Cum să faci un tatuaj pe care nu-ți place partenerul tău

Poate că sunteți șocați și uimiți, deoarece partenerul dvs. tocmai a sosit acasă cu un tatuaj surpriză. Poate că i-ai spus în prealabil că nu-ți plac tatuajele, dar oricum a primit unul. Indiferent de circumstanțele exacte, urăsați tatuajele și acum partenerul dvs. are unul. Cea mai bună modalitate de a trata tatuajul dvs. este să vă comunicați sentimentele, să aflați de ce a făcut-o și să-l accepte. De asemenea, amintiți-vă că sunteți cu partenerul dvs. din cauza conexiunii emoționale pe care o aveți cu ea și nu datorită felului în care arată. Schimbarea ușoară a aspectului dvs. cu un tatuaj nu ar trebui să vă schimbe conexiunea emoțională cu acesta.

pași

Metoda 1
Aflați de ce partenerul dvs. are un tatuaj

Imagine intitulată Cope cu partenerul dvs.`s Tattoo You Dislike Step 1
1
Adresați-vă partenerului semnificația tatuajului. Mulți oameni obțin tatuaje care au o semnificație sau semnificație simbolică. Adresați-vă partenerului ce reprezintă tatuajul dvs. Acest lucru vă poate ajuta să înțelegeți mai bine tatuajul și să îl acceptați.
 • De exemplu, un tatuaj cu un nume, inițiale sau o dată ar putea simboliza moartea unui membru al familiei sau a unui prieten apropiat.
 • Ca alternativă, tatuajul ar putea simboliza o pasiune sau o pasiune. De exemplu, un copac poate simboliza o pasiune pentru exterior.
 • Unele tatuaje ar putea fi, de asemenea, o formă de motivație. De exemplu, ele oferă ceva de văzut într-o zi proastă pentru a redobândi inspirația.
 • Imagine intitulată Cope cu partenerul dvs.`s Tattoo You Dislike Step 2
  2
  Aflați ce a motivat partenerul dvs. pentru a obține un tatuaj. Anumite evenimente, cum ar fi o zi de naștere importantă, un nou loc de muncă, încheierea unui titlu sau nașterea unui copil, ar putea motiva o persoană pentru a obține un tatuaj. În aceste cazuri, tatuajul este destinat să comemoreze sau să sărbătorească o anumită ocazie. Este posibil să fiți mai probabil să acceptați tatuajul, în ciuda faptului că nu vă place dacă vă dați seama că un eveniment important a motivat partenerul dvs. să o facă.
 • Imagine intitulată Cope cu partenerul dvs.`s Tattoo You Dislike Step 3
  3
  Ascultă partenerul tău. Când partenerul dvs. explică motivul pentru tatuajul dvs., este important să ascultați în mod activ. Acest lucru vă va arăta că vă pasă ce spune el și că vă pasă de tatuajul lui. Acest lucru îi va ajuta pe amândoi să aibă o conversație constructivă cu privire la tatuaj, în loc să argumenteze.
 • Înclinați-vă când vorbiți, faceți contact cu ochii și uneori dați din cap să arătați că ascultați.
 • Cereți întrebări de urmărire pentru a arăta că participați la conversație.
 • Imagine intitulată Cope cu partenerul dvs.`s Tattoo You Dislike Step 4
  4
  Acceptați că este posibil să nu aveți un motiv "bun". Este posibil ca partenerul dvs. să nu aibă un motiv "bun" (după părerea dvs.) pentru a obține un tatuaj, chiar dacă consideră că motivul este. Chiar și după ce am explicat sensul tatuajului, puteți să nu fiți de acord cu decizia dvs. Încercați să acceptați faptul că ați dorit doar un tatuaj și vă place conceptul de artă corporală. Este important să respectați deciziile partenerului dvs. cu privire la modul în care doriți ca corpul dvs. să arate.
 • Amintiți-vă că un tatuaj poate schimba ușor aspectul partenerului dvs., dar nu va schimba relația pe care o împărțiți cu ea.
 • Metoda 2
  Comunică-ți sentimentele

  Imagine intitulată Cope cu partenerul dvs.`s Tattoo You Dislike Step 5
  1
  Explicați-vă teama înainte de a obține un tatuaj. Dacă partenerul dvs. sa gândit să obțineți un tatuaj pentru o vreme, ar trebui să explicați de ce nu vă place tatuaj înainte de a obține unul. De exemplu, probabil, tatuajele sunt un declanșator pentru dvs. și vă aduc amintiri și experiențe neplăcute. Poate crezi că tatuajele nu sunt profesionale și sunt neatractive. Odată ce explicați de ce nu vă placeți tatuajele, partenerul dvs. poate decide să nu facă niciunul.
  • Amintiți-vă că partenerul dvs. are dreptul de a controla aspectul propriului corp. Evitați să vă folosiți frica de tatuaje ca o modalitate de manipulare a acesteia, astfel încât să nu se facă nimic. Puteți să o împărtășiți, dar încercați să respectați dorințele dvs.
 • Imagine intitulată Cope cu partenerul dvs.`s Tattoo You Dislike Step 6
  2


