Cum să curăț capacele de brand New Era

Pălării mărcii New Era sunt scumpe. Dacă aveți un capac al acestui brand și doriți ca vizorul dvs. să arate mereu ascuțit, învățați să luați măsuri preventive pentru a vă asigura că nu se murdărește prea mult și folosiți metode de curățare bune pentru al împiedica să pară neplăcut.

pași

Metoda 1
Curățați capacul zilnic și asigurați întreținerea acestuia

Imaginea intitulată Curățați pălăria din Noua Era Pasul 1
1
Decideți cât de curat doriți ca capacul să arate. Majoritatea oamenilor doresc ca pălăriile de brand New Era să pară mereu ca și cum au părăsit magazinul. Dacă este cazul dvs., va trebui să utilizați metode de curățare blând și să păstrați capacul în mod corespunzător, astfel încât acesta să rămână în stare bună. Dacă nu vă deranjează faptul că pălăria se deteriorează, dar nu doriți ca ea să pară neplăcută și înmuiată în sudoare, puteți ignora majoritatea detaliilor specifice și pur și simplu să o spălați ca și cum ați face alte haine.
 • Nu scufundați în apă noile capace a căror aspect doriți să le păstrați cât mai mult timp posibil. Așteptați până când acestea sunt foarte murdare și începe să se uite deteriorat pentru a face acest lucru.
 • Dacă nu sunteți îngrijorat de faptul că capacul dvs. se va deteriora, pur și simplu puneți-l în apă pentru al înmuia. Este mai bine să o puneți în mașina de spălat. În acest fel, procesul va fi mai simplu și mai rapid.
 • Imaginea intitulată Curățați pălăria din New Era Pasul 2
  2
  Curățați capacul cu atenție după fiecare utilizare. De fiecare dată când scoateți un capac din New Age, este recomandat să îl curățați ușor pentru a vă asigura că nu acumulează praf. Acest aspect se aplică în special dacă aveți un capac alb. Făcând acest lucru nu va dura mai mult de un minut sau două.
 • Dacă nu puteți curăța capacul după fiecare utilizare, încercați să o faceți cel puțin o dată sau de două ori pe săptămână. De-a lungul timpului, praful poate să intre în fibrele capacului și să îl pătrundă, ceea ce poate însemna că este posibil să fie necesar să utilizați metode mai profunde de curățare.
 • Imaginea intitulată Curățați pălăria din Noua Era Pasul 3
  3
  Îndepărtați praful și scamele cu o rolă de scame. Cea mai bună modalitate de a face ca capacul să pară nou este întotdeauna să treacă peste el o rolă fără scame pentru a îndepărta praful și murdăria de la utilizare. Această procedură costă, de obicei, câțiva dolari la majoritatea comercianților de îmbrăcăminte.
 • Unele cilindri de scame au folii adezive pe partea exterioară, pe care le puteți scoate după ce se murdăresc și se umple cu fire de păr. Alții au peri groși care arată doar într-o direcție. Acestea sunt cele mai bune role de capcană pentru că durează mai mult și nu lasă reziduuri lipicioase pe capac.
 • Unele magazine care vând capace oferă chiar și perii speciale pentru a le curăța. Dacă serviciul este cu adevărat costisitor, alegeți să cumpărați o rolă de scame, care este în esență aceeași.
 • Puteți face o linie de țigară de casă folosind bandă adezivă. Utilizați partea lipicioasă a benzii și apoi aruncați-o.
 • Imaginea intitulată Curățenie pălării din New Era Pasul 4
  4
  Utilizați prosoape umede o dată pe săptămână. Șervețelele simple pentru bebeluși sau șervețelele de mână sunt excelente pentru curățarea unor locuri specifice pe capacele brandului New Era și împiedicându-le să dezvolte pete înainte de a se înrăutăți. Curățați bine partea interioară a capacului cu o ștergare umedă și lăsați-o pe partea exterioară aproximativ o dată pe săptămână, sau mai frecvent dacă o utilizați zilnic.
 • Concentrați-vă în special pe capătul vizorului de pe partea mâinii pe care o utilizați cel mai adesea și pe partea interioară pe care o transpirați. Amestecurile de amprente tind să se formeze peste vizor atunci când apucați capacul și scoateți-l. În plus, petele de transpirație pot penetra țesătura și pot fi greu de îndepărtat.
 • Imaginea intitulată Curățenie pălării din noua eră Pasul 5
  5
  Păstrați capacul corect. Dacă îl plasați pur și simplu pe garderobă sau pe podea, se va murdări mai mult decât atunci când este peste cap. În plus, pălăria rafinează praful de capcană, mai ales dacă aveți unul lângă ușa din față. Dacă doriți cu adevărat să vă protejați capacele de brand New Era, păstrați-le în cutii, cu niște hârtie de țesut înfășurată în jurul lor pentru a le împiedica să se prăpădească. În acest fel, ei vor rămâne în stare proaspătă și curat tot timpul și nu vor avea nevoie de curățenie.
 • Imaginea intitulată Curățenie pălării din noua eră Pasul 6
  6
  Utilizați o batistă sau o batistă Dorag sub el. Dacă transpirați în capac, puteți împiedica banda să se murdărească cu sudoare și trebuie să o curățați creând o barieră dedesubt Dorag care se potrivește strâns în jurul părului tău. În acest fel, veți permite părului să rămână în poziție, veți împiedica petele de grăsime să pătrundă și să transpire, cel puțin nu atât de adânc.
 • Metoda 2
  Curățați bine capacul

