Cum sa curatati unghiile acrilice

Unele acrilice necesită curățare și întreținere periodică pentru a le face sănătoase, deci trebuie să le oferiți o curățare de bază zilnică folosind o pensulă și un săpun antibacterian. Unghiile trebuie să fie uscate complet după spălare. În plus, trebuie să le protejați și să le hidratați pentru a le menține în stare bună. După câteva săptămâni, ar trebui să le arătați și să le lustruiți pentru a le ajuta să pară curate și proaspete.

pași

Metoda 1
Dați unghiile o curățare de bază

Imaginea intitulată Curățați unghiile acrilice Pasul 1
1
Organizați o zonă de curățare lângă chiuvetă. Asigurați-vă că aveți o perie de unghii (puteți obține de la majoritatea farmaciilor și magazinelor de frumusețe sau online), o cârpă, un săpun antibacterian și un prosop curat. În absența unei perii de unghii, puteți folosi o periuță de dinți.
 • 2
  Restricti unghiile. Îndepărtați peria și aplicați săpunul antibacterian. Restrângeți partea inferioară a fiecărui unghi acrilic și faceți timp pentru a îndepărta orice murdărie care ar putea fi prinsă în acel loc. Apoi, trebuie să clătiți bine mâinile.
 • 3
  Curata partea superioara a unghiilor. După curățarea fundului, trebuie să curățați suprafața unghiilor pentru a vă asigura că sunt curate. Umpleți cârpa și curățați ușor partea superioară a unghiilor. Trebuie să vă concentrați asupra cuticulelor și a zonelor care le înconjoară. Apoi, clătiți-vă din nou mâinile.
 • 4
  Uscați-vă bine unghiile. După curățarea unghiilor acrilice, trebuie să vă asigurați că le uscați complet cu un prosop curat. Umiditatea excesivă din fund poate genera un mediu favorabil creșterii bacteriilor. Pentru a accelera procesul de uscare, încercați să utilizați un uscător de păr în configurația cea mai tare.
 • Metoda 2
  Dă-i să păstreze unghiile

  Imaginea intitulată Curățați unghiile acrilice Pasul 5
  1
  Purtați mănuși în timp ce efectuați treburile casnice. Pentru a proteja unghiile acrilice, trebuie să folosiți mănuși atunci când lucrați în gospodărie (de exemplu spălarea vesela sau curățarea blaturilor în bucătărie). Trebuie să alegeți o mănușă puțin mai mare decât mâinile, astfel încât să aibă un spațiu pentru unghiile acrilice. Dacă suferiți de alergie la latex și nu puteți folosi mănuși standard de cauciuc, puteți opta pentru mănuși de vinil sau nitril.
 • Imaginea intitulată Curățați unghiile acrilice Pasul 6
  2
  Luați o perie cu unghiile. Pentru a vă asigura că unghiile rămân curate, ar trebui să vă luați o pensulă în timpul zilei. Trebuie să îndepărtați imediat toate reziduurile de alimente, murdăria și alte resturi care pot rămâne blocate sub unghii pentru a preveni acumularea. Înainte de a vă spălați mâinile (de exemplu, înainte de a mânca), ar trebui să profitați de ocazia de a vă peria unghiile și de a curăța particulele mici de dedesubt.
 • 3
  Spălați-vă de multe ori mâinile. Asigurați-vă că efectuați această procedură pe parcursul zilei pentru a menține unghiile acrilice curate. Utilizează un săpun antibacterian pentru a elimina germenii care se pot acumula și provoacă creșterea ciupercilor în partea inferioară. Trebuie să vă uscați complet unghiile după spălarea mâinilor.
 • Imaginea intitulată Curățați unghiile acrilice Pasul 8
  4


