Cum să cureți o pungă de piele albă

Pungile din piele necesită o atenție specială atunci când este vorba de curățarea acestora. Pielea albă se murdărește mai repede decât pielea întunecată, deci este necesară o întreținere obișnuită pentru a face punga să pară nouă. Utilizați o cârpă din microfibră pentru ao curăța în fiecare săptămână. Petele pot fi îndepărtate cu diluat săpun, cremă de pantofi poloneză, pudra pentru copii sau un produs profesional pentru curățarea de piele, în funcție de tipul de pata. Când nu îl utilizați, depozitați sacul într-un loc fără praf, departe de lumina directă a soarelui. Păstrați flexibilitatea pieii aplicând balsam atât de des.

pași

Metoda 1
Faceți curățarea de rutină

Imaginea intitulată Curățați o pungă din piele albă Pasul 1
1
Curățați sacul o dată pe săptămână cu o cârpă din microfibră. Dacă punga este destul de curată, utilizați o cârpă uscată din microfibră pentru ao curăța. Pentru a elimina unele murdăria, amestecarea unei picături sau două de săpun în 200 ml sau 350 ml (8 oz sau 12 oz) de apă caldă. Umeziți puțin cârpa din microfibră cu soluția și curățați murdăria din piele.
 • Imaginea intitulată Curățați o pungă din piele albă Pasul 2
  2
  Uscați suprafața imediat după utilizarea cârpei umede. După folosirea soluției de săpun, curățați sacul cu o cârpă uscată pentru a vă asigura că pe piele nu mai rămâne apă. Nu utilizați prosoape de hârtie umede pentru acest lucru. Microfibra este materialul ideal pentru că nu lasă reziduuri și absoarbe rapid umezeala.
 • Imaginea intitulată Curățați o pungă din piele albă Pasul 3
  3
  Curățați cu atenție și urmați fibra din piele. Curățați întotdeauna sacul cu atenție, pentru a nu deteriora pielea. Fă-o în aceeași direcție cu fibra de piele. Fă-o cu lovituri uniforme și netede. Asigurați-vă că curățați părțile pe care le atingeți cel mai mult, cum ar fi mânerele, cureaua și încheietura. Acestea sunt părțile care pot fi ușor murdare cu unsoarea naturală de pe mâini.
 • Imaginea intitulată Curățați o pungă din piele albă Pasul 4
  4
  Nu utilizați înălbitor, oțet sau șervețele pentru copii. Unele recomandate în mod obișnuit "remedii la domiciliu" includ utilizarea acestor produse. Nu le folosiți Produsele chimice din ele pot deteriora suprafața, pot usca pielea și pot cauza pete grase.
 • Metoda 2
  Scoateți pete

  Imaginea intitulată Curățați o pungă din piele albă Pasul 5
  1
  Aveți grijă de scurgerile de îndată ce apar. Cu cât eliminați mai rapid substanța vărsată, cu atât este mai puțin probabil să patați pielea. Uscați imediat ce a fost vărsat cu o cârpă din microfibră. Este o idee bună să purtați o pânză de microfiber în sacul dvs. pentru situații de urgență.
 • Imaginea intitulată Curățați o pungă din piele albă Pasul 6
  2


