Cum să vă curățați profund corpul

Cine te-a învățat să te curăți complet? Cu atâtea cărți despre cum să curățăm aproape orice, de ce nu vorbesc unul despre corpul nostru? Puteți învăța tehnicile adecvate pentru a scăpa și a alege produsele igienice, pentru a ajunge la cea mai adâncă murdărie și pentru a împiedica revenirea. Rămâi curat atât în ​​interior, cât și în exterior.

pași

Partea 1
Curățați-vă bine

Imaginea cu titlul Deep Clean Your Body Pasul 1
1
Reveniți la elementele de bază. Curățirea dvs. implică în primul rând înțelegerea a ceea ce avem de-a face. Există tot felul de solvenți, săpunuri, agenți de curățare, produse de spălare etc., pentru aproape orice tip de substanță pe care o aveți în organism, dar, odată ce acea circumstanță specială a fost rezolvată, trebuie să vă întoarceți la elementele de bază. Există trei lucruri de bază pe care trebuie să le curățăm atunci când ne spălăm. Fiecare parte necesită o altă metodă de curățare.
 • În primul rând, există murdărie și murdărie Se pare că ne țin de cine știe unde. Chiar se murdărește într-o cameră curată.
 • În al doilea rând, există celule moarte care ne varsă constant pielea.
 • În al treilea rând, există uleiuri de corp sub piele, nu doar pe cei de pe suprafață.
 • Imaginea cu titlul Deep Clean Your Body Pasul 2
  2
  Înțelegeți de ce suntem așa de murdare încât puteți să vă adresați cauzei. Mizeria, murdăria, murdăria etc. care se află pe suprafața pielii tind să rămână la noi din două motive. În general, ele au o putere coerentă proprie sau sunt amestecate cu uleiurile pielii noastre, care întotdeauna secretă pentru a ne proteja de mediul nostru. De aceea chiar și praful care se termină pe pielea noastră va arăta în cele din urmă ca noroi gras.
 • Avem două tipuri de secreții ale corpului: ulei și apă (sudoare). Acestea și lucrurile care se amestecă cu ele sunt cel mai bine curățate cu un compus care descompune uleiurile, le face mai solubile și le permite să se spele ușor. Acesta este săpunul.
 • Indiferent de aditivi de miros, smântână, culoare, etc., obiectivul este de a descompune uleiurile și de a le elimina din corp. Asta e totul în ceea ce privește spălarea în funcție de majoritatea oamenilor, dar greșesc. Continuați să citiți!
 • Imaginea cu titlul Deep Clean Your Body Pasul 3
  3
  Mai puțin, scăldați mai bine. Cât de des trebuie într-adevăr să faceți o baie sau un duș? Nu mai mult de 3 până la 4 ori pe săptămână. Deși studii recente relevă că aproape 60% dintre persoane se îmbăiează în fiecare zi, există unele dovezi că mai puțină duș poate ajuta organismul să-și îmbunătățească în continuare mecanismele naturale de auto-curățare. Cu cât corpul dvs. este curățat mai eficient, cu atât mai sănătos și mai curat veți fi înăuntru și în afară.
 • Cu cât aplicați mai mult șampon în părul dvs., lăsați-l de uleiuri mai naturale, iar corpul dumneavoastră va trebui să-i producă mai des pentru a compensa. De fapt, dacă faceți o pauză de la dușuri, este posibil să fiți mai puțin grași, grași sau parfumați în perioadele de mijloc.
 • Unii oameni vor trebui să facă un duș mai regulat decât alții. Dacă transpirați în mod regulat sau aveți o piele excesiv de grasă, de exemplu, poate fi necesar să faceți duș de două ori pe zi și să utilizați un hidratant adecvat. Toate organismele sunt diferite.
 • Imaginea cu titlul Deep Clean Your Body Pasul 4
  4
  Alege un săpun bun. Ce fel de săpun? Când alegeți un săpun, există trei lucruri de bază pe care ar trebui să le căutați. Un săpun bun trebuie să îndepărteze murdăria, să treacă prin ulei și grăsime și să se clătească fără a lăsa un film. Multe săpunuri diferite pot fi potrivite în acest scop, de la săpunurile de bază Dove bar până la săpunurile organice fabricate manual.
 • Unele săpunuri lasă mai mult sau mai puțin deșeuri. Un test simplu este de a lua un geam transparent, un pahar, o ceașcă, o farfurie etc. (dar trebuie să fie transparent) și să împrăștie o mică cantitate de grăsime rece (bacon, ulei, etc.). Clătiți-l cu apă rece. Utilizați sapun lichid sau lichid pentru a curăța o parte din petele de grăsime. Clătiți cu apă curată fără spălare sau uscare. Lăsați-o să se usuce la aer. Priviți prin geam și comparați grăsimea nestemată cu partea spălată cu săpun. Un săpun rău va lăsa un strat noros lângă vaselină. Un săpun bun va lăsa un finisaj clar. Ceea ce rămâne în sticlă după săpun este ceea ce va rămâne pe piele.
 • Șampoanele și săpunurile medicinale sunt uneori recomandate persoanelor cu piele uscată sau fulgi, în timp ce alte persoane pot alege ingrediente naturale sau organice pentru o sănătate optimă.
 • Imaginea cu titlul Deep Clean Your Body Pasul 5
  5
