Cum sa curatati ochelari de soare

Când cumpărați o nouă pereche de ochelari de soare, acestea sunt foarte curate și viziunea este foarte clară. Cu toate acestea, mai devreme sau mai târziu, acestea vor deveni murdare sau murdare. Este aproape imposibil să evitați lăsarea amprentelor și a altor semne! În continuare, veți învăța să curățați lentilele pentru a le readuce la starea inițială.

pași

Metoda 1
Utilizați o soluție pentru a curăța lentilele și o cârpă din microfibră

Imaginea intitulată Curățenie ochelari de soare Pasul 1
1
Vedeți cât de murdare sunt lentilele. De asemenea, verificați dacă ar trebui să curățați alte bucăți de lentile. Piesele pe care trebuie să le țineți cont sunt cele ale nasului și cele ale urechilor. Acestea vin în contact cu părul și uleiurile naturale ale pielii, care se pot acumula rapid și se pot murdări rapid. Dacă au nevoie de o curățare rapidă, curățați-le cu o cârpă din microfibră.
 • 2
  Utilizați o cârpă din microfibră curată. Nu curățați lentilele cu o cârpă murdară, deoarece acestea vor fi contraproductive! O cârpă curată nu numai că împiedică transferul murdăriei și a altor resturi, dar, de asemenea, reduce foarte mult riscul de zgâriere a lentilelor atunci când le curățați cu o soluție specifică.
 • 3
  Sprayați ambele părți ale fiecărui obiectiv cu dispozitivul de curățare a lentilelor. Cel mai bine este să folosiți un aerosol care a fost inclus împreună cu lentilele atunci când le-ați achiziționat. Aerosolile care sunt specifice ochelarilor dvs. de protecție vor proteja straturile suplimentare pe care le au lentilele. Încercați să îl pulverizați de la o distanță care acoperă lentilele în mod egal, astfel încât atunci când le curățați, nu se acumulează soluția sau petele.
 • 4
  Țineți fiecare obiectiv cu o cârpă din microfibră (realizată special pentru lentile). Apăsați-le ușor. Curățați-le cu o mișcare circulară înainte și înapoi pentru a reduce liniile și petele.
 • Metoda 2
  Spălați ochelarii cu săpun și apă

  1
  Treceți lentilele sub apă caldă. Asigurați-vă că apa este suficient de caldă pentru a atinge. Dacă treci lentilele sub apă prea caldă, pot fi deteriorate acoperirile pe care le pot avea lentilele.
 • 2
  Așezați o picătură de săpun pentru a spăla vasele de pe fiecare parte a lentilelor. Îndepărtați ușor săpunul într-o mișcare circulară cu degetul arătător și degetul mare. Se topește săpunul astfel încât să acopere uniform obiectivul.
 • 3
  Clătiți din nou lentilele pentru a elimina săpunul. Lăsați apa să curgă și scoateți săpunul - nu-l frecați cu degetele. Dacă faceți acest lucru, petele vor lăsa petele.


 • Imaginea intitulată Curățenie ochelari de soare Pasul 8
  4
  Țineți lentilele în sus. Uitați-vă la o sursă de lumină (de preferință naturală) prin lentile și verificați dacă există vreun potențial săpun rezidual sau murdărie pe care ați vrut să-l curățați inițial. Nu ar trebui să vezi altceva decât picăturile de apă de pe lentile.
 • Imaginea intitulată Curățenie ochelari de soare Pasul 9
  5
  Lentilele se usucă la aer sau se scutură ușor. Evitați uscarea apei cu prosoape de hârtie sau prosoape de ceai. Alegeți o cârpă din microfibră curată. Dacă utilizați prosoape de hârtie, nu frecați lentilele. În schimb, uscați picăturile de apă rămase cu atingeri ușoare, permițând hârtiei să le absoarbă. Fa-o pentru a evita filigranele.
 • Dacă nu aveți o cârpă din microfibră, utilizați o cârpă de bumbac curată. Este foarte important ca alternativa pânzei de microfibră să fie a o cârpă de bumbac curată. Orice alt material ar putea zgâria serios lentila!
 • Metoda 3
  Faceți-vă propria soluție pentru a curăța lentilele

