Cum sa curata bijuteriile artificiale

Bijuterii fantezie poate fi foarte frumos chiar dacă nu este făcut din pietre prețioase. Totuși, păstrarea lor în acest fel poate fi un loc de muncă separat. Bijuterii de bijuterii nu rezista la uzura si lacrimare asa cum se intampla cu bijuterii fine. Aceste bijuterii își pierd strălucirea datorită expunerii la apă, aer și chiar creme și loțiuni. Deci, este esențial să înveți să ai grijă de anumite piese, astfel încât să poată continua să se vadă unul pe celălalt cât mai mult posibil, mai ales dacă vrei să-ți folosești bijuteriile pentru o lungă perioadă de timp.

pași

Partea 1
Luați primii pași

Imagine cu titlul Curățenie de bijuterii fals Pasul 1
1
Aduna bijuteriile pe care trebuie să le curățești. Nu există o regulă stabilită cu privire la momentul potrivit pentru a le curăța. De regulă, regula generală este că, cu cât le folosiți mai mult, cu atât mai des trebuie să le curățați. Curățați bijuteriile atât de des sau atunci când acestea încep să pară opace.
 • Amintiți-vă că bijuteriile fantastice nu sunt aur argint pur sau fin și nu au pietre prețioase. Deși argint amendă, într-adevăr, își pierde strălucirea, nu ar trebui să o curățați așa cum ați curăța bijuterii artificiale sau bijuterii fantezie. Aurul "autentic" nu își pierde deloc strălucirea.
 • Dacă aveți probleme în a decide ce este clasificat ca bijuterii artificiale și ceea ce este autentic, rețineți că bijuteriile placate sunt considerate o bijuterie "autentic". Deoarece partea superioară a metalului conține aur sau argint autentic, acestea sunt bijuterii "autentic", deși nu este complet aur sau argint solid. Apoi, puteți utiliza un bijuterii tradițional de curățare pentru a curăța bijuterii din aur sau placat cu argint în loc de metodele furnizate.
 • Dacă nu sunteți sigur dacă o bijuterie este reală sau artificială, duceți-l la un bijutier pentru a determina dacă metalul și pietre prețioase sunt autentice.
 • Imagine cu titlul Curățenie de bijuterii fals Pasul 2
  2
  Inspectați bijuteriile. Notați dacă au pietre prețioase. Dacă da, atunci trebuie să fii foarte atent cu cantitatea de lichid pe care o aplici în acea zonă.
 • Lichidul ar putea ajunge sub pietre și să elibereze adezivul care le ține, ceea ce le-ar putea face să cadă în timp. De asemenea, utilizarea prea multor apă ar putea ruina foile de aluminiu care fac strălucirea pietrelor.
 • Nu lăsați apa să se acumuleze și să ajungă sub pietre, astfel încât adezivul care le ține nu este eliberat.
 • Imagine cu titlul Curățenie de bijuterii fals Pasul 3
  3
  Utilizați un tampon sau o periuță de dinți pentru a curăța bijuteriile. Aceste produse comune pe care majoritatea oamenilor le au în casele lor funcționează bine pentru a ajunge la fisuri dificile și pentru a curăța zona din jurul pietrelor. Puteți încerca, de asemenea, o radieră magică.
 • Ipsopul trebuie să înceapă să aibă semne de îndepărtare a murdăriei și murdăriei. Sfaturile ar trebui să înceapă să se murdărească.
 • Asigurați-vă că peria este nouă și nu a fost utilizată înainte. Nu doriți să transferați bijuterii materialul conținut într-o periuță de dinți veche. Evident, nu ar trebui să utilizați din nou periuța de dinți după ce ați folosit-o pentru a curăța bijuteriile.
 • Îndepărtați periuța de dinți sau tamponul moale și uscat peste bijuterii pentru a elimina verdigrisul. Verdigrisul este murdaria verde care se acumuleaza in unele bijuterii fantastice. Tampoanele și periuțele de dinți moi sunt puțin mai abrazive atunci când sunt uscate, astfel încât acestea să poată funcționa mai bine pentru a îndepărta murdăria. Dacă încă nu o puteți elimina, încercați un stick.
 • Partea 2
  Curățați-vă cu remedii originale

