Cum să curățați petele negre cu pastă de dinți

Indiferent de vârsta dvs., indiferent dacă sunteți bărbat sau femeie, probabil că ați avut pete negre de curând. Petele negre sunt "foliculi de păr închise", umpluți cu exces de ulei, piele moartă și bacterii. Cele mai bune metode de tratament pentru piele sunt cele care utilizează măsuri preventive pentru a nu apare. Cu toate acestea, chiar și un regim perfect pentru piele din timp în timp va duce la apariția de puncte negre, pe care trebuie să vă scapi cât mai repede posibil.

pași

Partea 1
Îndepărtați capul negru cu pastă de dinți

Imaginea intitulată Șuble negre cu pastă de dinți Pasul 1
1
Alegeți pasta de dinți corectă. Va trebui să vă asigurați că utilizați numai pasta de dinți corectă. Ar trebui să fie o pastă de dinți albă, nu gel. De asemenea, ar trebui să fie cel mai simplu tip de pastă de dinți, care nu este alba sau cele pentru dinți sensibili. De asemenea, puteți utiliza o pastă de dinți cu menta.
 • Metoda pentru pasta de dinti este foarte recomandata de mai multi experti in produse de uz casnic si de oameni obisnuiti, dar medicii nu o recomanda. Motivul pentru care pasta de dinti functioneaza pentru a elimina puncte negre si alte cosuri este pentru ca contine ingrediente care ajuta la uscarea porilor infectati. Cu toate acestea, după cum vă puteți imagina, pasta de dinți conține, de asemenea, multe alte ingrediente care ar putea cauza probleme ale pielii, inclusiv o reacție alergică. Simțiți-vă liber să încercați metoda de pastă de dinți, dar trebuie să știți că medicul dumneavoastră poate să nu o aprobe. Dacă vă faceți griji, urmați alte sfaturi care includ numai ingrediente pure.
 • Imaginea intitulată Șuble negre cu pastă de dinți Pasul 2
  2
  Spălați-vă fața și aplicați pasta de dinți. Spălați-vă și uscați fața, cu apă caldă, urmând rutina obișnuită. Aplicați un strat de pastă de dinți pe zonele afectate, cum ar fi nasul și bărbia. Lăsați pasta de dinți să se usuce complet. După uscare, frecați-l cu atenție în jurul pielii pentru a îndepărta petele negre din pori. Spălați-vă fața și uscați din nou.
 • În loc să utilizați degetele, puteți aplica pasta de dinți pe fața dvs. cu un prosop de față înmuiat în ulei de măsline sau de migdale. Puteți freca pasta de dinți de pe piele cu prosopul pentru câteva minute.
 • Imaginea intitulată Șuble negre cu pastă de dinți Pasul 3
  3
  Adăugați sare la pasta de dinți pentru a obține rezultate mai rapide. Spălați-vă și uscați fața, cu apă caldă, folosind rutina obișnuită. Se prepară un amestec de 1 parte de pastă de dinți și 1 parte de sare. În cazul în care amestecul este foarte gros, adăugați câteva picături de apă în apă. Se amestecă amestecul pe față și se lasă acolo timp de 5 până la 10 minute. Îndepărtați cu atenție amestecul pentru a îndepărta petele negre de la pori înainte de clătire. Aplicați un hidratant zilnic normal după uscarea feței.
 • Asigurați-vă că fața dumneavoastră rămâne umedă în timpul acestui proces.
 • Ca o alternativă la sare, puteți utiliza bicarbonat de sodiu.
 • Înainte de a se umezi, puteți freca de asemenea un cub de gheață pe fața dvs. pentru a vă închide porii, pentru a preveni apariția bacteriilor în piele.
 • Partea 2
  Împiedicați negrii