  Lucrează pentru îndepărtarea pielii moarte. Pielea moartă este cauza celor mai multe mirosuri. Indiferent de publicitatea pentru agenții antibacterieni în ceea ce privește abilitatea lor de a elimina duhoarea, este rară faptul că pur și simplu o bună igienă nu face minuni. Gândește-te la sala de sport din școala ta. Vă amintiți aroma marcată când intrați? Acest lucru a venit din piele și uleiurile care au fost fermentate și descompuse în hainele care au rămas în vestiare. Un mediu umed cu materie moartă (în acest caz, pielea moartă) este un mediu excelent pentru creșterea și descompunerea bacteriilor.
 • Luați în considerare utilizarea unui exfoliant sau a unei loofahuri. Produsele de exfoliere au, în general, ingrediente cum ar fi coajă de nucă, zahăr sau alte ingrediente granulare care pot fi folosite pentru a îndepărta pielea moartă de pe corp. Acestea sunt disponibile în mod obișnuit sub formă de gel de duș sau săpun de bară. Bureții de legume sunt ca niște pânze texturate care pot fi folosite pentru a freca corpul și a elimina celulele moarte. Sunt și capcane pentru bacterii, deci este important să le clătiți bine și să le schimbați regulat dacă încercați să le utilizați.
 • De asemenea, puteți învăța pregătiți propriile scrumbii sau a zahăr de zahăr De bază. Există multe tipuri diferite de rețete, însă o versiune de bază implică amestecarea a două linguri de zahăr cu suficient ulei de măsline și miere pentru a obține consistența pastei de dinți.
 • Imaginea cu titlul Deep Clean Your Body Pasul 6
  6
  Luați în considerare temperatura apei. Pentru o curățare profundă, alegeți un duș sau o baie foarte caldă, deoarece luați o baie rece sau un duș nu va ajunge la uleiul de sub piele. Trebuie să deschideți porii și să-i scoateți (secreta) conținutul pentru a le curăța. Bacteriile se pot reproduce în porii tăi. Acumularea de uleiuri poate provoca totul, de la acnee la moarte, prin boli necrozante. Cea mai ușoară cale de a vă deschide porii este cu căldura. Puteți realiza acest lucru prin exercițiu, deoarece afectează atât glandele sudoripare cât și porii, dar căldura însăși este de asemenea eficientă. Luând o baie fierbinte frumos este excelent, dar un duș fierbinte rapid este, de asemenea, bine. Asigurați-vă că vă face să transpirați și că vă deschideți porii, permițându-i să-și secrete conținutul.
 • Fii atent că apa este prea fierbinte, mai ales dacă aveți piele uscată. Cea mai bună temperatură pentru duș poate fi puțin mai mică decât crezi. Apa caldă excesivă, peste 49 ° C (120 ° F), vă va usca pielea și poate cauza probleme de lungă durată a pielii. În schimb, încercați să faceți duș cu apă care nu este mai fierbinte decât temperatura corpului.
 • Luați în considerare finalizarea dușului cu o scurgere rapidă de apă de la robinet. Acest lucru vă ajută să întăriți pielea și să închideți porii din nou, ceea ce îi va împiedica să prindă murdăria și murdăria pe care ați spălat-o în duș.
 • Imaginea cu titlul Deep Clean Your Body Pasul 7
  7
  Spălați ridurile și semnele corpului. Tăiați-vă pielea cu un burete sau o cârpă dură, care ajută la îndepărtarea tuturor celulelor moarte și să moară. Asigurați-vă că frecați de două ori, o dată în timp ce vă spălați cu săpun și a doua oară când spălați în timpul clatirii finale. Concentrați-vă pe axile, zonele din spatele urechilor, sub maxilar și bărbie, în genunchi și în spațiile dintre picioare. Culturi mai mari de bacterii care provoacă rasă de miros în aceste zone. Acest lucru se datorează transpirației care devine prinsă în straturile pielii. Asigurați-vă că spălați aceste zone de fiecare dată când faceți duș.
 • Spălați și fesele și înghișăturile și apoi asigurați-vă că clătiți bine. Sapunul care este prins în aceste zone poate provoca iritații.
 • O altă considerație este să vă uscați complet până la punctul în care nu mai secretați (sudoare) prin curățare la cald înainte de îmbrăcare. Dacă ați făcut o curățare profundă, umiditatea pe care hainele dvs. o absorbi va fi uscată fără miros. Voi continuați să vărsați pielea moartă, dar dacă tocmai ați terminat să vă curățați, vor exista mult mai puține dintre aceste celule moarte care se termină în hainele voastre, pentru a începe să vă descompuneți și să vă faceți de rușine.
 • Imaginea cu titlul Deep Clean Your Body Pasul 8
  8
  Înainte de duș, vă aburiți. Unii oameni preferă să efectueze spray-uri purificatoare și din acest motiv dau dușuri foarte calde. Aceasta poate fi o modalitate excelentă de a vă deschide porii și de a vă scufunda din corp. Cu toate acestea, tratați-l ca un ritual în afară de baie.
 • Începeți rutina dvs. de baie cu aburul cu un prosop cald și o picătură sau două de ulei de menta sau ulei de arbore de ceai. Aceasta poate fi o modalitate excelentă de a vă deschide porii și de a elibera toxinele fără a vă deteriora pielea la duș.
 • Imaginea cu titlul Deep Clean Your Body Pasul 9
  9


