Cum să creați un anunț gratuit în căutarea locală Google

Google este cel mai popular motor de căutare din lume, și se concentrează pe faptul că este cel mai util și mai informativ. Este foarte ușor să oferiți Google informații corecte despre afacerea dvs. La rândul lor, aceste informații vor fi furnizate celor care caută ceea ce oferiți, iar acest lucru este gratuit. Puteți oferi cupoane, adrese, ore de serviciu, număr de telefon etc. Cea mai bună parte este că este complet gratuit. Citiți acest ghid pentru a afla cum să configurați un anunț gratuit în căutarea dvs. locală Google.

pași

Partea 1
Plasați un anunț în căutarea Google

Imaginea intitulată Obțineți o înregistrare gratuită de afaceri în Google Local Pasul 1
1
Accesați site-ul Web "Compania mea pe Google". Accesați business.google.com. Aceasta este pagina specifică Google pentru afaceri. Pentru a profita cât mai mult de acest site, va trebui să creați un cont Google sau să vă conectați la unul existent. Acesta poate fi contul pe care îl utilizați în Gmail sau Google Drive.
 • Imaginea intitulată Obțineți o înregistrare gratuită de afaceri în Google Local Pasul 2
  2
  Căutați afacerea dvs. Faceți clic pe "începeți acum" și apoi efectuați o căutare pentru compania dvs. fie după nume, fie pe adresa. Dacă apare în listă, puteți să o revendicați ca pe a ta. Dacă nu apare, faceți clic pe "Nu, nu sunt afacerea mea" și veți fi direcționat automat pentru a introduce informațiile dvs.
 • Imaginea intitulată Obțineți o înregistrare gratuită de afaceri în Google Local Pasul 3
  3
  Completați formularul de înregistrare împreună cu informațiile dvs. comerciale. Introduceți adresa, numărul de telefon și numele complet al companiei, dacă nu este deja introdus. Apoi, puteți adăuga fotografii și alte informații, cum ar fi:
 • Până la cinci categorii pentru a lista afacerea dvs.
 • programul de lucru
 • forme de plată
 • servicii speciale ale afacerii dvs.
 • un link către un videoclip al companiei dvs. (dacă aveți unul)
 • Imaginea intitulată Obțineți o înregistrare gratuită de afaceri în Google Local Pasul 4
  4
  După ce ați terminat, Google vă va cere să confirmați anunțul. Puteți alege între primirea unui apel telefonic care apare în publicitate sau primirea unei cărți poștale. Apelul telefonic este mult mai rapid și anunțul dvs. va apărea aproape instantaneu dacă efectuați verificarea utilizând această metodă. Metoda poștală va dura între una și două săptămâni și va trebui să introduceți numărul de verificare al cardului.
 • Imaginea intitulată Obțineți o înregistrare gratuită de afaceri în Google Local Pasul 5
  5
  Editați anunțul dacă nu aveți o adresă fizică. Întreprinderile virtuale sau care își oferă serviciile în casele clienților pot fi promovate ca o "afacere de servicii" în loc de comerț cu stradă. Pentru a configura afacerea dvs. în acest fel, accesați Compania mea pe Google și apoi "pentru a edita informații". Faceți clic pe "adresa" și apoi bifați opțiunea "Oferim bunuri și servicii în locația clienților mei", care se află sub caseta de adrese. De aici, puteți introduce orașele sau codurile poștale unde vă furnizați serviciile. Puteți, de asemenea, să introduceți raza pe care o desfășurați în jurul locației dvs. - de exemplu: în limita a 80 km de ___ (50 de mile de la ___).
 • Dacă se schimbă adresa firmei, unele anunțuri vor trebui verificate din nou.
 • Partea 2
  Păstrați actualizarea anunțului

  Imaginea intitulată Obțineți o înregistrare gratuită de afaceri în Google Local Pasul 6
  1
  Asigurați-vă că anunțul are informațiile corecte. Verificați frecvent informațiile dvs. pentru a vă asigura că acestea sunt actualizate și corecte. Actualizați anunțul atunci când încorporați noi produse sau servicii, atunci când există o modificare a programului și orice alte informații importante care se pot schimba în timp. În plus, Google poate obține informații de la terțe părți, cum ar fi site-urile web importante, pentru a adăuga la anunțul dvs. Asigurați-vă că aceste informații sunt corecte. În caz contrar, îl puteți șterge sau edita.
 • Imagine intitulată Obțineți o înregistrare gratuită de afaceri în Google Local Pasul 7
  2
  Citiți și răspundeți la critici. Platforma de afaceri Google vă permite să citiți recenziile trimise de clienți. Astfel, puteți analiza progresul și aspectele care trebuie îmbunătățite. În plus, puteți răspunde la aceste critici ca proprietar de afaceri verificat. În răspunsurile dvs., puteți să îi ajutați pe un client nemulțumit sau să mulțumiți comentariului acestuia.


