Cum să rezolvați o menstruație neașteptată

Multe fete și femei nu pot prezice exact data când începe menstruația. De multe ori, menstruația este la fel de obișnuită ca un ceas, dar dacă mergeți mai departe sau vă întindeți în urmă, s-ar putea să fiți surprins. Tratarea unei menstruații neașteptate poate fi dificilă. În acele momente, este important să vă liniștiți și să vă concentrați. De asemenea, trebuie să știți exact ce să faceți. Păstrați lectură pentru a ști cum să vă ocupați de așa ceva - acești pași vă pot salva atunci când nu așteptați perioada.

pași

Image titled Deal cu perioada ta Pasul 13
1
Luați câteva produse sanitare împreună cu dvs. dacă așteptați perioada. Faceți o schimbare de lenjerie de corp la îndemână. Utilizați un protector zilnic confortabil și subțire dacă așteptați menstruația sau dacă crezi că ar putea începe în curând- chiar și cele mai subțiri protectori vor proteja hainele pentru o vreme, mai ales dacă fluxul este ușor. Aveți un set de igienă menstruală de urgență. Amintiți-vă că singurul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să împiedicați sângele să vă vopsiească hainele și dumneavoastră, dar nu este o problemă serioasă.
 • Imagine intitulată
  2
  Utilizați hârtie igienică, servetele sau țesuturi ca protecție sanitară. Acesta este un mod excelent de a face față acestei situații. Desfaceți o cantitate abundentă bună pentru a forma ceva similar cu un șervețel sanitar - cu cât este mai gros, va fi mai bine și îl puteți așeza acolo unde veți plasa un prosop normal.
 • Imaginea intitulă Asigurați-vă perioada mai ușoară Pasul 13
  3
  Cumpărați produse sanitare într-un automat sau într-un magazin. Adresați-vă prietenilor dacă vă pot da un prosop sau un tampon. Cereți bani împrumutați pentru a le cumpăra, dacă este necesar. Dacă sunteți în școală, spital, clinică, centru de fitness, un hotel, o închisoare pentru femei la un centru comunitar sau orice altă clădire publică, cere un membru al personalului, în cazul în care o femeie Preferați, dacă există vreun loc unde puteți cumpăra un tampon sanitar sau un tampon.
 • Imaginea intitulată Treci peste ceea ce alții ar putea crede despre tine Pasul 10
  4


  Asigurați-vă că nu vă panicați, deoarece acest lucru ar putea face situația să se înrăutățească. Pe măsură ce simțiți un lichid sau sânge se scurge în jos piciorul tine sau pentru a vedea aveți o pată pe pantaloni, nu te alarma sau de a atrage atenția. Dacă aveți un pulover, se lega cu calm de la talie până la o baie sau un loc privat, unde puteți examina ceea ce a fost reperat.
 • Imagine cu titlul Convingeți-vă pe mama să vă lase să vă radeți picioarele (fată) Pasul 3
  5
  Spuneți unui adult de încredere. Dacă ești norocos, mama ta va fi cea care nu-i spune celui mai bun prieten sau frate. Dacă mama ta nu este acolo, nu ar trebui să spui prietenului tău pentru a găsi o cale de a rezolva problema. Va trebui să spun un om, dar trebuie să fie o rudă apropiată care este lângă tine la acel moment, fie un unchi sau tata.
 • Imaginea intitulată
  6
  Nu-ți fie rușine După ce îi spui unui adult și primește ajutor, oamenii pot descoperi ce sa întâmplat. Acest lucru se întâmplă pentru toată lumea la un moment dat în viață, deci fiți fermi și vă simțiți mândri că ați controlat situația în mod corect.
 • sfaturi

