Cum sa curatati piercing-ul urechii

Piercing-uri pe urechi sunt un accesoriu popular în rândul multor bărbați și femei. Deși implică mai puține riscuri decât alte piercinguri corporale, cele ale urechilor pot avea, de asemenea, complicații. Pentru a evita o infecție dureroasă, este important să învățați să curățați noile piercinguri în urechi și să știți cum să aveți grijă de ele odată ce s-au vindecat.

pași

Metoda 1
Curățați piercing-urile noi

Imaginea intitulată Curățați-vă Piercing-ul pe ureche Pasul 1
1
Spălați-vă bine mâinile cu săpun antibacterian. Se recomandă să vă asigurați că nu vă expuneți urechile la germeni sau praf în timpul curățării acestora.
 • Puneți întotdeauna cu dvs. un dezinfectant de mână. Deci, în cazul în care nu puteți spăla mâinile, puteți aplica un dezinfectant și puteți steriliza degetele înainte de a vă atinge piercing-ul.
 • Imaginea intitulată Curățați-vă ochii Piercing Pasul 2
  2
  Umeziți o bumbă sau un tampon în soluția de curățare. Puteți utiliza alcool izopropilic sau o soluție de sare de mare. Mulți perforatori profesioniști vă vor oferi o soluție salină cu sare de mare pentru a vă curăța. Dacă nu, puteți amesteca 1/8 linguriță de sare de mare cu 236 mililitri de soluție salină.
 • Imaginea intitulată Curățați-vă Piercing-ul urechii Pasul 3
  3
  Curățați lobii cu o minge de bumbac sau tampon. Faceți-l de două ori pe zi, pentru a menține zona în jurul piercing-urilor curate.
 • Mai întâi, umeziți bureaua din bumbac sau tamponul din soluția de curățare sau alcoolul. Încercați să apăsați bumbacul pe gura sticlei în timp ce întoarceți rapid pentru a uda bumbacul cu alcool.
 • Aplicați tamponul în jurul piercingurilor pentru a menține zona înconjurătoare fără germeni.
 • Utilizați tampoane noi pentru a curăța, în același mod, spatele urechilor.
 • Utilizați o nouă minge de bumbac sau tampon pentru a curăța cealaltă parte a urechilor. Nu utilizați niciodată același tampon pe două laturi sau părți ale urechilor.
 • Imaginea intitulată Curățați-vă piercingul pentru urechi Pasul 4
  4
  Rotiți posturile pieselor. Faceți o jumătate de întoarcere în fiecare direcție. Luați polul piesei între degete și rotiți-o în sensul acelor de ceasornic, apoi rotiți-o în direcția opusă, apoi repetați procedura pe cealaltă ureche. Acest lucru vă va ajuta să evitați lipirea pielii de piese.
 • Imaginea intitulată Curățați-vă piercingul pentru urechi Pasul 5
  5
  Aplicați o cremă cu antibiotic. Utilizați un nou tampon pentru a aplica cremă pe posturile pieselor, apoi le întoarceți din nou. Răsuciți-vă pe jumătate în fiecare direcție de două ori. Acest lucru va ajuta crema să pătrundă în piele.
 • Imaginea intitulată Curățați-vă ochii Piercing Pasul 6
  6
  Curățați-vă piercerile în fiecare zi. Puteți să le curățați o dată sau de două ori pe zi, dar nu uitați să o faceți. A face această curățare parte din rutina dvs. atunci când vă treziți și înainte de a merge la culcare este o modalitate bună de a vă asigura că vă obișnuiți să vă curățați piercing-ul zilnic. Rețineți că acest lucru va dura doar câteva minute și vă poate împiedica să obțineți o infecție dureroasă.
 • Imaginea intitulată Curățați-vă urechea Piercing Pasul 7
  7
  Nu scoateți bucățele. Rețineți că îndepărtarea pieselor prea mult timp ar putea duce la închiderea perforațiilor. După șase săptămâni, puteți să eliminați piesele, dar dacă vă dați mult timp să le puneți înapoi, chiar piercerile care s-au vindecat deja ar putea fi închise, în funcție de cât de repede se vindecă corpul dumneavoastră. Unele piercinguri în urechi pot dura mai mult pentru a vindeca decât altele. De exemplu, un piercing în cartilagiu durează 4 luni pentru a se vindeca în loc de doar 2. Asigurați-vă că nu luați bucățile prea repede.
 • Metoda 2
  Păstrați piercingurile urechii sănătoase

