Cum se curata porii nasului

Sweat, murdărie, murdărie și machiaj se pot acumula pe piele și se pot înfunda porii. Porii nasului sunt de obicei mai vizibili când sunt blocați. Dacă le țineți curat, nu numai că acestea vor fi mai puțin vizibile, dar și ele vor fi mai puțin susceptibile de a suferi infecții care cauzează acnee. Curățați natural cu o soluție de suc de ovaz sau de lămâie. De asemenea, puteți utiliza produse artificiale, cum ar fi scruri faciali sau benzi, pentru a le curăța.

pași

Metoda 1
Curățați porii în mod natural

Imaginea intitulată Clean Pores Nose Pasul 1
1
Utilizați ovaz pentru a curăța porii nasului. Se amestecă 1 cești (240 ml) de fulgi de ovăz cu 1 cană de apă fierbinte. Combinați ingredientele bine cu un vas. Când amestecul se simte rece, aplicați-l pe nas (și pe restul feței, dacă doriți) timp de aproximativ 2 minute. Clătiți amestecul cu apă proaspătă.
 • Pentru a păstra amestecul în nas, îl puteți satura cu o cârpă curată și fără scame și lăsați-o să se odihnească pe nas.
 • Imaginea intitulată Clean Pores Nose Pasul 2
  2
  Aplicați suc de lămâie o dată pe săptămână. Acidul citric de lamaie va exfolia și va înfunda porii. Aplicați sucul de lămâie stoarse sau frecați o felie de lămâie direct pe nas. Așteptați 1 până la 5 minute, în funcție de sensibilitatea pielii, apoi clătiți cu apă caldă.
 • Deși această metodă este excelentă pentru curățarea porilor din timp în timp, veți obține rezultate mai bune dacă o faceți în fiecare săptămână.
 • Imaginea intitulată Curățarea porilor nasului Pasul 3
  3
  Aplicați albușuri de ou. Separați unul ou alb într-un castron. Spalati-va fata cu un sapun usor si apa calda. Utilizați un burete curat sau o cârpă fără scame pentru a aplica albul de ou la nas. Când sa uscat pe piele, clătiți din nou cu apă și plecați.
 • După clătire, utilizați un hidratant non-comedogenic, astfel încât acesta să nu înfundă porii.
 • Imaginea intitulată Clean Pores Nose Pasul 4
  4
  Deschideți și curățați porii cu aburi. Umpleți un castron mare cu apă fierbinte. Puneți un prosop peste cap și puneți-l ușor pe castron. Prosopul va prinde aburul, așa că va încălzi fața și va curăța porii. Faceți-l timp de 10 până la 15 minute.
 • Fii foarte atent cu această metodă, deoarece apa foarte fierbinte și aburul te pot arde. Apropiați cu ușurință fața de abur pentru a măsura temperatura.
 • Adăugați în apă câteva uleiuri esențiale, cum ar fi eucalipt, menta și arborele de ceai pentru a crește puterea de curățare. Uleiul din arbore de ceai este excelent pentru pielea predispusă la focare.
 • Metoda 2
  Utilizați produse pentru îngrijirea pielii

  Imaginea intitulată Curățați porii nasului Pasul 5
  1
  Poloneză porii nasului. Un dispozitiv de exfoliere electrică, cum ar fi o perie cu peri rotativi, este excelent pentru curățarea profundă a porilor. Urmați instrucțiunile dispozitivului pentru a obține rezultate mai bune. În general, trebuie să umeziți ușor părul cu apă caldă și plasați dispozitivul în porii nasului.
  • Pentru a spori puterea de curățare, puteți aplica o cantitate mică de produs de curățare facială ușoară pe perii periei înainte de utilizare.
  • Un avantaj suplimentar este că porii vor fi mai puțin observați după utilizarea unui aparat ca acesta.
 • Imaginea intitulată Clean Pores Nose Pasul 6
  2