  Imagine cu titlul Curățenie de bijuterii fals Pasul 4
  1
  Încercați să curățați bijuteria artificială cu lamaie. Lămâia a fost folosită mult timp pentru a elimina bijuteriile din stratul de oxid care se formează în metale în timp. Se recomandă să adăugați un pic de bicarbonat de sodiu la lamaie.
  • Lemon este un acid natural, și frecarea o jumătate de lămâie peste bijuterii poate accelera procesul de curățare. Puteți pune bijuteriile de argint într-o ceașcă de limonadă cu puțin sare peste noapte. Lemon funcționează foarte bine cu argint.
  • Puteți adăuga suc de lamaie intr-un castron mic, apoi se toarnă sucul pe bijuterii pe care doriți să curățați, și apoi folosiți o cârpă aspră (sau un burete Scotch-Bright) freca viguros bijuterii.
 • Imagine cu titlul Curățenie de bijuterii fals Pasul 5
  2
  Încearcă o soluție de oțet alb și apă. Puneți bijuteriile în această soluție și apoi utilizați o periuță de dinți moale pentru a ajunge la colțuri și găuri.
 • Curățarea bijuteriilor artificiale cu oțet poate face ca lanțurile să strălucească. Periuța de dinți cu peri moi poate ajuta dacă bijuteriile au pietre atunci când curăță crăpăturile. Puteți adăuga pur și simplu oțet la un burete și îl puteți folosi pentru a curăța bijuteriile.
 • Un alt produs natural care poate fi utilizat pentru curățarea bijuteriilor este uleiul de măsline. Uleiul de măsline va străluci bijuteriile, dar asigurați-vă că îl îndepărtați bine. De asemenea, puteți adăuga o pilulă dentară și o puteți dizolva în apă. Apoi, scufundați bijuteriile pentru puțin timp și frecati-le cu atenție cu o periuță de dinți.
 • Imagine cu titlul Curățenie de bijuterii fals Pasul 6
  3
  Încearcă cu săpun și apă caldă. Acest lucru nu numai că sporește probabilitatea ca bijuteriile să arate bine, ci și să miroasă bine. Cu toate acestea, puneți cât mai puțină apă pe bijuterii și limitați expunerea bijuteriilor la apă. Apa poate face bijuterii fantezie să-și piardă strălucirea și rugina dacă rămân în apă pentru o lungă perioadă de timp.
 • Utilizați o cârpă umedă pentru a curăța bijuteriile. De obicei, nu este o idee bună să se scufunde bijuterii artificiale în apă pentru o lungă perioadă de timp, deoarece acest lucru poate ruina aspectul sau rezilierea acestuia. Această abordare poate funcționa bine în bijuteriile de aur care au pietre prețioase.
 • O altă opțiune este de a pune apă fierbinte într-un castron. Adăugați sare, sifon și lichid pentru a spăla vasele. Plasați bijuteriile pe folie de aluminiu și lăsați-le să se odihnească timp de 5 până la 10 minute. Clătiți bijuteriile în apă rece și uscați-le complet cu o cârpă moale.
 • Imagine cu titlul Curățenie Fake Bijuterii Pasul 7
  4
  Utilizați șampon pentru copii pentru a curăța bijuteriile. Șamponul pentru bebeluși este mai moale, deci poate fi un bun agent de curățare pentru bijuterii artificiale. Șamponul poate fi o metodă bună de curățare a perlelor în special.
 • Se amestecă o picătură de ulei pentru bebeluși și o picătură de apă. Utilizați o periuță de dinți moale sau tampon pentru a curăța locurile greu accesibile. Se amestecă până când se obține consistența unui săpun gros. Dacă amestecul este prea gros, adăugați alte picături de apă.
 • Clătiți rapid șamponul pentru bebeluș în apă rece și uscați-l cu un prosop de mână sau cu o cârpă din microfibră curată și uscată.
 • Imagine cu titlul Curățenie fals bijuterii Pasul 8
  5