  Imaginea intitulată Șuble negre cu pastă de dinți Pasul 4
  1
  Spălați-vă fața de două ori pe zi. Dacă aveți multe puncte negre sau acnee, luați în considerare utilizarea unei spume de curățare facială care conține acid salicilic. Trebuie să vă spălați întotdeauna fața cu apă caldă pentru a deschide porii înainte de a aplica curățarea feței. Trebuie să aplicați întotdeauna un hidratant pe piele după ce ați terminat spălarea feței.
  • Pentru a vă deschide porii înainte de a vă curăța fața, aburiți-vă pielea, plasându-vă fața deasupra unui castron de apă fierbinte sau fierbinte.
  • Trebuie să vă spălați întotdeauna fața după ce faceți orice activitate care vă face să transpirați mult.
 • Imaginea intitulată Șuble negre cu pastă de dinți Pasul 5
  2
  Exfoliați-vă fața cel puțin o dată pe săptămână. Exfolierea îți poate irita pielea dacă o faci prea des. Începeți exfolierea o dată pe săptămână. Dacă pielea nu este iritată, puteți exfolia mai multe ori pe săptămână.
 • Imaginea intitulată Șuble negre cu pastă de dinți Pasul 6
  3
  Nu atingeți fața. Mâinile atingeți totul, deci nu doriți să vă atingeți fața și să transferați porii, murdăria și bacteriile. Aceasta include prevenirea părului tău de atingerea feței, dacă este posibil. Părul conține, în mod natural, uleiuri care pot ajunge la piele și pot închide porii.
 • Imaginea intitulată Blackheads clare cu pastă de dinți Pasul 7
  4
  Utilizați o protecție solară zilnic. Orice hidratant pe care îl folosiți oriunde în corp trebuie să aibă SPF. În plus, ar trebui să utilizați un hidratant cu SPF pe tot parcursul anului pe față.
 • Imaginea intitulată Șuble negre cu pastă de dinți Pasul 8


  5
  Utilizați un machiaj fără ulei sau machiaj mineral. Pudra machiaj este de asemenea mai bună decât machiajul cremă. Întotdeauna amintiți-vă să eliminați machiajul complet înainte de a merge la culcare.
 • De asemenea, trebuie să vă amintiți că este important să spălați adesea uneltele de machiaj și periile, deoarece bacteriile și impuritățile se acumulează în ele în timp. Spalati-le cu apa calduta si un sapun usor.
 • Imaginea intitulă Șuble negre cu pastă de dinți Pasul 9
  6
  Beți multă apă Hidratarea este extrem de importantă pentru toată pielea și cea mai bună modalitate de a vă hidrata piciorul este prin simpla băutură a apei.
 • Partea 3
  Curățați pete negre fără pastă de dinți

