Cum să cureți sprâncenele

Sprancenele sunt mai delicate și mai moi decât părul de pe cap. În același mod ca și scalpul, pot acumula matreata, grăsimea și murdăria. Pentru a vă asigura că rămân proaspete, ar trebui să le curățați cu atenție. Puteți să le curățați cu un produs de curățare a feței sau cu alte produse, cum ar fi ulei de arbore de ceai sau ser de sprâncene. Apoi, le puteți oferi o întreținere corespunzătoare pentru a le face să arate cât mai bine.

pași

Metoda 1
Utilizați o curățare facială

1
Aplicați curățarea feței pe care o utilizați întotdeauna pe sprâncene. Deoarece părul de pe sprâncene este delicat, nu trebuie să-i spălați cu produse foarte puternice. În schimb, puteți să vă curățați sprancenele cu detergentul utilizat de obicei. Orice curățare facială suficient de moale pentru ca pielea să funcționeze bine pentru sprâncene. Umeziți-le și aplicați un pic mai curat.
 • Puteți include, de asemenea, în rutina dumneavoastră aplicarea de curățare facială pe sprâncene când vă spălați fața în dimineața și noaptea.
 • 2
  Curățați sprâncenele cu grijă și cu blândețe. Îndepărtați cu atenție curățarea feței cu degetele. Fă-o cu mișcări circulare mici.
 • Aveți grijă să nu frecați sau să frecați cu multă forță pe firele de păr, deoarece acestea pot fi deteriorate și căzute sau pot fi înfundate cu produsul.
 • 3
  Clătiți sprâncenele. Clătiți bine curățatul cu apă caldă. Asigurați-vă că eliminați totul.
 • 4
  Uscați-vă sprancenele. Uscați sprâncenele cu mici atingeri cu un prosop curat. Nu le frecați din greu pentru că le puteți deteriora.
 • Metoda 2
  Aplicați uleiuri naturale și ser

  1


  Curățați profund cu ulei de arbore de ceai. De obicei, sprâncenele nu au nevoie de mai mult decât o curățare de bază din când în când. Cu toate acestea, dacă observați că se simt murdare sau unsuroase când le atingeți, le puteți curăța cu ulei de arbore de ceai. Aplicați o picătură de ulei într-o pensulă de mască de unică folosință sau perie de sprâncene. Apoi, treceți-l peste sprâncene făcând cercuri mici.
  • Clătiți uleiul cu apă caldă și uscați sprâncenele.
  • Nu efectuați o curățare profundă în fiecare zi, deoarece ar putea provoca o acumulare de produs, ceea ce va provoca iritarea și îngrozirea părului. Faceți-o o dată la fiecare câteva luni sau când sprâncenele dvs. apar murdare sau grase.
 • 2
  Utilizați ulei de nucă de cocos. Acest ulei natural este excelent pentru curățarea sprâncenelor și stimularea creșterii părului. Pur și simplu aplicați puțin ulei pe un tampon de bumbac și treceți-l peste o sprânceană. Utilizați un tampon curat cu ulei pentru cealaltă sprânceană.
 • Dacă utilizați adesea eyeliner sprânceană sau alte produse, uleiul de nucă de cocos este, de asemenea, excelent pentru a elimina machiaj de la sprâncene.
 • 3
  Încearcă un ser pentru sprâncene. Serurile profesionale sunt concepute pentru a elimina uleiul și pentru a stimula creșterea părului. Le puteți găsi pe Internet sau la o farmacie din zona dvs. Urmați instrucțiunile de pe etichetă pentru ao aplica.
 • Asigurați-vă că ați testat serul pe o mică suprafață a pielii, cum ar fi în spatele urechii sau în interiorul încheieturii mâinii. Cu acest test, vă veți asigura că nu aveți o reacție alergică înainte de a aplica produsul.
 • Metoda 3
  Acordă întreținere sprancenelor

  1
  Nu vă curățați sprâncenele foarte des. Sprancenele au uleiuri naturale de lubrifiere care îi ajută să rămână curate. Nu exagerați cu curățarea sau cu mașina de curățare a sprâncenelor deoarece acestea ar putea fi deteriorate în timp. În schimb, curățați-le numai când aplicați curățarea feței. Puteți folosi alte produse la fiecare câteva luni sau o dată pe an.
 • 2
  Evitați să aplicați prea mult produs pe sprâncene. Când le curățați, încercați să nu le umpleți cu produse, deoarece acestea ar putea împiedica firele de păr și să creeze petele pentru sprâncene. Aplicați numai cantități mici la un moment dat.
 • Imaginea intitulată Curățați sprâncenele Pasul 10
  3
  Vizitați un profesionist. Dacă vă curățați sprâncenele sau le acordați întreținere pe cont propriu, vă copleșesc, vizitați un profesionist. Această persoană vă poate oferi sfaturi pentru a menține sprancenele curate. În plus, pot să recomand alte opțiuni de întreținere, cum ar fi cernerea sau ciupirea, pentru a menține aspectul sănătos și curat.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se aplică gelul pentru sprânceneCum se aplică gelul pentru sprâncene
  Cum să fixați spranceneleCum să fixați sprancenele
  Cum să obțineți sprâncenele mai groaseCum să obțineți sprâncenele mai groase
  Cum se modelează sprancenele cu o lamă de rasCum se modelează sprancenele cu o lamă de ras
  Cum se formează sprancenele fără penseteCum se formează sprancenele fără pensete
  Cum să vă modelați spranceneleCum să vă modelați sprancenele
  Cum de a da o formă sprancenelorCum de a da o formă sprancenelor
  Cum de a decolora sprânceneleCum de a decolora sprâncenele
  Cum să atragă sprânceneleCum să atragă sprâncenele
  Cum să exfoliați spranceneleCum să exfoliați sprancenele
  » » Cum să cureți sprâncenele

  © 2011—2020 ertare.com