  Utilizați curățarea lentilelor sau pasta de dinți. Există multe produse de curățat la domiciliu pe care oamenii le folosesc adesea pentru curățarea bijuteriilor artificiale Agentul de curățare a lentilelor și pasta de dinți pot fi eficiente în unele bijuterii fantastice.
 • Dar fii foarte atent! Citiți instrucțiunile și avertismentele. Nu utilizați agent de curățare a lentilelor în metale prețioase și rețineți că vopseaua sau finisajul se pot dezlipi. De asemenea, nu trebuie să le folosiți dacă aveți piele sensibilă sau să curățați cerceii.
 • Pasta de dinti este mai putin problematica cand vine vorba de curatarea bijuteriilor. Doar aplicați pasta de dinți la o pensulă și frecați bijuteriile. Această metodă poate fi utilizată în diferite tipuri de bijuterii artificiale, cum ar fi brățările.
 • Partea 3
  Curățați cu produse mai puternice

  Imagine cu titlul Curățenie de bijuterii fals Pasul 9
  1
  Achiziționați a bijuterii curat fabricate special pentru bijuterii. Materialele artificiale sau impuritățile se vor deteriora rapid dacă nu se utilizează curățarea corectă.
  • Puteți cumpăra produse de curățat pentru obiecte de aur sau argint la multe magazine de bijuterii sau magazine. Rețineți că unele curățare obișnuite de bijuterii, care au fost create, de obicei, pentru articole originale, sunt prea puternice pentru a fi utilizate în piese fanteziste.
  • Pur și simplu dip bijuterii în curat pentru nu mai mult de 30 de secunde, apoi scoateți-l și curățați cu grijă de bijuterii pentru a evita zgârierea sau răni bijuterii. Este recomandabil să utilizați o periuță de dinți după ce ați scufundat-o în soluție.
 • Imagine cu titlul Curățenie de bijuterii fals Pasul 10
  2
  Cumpără o sticlă de frecarea alcoolului la un departament de farmacie sau de vânzări cu amănuntul. Apoi, luați un castron mic și turnați puțin alcool. Îndepărtați bijuteriile în alcool timp de o jumătate de oră.
 • Apoi scoateți bijuteriile și îndepărtați excesul de alcool. Lăsați-le să se usuce timp de 15 minute.
 • Dacă există părți care nu sunt încă curate, treceți-le o cârpă cu alcool sau repetați procesul. Puteți să vă așezați cerceii în peroxid și să le scufundați timp de 2 până la 3 minute. Peroxid ar putea trage bule sau efervescență, ceea ce înseamnă că cerceii sunt destul de murdare, și, probabil, trebuie să-i lase acolo pentru mai mult timp.
 • Dacă se pare că frecați finisajul mai mult decât murdăria, opriți-vă. Ai putea freca prea tare. Fă-o cu grijă, ca să nu ruinezi finisajul.
 • Imagine intitulată Curățenie de bijuterii fals Pasul 11
  3
  Clătiți bine. După aplicarea amestecului și curățarea bijuteriilor, clătiți imediat piesa în apă rece. Clătiți suficient, astfel încât soluția de apă cu săpun să iasă din bijuterii.
 • Uscați-le cu un uscător. Imediat după ce clătiți bijuteriile, plasați-le pe un prosop pentru a absorbi excesul de apă. Uscați excesul cu prosopul. Apoi, reglați uscătorul astfel încât aerul rece să iasă și să usuce rapid bijuteriile.
 • Deplasați-vă uscătorul în jurul piesei pentru a distribui aerul. Dacă îl uscați rapid, va fi mai puțin probabil să apară pete de rugină și apă. Urmați procesul până când bijuteria este complet uscată.
 • Încercați să nu îndreptați uscătorul direct pe zonele în care există pietre prețioase pentru perioade lungi de timp, mai ales dacă decideți să utilizați uscătorul cu aer cald. Nu doriți ca căldura din uscător să se topească adezivul care le ține.
 • Partea 4
  Acordați întreținere

