Cum de a curăța o piercing ureche infectate

Infestarea piercing-urilor de urechi este obișnuită, mai ales în cazul celor noi. Cele mai multe dispar după una sau două săptămâni, atâta timp cât le curățați de două ori pe zi. Utilizați o minge de bumbac sau de tampon umezit în soluție salină, sau un săpun antimicrobian pentru a curăța infecția, și apoi se usucă zona cu un prosop de hârtie. Evitați utilizarea alcoolului și a peroxidului de hidrogen, deoarece aceste substanțe vor interfera cu procesul de vindecare. Luați legătura cu medicul dumneavoastră dacă se răspândește infecția, dacă nu se îmbunătățește în două zile sau dacă aveți febră. Întotdeauna spălați-vă pe mâini înainte de a atinge perforațiile și evitați reintroducerea zonei prin dezinfectarea telefonului și evitarea înotului.

pași

Metoda 1
Curățați un piercing infectat la domiciliu

Imaginea intitulată Îndepărtați un bandaj lichid Pasul 1
1
Spălați-vă mâinile înainte de a atinge piercing-ul. Întotdeauna spălați-vă bine mâinile înainte de a atinge un piercing, mai ales dacă este nou sau infectat. Utilizați un săpun antimicrobian și apă caldă. Evitați manipularea piercing-urilor și atingeți-le doar când trebuie să le curățați.
 • Imaginea intitulată Alegeți cerceii atunci când vă uitați urechile Pasul 11
  2
  Nu scoateți un nou urechi piercing. Dacă piercing-ul este nou, păstrați-l pe loc timp de cel puțin 6 săptămâni, chiar dacă aveți o infecție. În timp ce ar trebui să rotiți un nou piercing în lob, nu mai faceți acest lucru timp de 1 sau 2 săptămâni dacă aveți o infecție.
 • Dacă perforarea infectată este permanentă sau mai veche de 6 luni, scoateți piercing-ul în timp ce aveți de-a face cu infecția.
 • Imaginea intitulată Curățați un nou piercing pentru urechi Pasul 9
  3
  Curățați perforația cu o bilă de bumbac umezită într-o soluție salină sau cu săpun. Înmuiați o minge de vată sau tampon într-o soluție salină sau un săpun antimicrobian ușor. Treceți bilele de bumbac înmuiate sau tampon în jurul zonei infectate. Apoi, uscați zona cu prosoape de hârtie de unică folosință.
 • Dacă magazinul în care ați făcut piercingul de urechi vă oferă o soluție salină, utilizați-o pentru a vă curăța urechile. De asemenea, puteți cumpăra un produs prefabricat sau puteți prepara o soluție salină amestecând 2 lingurițe de sare cu 1/4 galon (aproximativ 1 litru) de apă caldă.
 • Dacă aveți de gând să utilizați un săpun, alegeți o marcă fără parfum care nu conține alcool.
 • Curățați perforația infectată de 2 ori pe zi. Aveți posibilitatea să transformați piercing-ul în acest timp în timp ce este încă umed cu soluție salină sau săpun.
 • Imaginea intitulată Fum fără a fi prăjită Pasul 13
  4
  Aplicați un unguent antibacterian. După curățarea și uscarea piercingului, puteți aplica un unguent antibacterian pentru a accelera procesul de vindecare. Se toarnă o cantitate mică de unguent pe un tampon de bumbac și se lasă un strat subțire în zona infectată.
 • Dacă infecția scapă sau emite un tip de descărcare, evitați utilizarea unguentului.
 • Imaginea intitulată Curățați un nou stil de străpungere a urechii 12
  5
  Evitați frecarea alcoolului și a peroxidului de hidrogen. Alierea alcoolului și peroxidul de hidrogen va usca zona infectată și va ucide celulele necesare vindecării. Uciderea celulelor albe din jurul site-ului infectat ar putea face rău infecția. Nu aplicați alcool sau peroxid de hidrogen asupra infecției și asigurați-vă că produsele de curățare pe care le utilizați nu conțin alcool.
 • Metoda 2
  Vedeți un medic

  Imaginea intitulată Curățați un nou stil de străpungere a urechii 20
  1
  Contactați un medic dacă infecția nu se îmbunătățește după 2 zile. Începeți prin curățarea infecției de 2 ori pe zi acasă. Ar trebui să observați semne de ameliorare, cum ar fi o reducere a înroșirii sau umflăturii, după 2 zile. Dacă infecția se agravează sau nu prezintă semne de ameliorare, faceți o întâlnire cu medicul sau vizitați o clinică de sănătate.
 • Imaginea intitulată Alegeți cerceii atunci când vă luați urechile pierdute Pasul 12
  2
  Consultați un medic dacă infecția se răspândește sau dacă aveți febră. Mențineți infecția sub control în prima zi. Consultați un medic dacă infecția începe să se răspândească dincolo de locul perforării sau dacă aveți febră. Aceasta ar putea indica o infecție mai gravă care va necesita tratament cu antibiotice.
 • Imagine cu titlul Ridicarea verucilor plantare (Verrucas) Pasul 1
  3