  Spălați-vă părul cu șampon și balsam 3 până la 4 ori pe săptămână. Umeziți-vă părul complet și aplicați o cantitate de șampon cu privire la dimensiunea unei monede în palma mâinii. Tăiați-vă mâinile prin părul dvs., spălați-vă cu șamponul și masați-l pe scalpul dvs. timp de 1 până la 2 minute. Asigurați-vă că ați pus șamponul pe părul din spatele urechilor, deoarece acesta este cel care cauzează cea mai mare parte a uleiului. Apoi, asigurați-vă că ați frecat-o pe partea din spate a capului și aduceți capetele părului mai aproape.
 • Clătiți complet șamponul din părul vostru, trăgând degetele prin fire, în timp ce faceți acest lucru. Dacă părul este încă alunecos, șamponul nu a fost îndepărtat și va deveni uleios în spațiul următorilor 24 de ore. Repetați acest proces cu balsamul pentru a vă întări părul. Clătiți-l complet.
 • Imaginea cu titlul Deep Clean Your Body Pasul 10
  10
  Uscați complet. După duș, asigurați-vă că vă uscați corpul cu un prosop curat, uscat. Apa care rămâne pe piele poate provoca iritații. Încearcă să se usuce cât mai curând posibil după finalizarea băii.
 • Partea 2
  Păstrați-vă curat și sănătos

