomitas utilizando un telar arcoíris
  Cum să eliminați petele de pe margini permanente pe încălțăminteCum să eliminați petele de pe margini permanente pe încălțăminte
  Cum sa faci sandale mai confortabileCum sa faci sandale mai confortabile
  Cum sa faci sandale desculteCum sa faci sandale desculte
  Cum sa curatati cizmele de pieleCum sa curatati cizmele de piele
  Cum sa curatati pantofii de baletCum sa curatati pantofii de balet
  Cum să cureți pantofii din piele albăCum să cureți pantofii din piele albă
  Cum sa curatati sandalele de pieleCum sa curatati sandalele de piele
  » » Cum să cureți sandalele Raimbow

  © 2011—2020 ertare.com