Cum să cureți unghiile mâinilor

Vreți niște sfaturi creative pentru a vă curăța unghiile? Indiferent dacă doriți o rutină de curățare rapidă sau o curățare mai amănunțită, în acest articol veți găsi ceea ce căutați. Asigurați-vă că unghiile arată strălucitor, strălucitor și puternic.

pași

Metoda 1
Curățați-vă unghiile (curățați rapid)

Imaginea intitulată Curățați-vă degetele Pasul 1
1
Curățați murdăria care se află în interiorul vârfurilor unghiilor. Treceți vârful unghiilor de tăiere a unghiilor sub vârful unghiilor pentru a elimina murdăria și alte murdăria acumulată. Faceți-o în baie, cu iluminare bună, pentru a vă vedea cuietele mai clar.
 • În general, este mai ușor să curățați murdăria sub unghiile înainte de a spăla mâinile, nu după aceea. Cu cât sunt mai uscătoare, cu atât mai bine.
 • Evitați utilizarea unui creion pentru a le curăța, deoarece plumbul le poate face să pară mai murdare.
 • 2
  Spală-ți mâinile Utilizați un săpun moale și natural pentru a vă spăla mâinile cu apă caldă. Nu trebuie să vă concentrați pe unghiile în mod special, spălați-vă doar mâinile.
 • Este mai bine să utilizați un săpun ușor pentru a vă spălați frecvent mâinile. Săpunurile puternice vă fac unghiile fragile, iar sanii cu alcool de mână, de asemenea, le slăbesc. Utilizați un săpun special pentru unghii, cum ar fi OrigiNails Bubble White.
 • 3
  Savurează-ți unghiile într-un castron de apă caldă cu săpun pentru aproximativ trei minute. Îndepărtați vârfurile degetelor (nu toată mâna) în apă și lăsați-le să se înmoaie puțin. Asigurați-vă că apa nu este prea caldă sau fierbinte, dar la temperatura camerei, adică pe termen mediu.
 • Prin înmuierea unghiilor, ele vor fi mai moi și mai flexibile, astfel încât să existe mai puține șanse să tăiați sau să vă rupeți unghiile în timpul procesului de curățare.
 • 4
  Utilizați o perie pentru a freca vârful. După înmuierea unghiilor, frecați-le cu o perie și peste tot, inclusiv sub unghiile. Când ați terminat, uscați-vă mâinile.
 • Dacă nu aveți o perie specială pentru curățarea unghiilor, utilizați o periuță de dinți curată.
 • 5
  Curățați lacurile de unghii, dacă este necesar. Folosiți un remediu de lustruit pentru unghii și un mic bumbac sau tampon pentru a vă umezi unghiile. Tăiați cuie cu fermitate pentru a îndepărta restul smalțului de unghii, pornind de la cuticula până la vârful degetului, fără a uita părțile laterale. Apoi, verificați dacă nu mai există reziduuri și curățați-l dacă este necesar.
 • Removerul de lustruit de unghii se usucă de unul singur, însă puteți folosi o cârpă sau o bucată de bumbac uscat pentru a vă curăța după folosirea bumbacului umed.
 • 6
  Spălai mâinile din nou. Clătiți din nou mâinile, dacă doriți, sau continuați cu restul rutinei.
 • Asigurați-vă că toate unghiile sunt complet uniforme - altfel, le lingeți sau le tăiați. Pentru a termina, aplicați un strat de email clar pentru a întări unghiile.
 • Metoda 2
  Curățați-vă unghiile (curățarea profundă)

