Cum să cureți un nou piercing în ureche

Dacă ți-ai străpuns recent urechile, probabil că ești încântat să poți schimba călcâiul pentru stiluri noi. Înainte de a putea face acest lucru, trebuie să curățați și să aveți în mod corespunzător grijă de noul dvs. piercing pentru a evita infecțiile. În timp ce trebuie să fii răbdător și să te dedici sarcină de curățare a piercingului, procesul este, din fericire, destul de simplu.

pași

Partea 1
Protejați-vă urechile când le străpuiți

Imaginea intitulată Curățirea unui nou stil de piercing pentru ureche Pasul 1
1
Alegeți un loc curat și profesional pentru a face acest lucru. Profesioniștii din domeniul sănătății recomandă cu insistență să nu vă pierdeți niciodată urechile acasă. În schimb, ar trebui să căutați un loc unde profesioniști instruiți să o facă pentru dvs. Deși nu există nici o garanție că nu veți avea o infecție mai târziu, începând cu a merge la un loc curat vă va ajuta să vă asigurați că urechile se vindecă în mod corespunzător.
 • Nu există nicio reglementare federală privind industria piercingului și multe locuri nu au o legislație cu privire la acest subiect, deci ar trebui să investiți și să vizitați diferite magazine în persoană, astfel încât să puteți verifica curățenia și să aflați cât de experimentați lucrează acolo.
 • Imaginea intitulată Curățați un nou piercing pentru urechi Pasul 2
  2
  Obțineți recenzii ale magazinelor pe care le aveți în vedere. Dacă nu ați avut niciodată un piercing înainte, o modalitate foarte bună de a găsi un loc sigur este să cereți recomandări personale prietenilor. Întrebați-i cum a fost procedura și dacă au avut dificultăți în a-și curăța piercerile sau dacă au mai primit infecții.
 • De asemenea, ar trebui să vă studiați piercingurile: vă place cum au fost plasați?
 • În plus față de ceea ce vă recomandă prietenii dvs., puteți merge online și pentru a găsi comentarii despre magazinele pe care intenționați să le vizitați.
 • Imaginea intitulată Curățați un nou piercing pentru urechi Pasul 3
  3
  Asigurați-vă că echipamentul și cerceii sunt sterilizate. Când vă aflați în misiunea dvs. de căutare pentru a găsi cel mai bun loc pentru a vă străpunge urechile, rămâneți și respectați alți oameni în timp ce sunt forați și intervievați personalul. Asigurați-vă că toate echipamentele folosite, precum și bijuteriile, sunt sterilizate în prealabil.
 • Experții recomandă să căutați un autoclav în magazin, care este o mașină de sterilizare.
 • Imaginea intitulată Curățați o nouă piercing pentru urechi Pasul 4
  4
  Verificați că sunt folosite numai ace noi și de unică folosință. De asemenea, experții în domeniul sănătății vă recomandă să evitați depozitele în care acele sunt reutilizate, chiar dacă se presupune că acestea sunt sterilizate între fiecare utilizare.
 • Dacă magazinul pe care îl vizitați utilizează un pistol de perforare, acesta trebuie să fie un pistol conceput pentru utilizare unică sau care are cartușe de unică folosință sterilizate.
 • Uneori sunt denumite "arme încapsulate". Spatele sterilizat este sigilat în interior, ceea ce înseamnă că există mai puține șanse ca bacteriile să intre în ureche.
 • Imaginea intitulată Curățați o nouă piercing pentru urechi Pasul 5
  5
  Luați măsuri de precauție suplimentare dacă vi se va străpunge cartilajul urechii. În timp ce trebuie să alegeți întotdeauna cel mai sigur și mai curat loc posibil când vă străpungeți urechile, ar trebui să acordați o atenție deosebită dacă doriți să străpungeți cartilajul. Deoarece cartilajul nu are propria alimentare cu sânge, poate dura mai mult de vindecare și poate fi mult mai greu de tratat eficient o infecție dacă se dezvoltă.
