Cum sa gasesti un pieptene potrivite pentru parul tau

Există multe tipuri de piepteni pentru multe tipuri de păr. Acest articol vă va ajuta să alegeți pieptenele potrivite pentru tipul de păr. Nu utilizați pieptenele greșite, deoarece puteți deteriora părul pe termen lung.

pași

1
Testați fiecare pieptene. Nu încercați-le direct pe păr, deoarece există niște piepteni care o pot deteriora. Testați-vă pe o păpușă sau pe orice obiect care a încurcat părul, dar nu o faceți pe prieteni sau rude, deoarece vă puteți deteriora părul.
 • La momentul testului, uitați-vă la modul în care pieptenele netezesc părul. Acum, încercați să vă pieptești părul cu acel pieptene, dar numai o mică secțiune (fii atent cu prejudiciul!).
 • Faceți testul pe obiecte pe care nu vă deranjează nimic. A se vedea dacă pieptenele provoacă daune. Nu faceți testul pe părul vostru.
 • Alegeți pieptenele care nu provoacă daune. Înainte de a alege, faceți multe teste pentru a vă asigura că nu durează.
 • 2
  Alegeți pieptenele care au perii potriviți pentru lucrare. Pieptenii care au multe fire lucrează foarte bine. De aceea, încercați să aflați cât de multe peri pieptene pe care aveți de gând să alegeți are. Alegeți un pieptene cu cantitatea și calitatea părului adecvat. Căutați un pieptene care nu provoacă daune și care are cel puțin 100 de păr.
 • 3
  Alegeți tipul adecvat de pieptene. Iată câteva tipuri de pieptene care vă pot ajuta:
 • Paleta perie. Este o perie de cap rectangulară care stimulează circulația sângelui din pielea capului. Este potrivit pentru părul mediu lung și este foarte util să-l dezlegeți.
  Imaginea intitulată Găsiți pieptenele potrivite pentru parul dvs. Pasul 1Bullet1
 • Pin perie Este o perie ovală care are pene metalice care penetrează părul gros. Utilizarea ideală este în păr gros și cret.

  Imaginea intitulată Găsiți pieptene potrivite pentru parul dvs. Pasul 1Bullet2
 • Perie ghimpată. Este o perie rotundă sau ovală care masage scalpul și distribuie uleiurile naturale ale părului. Este foarte potrivit pentru toate tipurile de păr.
  Imagine cu titlul Găsiți pieptene potrivite pentru parul dvs. Pasul 1Bullet3
 • Piesă de dinți largă. După cum sugerează și numele, este un pieptene care are dinți foarte separate și care serveste la dezlipirea părului. Poate fi folosit și în timpul dușului pentru a distribui șamponul și balsamul. Utilizarea sa principală este de a anula noduri și poate fi utilizată pe orice tip de păr.
  Imagine cu titlul Găsiți pieptene potrivite pentru parul dvs. Pasul 1Bullet4
 • Perie de perie de perie. Asigurați-un masaj bun pe scalp cu o perie de mistreț cu o bază cu căptușeală. Fiecare scroafă naturală stimulează scalpul îmbunătățind circulația sângelui și distribuția uleiurilor naturale, ceea ce mărește strălucirea părului și îl face foarte ușor de manevrat.
  Imaginea intitulată Găsiți pieptene potrivite pentru parul dvs. Pasul 1Bullet5
 • Piesă convențională. Este un pieptene de folosință zilnică pe care o puteți obține în diferite dimensiuni. Funcția sa este de a îndrepta părul și de a da un aspect lucios.
  Imagine cu titlul Găsiți pieptene potrivite pentru parul dvs. Pasul 1Bullet6
 • sfaturi

  • Uneori este convenabil să folosiți toate pieptenii. Ca și cum ar fi o rutină pentru piele, este bine să folosiți pieptenii într-o anumită ordine. Începeți cu peria de pin sau cu pieptenele largi pentru a netezi toate nodurile. Apoi continuați cu peria ghimpată pentru a vă relaxa capul și a distribui uleiurile de păr. Apoi, slefuiți părul cu paleta de perie și, în final, utilizați un pieptene normal pentru a da o strălucire.
  • Dacă vă place să vă pieptească părul după spălare, utilizați numai pieptenele cu dinți largi. Dacă îți pieptești părul excesiv cu părul umed, se poate curba.

  avertismente

  • Nu vă pieptești părul cu multă vigoarea, deoarece puteți deteriora scalpul.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă spălați părulCum să vă spălați părul
  Cum de a transforma parul drept în ondulatCum de a transforma parul drept în ondulat
  Cum sa iti taie propriul par (barbati)Cum sa iti taie propriul par (barbati)
  Cum de a crea o ligă cu părul tăuCum de a crea o ligă cu părul tău
  Cum să aveți grijă la extensiile pentru părCum să aveți grijă la extensiile pentru păr
  Cum să dezlegeți părul african american în mod corespunzătorCum să dezlegeți părul african american în mod corespunzător
  Cum de a dezlega părul matCum de a dezlega părul mat
  Cum de a anula un nod de părCum de a anula un nod de păr
  Cum să evitați deteriorarea păruluiCum să evitați deteriorarea părului
  Cum să vă împiedicați părul să se încurceCum să vă împiedicați părul să se încurce
  » » Cum sa gasesti un pieptene potrivite pentru parul tau

  © 2011—2020 ertare.com