Cum sa curatati o perie de mascara

Peria din rimelul tău este atât de plină de bucăți și de produse uscate pe care abia le poți trece prin genele tale? O perie ciudată va provoca, de asemenea, gene genunchi și acest lucru nu arată prea frumos. Pe de altă parte, poate crezi că este o rușine să scapi de ea odată ce ți-ai folosit toată rimelul și ți-ar plăcea să o cureți pentru ao folosi pe ceva diferit. Indiferent de rațiunea dvs., acest articol vă va învăța cum să curățați peria din rimel și să îndepărtați bucățele.

pași

Metoda 1
Curățați peria pentru a aplica rimelul

Imaginea intitulată Curățați o pensulă pentru mascara Pasul 1
1
Îndepărtați bucățile de pe perie cu prosop de hârtie. Probabil că nu trebuie să frecați prea mult să-l curățați dacă faceți întreținere din când în când. Verificați-o o dată pe săptămână pentru a verifica dacă are bucăți de produs uscat.
 • Apăsați ușor părul în pliul unei bucăți de prosop de hârtie și mutați-i din față în spate. Această procedură va elibera bucățile și va separa firele.
 • Imaginea intitulată Curățați o pensulă pentru mascara Pasul 2
  2
  Îndepărtați peria de mascara în apă fierbinte, astfel încât produsul uscat să se desprindă. Puneți apă foarte fierbinte (dar nu fierbeți că ar putea provoca topirea plasticului) într-o ceașcă și lăsați peria să se înmoaie în ea timp de cinci minute sau cam asa ceva. Bucățile de produs ar trebui să înceapă să se slăbească și apa va deveni tulbure și gri sau negru.
 • Aruncați apa murdară și reutilizați cupa pentru a continua curățarea periei.
 • Imaginea intitulată Curățați o pensulă pentru mascara Pasul 3
  3
  Îndepărtați peria într-o ceașcă de alcool izopropilic pentru a dezinfecta și elimina rimelul rămas. Se toarnă alcoolul izopropilic (sau antiseptic) în pahar și se lasă să se înmoaie pensula. Veți vedea că mai mult produs va fi eliberat din ea. Lăsați-l timp de un minut sau cam asa ceva.
 • Dacă peria încă nu arată curată, înmuiați-o încă un minut și vedeți dacă se eliberează mai mult produs.
 • Imaginea intitulată Curățați o pensulă pentru mascara Pasul 4
  4
  Utilizați un tampon pentru a curăța zona care este filetat în tub. Este posibil ca mânerul de plastic de la capătul periei să aibă urme de produs acumulate pe părțile laterale ale tubului de rimel. Introduceți capătul unui tampon și treceți-l prin partea filetată a mânerului care este înșurubată în tub și închizându-l.
 • Îndepărtarea resturilor acumulate din această parte o va ajuta să se apropie mai bine atunci când îl înșurubați în tub și împiedicați uscarea rimelului, ceea ce îi va permite să dureze mai mult.
 • Imaginea intitulată Curățați o pensulă pentru mascara Pasul 5
  5
  Uscați complet părul înainte de a introduce peria înapoi în tub. Dacă rămâne apă sau alcool, acestea pot usca produsul, deci asigurați-vă că peria este uscată. Utilizați un prosop mic de hârtie pentru a usca firele cu lovituri moi.
 • Dacă mâinile sunt curate, puteți trece degetul mare peste perii pentru a vedea dacă sunt încă umezi. Dacă nu este complet uscat, puteți vedea picături de apă care ies din perie - atunci va trebui să continuați să o uscați cu prosopul de hârtie.
 • Metoda 2
  Curățați peria pentru ao folosi

  Imaginea intitulată Curățați o pensulă pentru mascara Pasul 6
  1
  Umpleți o ceașcă cu apă fierbinte (fără fierbere) și lăsați peria de rimel să se înmoaie în ea timp de 10 până la 15 minute. Apa va deveni tulbure și puteți vedea fulgi de produs plutiți pe măsură ce bucățile sunt eliberate din perie.
 • Imaginea intitulată Curățați o pensulă pentru mascara Pasul 7
  2