  Împărtășiți-vă sentimentele după fapt. Dacă partenerul vostru vine acasă cu un tatuaj de surpriză fără avertisment, ar trebui să vă vocalizați sentimentele. Cu toate acestea, asigurați-vă că sunteți respectuos și rețineți că are dreptul să facă tot ce vrea cu corpul ei. De exemplu, ați putea spune "Mi-ar fi plăcut să-mi spuneți că vreți să obțineți un tatuaj. Astfel am fi putut vorbi despre subiect în avans și vom ajunge la un compromis. " Acest lucru vă va permite să obțineți sentimentele din piept și atât dvs., cât și partenerul dvs. ați putea ajunge la un acord.
 • Dacă partenerul dvs. a obținut un tatuaj surpriză al numelui dvs. sau al unei imagini cu dvs., este posibil ca intenția dvs. să fie bună. Nu trebuie să fiți prea critici pentru că încercați să vă arătați angajamentul și sentimentele față de relația voastră.
 • Imagine intitulată Cope cu partenerul dvs.`s Tattoo You Dislike Step 7
  3
  Utilizați un ton calm și blând. Când vorbești cu partenerul despre noul tatuaj, nu trebuie să strigi sau să folosiți un ton agresiv. În schimb, ar trebui să abordați conversația într-un mod calm și delicat. În acest fel nu veți ataca partenerul dvs., dar veți încerca să ajungeți la un acord. Respirați profund înainte de a vorbi.
 • De asemenea, puteți să vă relaxați înainte de a discuta cu partenerul despre tatuajul său nou.
 • Imagine intitulată Cope cu partenerul dvs.`s Tattoo You Dislike Step 8
  4
  Cereți partenerului dvs. să vă includă data viitoare. Poate că ești furios pentru că partenerul tău nu ți-a spus despre tatuaj în prealabil. Drept urmare, considerați că nu vă apreciați opinia. Explicați-vă că vă simțiți ignorați și ofensați. Dacă înțelege că răspunsul dvs. negativ are legătură cu o problemă de durere, ea poate înțelege mai bine poziția dvs. și vă poate consulta data viitoare când decide să facă o schimbare majoră în aspectul ei.
 • Metoda 3
  Acceptați tatuajul partenerului dvs.

  Imagine intitulată Cope cu partenerul dvs.`s Tattoo You Dislike Step 9
  1
  Fiți conștienți de faptul că nu este decizia dvs. Odată ce tu și partenerul tău ați vorbit deschis și onest despre tatuaj, trebuie să respecți că nu este corpul tău și, prin urmare, nu este decizia ta. Este posibil să nu vă placă tatuajul, dar dacă doriți să continuați o relație cu partenerul dvs., atunci este o idee bună să acceptați faptul că nu aveți control asupra a ceea ce partenerul dumneavoastră face sau pune în corpul dumneavoastră.
  • Puteți oferi întotdeauna opinia dvs., dar decizia finală depinde în întregime de partenerul dvs.
 • Imagine intitulată Cope cu partenerul dvs.`s Tattoo You Dislike Step 10
  2
  Determinați dacă tatuajul este un factor decisiv pentru dvs. Puteți decide că nu vă plac tatuajele atât de mult încât nu mai puteți avea o relație cu partenerul dvs. În unele cazuri, cea mai bună modalitate de a rezolva problema este să părăsiți relația. De exemplu, dacă partenerul dvs. are un tatuaj pe care îl considerați ofensator, este posibil să nu mai doriți să aveți o relație cu ea. Încercați să vă puneți câteva întrebări pentru a vă determina sentimentele referitoare la această persoană:
 • "Care a fost faptul că m-au atras inițial către partenerul meu? Este aceasta atractie inca acolo sau sa schimbat din cauza tatuajului? De ce?
 • "Care este motivul real al preocupărilor mele legate de tatuaj?"
 • "Ce emoții mă simt asociate cu tatuajul? De ce simt aceste emoții? Sunt într-adevăr asociate cu tatuajul sau cu faptul că partenerul meu a luat decizia fără să vorbească mai întâi cu mine?
 • "Este motivul emoțiilor sau preocupărilor mele ceva ce pot controla sau gestiona prin mecanisme de coping sănătoase? Este ceva ce pot rezolva pe cont propriu? "
 • Imagine intitulată Cope cu partenerul dvs.`s Tattoo You Dislike Step 11
  3
  Căutați ceva pozitiv cu privire la tatuaj. Este posibil să puteți trata cu tatuajul într-un mod mai bun dacă puteți găsi ceva care vă place despre el. De exemplu, poate că este mică și nu atât de vizibilă încât puteți învăța să trăiți cu ea. Poate e într-un loc care ascunde hainele. Încercați să găsiți ceva pozitiv în legătură cu tatuajul pentru a vă ajuta să vă ocupați de acesta.
 • Odată cu trecerea timpului, probabil vă veți obișnui.
 • sfaturi

  • Vorbiți întotdeauna cu partenerul înainte ca tatuajul să se încheie. În acest fel poți avea o conversație deschisă și onestă înainte de a lua decizia finală.
  • Dacă într-adevăr nu-ți place tatuajul, poți să-l întrebi pe partenerul tău să-l ia.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să acoperiți un tatuaj cu machiajCum să acoperiți un tatuaj cu machiaj
  Cum să-ți desenezi propriul tău tatuaj temporarCum să-ți desenezi propriul tău tatuaj temporar
  Cum de a crea un tatuaj propriuCum de a crea un tatuaj propriu
  Cum de a alege un design pentru un tatuaj pe gâtCum de a alege un design pentru un tatuaj pe gât
  Cum de a alege un design pentru un tatuajCum de a alege un design pentru un tatuaj
  Cum să eliminați tatuajele temporareCum să eliminați tatuajele temporare
  Cum să găsiți un artist de tatuajCum să găsiți un artist de tatuaj
  Cum de a alege un studio pentru a obține un tatuaj sau un piercingCum de a alege un studio pentru a obține un tatuaj sau un piercing
  Cum sa faci un tatuaj temporar mai tarziuCum sa faci un tatuaj temporar mai tarziu
  Cum sa faci cerneala tatuajului folosind cenusaCum sa faci cerneala tatuajului folosind cenusa
  » » Cum să faci un tatuaj pe care nu-ți place partenerul tău

  © 2011—2020 ertare.com