  Imaginea intitulată Curățați pălăria din Noua Era Pasul 7
  1
  Lipiți plasticul pentru a înfășura cu bandă adezivă peste decalșul de pe capac. Dacă doriți ca pălăria dvs. să pară ca și cum tocmai ar fi ieșit din magazin, ar trebui să păstrați autocolantul cât mai curat posibil. Apa o va ruina repede, o va face sa se desprinda si sa se crape. Pentru a împiedica acest lucru când se curăță, puteți lipi un plastic de bucătărie pe el.
  • Tăiați o bucată de plastic pentru ao împacheta suficient de mare pentru a acoperi decalajul de câțiva centimetri pe fiecare parte. Apoi, lipiți-o la loc cu bandă de etanșare și asigurați-vă că ați sigilat plasticul cu ea.
 • Imaginea intitulată Curățenie pălării din Noua Era Pasul 8
  2


  Umpleți chiuveta cu apă rece și săpun. Este important să folosiți apă rece pe un capac nou deoarece împiedică scurgerea colorantului. Cu toate acestea, nu ezitați să utilizați apă mai caldă pe pălăriile vechi pe care le-ați spălat deja.
 • Dacă doriți să aflați dacă capacul va dispărea atunci când îl puneți în mașina de spălat sau mașina de spălat vase, curățați zonele specifice cu o cârpă albă. Umpleți cârpa în apă fierbinte și uscați suprafața colorată a capacului. Dacă se estompează, continuați spălarea cu apă rece. În caz contrar, nu există nici o problemă.
 • Imaginea intitulată Curățați pălăria din Noua Era Pasul 9
  3
  Restrângeți cu grijă petele cu o perie moale sau o cârpă curată. Probabil, cel mai eficient mod de a curăța orice pată (fie că este vorba de transpirație, de ulei sau de alt tip), ușor, dar ferm, este să folosiți o periuță de dinți moale cu peri moi ușor în apă rece. Treceți-l peste cercurile de formare a capacului pentru a curăța cu atenție petele.
 • Imaginea intitulată Curățați pălăria din Noua Era Pasul 10
  4
  Periați din nou peria peste capac cu apă rece. După curățarea capacului cu săpun, umeziți din nou periuța de dinți cu apă normală și treceți-o din nou cu atenție pentru a elimina petele. Dacă preferați, puteți utiliza un șervețel sau o cârpă umedă, în loc de perie, pentru a acoperi o suprafață mai mare.
 • Imaginea intitulată Curățați pălăria din Noua Era Pasul 11
  5
  Uscați capacul în aer liber. Este important să puneți capacul așa cum doriți să îl vedeți și să îl lăsați să se usuce timp de 24 de ore înainte de al folosi. Dacă o umezi prea mult, poți să-ți pierzi un pic de formă și să începi să te uiți liber și vechi, pe care ar trebui să-l eviți. Plasați capacul cu vizierul plat și partea superioară se sprijină pe o formă de capac.
 • Luați în considerare păstrarea formei pălăriei cu o formă de pălărie. În general, aceste durate sunt disponibile la magazinele de pălării și la magazinele de îmbrăcăminte cu amănuntul. Ele au costat doar câțiva dolari și vor permite capacului să-și mențină forma pe termen lung, mai ales când îl usucă. Dacă aveți un capac reglabil, păstrați-l ajustat în funcție de dimensiunea capacului pe care îl utilizați.
 • Chiar dacă veți găsi mai rapid pentru a pune capacul pe uscător de haine, uscarea acestuia în acest fel va distruge forma și aspectul îngrijit mai repede decât cu orice altă metodă. Căldura îi va înmuia structura și va face mai flexibilă. Prin urmare, lăsați-l să se usuce în aer liber.
 • Imaginea intitulată Curățați pălăria din Noua Era Pasul 12
  6
  Luați în considerare spălarea capacului în mașina de spălat vase. Una dintre cele mai ușoare și mai rapide metode de spălare a unui capac de baseball este să o plasați pe o formă de capace, să setați mașina de spălat vase pe opțiunea rece și să o faceți să funcționeze la jumătate de ciclu fără alte obiecte din interior. Scoateți capacul aproximativ la jumătatea ciclului și lăsați-l să se usuce în aer liber.
 • Dacă intenționați să încercați această metodă, asigurați-vă că mașina de spălat vase este extrem de curată și faceți-o numai cu pălării vechi, care nu se îndepărtează.
 • Metoda 3
  Utilizați un kit de curățare oficial

