Cum să cureți adidașii

O bună pereche de adidași robuste și confortabile, fie pentru utilizare pe asfalt de rulare, care lucrează în sala de gimnastică sau pe oraș, nu sunt ieftine și pot face o adâncitură în bugetul dumneavoastră. Cu toate acestea, îngrijirea adecvată și curățarea bună vă vor reînnoi adidașii și vă vor proteja investiția.

pași

Imaginea intitulată Curățarea converselor dvs. Pasul 2
1
Umpleți chiuveta cu apă caldă. Adăugați câteva picături de săpun lichid sau un produs de curățare ușoară, cum ar fi săpun lichid castil sau utilizați un produs de curățare lichid special creat pentru încălțăminte de sport.
 • Imaginea intitulată Curățenie pantofi de atletism Pasul 2
  2
  Scoateți șireturile și tălpile interioare de la adidași. Lăsați-le la o parte pentru a le curăța.
 • Imagine cu titlul Curățenie pantofi sport Step 3
  3
  Îndepărtați o perie moale de peri în apa cu săpun și curățați cu atenție adidații, curățând atât exteriorul cât și interiorul. Utilizați un tampon de spălare pentru plăcile de nylon alb pentru a elimina cu grijă petele sau mărcile. Pentru a curăța limba și alte zone de acces dificil, este util să folosiți o periuță de dinți veche.
 • Imagine cu denumirea Curățenie pantofi sport Step 4
  4
  Clătiți bine încălțămintea folosind apă caldă. Agități adidașii pentru a elimina excesul de apă și apoi umpleți-le cu cârpe uscate sau prosoape de hârtie. Nu le umpleți cu ziare, deoarece ar putea lăsa urme de cerneală pe pantofii tăi. Lăsați pantofii deoparte să se usuce. Modificați din când în când umplutura pentru a accelera procesul de uscare. Pantofii dvs. pot lua o zi întreagă sau mai mult, pentru a se usca complet.
 • Imagine cu titlul Curățenie pantofi sport Step 5
  5


  Spălați șireturile încălțămintei în apă cu săpun, clătiți-le bine și agățați-le să se usuce. Puteți, de asemenea, să le puneți într-o pernă pentru a preveni incurcarea în alte articole ale rufelor și să le spălați în mașina de spălat. Dacă cablurile sunt foarte murdare, cumpărați altele noi.
 • Imagine cu titlul Curățenie pantofi sport Step 6
  6
  Îndepărtați tălpile interioare cu ajutorul aparatului de spălat și a săpunului. Uscați-le puțin folosind prosoape de hârtie și lăsați-le să se usuce în aer. În cazul în care interioarele mirosului sunt deosebit de rău, presărați bicarbonat de sodiu sau pudră de picior aromatic pe tălpi interioare pentru a neutraliza mirosurile și bacteriile.
 • Imagine cu titlul Curățenie pantofi sport Step 7
  7
  Puneți șabloanele și șireturile curățate înapoi în pantofii dvs. după ce sunt complet uscați.
 • Imagine cu titlul Curățenie Athletic Shoes Intro
  8
  Efectuat.
 • sfaturi

  • Puteți accelera procesul de uscare prin plasarea încălțămintei umede lângă o conductă de încălzire. Nu le puneți prea aproape, deoarece căldura ar putea deteriora pantofii și ar putea topi tălpile. De asemenea, este bine să vă uscați încălțămintea la soare și la aer curat.
  • Un spray de silicon făcut special pentru adidași va păstra viața pantofilor de rulare din nailon sau din nailon. Pulverizatorul va respinge murdăria și murdăria și va face pantofii de nylon să pară mai curățiți.
  • Retușați blănurile decolorate sau vechi folosind un bitum de aceeași culoare.

  avertismente

  • Nu spălați pantofii de rulare în mașina de spălat sau le uscați în uscător, deoarece ambele ar putea să le deterioreze sau să le micșoreze și, în consecință, ar pierde majoritatea calităților de sprijin.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Ceară de dormit (opțional)
  • Săpun lichid sau uscător
  • Perie perie moale
  • periuță de dinți
  • Soda de copt sau pulbere aromatică pentru picioare (opțional)
  • Hârtii sau hârtie de hârtie albă
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se spală pantofii pentru sala de gimnasticăCum se spală pantofii pentru sala de gimnastică
  Cum sa curatati cizmele TimberlandCum sa curatati cizmele Timberland
  Cum să cureți bijuteriileCum să cureți bijuteriile
  Cum să-ți cureți pantofii ConverseCum să-ți cureți pantofii Converse
  Cum sa curatati o perie de parCum sa curatati o perie de par
  Cum să curețe o pălărie albăCum să curețe o pălărie albă
  Cum sa curatati pantofii NikeCum sa curatati pantofii Nike
  Cum sa curatati pantofii SperryCum sa curatati pantofii Sperry
  Cum să cureți pantofii din pieleCum să cureți pantofii din piele
  Cum să curățăți adidașii Converse All Stars (tenis de conversație)Cum să curățăți adidașii Converse All Stars (tenis de conversație)
  » » Cum să cureți adidașii

  © 2011—2020 ertare.com