  Imaginea cu titlul Deep Clean Your Body Pasul 11
  1
  Curățați-vă prosopul în mod regulat. Ce e cu prosopul pe care îl folosești tot timpul să te scalzi? De câte ori poate fi folosită înainte de a începe mirosul rău? Prosopul acumulează celule moarte și uleiuri care au rămas după o curățare proastă. A face cu acest lucru necesită o spălare bună cu un burete, o cârpă, o perie sau un element similar. Cheia este de a elimina cât mai multe dintre celulele moarte pierdute împreună cu uleiurile înainte de a utiliza prosopul.
  • Pentru a vă menține corpul cât mai curat, este important să vă spălați în mod regulat prosopul și să îl păstrați corespunzător, astfel încât să se usuce în mod corespunzător. Spălați prosopul după 2-3 utilizări.
  • Nu lăsați niciodată pur și simplu un prosop umed pe podeaua băii sau mucegaiul pulverulent se va acumula și se va murdări rapid. Este important să-l agățați în mod corespunzător și lăsați-l să se usuce complet.
 • Imaginea cu titlul Deep Clean Your Body Pasul 12
  2
  Încercați să utilizați un deodorant mineral în locul unui deodorant normal. Deodorantul organic de sare rosie ucide bacteriile care provoacă mirosul rău și, de asemenea, ajută la curățarea ganglionilor limfatici. Când începe să utilizați un deodorant mineral pentru prima dată, este posibil să aveți un miros greu de puternic pentru 1 sau 2 săptămâni, dar nu renunta, deoarece aceasta înseamnă că organismul dumneavoastră este toate bacteriile care detoxing a acumulat folosind deodorant regulat .
 • Pentru a menține un control redus miros in timp ce corpul tau elimina toxinele, obține unele uleiuri esențiale la nivel terapeutic, cum ar fi lavanda, trandafir, lamaie sau un amestec de purificare, printre multe altele, să-l aplice direct pe axile dvs. pentru a reduce mirosul .
 • Evitați antiperspirantul. Deși societatea noastră a creat o tendință care sudoare este dezgustător și neatractiv, nu transpira subsuori obstrucționează în mod deliberat ganglionii limfatici din corpul tau. Corpul nostru are ganglionii limfatici de-a lungul sistemului nostru pentru a ajuta într-o serie de moduri, inclusiv pastrarea sistemul nostru imunitar puternic si elimina toxinele si chiar miros.
 • Imaginea cu titlul Deep Clean Your Body Pasul 13
  3
  Îți hidratezi pielea. După baie sau duș, poate doriți să aplicați un hidratant pe piele pentru a vă menține sănătoși. Chiar dacă aveți piele grasă, crema hidratantă trebuie utilizată regulat pentru a menține pielea hidratată. Hrănitoarele comerciale conțin, în general, o combinație de lipide naturale și alți compuși pe care organismul dumneavoastră le generează în mod natural. Căutați hidratante pe bază de apă.
 • Identificați zonele problematice, cum ar fi tocurile, coatele și genunchii, și aplicați cremă hidratantă în zonele respective în fiecare seară înainte de a merge la culcare. Acest lucru vă poate ajuta să înmuiați pielea și să vă îmbunătățiți sănătatea.
 • Imaginea cu titlul Deep Clean Your Body Pasul 14
  4
  Încercați masele obișnuite de față. Tratamentele faciale, cum ar fi măștile, pot fi folosite în mod regulat pe parcursul săptămânii pentru a curăța și întări pielea feței. Există o varietate de remedii naturale și ingrediente care pot fi folosite pentru a obține o mască bună facial. Încercați următoarele:
 • Utilizați miere, lămâie, lapte, făină de găină, ceai verde și fructe proaspete cum ar fi papaya, mango, portocale și var dulce.
 • De asemenea, puteți cumpăra o mască de față sau un amestec. Citiți ingredientele pentru a afla ce folosesc pentru a vă putea pregăti propriul amestec.
 • Imaginea cu titlul Deep Clean Your Body Pasul 15
  5
  Produse de testare care conțin ingrediente naturale și organice. Gelul de duș, șamponul, balsamul, detergentul facial, deodorant și chiar machiajul și lacul pot promova un organism mai sănătos. Când aplicați produse pline de toxine și substanțe chimice severe, aceasta afectează sănătatea dumneavoastră și capacitatea organismului de a se regla.
 • Evitați șampoanele, balsamurile sau gelurile de duș care conțin propilen glicol sau dodecilsulfat de sodiu (sau sulfat de lauril eter). Acești compuși pot provoca pierderea părului, părul uscat, acumularea, mâncărimea, pielea uscată și, uneori, reacțiile alergice.
 • Luați în considerare utilizarea alternativelor de casă. Pentru unii oameni, curățarea profundă înseamnă evitarea totală a produselor comerciale și concentrarea pe curățarea corpului cu remedii mai ușoare. În loc de șampon, puteți utiliza sifon, oțet de cidru de mere și apă caldă. Dacă sunteți interesat să aflați mai multe căi de atac interne, consultați următoarele articole:
 • Cum să vă curățați corpul în mod natural
 • Cum să aveți o piele natural curată
 • Cum sa faci o curatare faciala de baza
 • Cum se face gel de baie
 • Cum se face un gel de baie de casă
 • Cum se face săpun
 • Cum să-ți faci propriul șampon
 • Imaginea cu titlul Deep Clean Your Body Pasul 16
  6
  Rămâi curat atât în ​​interior, cât și în exterior. Este important să mănânci bine și să rămâi hidratat dacă vrei să fii curat atât în ​​interior, cât și în exterior. Dieta ta are un impact direct asupra sănătății pielii și părului, ceea ce înseamnă că o alimentație bună face parte dintr-un regim bun de curățare.
 • Când consumați o dietă pentru a pierde în greutate, pierdeți chiar și câteva dintre substanțele nutritive importante, deci nu vă lăsați foame sau reduceți complet consumul de carbohidrați și grăsimi.
 • Încearcă să crești numărul de antioxidanți din dieta ta. Beți ceai verde și mâncați roșii în fiecare zi. În fiecare dimineață, încercați să mâncați frunze de busuioc postament sau semințe de schinduf înmuiate, care sunt folosite ca remediu natural de dezintoxicare naturală.
 • sfaturi