  Șampon palma de mâna ta și freca perii de perie. Nu trebuie să o faceți cu multă forță, așa că treceți-l cu ușurință de palma dvs., răsuciți-vă, întorcându-vă și frecați firele.
 • Clătiți peria în apă fierbinte și continuați frecarea. Repetați acest pas până când apa devine curată și veți vedea că nu mai există niciun produs în mână.
 • Imaginea intitulată Curățați o pensulă pentru mascara Pasul 8
  3
  Uscați peria apăsând-o cu o bucată de prosop de hârtie curată. Fă-o ușor, pentru a nu îndoi sau rupe părul. De asemenea, puteți lăsa peria pe un prosop mic de hârtie și lăsați-o să se usuce în aer liber.
 • Dacă mai mult produs este detașat de perie atunci când îl uscați, ar fi bine să îl aruncați din nou în șampon. Puteți, de asemenea, utiliza o periuță de dinți veche pentru a încerca să o pieptești sau să o periați prin îndepărtarea bucăților rezistentă.
 • Imaginea intitulată Curățați o pensulă pentru mascara Pasul 9
  4
  Păstrați peria curată și uscată într-o pungă de plastic etanșă. În acest fel îl veți păstra din bacterii în cazul în care decideți să-l utilizați pe genele, părul sau sprâncenele.
 • Metoda 3
  Utilizați peria

  Imaginea intitulată Curățați o pensulă pentru mascara Pasul 12
  1
  Utilizați o perie curată pentru a elimina aglomerările de la genele dvs. Dacă peria de pe noua dvs. rimel nu este curată și vă lasă niște aglomerație pe genele dvs., puteți rezolva rapid problema, înlocuindu-o cu una curată. Părul nu numai că va elimina aglomerările genelor, ci și le va separa și le va da mai multă definiție.
  • Asigurați-vă că produsul nu a fost uscat pe genele dvs. sau că peria nu va putea să îndepărteze bucățile.
 • Imaginea intitulată Curățați o pensulă pentru mascara Pasul 10
  2
  Foloseste-ti pensula din rimel formați sprâncenele. Doar periajul le poate ajuta să pară curat, clar și perfect. O perie curată pentru mascara este ideală pentru a obține acel aspect elegant.
 • Periajul sprancenelor vă poate ajuta, de asemenea, atunci când le ceară cu pensete. Îndepărtează-le astfel încât să poți avea acces la rădăcinile firelor de păr care nu au loc și să le identifici mai bine pe cele care se află în afara arcului.
 • Imaginea intitulată Curățați o pensulă pentru mascara Pasul 11
  3
  Fixați pulberea de frunză perindându-le pe acestea cu ajutorul unei perii de rimel. Pentru a aplica pulberea, rulați peria peste produs și apoi piepteni sprâncenele cu ea. Peria va face produsul să rămână pe sprâncene și între firele de păr, astfel încât să dureze toată ziua.
 • Imaginea intitulată Curățați o pensulă pentru mascara Pasul 13
  4
  Descoperă chiuveta cu peria de mască. Dacă murdăria care acoperă chiuveta nu este prea adâncă, puneți peria în scurgere și rotiți-o dintr-o parte în alta, trecând-o lateral. Acest lucru ar putea să blocheze ceea ce blochează chiuveta și va fi deosebit de eficient în apucarea bilelor de păr care ar putea fi cauza problemei.
 • Lucruri de care ai nevoie

  • prosop de hârtie
  • o ceașcă
  • apă fierbinte
  • alcool izopropilic
  • șampon
  • tampoane
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să curățați periile de vopsea acriliceCum să curățați periile de vopsea acrilice
  Cum se prelungește genele cu vaselinăCum se prelungește genele cu vaselină
  Cum să aplicați ochelarii cu sclipiciCum să aplicați ochelarii cu sclipici
  Cum să aplicați corect rimelulCum să aplicați corect rimelul
  Cum se aplică machiajul simplu pentru ochiCum se aplică machiajul simplu pentru ochi
  Cum să aplicați machiaj pentru ochi rotunziCum să aplicați machiaj pentru ochi rotunzi
  Cum să dai genelor genele în formă de aripiCum să dai genelor genele în formă de aripi
  Cum să vă faceți genele și sprancenele să arate bineCum să vă faceți genele și sprancenele să arate bine
  Cum sa-ti faci genele sa arate mai mult fara lizuri costisitoareCum sa-ti faci genele sa arate mai mult fara lizuri costisitoare
  Cum sa faci rimelCum sa faci rimel
  » » Cum sa curatati o perie de mascara

  © 2011—2020 ertare.com