  Luați un doctor să examineze perforarea cartilajului infectat. Fiți deosebit de atent atunci când vă ocupați cu un cartilaj infectat sau o perforare în partea superioară a urechii. Cel mai bine este să fiți în siguranță și să întrebați un medic pentru a verifica cartilajul infectat cât mai curând posibil. Perforațiile cartilaj infectate sunt mai susceptibile de a crește și poate provoca deformări pe termen lung, cum ar fi „ureche conopidă“, ceea ce face cartilajul adopta un aspect neuniform.
 • Imaginea intitulată Utilizați antidepresive triciclice Pasul 1
  4
  Discutați cu medicul dumneavoastră despre administrarea de antibiotice. Când vizitați medicul, veți lua cel mai probabil o cultură de la locul infecției. Acest lucru vă va ajuta să identificați tipul de bacterii care au cauzat infecția.
 • Adresați-vă medicului: "Vă recomandăm un antibiotic pentru a trata această infecție? Ce tip de antibiotic este cel mai eficient pentru acest tip de infecție bacteriană? ".
 • Nu spălați sau curățați piercingul timp de cel puțin 24 de ore înainte de a vedea medicul. El va dori să ia o mostră din urechea infectată pentru a face un diagnostic, iar produsele de curățare pot interfera cu acest test.
 • Imaginea intitulată Alegeți un kit de predicție a ovulației Pasul 10
  5
  Solicitați un test de alergie. Înroșirea, umflarea, mâncărimea și alte semne de infecție se pot datora, de asemenea, unei alergii. Dacă rezultatul culturii este negativ, discutați cu medicul dumneavoastră despre obținerea unui test de alergie.
 • Dacă nu ați mai folosit niciodată un piercing, puteți fi alergic la metal. Puteți evita reacțiile alergice la piercing-uri folosind una care nu conține nichel, deoarece acesta este cel mai frecvent alergen metalic.
 • Medicul vă poate trimite la un alergist pentru teste mai specializate pentru a identifica alergia.
 • Metoda 3
  Evitați o reinfectare

  Imagine cu titlul Curățați un nou Piercing Ear 16
  1
  Evitați să înotați după ce ați făcut o perforare. Evitați întotdeauna înotul timp de cel puțin două săptămâni după ce ați făcut o perforare. Ieșiți de la piscine, lacuri și apă de ocean în acel timp și curățați piercing-ul cu soluție salină după ce luați un duș.
  • De asemenea, ar trebui să evitați înotul în timp ce tratați infecția de la un piercing permanent.
 • Imaginea intitulată Curățați o nouă piercing pentru urechi Pasul 5
  2
  Păstrați părul departe de piercing. Dacă aveți păr lung, legați-l ca să îl țineți departe de un piercing nou sau infectat. Spălați-vă părul mai des decât de obicei.
 • Aveți grijă să nu aplicați spray de păr sau gel la piercing sau să-l cârlig atunci când vă periați părul.
 • Imaginea intitulată Activarea unui telefon mobil Verizon Pasul 12
  3
  Dezinfectează telefonul dvs. zilnic. Telefoanele mobile sunt acoperite de bacterii care pot provoca infecții, deci ar trebui să dezinfectați telefonul în mod regulat, chiar dacă nu aveți piercing infectat. Scoateți protectorul telefonului și curățați-l, precum și telefonul, folosind o ștergătoare dezinfectantă sau un prosop de hârtie pulverizat cu o soluție de curățare.
 • De asemenea, trebuie să dezinfectați orice alt telefon pe care îl utilizați.
 • De asemenea, puteți pune telefonul mobil pe difuzor când primiți un apel. Acest lucru va reduce la minim contactul cu urechea.
 • Imaginea intitulată Aplicați primul ajutor fără bandaje Pasul 6
  4
  Somnul fără piercing după piercing devine permanent. Dacă piercing-ul este nou, ar trebui să-l aveți timp de 6 săptămâni și să-l utilizați în orice moment timp de 6 luni. După acel moment, piercing-ul va deveni permanent. Odată ce este permanent, trebuie să îndepărtați piercerile în timpul nopții pentru a expune canalele în aer și pentru a evita o infecție.
 • Imaginea intitulată Curățirea unui nou stil de piercing pentru ureche Pasul 1
  5
  Vizitați clinici acreditate pentru a obține piercing-uri noi. Cu cât este mai curată clinica pe care o vizitați, cu atât este mai puțin probabil ca perforația să devină infectată. Citiți recenzii ale clinicilor și saloanelor de înfrumusețare pe care intenționați să le vizitați înainte de a le face. Asigurați-vă că camera este licențiată. Când mergeți la un nou burghiu, verificați dacă personalul poartă mănuși de latex și întrebați dacă aveți echipamentul potrivit pentru sterilizarea echipamentului.
 • Nu este o idee bună să vă pregătiți pe piețele de noapte sau în străinătate în timpul vacanței.
 • Nu trebuie să vă permiteți unui prieten să vă străpungă urechile la domiciliu, deoarece nu veți putea steriliza în mod corespunzător echipamentul.
 • avertismente

  • Deși rare, hepatita C poate fi contractată prin perforații făcute cu echipament nesteril. Simptomele includ sângerări, vânătăi, mâncărime ale pielii, oboseală, piele gălbuie și ochi și umflarea picioarelor.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să ai grijă de piercinguri facialeCum să ai grijă de piercinguri faciale
  Cum să ai grijă de un piercing nou pe buricCum să ai grijă de un piercing nou pe buric
  Cum să aibă grijă de un piercing de mamelonCum să aibă grijă de un piercing de mamelon
  Cum să aveți grijă de o perforare în buzăCum să aveți grijă de o perforare în buză
  Cum de a vindeca un inel nas și de a trata infecțiileCum de a vindeca un inel nas și de a trata infecțiile
  Cum de a vindeca un piercing nas infectatCum de a vindeca un piercing nas infectat
  Cum să obțineți o piercing ombilicalCum să obțineți o piercing ombilical
  Cum de a obține o piercing nasCum de a obține o piercing nas
  Cum să obțineți o piercing ombilical acasăCum să obțineți o piercing ombilical acasă
  Cum sa curatati piercing-ul urechiiCum sa curatati piercing-ul urechii
  » » Cum de a curăța o piercing ureche infectate

  © 2011—2020 ertare.com