 • Profesioniștii din domeniul sănătății recomandă insistent ca numai ace noi sau arme încapsulate să fie folosite pentru a străpunge cartilajul.
 • Imaginea intitulată Curățați un nou Piercing pentru urechi Pasul 6
  6
  Asigurați-vă că persoana care efectuează piercingul ia măsurile de siguranță corespunzătoare. Doar permiteți-i pe cineva să vă străpungă urechile dacă începeți să vă spălați bine mâinile sau folosind gel antibacterian. De asemenea, trebuie să purtați mănuși și să vă curățați și să sterilizați urechea înainte de ao pierde.
 • Nu vă fie frică să ieșiți din scaun dacă pierdeți vreunul din acești pași.
 • Partea 2
  Curățați-vă noul piercing

  Imaginea intitulată Curățați o nouă piercing pentru urechi Pasul 7
  1
  Curățați pielea din jurul dvs. și mâinile cu un săpun antibacterian ușor. Înainte de a vă curăța direct piercing-ul, este important ca mâinile și urechea dvs. să fie curate, astfel încât să nu introduceți murdăria sau bacteriile la nivelul plăgilor.
  • Alegeți un săpun ușor și evitați orice agent de curățare parfumat, care poate irita pielea sensibilă.
 • Imaginea intitulată Curățați un nou stil de străpungere a urechii 8
  2
  Utilizați o soluție salină simplă pentru a curăța piercing-ul. Profesionistii din domeniul sanatatii recomanda folosirea unei solutii saline (sare) pentru curatare. Este destul de simplu să vă pregătiți singur:
 • Se amestecă 1/4 linguriță de sare de mare sau 1 linguriță de sare de masă cu 235 ml (8 uncii) de apă caldă.
 • Imaginea intitulată Curățați un nou piercing pentru urechi Pasul 9
  3
  Aplicați soluția salină cu un bumbac curat, de unică folosință, de două ori pe zi. În locul reutilizării cârpei, trebuie să tamponați tifon, o minge de bumbac sau un tampon de bumbac în soluția salină de fiecare dată când curățați piercing-ul.
 • Apoi aplicați ușor soluția salină în jurul piercing-ului.
 • Imaginea intitulată Curățați un nou stil de străpungere a urechii
  4
  Tăiați ușor piercing-ul dintr-o parte în alta. Pentru a răspândi soluția salină în timpul piercingului, mulți experți recomandă să o mutați cu atenție de la o parte la alta atunci când o curățați.
 • Imaginea intitulată Curățați un nou stil de străpungere a urechii 11
  5
  Aveți grijă să nu curățați prea mult piercingul. Spălarea piercingului de mai mult de două ori pe zi ar putea duce la iritare, care poate extinde procesul de vindecare mai mult decât este necesar.
 • Imaginea intitulată Curățați un nou stil de străpungere a urechii 12
  6
  Evitați să utilizați alcool etilic sau peroxid de hidrogen în piercing. În timp ce vă puteți gândi că alcoolul sau peroxidul de hidrogen vor steriliza piercing-ul, ambele pot opri procesul de vindecare prin uscarea excesivă a plăgii și uciderea celulelor pielii sănătoase.
 • Imaginea intitulată Curățați un nou stil de străpungere a urechii 13
  7
  Nu aplicați medicamente suplimentare piercingului. De asemenea, experții sugerează că nu se utilizează nici un unguent sau o cremă antibiotică decât dacă este îndrumată de un medic pentru o infecție. Acestea pot fi, de asemenea, contraproductive procesului de vindecare, deoarece acestea pot încetini fluxul de oxigen la rană.
 • Deoarece sunt atât de lipicioase, pot prinde de asemenea murdărie și bacterii, creând probleme mai mari în viitor.
 • Partea 3
  Continuați să aveți grijă de piercing  Imaginea intitulată Curățați un nou stil de străpungere a urechii 14
  1
  Păstrați piercingul cât mai uscat posibil. În special când este proaspătă (cel puțin în primele trei zile), ar trebui să o păstrați cât mai uscat posibil. În timp ce se va uda atunci când aplicați soluția salină, ar trebui să lăsați piercing-ul uscat rapid.