  Imaginea intitulată Șuble negre cu pastă de dinți Pasul 10
  1
  Pregătește o mască cu ou alb. Spălați-vă și uscați fața după rutina obișnuită. Spargeți un ou și separați gălbenușul de ou alb, așezând oul într-un bol mic. Treceți clar pe fața dvs. cu o pensulă. Așezați un strat de hârtie absorbantă, hârtie igienică sau ceva asemănător, deasupra albului de ou. Așteptați să se usuce, apoi treceți un al doilea strat de ouă deasupra hârtiei și puneți-l pe alt strat de hârtie. Repetați acest proces de 3 ori. Lasati toate straturile sa se usuce complet si apoi scoateti masca. Spălați-vă și uscați din nou fața pentru a curăța resturile de albus de ou.
  • O altă opțiune de mascare este o combinație de 2 linguri (30 ml) de fulgi de ovăz și 3 linguri de iaurt simplu. De asemenea, puteți adăuga 1 sau 2 lingurițe de suc de lămâie, dacă doriți. Ar trebui să lăsați această mască pe față doar până la 5 minute înainte de clătire cu apă rece.
  • Dacă preferați ceva roșu, puteți pregăti o mască cu roșii pisate. Frótate rosia zdrobită în față timp de două minute, apoi lăsați-o să se confrunte cu încă 15 minute înainte de clătire.
 • Imaginea intitulată Șuble negre cu pastă de dinți Pasul 11
  2
  Pregătiți benzi pentru porii cu miere și lapte. Amestecați 1 linguriță de lapte și 1 lingură de miere naturală într-un mic vas de sticlă și încălziți amestecul timp de 5 până la 10 secunde în cuptorul cu microunde. Odată ce amestecul devine o pastă, lăsați-o să se răcească. Puneți pasta pe fața dvs. cu o perie și aplicați o bandă de bumbac curat și uscat deasupra. Lăsați amestecul să se usuce complet pe fața dumneavoastră. Scoateți bumbacul și clătiți-vă fața cu apă rece pentru a obține pastele rămase.
 • În loc de lapte, puteți folosi 1 linguriță de scorțișoară cu 1 linguriță de miere naturală. Chiar și așa, va trebui să amestecați aceste ingrediente împreună până când se formează o pastă, dar nu este necesară încălzirea amestecului. Ar trebui să lăsați-o pe față doar 3 - 5 minute înainte de a scoate benzile de bumbac.
 • Imaginea intitulată Șuble negre cu pastă de dinți Pasul 12
  3
  Utilizați suc de lamaie pentru a reduce porii. Curatati si uscati fata dupa rutina obisnuita. Strângeți lămâile proaspete și turnați sucul într-o sticlă mică. Cu bile de bumbac, aplicați sucul de lamaie pe fața dumneavoastră înainte de a merge la culcare. Dimineața, clătiți-vă fața și puneți-l pe hidratantul zilnic.
 • Puteți stoca sucul de lamaie într-o sticlă mică în frigider, astfel încât să îl puteți utiliza într-o săptămână.
 • Dacă sucul de lămâie pur este foarte puternic pentru piele, adăugați apă înainte de al aplica pe față.
 • Ca o alternativa, puteti amesteca 3 lingurite de suc de lamaie cu 1 lingurita de scortisoara si aplicati-o pe fata folosind aceeasi metoda. Lăsați-l pe față în timpul nopții.
 • O altă opțiune pentru sucul de lamaie este să amestecați 4 lingurițe de suc de lămâie cu 2 linguri de lapte (30 ml). Puteți lăsa acest amestec pe fața dumneavoastră aproximativ 30 de minute înainte de clătire. Nu trebuie să-l lăsați pe piele toată noaptea.
 • Imaginea intitulată Șuble negre cu pastă de dinți Pasul 13
  4
  Spălați-vă fața cu bicarbonat de sodiu. Amestecați bicarbonatul de sodiu și apa într-un bol mic până când se formează o pastă. Cu degetele, aplicați pasta pe față și frecați-o în cercuri. Clătiți-vă fața cu apă, uscați și aplicați-vă hidratantul zilnic.
 • O alternativă la bicarbonatul de sodiu este un amestec de 1 linguriță de zahăr amestecat cu 1 linguriță de ulei de măsline sau suc de lămâie. Așezați acest amestec pe fața dumneavoastră timp de un minut și apoi clătiți.
 • Imaginea intitulată Șuble negre cu pastă de dinți Pas 14
  5
  Cumpărați produse over-the-counter pentru a elimina puncte negre. Mulți producători de produse de îngrijire a pielii fac produse produse special pentru combaterea acneei sau a punctelor negre. Aceste produse pot conține elemente precum retinolul, vitamina C, ulei de arbori de ceai, printre altele. Cel mai probabil, marca dvs. preferată are un produs care vă poate ajuta să combateți în mod specific problema bulletului.
 • sfaturi

  • Punctele negre afectează nu numai femeile, ci și bărbații. Urmând o rutină zilnică de spălare și umezire a feței este importantă, chiar dacă sunteți băiat. De asemenea, bărbații, precum și femeile, pot urma orice tratament pentru combaterea punctelor negre.

  avertismente

  • Toți oamenii au piele diferită și sensibilități diferite pe piele. Nu toate metodele vor funcționa pentru toți oamenii în orice moment. În cazul în care pielea începe să se irită sau mâncărimează, dacă aveți o erupție cutanată sau dacă aveți un alt efect secundar negativ, opriți imediat tratamentul pe care îl utilizați. Dacă problema nu dispare repede, cereți-i sfatul medicului.
  • Dacă aveți o problemă cu acnee, utilizați numai tratamentele prescrise de dermatolog.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să faci o glumă a zilei nevinovatelorCum să faci o glumă a zilei nevinovatelor
  Cum se aplică pasta de dinți pe cosuriCum se aplică pasta de dinți pe cosuri
  Cum sa albiti pantofii cu pasta de dintiCum sa albiti pantofii cu pasta de dinti
  Cum de a face fata sa straluceasca intr-o ziCum de a face fata sa straluceasca intr-o zi
  Cum sa scapi de un granit cu pasta de dintiCum sa scapi de un granit cu pasta de dinti
  Cum să cureți degetele colorate cu nicotinăCum să cureți degetele colorate cu nicotină
  Cum de a curăța bijuterii de argint sterlinăCum de a curăța bijuterii de argint sterlină
  Cum să cureți pantofii din piele albăCum să cureți pantofii din piele albă
  Cum să vă curățați fața cu pastă de dințiCum să vă curățați fața cu pastă de dinți
  Cum se face pasta de usturoiCum se face pasta de usturoi
  » » Cum să curățați petele negre cu pastă de dinți

  © 2011—2020 ertare.com