Cum se curata cristalele Swarovski

Cristalele Swarovski creează bijuterii orbitoare, dar uneori păstrarea lor curată poate fi o provocare. Cristalele Swarovski au o acoperire protectoare subțire de aur sau rodiu care limitează metodele de curățare a bijuteriilor care pot fi folosite în siguranță. Din fericire, există câteva metode simple pe care le puteți utiliza pentru a vă îngriji de bijuterii de cristal Swarovski. Utilizați metoda de pânză uscată pentru întreținere generală și curățare ușoară sau folosiți metoda de spălare a mașinii de spălat vase. Continuați să citiți pentru a afla cum să curățați și să păstrați bijuteriile cristalului Swarovski.

pași

Metoda 1
Ștergeți cu o cârpă uscată, fără scame

Imaginea intitulată Curățarea cristalelor Swarovski Pasul 1
1
Țineți bijuteria de cristal într-o mână și cârpa fără scame din cealaltă. Poate doriți să purtați mănuși de bumbac pentru a manipula bijuteriile, deoarece amprentele digitale sunt vizibile pe geam dacă le ocupați cu mâinile goale. Cea mai bună opțiune este utilizarea metodei de pânză uscată pentru o curățare ușoară sau întreținerea generală a bijuteriilor de cristal Swarovski.
 • Imaginea intitulată Curățarea cristalelor Swarovski Pasul 2
  2
  Poloneză cristalele. Utilizați o cârpă fără scame pentru a lustrui fiecare cristal individual. Utilizați o mișcare circulară mică pentru a lustrui fiecare cristal. Perfecționarea periodică a bijuteriilor de cristal Swarovski cu o cârpă fără scame este cea mai bună metodă de a păstra strălucirea bijuteriilor dvs. și păstrați-o frumoasă de ani de zile.
 • Imaginea intitulată Curățarea cristalelor Swarovski Pasul 3
  3
  Continuați să lustruiți bijuteria. Continuați până când eliminați toate cristalele și sunteți mulțumiți de rezultate. Dacă bijuteria dvs. de cristal pare încă plictisită sau murdară, puteți utiliza o metodă de curățare umedă.
 • Metoda 2
  Curățați cu o mașină de spălat vase ușoară

  Imaginea intitulată Curățarea cristalelor Swarovski Pasul 4
  1
  Colectați-vă materialele. Veți avea nevoie de o periuță de dinți cu peri moi (o veche pe care nu intenționați să o folosiți din nou, va funcționa bine), o mașină mică de spălat vase, un mic vas de apă și un prosop fără scame. Această metodă de curățare bijuterii de cristal Swarovski funcționează cel mai bine pentru o curățare profundă sau întreținere ocazională. Nu utilizați prea des această metodă, deoarece puteți îndepărta o parte din stratul protector subțire de pe cristale.
 • Imaginea intitulată Curățarea cristalelor Swarovski Pasul 5
  2
  Umpleți o periuță de dinți moale. Poate doriți să aveți un mic vas de apă la îndemână pentru a umezi periuța de dinți în timp ce curățați cristalele.
 • Imaginea intitulată Curățați cristale Swarovski Pasul 6
  3
  Aplicați o mică cantitate de mașină de spălat vase la periuța de dinți umedă. Doar utilizați o cantitate mică la început și adăugați mai mult în zbor, dacă este necesar.
 • Imaginea intitulată Curățarea cristalelor Swarovski Pasul 7
  4
  Curățați cristalele. Utilizați periuța de dinți pentru a îndepărta ușor murdăria din fiecare geam individual. Nu curățați cristalele. Derulați periuța de dinți într-o mișcare circulară pentru a curăța ușor murdăria. Concentrați-vă pe curățarea unui cristal la un moment dat.