  • Exfoliați o dată sau de două ori pe săptămână elimină și celulele și uleiurile moarte.
  • Este o idee bună de a utiliza apa fierbinte peste rece pentru a curăța apa corpul, dar încercați să folosiți apă rece pentru a spala parul, deoarece apa rece va determina cuticulele parului plat stă, ceea ce conferă părului un aspect matasos, stralucitor .
  • Verificați cum faceți. Câte zile este nevoie ca prosopul să înceapă să miroasă ca un costum când îl înghiți? Dacă sunt doar câteva zile, trebuie să vă îmbunătățiți foarte mult. Dacă poți petrece o lună fără să se întâmple asta, te descurci foarte bine. În general, este normal să se folosească de 3 până la 4 ori pe săptămână timp de 2 până la 3 săptămâni înainte de a se dezvolta un miros.
  • Utilizați medicamente pentru a răspunde la problemele de piele. Nu toate produsele vor fi potrivite pentru toate tipurile de piele. Extrem pielea sensibilă nu poate reacționa bine la uleiul de mentă săpunuri naturale în timp ce excesiv de uscat sau iritat pot reacționa mai bine la o bază de ovăz gel de duș, care este pielea medicinală. Discutați cu un dermatolog despre anumite produse și metode pe care le puteți utiliza pentru a vă vindeca problemele specifice.

  avertismente

  • Șteturile de frecare și alte răni pot fi enervante. Curățarea în jurul plăgii este importantă. Scabia însăși este o combinație de lichide de corp coagulante și celule de piele noi și delicate. Nu ar trebui să îndepărtați scabia decât dacă rana este aproape complet vindecată. Spălarea cu un burete prin apăsare și eliberare este mai eficientă în îndepărtarea materiei libere și permite celulelor delicate ale pielii să rămână. Adresați-vă medicului dumneavoastră dacă sunteți îngrijorat, dar în mod normal, folosirea unui săpun cu un contact moale și delicat este suficient și sigur.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa alegi si sa folosesti servetele de curatareCum sa alegi si sa folosesti servetele de curatare
  Cum să facem curățenia obișnuităCum să facem curățenia obișnuită
  Cum sa curata bijuteriile de tungsten din carburiCum sa curata bijuteriile de tungsten din carburi
  Cum să cureți un Blender de frumusețeCum să cureți un Blender de frumusețe
  Cum se curata mereleCum se curata merele
  Cum să curățați cartofiiCum să curățați cartofii
  Cum să eliminați o pată de urină dintr-un scaun din pieleCum să eliminați o pată de urină dintr-un scaun din piele
  Cum să spălați simțitCum să spălați simțit
  Cum să spălați papuciiCum să spălați papucii
  Cum să curățați articolele microsuedeCum să curățați articolele microsuede
  » » Cum să vă curățați profund corpul

  © 2011—2020 ertare.com