  1
  Se amestecă puțin alcool și apă. Utilizarea alcoolului isopropilic este o modalitate sigură de curățare a lentilelor fără îndepărtarea straturilor de acoperire, cum ar fi anti-reflexie.
  • Adăugați trei părți de alcool pentru fiecare parte a apei și amestecați-le împreună.
  • Faceți cantitatea dorită și salvați soluția într-o sticlă mică cu pulverizare pentru ao folosi în viitor.
  • Spray și curățați lentilele cu o cârpă de bumbac curată într-o mișcare circulară.
 • 2
  Adăugați una sau două picături de săpun pentru a spăla vasele de pe orice amestec, astfel încât lentilele să fie mai clare atunci când sunt curate. Aceasta funcționează la fel ca și când ați curățat lentilele cu apă de la robinet și săpun pentru a spăla vasele. Adăugați un pic de săpun într-o sticlă deja pregătită de alcool diluat pentru a obține acea claritate la sfârșit.
 • 3
  Utilizați soluția în alte părți ale lentilelor. Deoarece produsele de curățare a lentilelor sunt specifice pentru lentile, beneficiul unei soluții alcoolice diluate este că poate fi aplicat în siguranță în alte părți, cum ar fi urechile și nasul. Curățați întregul cadru astfel încât acesta să revină la starea inițială curată.
 • Imaginea intitulată Curățenie ochelari de soare Pasul 13
  4
  Evitați adăugarea altor produse de curățat pentru locuință, cum ar fi mașinile de curățat ferestrele. Aceste substanțe chimice sunt prea abrazive pentru lentile, deci aveți riscul de a deteriora lentilele și de a efectua reparații costisitoare (de exemplu, înlocuirea învelișului). Deși pot părea utile, nu le adăugați la soluțiile de curățare pe care intenționați să le faceți.
 • sfaturi

  • Dacă aveți lentile scumpe, poate doriți să revizuiți informațiile care sunt incluse în ele. Vă poate spune să utilizați ceva specific.
  • Nu curățați niciodată lentilele uscate. Prin curățarea murdăriei în acest fel, zgârieturile pot să rămână.
  • Plasați întotdeauna lentilele într-o carcasă de protecție solidă cu lentilele orientate în sus.
  • Nu lăsați lentilele într-o mașină fierbinte.
  • Nu folosiți saliva pentru curățarea lentilelor. Poate părea util, dar saliva poate conține uleiuri care pot face ca problema să fie mai gravă.
  • Nu le cureți niciodată cu cămașa.

  avertismente

  • Nu expirați în lentile sau folosiți cămașa pentru a le curăța, deoarece acest lucru poate zgâria lentilele.
  • Nu utilizați niciodată amoniac, clor, oțet sau agent de curățare a ferestrelor, deoarece aceste produse distrug straturile de lentile gradate fără absolvire.
  • Nu folosiți salivă deoarece poate deteriora lentilele.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să curăț un monitor cu ecran platCum să curăț un monitor cu ecran plat
  Cum se aplică machiajul ochilor cu lentile de contactCum se aplică machiajul ochilor cu lentile de contact
  Cum să fixați o ochelari cu dungiCum să fixați o ochelari cu dungi
  Cum să vă păstrați ochelariiCum să vă păstrați ochelarii
  Cum de a elimina dungi în ochelari de soareCum de a elimina dungi în ochelari de soare
  Cum să curățați lentilele polarizateCum să curățați lentilele polarizate
  Cum se curăță lentile opaceCum se curăță lentile opace
  Cum se curata lentilele (ochelarii)Cum se curata lentilele (ochelarii)
  Cum de a curăța un ceas Casio G ShockCum de a curăța un ceas Casio G Shock
  Cum să cureți o pungă de piele albăCum să cureți o pungă de piele albă
  » » Cum sa curatati ochelari de soare

  © 2011—2020 ertare.com