  Curățați porii cu o frecare facială. Utilizați a curățare facială De 2 sau 3 ori pe săptămână. Exfoliere urmați indicatoarele pentru cele mai bune rezultate, deși în cele mai multe cazuri, pur și simplu trebuie să spumarea cu apă caldă și frecat pe nas, așteptați un moment și se clătește.
 • Dacă aveți piele uscată, puteți utiliza un exfoliant cremos. Dimpotrivă, dacă aveți piele uleioasă, utilizați un scrub facial cu acid salicilic.
 • De obicei, puteți achiziționa aceste produse în secțiunea frumuseții sau îngrijirea pielii din mai multe magazine.
 • Imaginea intitulată Curățați porii nasului Pasul 7
  3
  Desfaceți porii cu o mască de carbon. Măștile de carbon curăță interiorul porilor adânc pentru a elimina petele și petele negre. Puteți cumpăra acest produs în secțiunea de frumusețe din mai multe magazine și magazine de produse cosmetice. Fiecare produs este diferit, deci va trebui să urmați instrucțiunile de pe etichetă.
 • Imaginea intitulată Curățați porii nasului Pasul 8
  4
  Îndepărtați obstacolele cu benzi pentru a curăța porii. Dacă le strângeți pentru a le curăța sau a elibera puroiul, puteți irita pielea chiar mai mult sau puteți agrava focarele. În schimb, utilizați benzi destinate curățării porilor nasului conform instrucțiunilor. Când a trecut timpul indicat, trageți banda pentru a îndepărta murdăria.
 • Aveți grijă cu fâșiile dacă aveți pielea sensibilă deoarece acestea sunt foarte lipicioase.
 • Metoda 3
  Acordă întreținere porilor

  Imaginea intitulată Curățați porii nasului Pasul 9
  1
  Spălați-vă nasul și fața în fiecare zi. Pentru a asigura o întreținere adecvată a porilor nasului, este mai bine să vă spălați fața de două ori pe zi, o dată dimineața și o dată seara. Utilizați apă caldă și un săpun facial ușor - apoi clătiți cu apă rece. De asemenea, trebuie să vă spălați fața după ce ați făcut orice activitate care vă face să transpirați.
  • Produsele proiectate special pentru tipul de piele pot ajuta la controlul porilor. În principal, pielea grasă poate face porii sensibili și este posibil să aveți nevoie de un produs special de curățare.
 • Imaginea intitulată Clean Pores Nose Pasul 10
  2
  Evitați să dormiți cu machiajul, dacă îl folosiți. Machiajul care este lăsat pe piele dăunează calității sale în general și contribuie, de asemenea, la înfundarea porilor. Clătiți machiajul ca de obicei: cu apă caldă și un săpun ușor.
 • Dacă lăsați machiaj pentru o noapte, nu este de natură să provoace daune durabile la nivelul pielii, dar în fiecare noapte să dormi fără a îndepărta bloca porii mai mult.
 • Imaginea intitulată Curățați porii nasului Pasul 11
  3
  Utilizați o protecție solară. Expunerea la soare poate eroda pielea, ceea ce îi determină să-și piardă blândețea. Acest lucru poate face ca porii să arate mai mari decât în ​​mod normal. Pentru a evita acest lucru, aplicați o protecție solară pe nas înainte de a face activități în aer liber. Purtați o pălărie cu fund larg, astfel încât să nu obțineți prea multă lumină soarelui pe nas.
 • Multe hidratante oferă o protecție slabă a soarelui, cu un SPF de 15 până la 30 de ani, care este recomandat atunci când petreceți timpul în aer liber.
 • Image cu titlul Clean Pores Nose Pasul 12
  4
  Consultați un dermatolog dacă persistă probleme cu porii. Dacă tehnicile descrise mai sus nu funcționează pentru a combate starea porilor nasului, este posibil să fie nevoie să vizitați dermatologul. Acest lucru poate utiliza unele tratamente specializate, cum ar fi lumina laser, extragerea fizică, unele medicamente topice, printre altele.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să eliminați acneea din nasCum să eliminați acneea din nas
  Cum să eliminați acnee folosind frunze de mentaCum să eliminați acnee folosind frunze de menta
  Cum să eliminați cosurile din nasCum să eliminați cosurile din nas
  Cum să faceți propriul tratament pentru a reduce poriiCum să faceți propriul tratament pentru a reduce porii
  Cum sa faci un scrub facial de cafea si ou albCum sa faci un scrub facial de cafea si ou alb
  Cum să faci o curățare facială cu lămâiCum să faci o curățare facială cu lămâi
  Cum sa faci o curatare faciala pentru pielea grasaCum sa faci o curatare faciala pentru pielea grasa
  Cum sa faci o masca faciala de tomateCum sa faci o masca faciala de tomate
  Cum se face o mască de fațăCum se face o mască de față
  Cum se face o bandă pentru porii de casăCum se face o bandă pentru porii de casă
  » » Cum se curata porii nasului

  © 2011—2020 ertare.com