  Imagine cu titlul Curățenie bijuterii fals Pasul 12
  1
  Aplicați parfum, spray de păr și loțiune înainte de a pune bijuterii. Pentru că orice lucru care se bazează pe apă poate lua strălucirea de pe bijuteriile tale fanteziste, chiar și parfumurile și loțiunile pot lua stralucirea de la finisaj.
  • Dacă aplicați mai întâi parfumul și loțiunea, aceste produse vor avea o probabilitate mai mică de a acoperi bijuteriile. Așteptați până când corpul dumneavoastră este uscat. Apoi, pune-ți bijuteriile tale fanteziste.
  • Acest lucru ar trebui să împiedice o parte din acumularea în bijuteriile artificiale care le face să pară opace și te face să le cureți mai des.
 • Imagine cu titlul Curățenie de bijuterii fals Pasul 13
  2
  Treceți cu o cârpă la bijuterii în fiecare zi. Dacă vă curățați bijuteriile cu o cârpă din microfibră curată după fiecare utilizare, nu va trebui să le curățați atât de des.
 • Bijuterii dvs. va continua, de asemenea, să fie văzută ca fiind nouă pentru perioade mai lungi de timp.
 • Trecerea unui cârlig în fiecare zi limitează de asemenea expunerea bijuteriilor la apă sau la orice altceva care ar fi putut fi expus cu utilizarea acelei zile.
 • Imagine cu titlul Curățenie bijuterii fals Pasul 14
  3
  Stocați bijuteriile în mod corespunzător Ai putea să-ți stochezi bijuteriile într-o geantă cu fermoar. Desemnați o bucată pe geantă. Salvează-l Scoateți tot aerul din sac - apoi închideți-l.
 • După expirarea aerului, metalul nu se poate oxida sau se poate transforma în verde din cauza expunerii la aer. Astfel, bijuteriile vor arata mai curat si mai noi pentru mai mult timp.
 • Păstrarea bijuteriilor în interiorul unei cutii de bijuterii cu căptușeală de catifea și capacul limitează expunerea bijuteriilor la aer și, de asemenea, previne zgârieturile.
 • sfaturi

  • Aplicați lac de unghii transparent pe exteriorul bijuteriilor artificiale pentru a proteja finisajul, astfel încât să nu devină verde.
  • Scoateți bijuteriile dacă aveți de gând să intrați în contact cu apa. Nu spălați vasele, nu faceți duș și nu spălați mașina dacă aveți bijuterii artificiale. Scoateți-i pe toți afară.

  avertismente

  • Nu lasati bijuteriile sa ramana in apa pentru o perioada mai lunga de timp sau isi pot pierde stralucirea.
  • Uscați imediat bijuteriile sau apă sau pot apărea pete de rugină.
  • Utilizați o perie moale pentru a preveni deteriorarea bijuteriilor.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci un pom de bijuterieCum sa faci un pom de bijuterie
  Cum să cumpărați bijuterii de epocăCum să cumpărați bijuterii de epocă
  Cum să exprimi bijuteriiCum să exprimi bijuterii
  Cum să vă salvați bijuteriileCum să vă salvați bijuteriile
  Cum sa faci un bijuterii mai curatCum sa faci un bijuterii mai curat
  Cum se curata cristalele SwarovskiCum se curata cristalele Swarovski
  Cum sa curata bijuteriile de argintCum sa curata bijuteriile de argint
  Cum de a curăța bijuterii fantezieCum de a curăța bijuterii fantezie
  Cum de a curăța bijuteriile vechi pentru a face să străluceascăCum de a curăța bijuteriile vechi pentru a face să strălucească
  Cum să cureți bijuteriileCum să cureți bijuteriile
  » » Cum sa curata bijuteriile artificiale

  © 2011—2020 ertare.com