Cum să începeți propria activitate de lecții private

Te-ai intrebat vreodata cum sa faci bani cu o afacere de clasa privata? Dacă stăpânești aproape orice subiect, există o șansă bună ca cineva să vrea să învețe de la tine.

pași

Imaginea intitulată
1
Decideți ce calificare sau cunoștințe doriți să faceți publicitate. Activitatea de lecții private nu se limitează, cu siguranță, la predarea unor subiecte. Există sute de aptitudini diferite de la care pot fi promovate clase private. Nu contează dacă practică artele marțiale, dacă vă gătesc alimente rafinate, în cazul în care Bordas, dacă vă specula pe piața financiară, în cazul în care ați înțeles schimbul de valute, dacă știi yoga- sigur că cineva va dori să învețe de la tine. Un profesor a început să ofere cursuri private de afaceri pentru a preda japoneză, în timp ce o muziciană și-a folosit abilitățile și talentele pentru a preda lecții de muzică privată. Concentrați-vă pe un talent sau o abilitate pe care o posedați. Dacă sunteți pasionat de subiectul pe care îl predați, vă veți bucura de cursuri private, iar entuziasmul dvs. vă va inspira studenții.
 • Imaginea intitulată
  2
  Asigurați-vă "sarcină". Investigați piața pentru a determina concurența pe care o veți avea. Cât costă concurența?
 • Imaginea intitulată
  3
  Fă-o "planul de lecție". Decideți cum veți face afaceri. Unele lucruri importante pentru a defini înainte de deschiderea ușilor pentru elevii care predau sunt clase, în cazul în care acestea vor fi predate, tipul de plată acceptați, cum ar trebui să dvs. de contabilitate și care sunt nevoile de asigurare și de licențe.


 • Imaginea intitulată
  4
  "Sună clopotul". Elaborarea unei strategii de marketing pentru ca elevii să se înscrie la cursurile dvs. (anunțuri, direct mail, promotii, prezența online și cuvânt din gura) și de a determina bugetul pentru ea. Luați în considerare utilizarea pliantelor sau oferirea de seminarii gratuite grupurilor care ar putea avea potențiali studenți. Acest lucru poate fi foarte util dacă aveți un mic buget de marketing. Anunțurile, o pagină web, poșta directă, promoții speciale și publicitate pe bază de cuvânt de gură pot oferi, de asemenea, noii dvs. afaceri atenția elevilor potențiali.
 • Imaginea intitulată
  5
  "Lăsați clasa să înceapă". Având o afacere de succes de clasă privată vă poate oferi multe recompense și satisfacții. Decideți ce fel de clase vă va da, fa-ti temele si de cercetare a pieței, ceea ce face un plan de lecție care va fi ghid prin detaliile zilnice ale afacerii dvs. și în cele din urmă publicitate cu potențialii studenți ar putea părea ca o mulțime de muncă înainte de a începe chiar de predare, dar odată ce v-ați însușit piesele de bază, vă puteți relaxa și bucura de schimbul de cunoștințe și chiar mai bine, au plătit pentru asta!
 • sfaturi

  • Obțineți certificarea sau acreditarea de la organizațiile care se specializează în serviciul dvs. De exemplu, dacă oferiți cursuri de scufundări, obțineți certificat în profesia dvs. și oferiți cursuri și instruire altor persoane care doresc să fie certificate și scufundători sau instructori.
  • Contactați managerul de afaceri de la banca dvs. locală pentru a obține o mașină pentru carduri de credit sau forme de credit pentru a primi plăți de la studenții dvs. Poate costa un pic mai mult ca în cazul cărților de credit, dar dacă vă oferă opțiunea de a vedea elevii vor fi mai înclinați să cumpere alte tipuri de produse (de exemplu, cărți de muzică, cărți de bucate, instrumente specializate, benzi de limbă, etc.) sau chiar să-și extindă lecțiile dincolo de elementele de bază. De asemenea, luați în considerare acceptarea PayPal ca metodă alternativă de plată.
  • Obțineți licențele și certificatele corespunzătoare necesare pentru a opera o afacere în zona dvs.
  • Oferă reduceri pentru "mare deschidere". Prin tarifarea mai mică decât concurenții dvs. inițial, este posibil să puteți lua o parte din piață.
  • Luați în considerare reducerea prețurilor la clase sau alte servicii de la început dacă sunteți în concurență directă cu alți furnizori de clase private. Odată ce aveți o clientelă adecvată, vă puteți mări ratele la prețurile actuale ale pieței.

  avertismente

  • Nu puneți niciodată în pericol pe elevii dvs. fără cunoștințele lor, cu consimțământul semnat și cu un document semnat care vă scutește de orice responsabilitate pentru posibile accidente. Acest lucru se aplică chiar dacă aceștia declară că nu pot semna documentul din nici un motiv. Explicați întotdeauna posibilele riscuri asociate cu învățarea unei noi calificări și faceți tot ce puteți pentru a reduce șansele unui accident sau a unei decese.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se fac fotografii private pe FacebookCum se fac fotografii private pe Facebook
  Cum se fac fotografii private pe FlickrCum se fac fotografii private pe Flickr
  Cum să faci povestea ta Snapchat privatăCum să faci povestea ta Snapchat privată
  Cum să găsești o artă marțială pentru copiii tăiCum să găsești o artă marțială pentru copiii tăi
  Cum să găsiți școala cu cea mai bună calitateCum să găsiți școala cu cea mai bună calitate
  Cum să înveți să cânți la chitarăCum să înveți să cânți la chitară
  Cum să predați pianCum să predați pian
  Cum să predați fundamentele teoriei muziciiCum să predați fundamentele teoriei muzicii
  Cum să devii un cântăreț bun fără a lua lecțiiCum să devii un cântăreț bun fără a lua lecții
  Cum să devii un profesor de muzicăCum să devii un profesor de muzică
  » » Cum să începeți propria activitate de lecții private

  © 2011—2020 ertare.com