  Imaginea intitulată Curățați pălăria din Noua Era Pasul 13
  1
  Luați în considerare achiziționarea unui kit oficial de curățare marca New Era. Trusele acestui brand conțin instrumentele de bază de care veți avea nevoie pentru a vă menține capacul curat și nou. Aceste truse costă de obicei aproape același cu capacul, ceea ce le face un pic mai scump, deși acestea includ un detergent pentru aerosoli, un spray de styling, o perie de curățat și o pălărie gonflabilă pe care o puteți folosi pentru a menține forma din capac atunci când nu îl folosiți.
  • Valoarea acestor truse este foarte discutabilă. Dacă aveți o colecție mare de pălării pe care doriți să o păstrați ca fiind nouă, ar fi mai bine să cumpărați una. Cu toate acestea, dacă aveți doar câteva capace, probabil că este suficient să utilizați metodele de curățare de bază descrise mai sus.
 • Imaginea intitulată Pălării noi din epoca erei Pasul 14
  2
  Salvați capacul de pe ultimul gonflabil. Puteți modifica forma gonflabilă astfel încât să aibă forma dimensiunii pălăriei pe care o utilizați. Puneți-l pe ultimul și umflați-l în funcție de dimensiunea dorită, astfel încât să își mențină forma. Strângeți becul de umflare pentru a umfla pompa de aer. După ce ați atins dimensiunea potrivită, va funcționa pentru toate capacele dvs.
 • Imaginea intitulată Curățarea pălăriilor din New Era Pasul 15
  3
  Utilizați peria de curățat după utilizarea capacului. După îndepărtarea capacului, așezați-l pe ultimul gonflabil și presărați spray-ul de curățare pe acesta. Apoi, periați cu atenție viziera și partea superioară a capacului cu peria de curățare astfel încât să continue să arate bine.
 • Imaginea intitulată Curățenie pălării din Noua Era Pasul 16
  4
  Spray pulverizator pe capac. După curățarea capacului, aplicați spray-ul de styling pe acesta în timp ce acesta este ultimul. În general, va fi suficient să aplicați 2 sau 3 jeturi de pulverizare. Acest lucru va permite capului să-și păstreze forma și să arate la fel de bine ca nou pentru cât mai mult posibil.
 • Dacă doriți să optați pentru cea mai importantă parte a setului, spray-ul cu parfum parfumat este disponibil la un preț mai ieftin, de obicei îl puteți obține pentru zece dolari. De asemenea, puteți cumpăra un spray de curățare pentru pălării de la un brand puțin cunoscut pentru a le oferi o întreținere regulată.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să se înmoaie un capacCum să se înmoaie un capac
  Cum de a alege pălăriile pentru forma feței taleCum de a alege pălăriile pentru forma feței tale
  Cum se face o copertă DVDCum se face o copertă DVD
  Cum să curăț pălăriile de paieCum să curăț pălăriile de paie
  Cum se poate de carneCum se poate de carne
  Cum să sterilizeze borcane pentru a stoca conserveCum să sterilizeze borcane pentru a stoca conserve
  Cum să faci o copertă de carte cu o pungă de hârtieCum să faci o copertă de carte cu o pungă de hârtie
  Cum să curăț un aragaz de orezCum să curăț un aragaz de orez
  Cum sa spalati un cap de baseball cu manaCum sa spalati un cap de baseball cu mana
  Cum să obțineți un brand de skateboard pentru a vă sponsorizaCum să obțineți un brand de skateboard pentru a vă sponsoriza
  » » Cum să curăț capacele de brand New Era

  © 2011—2020 ertare.com