  • Adu-ți puțin bani cu tine. În multe toalete publice (chiar și în unele școli), ei vând prosoape și tampoane pentru aceste situații de urgență.
  • Evitați să purtați haine deschise în această perioadă a lunii.
  • Pentru a preveni surprinderea unei menstruații neașteptate, încercați să anticipați momentul în care credeți că va veni. Contul de la 28 la 32 de zile după ultima menstruație. Multe femei au perioada la fiecare 28 de zile, însă ciclurile de 32 de zile sunt, de asemenea, comune. Asta nu înseamnă că ați "căzut în urmă", dar nu vă speriați dacă se întâmplă. Este absolut normal și fetele încep de obicei să aibă un ciclu regulat după un an.
  • Obțineți obiceiul de a purta un prosop cu tine tot timpul. Păstrați unul în geantă, în rucsac etc.
  • Pentru a vă pregăti pentru aceste zile în timp ce sunteți la școală, păstrați un prosop subțire ultra absorbant într-un plic cu dimensiuni juridice și îl sigilați. Plasați un plic în fiecare dosar al școlii. Veți fi pregătiți pentru neașteptate și, dacă cade pe podea, nimeni nu va ști că există un prosop în interiorul plicului!
  • Dacă acest lucru se întâmplă la școală, este foarte util să aveți haine suplimentare. Din experiență într-o situație similară, încearcă să vă aducă un articol de îmbrăcăminte suplimentară interior, cel puțin două servetele sanitare sau de produse de igienă feminină vă decideți să utilizați și îmbrăcăminte corespunzătoare pentru vreme, ca un tricou, un tricou și pantaloni pescarilor.
  • Dacă din întâmplare nu purta lenjerie de corp atunci când se întâmplă și nu au acces la alte produse (acest lucru se întâmplă), creează un ham cu hârtie igienică. Luați trei bucăți de hârtie cu mărimea brațelor (extinse de la o mână la alta). Ori l în jumătate, cravată-l în jurul taliei, da o revenire la pliul în ombilic și cravată în spate. Apoi, creați un prosop sanitare cu hârtie igienică pliată, dar trebuie să fie foarte atent, mai ales cu pantaloni largi sau o talie joasă care nu doresc să se uite sau mai rău, „prosop“ toamna.
  • Dacă aveți un smartphone, utilizați aplicația iPeriod pentru a calcula momentul în care trebuie să așteptați menstruația.
  • Dacă vă simțiți nervos în legătură cu ceva, pur și simplu luați o gumă de mestecat sau o monetărie - vă va ajuta să vă relaxați și să vă liniștiți nervii.

  avertismente

  • Amintiți-vă că este o schimbare mare și veți simți ca și cum ați fi într-un roller coaster în primele câteva zile, așa că veți dori să fiți singuri. E în regulă, dar nu ar trebui să-ți excludeți familia.
  • Dacă un adult încearcă să meargă la baie împreună cu dvs. și nu este un membru al familiei sau un adult de încredere, nu-i lăsați. Corpul tău este a ta și numai a ta
  • Dacă se întâmplă acest lucru și există un profesor sau un alt adult care nu se simt confortabil să-ți spun, spun doar, „am nevoie pentru a merge la spital cu o chestiune privată.“ Profesorul va înțelege ideea și vom lăsa cu plăcere să pleci, nu să se simtă rușinat.
  • Ar putea fi jenant să spui cuiva ce sa întâmplat. Spune-i mamei tale, pentru că este posibil să se fi întâmplat și cu ea.
  • Nu vă supărați dacă o plimbare este ruinată. Este ceva natural.

  Lucruri de care ai nevoie

  • tampoane sanitare, tampoane sau protectori zilnici
  • alte produse feminine
  • schimbarea hainei (opțională, dar foarte recomandată)
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să fii pregătit pentru perioada menstrualăCum să fii pregătit pentru perioada menstruală
  Cum să evitați petele pe pat în timpul perioadei menstrualeCum să evitați petele pe pat în timpul perioadei menstruale
  Cum să vă ocupați de menstruație în timpul campăriiCum să vă ocupați de menstruație în timpul campării
  Cum să vă ocupați de perioada în vacanțăCum să vă ocupați de perioada în vacanță
  Cum să luați controlul ciclului menstrualCum să luați controlul ciclului menstrual
  Cum să rămâi curată și proaspătă când ai perioadaCum să rămâi curată și proaspătă când ai perioada
  Cum să înotați în timpul perioadei fără a utiliza un tamponCum să înotați în timpul perioadei fără a utiliza un tampon
  Cum să scurtați perioadaCum să scurtați perioada
  Cum de a reduce menstruațiaCum de a reduce menstruația
  Cum să explici băieților menstruațiaCum să explici băieților menstruația
  » » Cum să rezolvați o menstruație neașteptată

  © 2011—2020 ertare.com