 • Imaginea intitulată Curățați o nouă piercing pentru urechi Pasul 15
  2
  Aveți grijă cu grijă. Dacă nu trebuie să vă spălați părul, încercați să folosiți un capac de duș atunci când faceți duș sau faceți o baie. Dacă vă spălați părul, faceți tot ce este mai bun pentru a evita șamponarea și apa la urechi.
 • Nu credeți că lăsarea samponului să curgă prin urechi va fi suficientă pentru a curăța piercingurile. Dacă nu, ingredientele șamponului sau gelului de duș pot irita ulterior piercing-ul.
 • Imagine cu titlul Curățați un nou Piercing Ear 16
  3
  Evitați piscinele. De asemenea, ar trebui să căutați alte modalități de a vă exercita pe lângă înot în timp ce așteptați ca noul dvs. piercing să se vindece. Du-te departe de piscinele publice și jacuzzi sau, dacă chiar vrei sau trebuie să le vizitezi, nu este necesar să spui că nu ar trebui să te înmoi capul.
 • Imaginea intitulată Curățați un nou Piercing pentru urechi Pasul 17
  4
  Permite doar materialelor curate să atingă piercing-ul. Pe lângă asigurarea faptului că mâinile și materialele de curățare sunt sterilizate, ar trebui să spălați cu atenție toate așternuturile, pălăriile și eșarfele care ar putea intra în contact cu noul dvs. piercing.
 • Poate doriți să vă ridicați părul pentru o vreme, astfel încât să nu atingă piercing-ul.
 • Imaginea intitulată Curățați un nou stil de străpungere a urechii 18
  5
  Tratamentul piercing-ul ușor. Dacă aveți doar o singură ureche străpunsă, este posibil să fiți mai confortabil dormind pe cealaltă parte și, ca rezultat, urechea dumneavoastră s-ar putea vindeca mai repede.
 • Dacă ați străpuns ambele urechi, încercați să dormiți pe spate și să evitați să faceți ceva care pune presiune asupra piercingurilor.
 • Imaginea intitulată Curățați o nouă piercing pentru urechi Pasul 19
  6
  Ajustați-vă obiceiurile atunci când vorbiți la telefon. Ar trebui să fiți atent, de asemenea, atunci când vorbiți la telefon pentru a nu vă presa urechea și pentru a împiedica telefonul (care poate conține suficientă murdărie și bacterii) să intre în contact direct cu piercing-ul.
 • Luați în considerare utilizarea funcției difuzor pentru o vreme.
 • Imaginea intitulată Curățați un nou stil de străpungere a urechii 20
  7
  Acordați atenție simptomelor infecției. Chiar dacă urmați toți pașii anteriori la această literă, ați putea dezvolta o infecție. Asigurați-vă că ați sunat la medic de îndată ce observați primul simptom al unei infecții.
 • Dacă urechea sau pielea din jurul ei este roșie sau umflată, este posibil să fi dezvoltat o infecție.
 • Urechea infectată poate produce, de asemenea, o descărcare verde sau galbenă și poate fi deosebit de sensibilă la atingere.
 • În mod similar, dacă urechea este fierbinte la atingere sau dacă aveți febră, noul dvs. piercing poate fi infectat, caz în care ar trebui să căutați cu certitudine asistență medicală.
 • Imaginea intitulată Curățați un nou stil de străpungere a urechii 21
  8
  Lăsați cerceiul dacă suspectați o infecție. În timp ce s-ar putea să fiți tentat să eliminați urechea imediat dacă credeți că aveți o infecție, cel mai bine este să așteptați până când veți fi văzut un medic.
 • Dacă scoateți cercetașul prea curând, acesta poate începe să vindece și să prindă infecția în interiorul plăgii.
 • Acest lucru poate duce la formarea unui abces, care poate fi grave și dureroase pentru a avea grijă de.
