Cum sa curata bijuteriile de tungsten din carburi

Tungsten bijuterii tinde la ceață și se acoperă cu murdărie și murdărie ca orice alt inel. Cauzarea daunelor fizice unei piese de bijuterii din tungsten este dificilă - nu o veți zgâria sau o veți îndoi ușor. Pentru ao sparge, va trebui să o aruncați pe podea și să o zdrobiți până când se rupe. Cu toate acestea, tungstenul poate fi deteriorat relativ mai ușor decât alte metale cu substanțe chimice. Din acest motiv, poate fi foarte complicat să încercați să curățați un inel de tungsten. Aparatele de curățare convenționale, cum ar fi TarnX sau orice alt detergent de aur, nu sunt făcute pentru a curăța tungstenul și nu vor servi pentru îndepărtarea murdăriei. Este foarte posibil ca acestea să modifice structura aliajului. Odată ce integritatea inelului dvs. a fost compromisă, devine mai slabă. Aceasta înseamnă că ceea ce a fost o bijuterie aproape indestructibilă nu este acum la fel de puternic (sau chiar mai slab) decât orice altă piesă de bijuterii convenționale. Pentru a îndepărta murdăria de bijuterii din tungsten, utilizați un detergent special creat pentru inele de tungsten. Puteți găsi acest dispozitiv de îndepărtare a murdăriei în locuri precum Amazon, prin căutarea cuvintelor "Remover de murdărie pentru inele de tungsten". Un brand pe care îl recomand este Harper și Hopkins.

pași

Imaginea intitulată Curățarea bijuteriilor din carbură de tungsten Pasul 1
1
În primul rând, inelul dvs. trebuie să fie murdar. Pregătiți o soluție de curățare. Deoarece multe săpunuri și detergenți (și chiar detergenții de bijuterii) reacționează cu elemente cum ar fi tungsten - nu ar trebui să le utilizați. Pentru a curăța inelele din wolfram, amestecați doar câteva picături de săpun sau sapun delicat într-un castron de apă fierbinte. Îndepărtați inelul timp de câteva minute.
 • Imaginea intitulată Curățarea bijuteriilor din carbură de tungsten Pasul 2
  2
  Dacă inelul este încă murdar, atunci ar trebui să utilizați un produs special de îndepărtare a murdăriei. Puneți o cantitate mică pe inel cu aplicatorul.
 • Imaginea intitulată Curățarea bijuteriilor din carbură de tungsten Pasul 3
  3
  Utilizați cârligul kitului, lustruiți toată murdăria, asigurându-vă că inelul este bine lustruit.


 • Imaginea intitulată Curățarea bijuteriilor din carbura de tungsten Pasul 4
  4
  Clătiți inelul în această apă moale cu săpun. Odată ce inelul este curat, clătiți-l cu un jet de apă fierbinte.
 • Imaginea intitulată Curățarea bijuteriilor din carbura de tungsten Pasul 5
  5
  Uscați-l Uscați inelul cu o cârpă de bumbac.
 • sfaturi

  • Dacă clătiți inelul în chiuvetă, asigurați-vă că aveți filtrul acoperit - doar în cazul în care renunți la inel.
  • Dacă spălarea simplă nu îndepărtează murdăria, atunci trebuie să utilizați un dispozitiv de îndepărtare special ca marca Harper & Hopkins disponibil pe Amazon.

  avertismente

  • Nu utilizați mașini de curățat bijuteriile cu ultrasunete. Carbidul de tungsten este o substanță ceramică - nu se îndoaie, dar dacă aplicați suficientă presiune, o veți rupe. Aparatele de curățat cu ultrasunete pot provoca fracturi microscopice în inel.
  • Dacă inelul vostru intră în contact cu agenți de curățare, cum ar fi amoniacul, clorul sau alte substanțe chimice dăunătoare, clătiți-l rapid și ștergeți-l cu săpun slab.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să cumpărați bijuterii de epocăCum să cumpărați bijuterii de epocă
  Cum se descrie un inelCum se descrie un inel
  Cum să pioni bijuteriiCum să pioni bijuterii
  Cum sa faci un bijuterii mai curatCum sa faci un bijuterii mai curat
  Cum să identificați bijuterii din platină și argintCum să identificați bijuterii din platină și argint
  Cum să curăț bijuterii de aurCum să curăț bijuterii de aur
  Cum sa curata bijuteriile de argintCum sa curata bijuteriile de argint
  Cum de a curăța bijuterii fantezieCum de a curăța bijuterii fantezie
  Cum de a curăța bijuteriile vechi pentru a face să străluceascăCum de a curăța bijuteriile vechi pentru a face să strălucească
  Cum să cureți bijuteriileCum să cureți bijuteriile
  » » Cum sa curata bijuteriile de tungsten din carburi

  © 2011—2020 ertare.com