  1


  Aplicați bicarbonat de sodiu pentru a albifia unghiile. Dacă doriți să aveți unghii puternice și sănătoase care să arate și să se mențină curate, amestecați puțină bicarbonat de sodiu și peroxid de hidrogen, folosind aproximativ 2 1/2 linguri de bicarbonat de sodiu per lingură de peroxid de hidrogen pentru a forma o pastă. Treceți pasta pe toate unghiile și sub ele, apoi clătiți și uscați cu atingeri moi.
  • Dacă aplicați această cremă săptămânal, unghiile vor rămâne albă și strălucitoare, mai ales după utilizarea unui email întunecat.
  • Alternativ, puteți utiliza pastă de dinți pentru albire în loc de bicarbonat de sodiu. Ingredientele active sunt practic aceleași, în cazul în care nu sunteți interesat să amestecați puțin din crema de casă.
 • 2
  Umpleți-vă unghiile în fiecare săptămână. Pentru a vă menține unghiile flexibile și pentru a nu rupe sau pentru a prezenta alte probleme, este bine să le umezi frecvent cu aloe vera, loțiune de unt de cacao sau chiar cu uleiuri naturale cum ar fi măsline sau nucă de cocos. Aceste tratamente naturale nu vor schimba neapărat aspectul unghiilor, ci vă vor ajuta să le mențineți moale și flexibile în timpul săptămânii.
 • 3
  Combateți cuie galbene cu suc de lămâie sau ulei de arbore de ceai. Dacă unghiile sunt gălbui, se poate datora țigărilor, vopselei de smalț sau a unei anumite infecții fungice, care ar putea fi dificil de tratat și eliminat. Cu toate acestea, ulei de arbore de ceai este un fungicid natural, cu proprietăți antimicrobiene și antiseptice în timp ce sucul de lamaie sau ulei esential de lamaie are acid citric, care ajută da unghiile luciul original al ei au avut o dată.
 • Dacă aveți unghii galbene, încercați să utilizați o picătură pentru a toarna o cantitate mică de ulei de arbore de ceai pe fiecare dintre unghiile dvs. și lăsați-le să se odihnească timp de aproximativ 5 minute, apoi clătiți. Aplicați sucul de lamaie în același mod, clătiți-vă și curățați-vă mâinile ca întotdeauna.
 • 4
  Utilizați o soluție de curățare pentru protezele pe unghiile dvs. Deși sună ciudat, tabletele utilizate pentru a face soluții de curățare a protezelor sunt bogate în acid citric și bicarbonat de sodiu, care pot fi utilizate pentru curățarea, clătirea și îmbunătățirea aspectului unghiilor. În loc să vă înmuiați protezele, înmuiați-vă unghiile.
 • 5
  Încearcă otetul de cidru de mere. Acest oțet are un conținut ridicat de acizi acetici și malici, care au proprietăți de curățare și antifungice care pot ajuta la albirea unghiilor și a împiedica infectarea acestora sau pierderea culorii lor naturale. Se diluează otetul în apă curată (ambele în aceeași cantitate) și se înmoaie unghiile pentru aproximativ 20 de minute.
 • Imaginea intitulată Curățați-vă prăjiturelele Pasul 12
  6
  Utilizați suplimente pentru a vă întări unghiile. Există concepții greșite despre remedii naturale pentru a întări unghiile, dar singura modalitate de a face acest lucru este prin introducerea de suplimente la dieta ta. Singurul supliment care a fost dovedit a consolida unghiile este biotina, care durează aproximativ șase luni pentru a arăta orice schimbare.
 • Cele mai multe remedii de la domiciliu, cum ar fi folosirea usturoiului sau consumarea mai multor proteine ​​nu va face ca unghiile să crească mai repede sau mai puternice.
 • Imaginea intitulată Curățați-vă prăjiturelele Pasul 13
  7
  Nu mai utilizați glazurile pentru o perioadă bună. Dacă vă pictați unghiile destul de des, pe termen lung, acestea pot pata și slăbi, astfel încât să le curățați bine între fiecare pictura. Ar fi bine să lăsăm unghiile să-și recapete puterea și culoarea sănătosă cel puțin o dată pe an, evitând utilizarea emailurilor timp de o lună sau două luni.
 • În loc să utilizați emailul, profitați de fiecare ocazie pentru a-ți răsfăța unghiile, aplicând straturi de curățători de uz casnic și înălbitori pentru a le face din nou frumos.
 • De asemenea, este important să aplicați întotdeauna un strat clar pentru unghiile înainte de a utiliza lacurile de unghii colorate pentru a evita ușor colorarea.
 • sfaturi

  • Nu-ți mușcați unghiile. Dacă o faceți, acestea vor slăbi, veți deveni un viciu și, de asemenea, ar părea urât. Picteaza-ti unghiile cu glazura transparenta pentru a avea un gust neplăcut. Păstrați-le scurte sau faceți-vă o manichiură destul de, astfel încât să puteți lua nevoia de a mușca-le.
  • Curățați-vă frecvent cu un ulei de măsline și un suc de lămâie pentru a le oferi un strălucire naturală. Este atât de simplu!
  • Pentru a avea unghii mai lungi, când aplicați loțiunea sau uleiul, masați partea inferioară a unghiilor și cuticulelor pentru a stimula fluxul sanguin.
  • Protejați-vă unghiile Dacă le vopsiți cu culoarea potrivită, asigurați-vă că treceți un strat de smalț clar între fiecare strat. Reaplicați smalțul transparent în fiecare zi și folosiți mănuși atunci când faceți lucrări de uz casnic, cum ar fi curățarea.
  • Pentru a avea unghii mai lungi, aplicați un strat de lac de unghii clar pe manichiură în fiecare zi timp de aproximativ 5 până la 7 zile. Pictați marginile unghiilor pentru a proteja vârfurile. Curățați-vă unghiile așa cum este descris în acest articol.
  • Nu-i musca
  • Nu expuneți cuie prea mult la apă sau substanțe chimice, cum ar fi produsele de curățat.

  avertismente

  • Aveți grijă atunci când tăiați și curățați unghiile. Nu tăiați prea mult pentru că le puteți deteriora sau ar putea începe sângerarea. De asemenea, aveți grijă să nu introduceți vârful tăierilor unghiilor la carne.
  • Când vă tăiați cuticulele, aveți grijă să nu vă tăiați pielea, deoarece va afecta mult și va arăta diferit de alte unghii.
  • Ocazional, lustruitul de unghii devine un pic lipicios. Practicați-vă pictura unghiilor și pictați-le pe un prosop. Dacă nu ești bun cu asta, cere-i unui prieten să o facă pentru tine.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa-ti albesti unghiileCum sa-ti albesti unghiile
  Cum sa albiti si hidratati unghiile in mod naturalCum sa albiti si hidratati unghiile in mod natural
  Cum să aveți grijă de unghiile acriliceCum să aveți grijă de unghiile acrilice
  Cum să împingeți cuticulele înapoiCum să împingeți cuticulele înapoi
  Cum să crești unghiile mai repedeCum să crești unghiile mai repede
  Cum să faci unghiile false să pară realeCum să faci unghiile false să pară reale
  Cum să-ți faci unghiile să se întrerupăCum să-ți faci unghiile să se întrerupă
  Cum să-ți faci unghiile să arate sănătoșiCum să-ți faci unghiile să arate sănătoși
  Cum sa faci unghii roz si albCum sa faci unghii roz si alb
  Cum sa faci unghiile din stiletto sau stilettoCum sa faci unghiile din stiletto sau stiletto
  » » Cum să cureți unghiile mâinilor

  © 2011—2020 ertare.com