Cum de a transforma părul încrețit în valuri moi

Având bucle nebune și curbate nu este întotdeauna distractiv, dar cu puțin timp și grijă, puteți avea bucle care strălucesc cu toată puterea lor. Următoarea este un ghid pentru a converti un păr curbat demonic în bucle stralucitoare care vor arăta uimitor.

pași

1
Spălați părul cât mai puțin posibil. Șamponul usucă părul ondulat, ceea ce face ca totul să fie frizos. Când trebuie să-l spălați, utilizați doar o cantitate mică de șampon și o cantitate bună de balsam. Căutați produse care nu conțin sulfat de sodiu lauret sau substanțe chimice similare, aceasta este componenta care face șamponul săpun și uscați buclele. Încercați șampoanele Deva Curl No Poo și Low Poo. Dacă aveți mătreață, masați scalpul viguros pentru a scoate cântarele și a îmbunătăți circulația. Veți vedea diferența în câteva săptămâni. Utilizați un balsam adecvat pentru părul curat.
 • 2
  După clătirea balsamului, pieptenește-ți părul cu un pieptene sau cu degetele. Sau, dacă părul este ușor încurcat, pieptește-l * înainte de a clăti balsamul.
 • 3
  Când te transpiră, nu-ți freca părul puternic cu un prosop sau se va încinge. Încercați să stoarceți umezeala prin stoarcerea prosopului cu palmele, stoarcerea firului de păr, îndepărtarea excesului de produs și a apei (deci nu este greu).
 • 4
  Întotdeauna continuați cu un balsam de calitate care nu se clătește. Parul lustruit are nevoie de umezire, iar curlingul este rezultatul firelor individuale de păr care decurg în căutarea udării. Dacă aveți păr fin, un dispozitiv de curățare a storurilor de droguri care nu se clătește va fi bine. Dacă aveți păr gros și aspră, adresați-vă stilistului dvs. să recomande un balsam cremoasă, care nu se clătește și care vă lăsă buclele puțin mai grele.


 • 5
  Finisați cu o loțiune de pieptene non-lipicioasă, cum ar fi cremă Bumble curl & Bumble sau Bedhead Curls Rock. Puneți o mică doză în mâini și frecați ușor pentru a se răspândi în mod egal.
 • 6
  Luând capul într-o parte, treci produsul pe părul tău, pe sectoare. Nu uitați să aplicați cu vârfurile degetelor, deoarece dacă îl aplicați cu palmele, se poate acumula și deveni lipicios. Împrăștiați-vă de-a lungul părții dvs. de fir prin fir, iar atunci când produsul a fost distribuit uniform, forțați-l să pătrundă întregul volum.
 • 7
  Lăsați-vă părul să se usuce în aer și NU-l atingeți în timp ce se usucă sau după ce se usucă. Este bine dacă ridici rădăcinile puțin dacă pare puțin plat pe partea de sus, dar o face moderat. Dacă trebuie să-l uscați cu un uscător de păr, utilizați un difuzor și suficient pentru a preveni înmuierea spatelui cămășii.
 • 8
  După uscare, puteți pune o broșă sau puteți face o coadă de mină sau ceva asemănător. Sau, îți poți lăsa părul liber. Parul curat este cu adevărat versatil. Dar, în orice mod, vă decideți să vă fixați părul, să nu-l pensați sau să-l pieptească după ce sa uscat, deoarece buclele dvs. se vor învârti probabil din nou.
 • sfaturi

  • Balsamul fără clătire este cheia pentru a vă îmbogăți buclele. Discutați cu stilistul dvs. pentru a afla dacă aveți nevoie de un balsam ușor sau greu de clătire.
  • Prin stoarcerea părului în secțiuni, vă asigurați că nu veți lăsa niciun loc fără produs.
  • Tunsul tau inseamna mult. O reducere bună pentru părul curat este, de obicei, în straturi. Creează un aspect echilibrat și nu cade în greutate.
  • Evitați mousse-ul și gelul, vă va face părul să pară lipicios și rigid. Nimănui nu îi place acel aspect tipic de la începutul anilor `90.
  • Dacă sunteți bine cu buclele dvs. și le hrăniți cu multă balsam fără clătire, sfaturile nu se vor separa la fel de mult ca și cum ați avea părul drept. Doar du-te pentru un sfat tăiat atunci când simți că ai purta un pulover pe capul tău.

  avertismente

  • Dacă ați devenit permanent, nu utilizați acest ghid. Trebuie să folosiți produse speciale pentru păr, cum ar fi un balsam special creat pentru păr permanent sau vopsit.
  • Pregătește-te pentru străinii perfecți să-ți tragă buclele, doar pentru a le vedea înapoi în poziția lor naturală.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să profitați la maximum de părul tău ondulatCum să profitați la maximum de părul tău ondulat
  Cum de a obține buclele să rămână în părul tăuCum de a obține buclele să rămână în părul tău
  Cum de a transforma parul drept în ondulatCum de a transforma parul drept în ondulat
  Cum să aibă grijă de păr natural curulatCum să aibă grijă de păr natural curulat
  Cum să aveți grijă de părul dreptCum să aveți grijă de părul drept
  Cum de a înăbuși părul curat în mod naturalCum de a înăbuși părul curat în mod natural
  Cum să înfrumusețezi părul curatCum să înfrumusețezi părul curat
  Cum sa evitati parul voluminos si ondulatCum sa evitati parul voluminos si ondulat
  Cum să fixați părul umed cu bucleCum să fixați părul umed cu bucle
  Cum sa-ti faci parul sa para natural sanatos si frumosCum sa-ti faci parul sa para natural sanatos si frumos
  » » Cum de a transforma părul încrețit în valuri moi

  © 2011—2020 ertare.com