  Imaginea intitulată Curățați-vă urechea Piercing Pasul 8


  1
  Scoateți piesele în fiecare noapte. Asigurați-vă că piercing-ul dvs. sa vindecat complet înainte de a face acest lucru. Îndepărtarea pieselor în somn îi va împiedica să prindă ceva în timpul somnului. Acesta va ajuta, de asemenea, aerul să fie în contact cu pielea ta și acest lucru va păstra urechile sănătoase.
 • Imaginea intitulată Curățați-vă ochiul Piercing Pasul 9
  2
  Curățați-vă bucățile cu alcool izopropilic. Umezește un tampon de bumbac în alcool. Așezați stâlpii pieselor când le scoateți noaptea. Făcând regulile de mai sus va ajuta la menținerea acestora fără germeni care pot provoca infecții.
 • Imaginea intitulată Curățați-vă Piercingul la ureche Pasul 10
  3
  Curățați-vă urechile cu un tampon de bumbac și alcool și aplicați cremă cu antibiotic. Faceți cele de mai sus o dată pe lună sau dacă vreodată vă simțiți durere sau disconfort în piercing-uri. Tratarea în mod regulat a piercerilor de urechi va reduce șansele de a fi infectate.
 • Metoda 3
  Curățați piercingurile urechilor infectate

  Imaginea intitulată Curățați-vă piercingul la ureche Pasul 11
  1
  Scoateți stâlpii și curățați-le cu alcool izopropilic. Rețineți că germenii și bacteriile se pot acumula în bucăți. Curățați-le de 2-3 ori pe zi, astfel încât să rămână curate până când infecția se va șterge.
 • Imaginea intitulată Curățați-vă urechile Piercing Pasul 12
  2
  Aplicați atingeri de alcool izopropilic în găurile piercingurilor. Luați o bumbac sau tampon înmuiat în alcool și puneți-l pe lobii, direct deasupra piercing-urilor. Aruncați tamponul după ce îl utilizați o dată, repetați procesul de pe cealaltă parte a urechilor.
 • Imaginea intitulată Curățați-vă urechea Piercing Pasul 13
  3
  Acoperiti stalpii pieselor folosind crema cu antibiotic. Faceți-l de fiecare dată când curățați posturile, înainte de a pune piesele înapoi. Veți avea nevoie doar de o cantitate mică de cremă. Antibioticul pe care îl conține va lupta împotriva infecției și vă va ajuta să se vindece urechile.
 • Imaginea intitulată Curățați-vă piercingul la ureche Pasul 14
  4
  Dacă simptomele persistă, contactați un dermatolog. Cele mai multe infecții pot fi tratate acasă cu curățare și creme. Cu toate acestea, dacă infecția nu se estompează în câteva zile, este recomandabil să consultați un dermatolog pentru a preveni răspândirea acestuia.
 • sfaturi

  • Atingeți urechile numai atunci când este necesar. Rețineți că mâna dvs. are mai mulți germeni decât vă imaginați.
  • Evitați bucățile care atârnă de-a lungul lobilor pentru o vreme, până când piercerile dvs. își pot susține greutatea.
  • Când începeți să purtați cercei sau piese agățate, care sunt acum realizate din materiale foarte ușoare, puteți să vă protejați lobii prin utilizarea armăturilor plate din plastic pe spate.
  • Scoateți piesele atunci când practicați sporturi sau excursii.
  • Nu faceți perforații cu un pistol, care sunt oferite în magazinele centrelor comerciale, mergeți la un magazin de perforatoare bine stabilit, unde folosesc ace. Un driller profesionist vă poate ajuta să alegeți dimensiunea și stilul potrivit și să vă forați corect.
  • Încercați să purtați mănuși atunci când vă curățați piercingurile pentru a menține igiena.
  • Schimbați și spălați frecvent coperțile pernei.

  avertismente

  • Asigurați-vă că vă curățați urechile sau vă veți infecta.
  • Nu scoateți bucățile prea repede sau perforațiile se vor închide.
  • Dacă lobii devin infectați, sau vă simțiți roșii, inflamați sau sensibili, consultați imediat medicul.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să ai grijă de piercinguri facialeCum să ai grijă de piercinguri faciale
  Cum să aibă grijă de un piercing de mamelonCum să aibă grijă de un piercing de mamelon
  Cum să aveți grijă de o perforare în buzăCum să aveți grijă de o perforare în buză
  Cum de a vindeca un piercing nas infectatCum de a vindeca un piercing nas infectat
  Cum de a alege un studio pentru a obține un tatuaj sau un piercingCum de a alege un studio pentru a obține un tatuaj sau un piercing
  Cum să vă extindeți urechileCum să vă extindeți urechile
  Cum de a obține o piercing nasCum de a obține o piercing nas
  Cum să faci o gaură acasăCum să faci o gaură acasă
  Cum se face o gaură cu un știft de siguranțăCum se face o gaură cu un știft de siguranță
  Cum să curețe piercing-uri pe buricCum să curețe piercing-uri pe buric
  » » Cum sa curatati piercing-ul urechii

  © 2011—2020 ertare.com