  Încearcă crema albă pentru a străluci pantofii în locuri dificile. Acest lucru funcționează foarte bine în petele de cerneală, deoarece acestea sunt foarte greu de îndepărtat. Achiziționați o cremă de pantofi la un magazin de pantofi sau un magazin universal. Strângeți conținutul până când obțineți o cremă. Acoperă complet pata cu asta. Treceți cu grijă vârful aplicatorului de burete peste zonă pentru a acoperi petele.
 • Imaginea intitulată Curățați o pungă din piele albă Pasul 7
  3
  Răspândiți pulberea de talc pe pete pentru copii. Dacă observați o pată de grăsime sau ulei pe punga de piele, împrăștiați suficientă pudră pentru copii pentru ao acoperi complet. Lăsați-l peste noapte. A doua zi, curățați talcul cu o cârpă din microfibră. Pata va disparea. Dacă nu, reaplicați talcul și lăsați-l într-o altă zi.
 • Dacă nu puteți elimina petele, va trebui să luați geanta pentru a fi curățată cu un profesionist.
 • Nu folosiți niciodată apă într-un strat de ulei.
 • Imaginea intitulată Curățați o pungă din piele albă Pasul 8
  4
  Utilizați un detergent profesional de piele pe cele mai dure pete. Cumpărați aceste produse special formulate în magazinele de încălțăminte. Ele pot costa mai mult decât o soluție la domiciliu, dar sunt foarte eficiente. Aplicați curățatul direct pe pete.
 • În majoritatea cazurilor, nu este necesar să clătiți sacul deoarece pielea absoarbe curățarea. Citiți instrucțiunile pentru a fi siguri.
 • Dacă produsul necesită curățarea, faceți-o foarte atent și urmați fibra din piele. Dacă frecați prea tare, puteți cauza pata să se țină pe piele.
 • Metoda 3
  Mențineți sacul

  Imaginea intitulată Curățați o pungă din piele albă Pasul 9
  1
  Nu atingeți punga după utilizarea cremei pentru mâini. Aceasta este o cauză obișnuită a petelor de ulei pe pungile din piele. Când faceți o curățare de rutină, verificați în special mânerele și închiderile, deoarece unsoarea naturală a mâinilor poate lăsa pete.
 • Imaginea intitulată Curățați o pungă din piele albă Pasul 10
  2
  Păstrați sacul într-un spațiu fără praf atunci când nu-l folosiți. Praful stă pe pielea albă și poate afecta aspectul acesteia. Dacă geanta de piele este însoțită de o pungă de praf (multe saci de designer o aduc), păstrați punga în interior atunci când nu o utilizați. Dacă nu aveți o pungă de praf, o pernă sau o veche îmbrăcăminte poate funcționa.
 • Imaginea intitulată Curățați o pungă din piele albă Pasul 11
  3
  Păstrați vasul departe de lumina directă a soarelui. Razele soarelui pot deteriora pielea. Asigurați-vă că ați păstrat-o într-un loc uscat departe de soare. Înfășurați geanta în ziar când o păstrați. Aceasta va păstra forma sa originală.
 • Imaginea intitulată Curățați o pungă din piele albă Pasul 12
  4
  Condiționați pielea atât de des. În primul rând, curățați-l cu o cârpă uscată din microfibră pentru a vă asigura că nu mai există praf sau murdărie. Răsuciți o cantitate mică de balsam peste sac. Lăsați-l acolo pentru câteva minute pentru a permite pieții să se hidrateze. Curățați cu atenție balsamul cu o cârpă din microfibră curată.
 • Condiționarea regulată a sacului va menține pielea suplă și va preveni formarea fisurilor.
 • Puteți cumpăra balsamuri din piele în magazinele de pantofi și în magazinele de magazine.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa curatati cizmele TimberlandCum sa curatati cizmele Timberland
  Cum să curățați pielea albă brevetatăCum să curățați pielea albă brevetată
  Cum sa curatati cizmele de pieleCum sa curatati cizmele de piele
  Cum sa curatati bijuteriile de chihlimbarCum sa curatati bijuteriile de chihlimbar
  Cum se curăță lentile opaceCum se curăță lentile opace
  Cum să cureți pantofii din piele albăCum să cureți pantofii din piele albă
  Cum sa curatati o punga de pieleCum sa curatati o punga de piele
  Cum să cureți o pungăCum să cureți o pungă
  Cum de a curăța o pungă de autocareCum de a curăța o pungă de autocare
  Cum sa curatati pantofii SperryCum sa curatati pantofii Sperry
  » » Cum să cureți o pungă de piele albă

  © 2011—2020 ertare.com