 • Imaginea intitulată Curățați cristale Swarovski Pasul 8
  5
  Clătiți detergentul. Țineți ochelarii sub un jet de apă caldă menajeră pentru a clăti detergentul. (ATENȚIE: cristalele vor fi alunecoase - poate doriți să plasați un castron mic sau un filtru peste canal în cazul căderii sticlei).
 • Imaginea cu titlul Curatarea cristalelor Swarovski Pasul 9
  6
  Uscați-vă cristalele. Utilizați o cârpă moale, fără scame, pentru a vă bloca bijuteriile. În plus, poate doriți să vă răspândiți bijuteriile pe cârpă până când sunteți siguri că sunt complet uscate. Nu țineți bijuteriile până când nu sunt complet uscate.
 • Metoda 3
  Păstrați bijuteriile de cristal Swarovski curate

  Imaginea intitulată Curățați cristalele Swarovski Pasul 10
  1
  Puneți bijuteria în cele din urmă. Așteptați până când aplicați loțiune, machiaj, parfum și produse de păr pentru a vă pune bijuteriile de cristal. Dacă purtați bijuteriile înaintea acestor produse, puteți să le pătrunzi sau să terminați punerea substanțelor chimice puternice în ele, ceea ce poate provoca daune permanente.
 • Imaginea intitulată Curățați cristalele Swarovski Pasul 11
  2
  Scoateți bijuteriile de cristal înainte de a vă înota, de a lua un duș sau de o baie sau de a vă spăla mâinile. Clorul din bazinele de înot și jacuzzi poate deteriora furnirul subțire care protejează și luminează bijuteriile de cristal Swarovski. Sapunurile și alte produse de îngrijire corporală pot, de asemenea, să deterioreze această placare și pot provoca deteriorarea permanentă a bijuteriilor.
 • Imaginea intitulată Curățarea cristalelor Swarovski Pasul 12
  3
  Păstrați bijuteriile de cristal într-o pungă moale. Păstrați bijuteriile de cristal Swarovski în punga proprie separate de alte bijuterii pentru a evita zgârieturile sau incurcaturile. De asemenea, puteți utiliza ambalajul original al bijuteriilor ca spațiu de stocare.
 • Imaginea intitulată Curățarea cristalelor Swarovski Pasul 13
  4
  Nu folosiți niciodată un obiect dur pentru a vă curăța ferestrele. Nu încercați să răzuți sau să zgâriați murdăria din bijuteriile dvs. de cristal Swarovski. Poți zgâria furnirul în proces, ceea ce poate provoca daune permanente bijuteriilor tale.
 • sfaturi

  • Luați în considerare investiția într-o cârpă specială de curățat pentru bijuterii și mănuși de bumbac pentru a vă lustrui bijuteriile de cristal Swarovski. Poloneză bijuteriile după fiecare utilizare pentru a le menține în stare optimă.

  avertismente

  • Nu folosiți niciodată alcool, pastă de dinți sau alte detergenți abrazivi pentru a curăța bijuteriile de cristal Swarovski. Acestea pot elimina sau rafina placarea de protectie a bijuteriilor dvs. si pot provoca daune permanente. De asemenea, evitați curățarea bijuteriilor care conțin alcool.
  • Nu înmuiați niciodată bijuteriile de cristal Swarovski în apă sau într-o soluție de curățare. Înmuierea bijuteriilor poate elimina strălucirea cristalelor și poate deteriora și piesele metalice ale bijuteriilor.
  • Nu expuneți bijuteriile cristalului Swarovski la căldură excesivă sau la lumina soarelui. Căldura excesivă poate deteriora furnirul subțire din bijuterii și poate afecta aspectul acesteia.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa curatati cerceii cu diamanteCum sa curatati cerceii cu diamante
  Cum să curăț bijuterii de aurCum să curăț bijuterii de aur
  Cum sa curata bijuteriile de argintCum sa curata bijuteriile de argint
  Cum de a curăța bijuterii fantezieCum de a curăța bijuterii fantezie
  Cum de a curăța bijuteriile vechi pentru a face să străluceascăCum de a curăța bijuteriile vechi pentru a face să strălucească
  Cum să cureți bijuteriileCum să cureți bijuteriile
  Cum sa curatati bijuteriile de chihlimbarCum sa curatati bijuteriile de chihlimbar
  Cum să curățești bijuteriile din turcoaz și argintCum să curățești bijuteriile din turcoaz și argint
  Cum sa curata bijuteriile de tungsten din carburiCum sa curata bijuteriile de tungsten din carburi
  Cum se curata bijuteriile de marcasitCum se curata bijuteriile de marcasit
  » » Cum se curata cristalele Swarovski

  © 2011—2020 ertare.com