Cum să vă îndepărtați de problemele cu cardurile de credit

O datorie de pe un card de credit poate dura 10 ani sau mai mulți pentru a plăti dacă efectuați numai plățile lunare minime. Majoritatea erorilor care vă pot face probleme cu cardurile de credit sunt aceleași greșeli pe care ar trebui să le evitați pentru a vă proteja sau îmbunătăți scorul de credit.

conținut

pași

Imagine intitulată Rămâneți fără probleme în cardul de credit Pasul 1
1
Plătiți integral soldurile cardului de credit în fiecare lună.
 • Este ușor să cheltuiți pe ceilalți atunci când utilizați un card de credit în loc de numerar. Controlați-vă achizițiile, permițându-vă să transportați carnetul de cecuri.
 • Dacă aveți suficiente autocontroluri pentru a urmări achizițiile și pentru a plăti integral soldurile în fiecare lună, utilizați cardul de credit pentru a câștiga puncte. În caz contrar, nu merită să plătiți dobânzile suplimentare.
 • Imaginea intitulată Stați în afara problemei cărții de credit Pasul 2
  2
  Verificați fiecare tranzacție. Acest lucru vă va ajuta să detectați dacă a fost efectuată o tranzacție neautorizată cu cardul de credit.
 • Imagine intitulată Rămâneți fără probleme în cardul de credit Pasul 3
  3
  Protejați-vă informațiile cu grijă. Fiți deosebit de atenți la e-mail-uri sau phishing-uri care se pretinde că provin din bancă, emitenți de cărți de credit și alte entități.
 • Dacă aveți întrebări dacă o solicitare este legitimă, contactați emitentul cardului de credit direct prin numărul serviciului de client de pe card.
 • Nu trimiteți niciodată informațiile despre card prin e-mail, mesaje instantanee sau prin intermediul unui site web, acest tip de comunicare este ușor de interceptat.
 • Puteți căuta la începutul unei adrese dintr-o pagină web dacă scrie "https", astfel încât să știți că este o conexiune criptată. Rețineți că unele părți ale site-ului sunt criptate, iar altele nu. Unele browsere vă vor avertiza de neconcordanțe. Există unele browsere care utilizează un lacăt închis pentru a spune că conexiunea este securizată.


 • Imaginea intitulată Rămâneți fără probleme în cardul de credit Pasul 4
  4
  Plătiți fiecare factură cu cardul de credit la timp. Întârzierea efectuării plăților vă poate reduce scorul dvs. de credit și poate genera costuri suplimentare sau o rată a dobânzii mai mare.
 • Imaginea intitulată Rămâneți fără probleme în cardul de credit Pasul 5
  5
  Fiți întotdeauna conștienți de balanțele de pe card și nu depășiți niciodată soldul la maxim.
 • Dacă nu puteți plăti integral cartea de credit, nu cheltuiți 25% din creditul disponibil pe card. Unii experți specifică să nu utilizeze mai mult de 50% din credit. Indiferent de ceea ce utilizați, încercați să nu treceți linia invizibilă, deoarece aceasta vă poate deteriora scorul de credit.
 • Întotdeauna încercați să faceți mai mult decât plata minimă necesară. Încercați să anulați soldul în cea mai scurtă perioadă de timp.
 • Imaginea intitulată Rămâneți fără probleme în cardul de credit Pasul 6
  6
  Citiți imprimarea fină a oricărui transfer, echilibru sau lansare înainte de acceptare. Dacă nu îndepliniți plata sau întreaga ofertă înainte de a expira, soldul poate fi supus unei rate mai mari a dobânzii. De asemenea, este posibil să plătiți taxe obligatorii pentru transferurile de sold și avansurile în numerar.
 • sfaturi

  • Examinați raportul dvs. de credit cel puțin o dată pe an pentru a detecta eventualele erori care ar putea afecta ratingul dvs. de credit.
  • Una dintre cele mai mari greșeli pe care le puteți face este să credeți că cardurile de credit sunt ca și banii gratis. Nu numai că trebuie să plătiți investiția de-a lungul timpului, ci și să plătiți sute sau chiar mii de dolari în interes suplimentar.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să adăugați o carte de credit în contul dvs. PayPalCum să adăugați o carte de credit în contul dvs. PayPal
  Cum să adăugați o carte de credit într-un cont UberCum să adăugați o carte de credit într-un cont Uber
  Cum să adăugați cărți în aplicația Apple WalletCum să adăugați cărți în aplicația Apple Wallet
  Cum se calculează plățile prin carduri de credit în ExcelCum se calculează plățile prin carduri de credit în Excel
  Cum să cumperi lucruri pe Amazon fără un card de creditCum să cumperi lucruri pe Amazon fără un card de credit
  Cum să faci bani cu cardul de debit PayPalCum să faci bani cu cardul de debit PayPal
  Cum să plătiți online fără un card de credit sau cu PaypalCum să plătiți online fără un card de credit sau cu Paypal
  Cum se calculează dobânda pe cardurile de creditCum se calculează dobânda pe cardurile de credit
  Cum să scapi de datoriile cărților de creditCum să scapi de datoriile cărților de credit
  Cum să eliminați datoriile fără venituri suplimentareCum să eliminați datoriile fără venituri suplimentare
  » » Cum să vă îndepărtați de problemele cu cardurile de credit

  © 2011—2020 ertare.com