 • Imaginea intitulată Curățați un nou stil de străpungere a urechii 22
  9
  Discutați cu medicul dumneavoastră despre antibiotice mai puternice pentru o infecție cu cartilaj. Este mult mai probabil ca o perforare a cartilajului să se infecteze și, dacă da, este mai probabil să fie mai dificil de tratat decât un piercing regulat. Acest lucru se datorează faptului că cartilajul nu are propria sa alimentare cu sânge și, prin urmare, este mai dificil pentru antibioticele prescrise să-și facă treaba.
 • Discutați cu medicul dumneavoastră despre ceea ce a fost prescris pentru infecția dumneavoastră. Adesea, este nevoie de un medicament mai puternic.
 • Imaginea intitulată Curățați un nou piercing pentru ureche Pasul 23
  10
  Aruncați alergia metalică. Dacă urechea nu arată infectată, dar se simte inconfortabilă, se chinuie sau este ușor inflamată, este posibil să aveți o sensibilitate sau o alergie la metalul folosit în piercing. Mulți oameni sunt alergic la nichel, cobalt sau aur alb.
 • Cele mai bune opțiuni pentru un nou piercing sunt chirurgicale din oțel inoxidabil, titan sau 14 sau 18 karate de aur.
 • Niobiu este, de asemenea, recomandat ca o opțiune bună pentru un nou piercing.
 • Imaginea intitulată Curățați un nou Piercing pentru urechi Pas 24
  11
  Fii răbdător Chiar și cu o curățare atentă și fără infecții, un piercing pe ureche poate dura ceva timp pentru a se vindeca. Dacă ați străpuns lobul, trebuie să vă planificați să așteptați 4 până la 6 săptămâni pentru ca acesta să se vindece complet.
 • Dacă ați străpuns pinna urechii (zona de deasupra urechii), poate dura până la 12 până la 16 săptămâni pentru a se vindeca.
 • Imaginea intitulată Curățați un nou stil de perforare a urechii 25
  12
  Lăsați spărgătorul de piercing până când urechea este complet vindecată. Dacă îndepărtați piercingul înainte ca rana să se vindece complet, gaura poate începe să se închidă. De aceea, ar trebui să-l lăsați, chiar și să doarmă, până când piercingul sa vindecat complet.
 • Imaginea intitulată Curățați un nou Piercing pentru urechi Pas 26
  13
  Dați urechi odihnă odată ce s-au vindecat. Odată ce noul piercing sa vindecat, este de obicei o idee bună să scoateți cercei ocazional, mai ales când dormiți.
 • Imaginea intitulată Curățați un nou stil de străpungere a urechii 27
  14
  Continuați să le păstrați curate. Asigurați-vă că vă curățați cerceii cu alcool etilic din rutina dvs. atunci când le scoateți din nou și din nou înainte de a le pune din nou (sau a pune pe o altă pereche).
 • Acest pas simplu vă va ajuta să vă asigurați că urechile dvs. sunt sănătoase și că vă puteți bucura de experimentarea cu accesorii distractive și diferite.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să ai grijă de piercinguri facialeCum să ai grijă de piercinguri faciale
  Cum să aibă grijă de un piercing de mamelonCum să aibă grijă de un piercing de mamelon
  Cum să decideți dacă ar trebui să vă străpungeți urechileCum să decideți dacă ar trebui să vă străpungeți urechile
  Cum să întindeți piercingul lobului urechiiCum să întindeți piercingul lobului urechii
  Cum să vă extindeți urechileCum să vă extindeți urechile
  Cum să obțineți un piercing industrialCum să obțineți un piercing industrial
  Cum să obțineți o piercing ombilical acasăCum să obțineți o piercing ombilical acasă
  Cum sa curatati piercing-ul urechiiCum sa curatati piercing-ul urechii
  Cum să cureți un piercing de mamelonCum să cureți un piercing de mamelon
  Cum să cureți un piercing pe partițieCum să cureți un piercing pe partiție
  » » Cum să cureți un nou piercing în ureche

  © 2011—2020 ertare.com