  Înmoaie unghiile și cuticulele. Pentru a menține unghiile acrilice în stare curată și sănătoasă, trebuie să le hidratezi în mod corespunzător. Loțiunile și uleiurile vă pot ajuta să adăugați flexibilitate la unghiile acrilice pentru a preveni ruperea sau deteriorarea acestora. Unele opțiuni bune pentru hidratante includ următoarele:
 • lotiuni cu vitamina E
 • ulei de rapiță
 • ulei de jojoba
 • ulei de cocos
 • 5
  Aplicați un strat de fixativ la fiecare câteva zile. Pentru a menține cuiul curat, trebuie să aplicați un strat de fixativ clar la fiecare două sau trei zile. Acest element va împiedica spargerea sau crăparea unghiilor și le va păstra în stare proaspătă. Puteți obține fixativul la o farmacie locală sau la un magazin de cosmetică.
 • Imaginea intitulată Curățați unghiile acrilice Pasul 10
  6
  Schimbați unghiile acrilice frecvent. Pentru a menține aspectul sănătos al unghiilor acrilice, ar trebui să evitați folosirea acestora pentru mai mult de trei luni. Pe o perioadă lungă de timp, bacteriile se pot acumula sub unghii, ceea ce încurajează creșterea ciupercilor. Trebuie să le înlocuiți în mod regulat și să așteptați cel puțin câteva zile până la revenirea unghiilor naturale.
 • Imaginea intitulată Curățați unghiile acrilice Pasul 11
  7
  Așezați unghiile la fiecare două săptămâni. Când sunteți încă în cameră cu unghii acrilice, trebuie să programați o întâlnire în avans pentru a fi retușată. dacă îți pui acneele acrilice acasă, Trebuie să scrieți o notă în calendar sau să setați o alarmă pe telefon pentru a vă anunța în decurs de două săptămâni că este timpul să le atingeți.
 • Metoda 3
  Refaceți aspectul unghiilor

  1
  Trimiteți suprafața unghiilor. După câteva săptămâni, unghiile acrilice pot prezenta semne de uzură sau decolorare. Utilizați un fișier standard de șmirghel pentru a curăța ușor suprafața unghiilor și a elimina toate semnele sau porțiunile de smalț gălbuie care s-au format. Ar trebui să faceți mici lovituri circulare și să vă faceți timp pentru a lustrui suprafața fiecărui cui în mod egal.
 • 2
  Ridicați partea inferioară a unghiilor. Pe măsură ce vă depuneți unghiile, ar trebui să lăsați spațiul vizibil între cuiul acrilic și unghiul natural. Trebuie să lustruiți ușor marginea inferioară a unghiei acrilice cu fișierul de șmirghel până când se conectează perfect cu unghiul natural. Evitați depunerea prea mult, deoarece ați putea deteriora cuticulele sau unghiile naturale (care sunt foarte sensibile la aplicarea acrilicilor).
 • 3
  Praf de pe unghii. După depunere și lustruire, trebuie să utilizați o perie pentru a îndepărta pulberea acrilică din cuie. Dacă nu aveți o perie de pulverizare (pe care o puteți obține online sau la un magazin de cosmetică), puteți utiliza o perie veche de machiaj. Pentru a evita acumularea de pulbere acrilică, trebuie să treci frecvent peria peste unghii în timpul întregului proces de lustruire.
 • 4
  Aplicați fixativul. După prafarea unghiilor, trebuie să aplicați fixativul transparent. Aplicați un strat subțire în locul unui strat gros. Dacă doriți mai multă acoperire, puteți aplica un al doilea strat după ce primul se usucă. Utilizați o perie de buze pentru a curăța smalțul care se află în afara liniilor unghiilor.
 • Odată ce fixativul sa uscat, puteți aplica un strat de smalț cu culoarea dorită (dacă doriți).
 • Lucruri de care ai nevoie

  • o perie pentru unghii
  • o cârpă
  • un săpun antibacterian pentru mâini
  • un prosop curat
  • cauciuc, nitril sau vinil
  • o cremă hidratantă (de exemplu, o loțiune cu vitamina E sau ulei de nucă de cocos)
  • un dosar de emerit
  • o pensulă în praf
  • un fixator de smalț
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să fixați unghiile acriliceCum să fixați unghiile acrilice
  Cum să vă ajutați unghiile să vă recuperați după utilizarea acriliculuiCum să vă ajutați unghiile să vă recuperați după utilizarea acrilicului
  Cum sa-ti albesti unghiileCum sa-ti albesti unghiile
  Cum sa albiti si hidratati unghiile in mod naturalCum sa albiti si hidratati unghiile in mod natural
  Cum să aveți grijă de unghiile acriliceCum să aveți grijă de unghiile acrilice
  Cum să aveți grijă de mâini și unghiiCum să aveți grijă de mâini și unghii
  Cum să faci unghiile false să pară realeCum să faci unghiile false să pară reale
  Cum să-ți faci unghiile să arate sănătoșiCum să-ți faci unghiile să arate sănătoși
  Cum sa faci propriul curatator pentru periile cu care aplici machiajulCum sa faci propriul curatator pentru periile cu care aplici machiajul
  Cum sa faci unghii roz si albCum sa faci unghii roz si alb
  » » Cum sa curatati unghiile acrilice

  © 2011—2020 ertare.com