 • Imaginea intitulată Obțineți o înregistrare gratuită de afaceri în Google Local Pasul 8
  3
  Utilizați Google Analytics pentru afaceri. De asemenea, Google oferă statistici pentru proprietarii de afaceri pentru a le ajuta să-și identifice clienții. Sistemul analizează clicurile pe profilul dvs. pentru a obține mai multe informații, pentru a începe să răsfoiți și a anunța afacerea dvs. Puteți vedea aceste informații sub forma unei analize procentuale lunare sau sub forma unui grafic de tendință în timp. De exemplu, puteți utiliza aceste informații pentru a analiza dacă campania publicitară funcționează.
 • Imagine intitulată Obțineți o înregistrare gratuită de afaceri în Google Local Pasul 9
  4
  Actualizați starea dvs. cu evenimente speciale. Adăugați informații, cum ar fi programe de vacanță, promoții speciale și direcții sau dezvoltări noi pentru a informa clienții. Orice informații pe care le adăugați vă vor ajuta să ajungeți la un public mai larg.
 • Imaginea intitulată Obțineți o înregistrare gratuită de afaceri în Google Local Pasul 10
  5
  Adăugați fotografii noi Asigurați-vă că încărcați în mod regulat fotografii ale afacerii dvs., atât în ​​interiorul cât și în exterior. De asemenea, asigurați-vă că imaginea Google Street View este cea mai bună afacere (uneori imaginea este puțin mișcată). Puteți adăuga un tur virtual al afacerii dvs., astfel încât clienții să știe exact cum este.
 • Unele studii au arătat că clienții sunt atrași de anunțuri care conțin imagini și videoclipuri de înaltă calitate. Adăugarea unui videoclip poate crește volumul general al afacerii dvs.
 • Partea 3
  Îmbunătățiți clasarea locală a anunțului dvs.

  Imaginea intitulată Obțineți o înregistrare gratuită de afaceri în Google Local Pasul 11
  1
  Înțelegeți cum sunt afișate clasamentele. Atunci când un utilizator utilizează Google pentru a căuta un anumit serviciu sau produs, Google afișează o listă a întreprinderilor locale care îndeplinesc aceste cerințe. Lista de mai sus a arătat șapte întreprinderi grupate în partea de sus a paginii, dar acum au redus-o la trei. Utilizatorii pot face clic pe toate rezultatele, dar de ce se întâmplă dacă există deja trei opțiuni bune în listă? De aceea este important să lucrați pentru a fi printre primele trei rezultate, mai ales dacă aveți o mare concurență în zona dvs.
 • Imagine intitulată Obțineți o înregistrare gratuită de afaceri în Google Local Pasul 12
  2
  Obțineți recenzii bune. Probabil, cel mai eficient mod de a crește în clasamentul listei este de a obține recenzii bune de la concurenți. Desigur, primul pas pentru a realiza acest lucru este de a oferi produse și servicii extraordinare. În acest fel, clienții își vor scrie criticile pe cont propriu. Cu toate acestea, dacă nu puteți obține recenzii bune, există multe lucruri pe care le puteți face. În primul rând, el răspunde la comentariile negative și încearcă să rezolve problemele. Apoi, puteți oferi beneficii celor care au lăsat comentarii cu privire la afacerea dvs., cum ar fi un mic cadou sau o reducere.
 • Amintiți-vă să mulțumiți comentariile pozitive ale concurenților și comentați criticile acestora.
 • Imaginea intitulată Obțineți o înregistrare gratuită de afaceri în Google Local Pasul 13
  3
  Adăugați un link către pagina dvs. Web și adăugați opțiunea de al urmări. Clasamentele sunt definite în moduri diferite, dar una dintre ele se datorează popularității site-ului de afaceri (adică traficul către site). În primul rând, asigurați-vă că aveți un site profesional și adăugați-l la anunț. Apoi, proiectați conținutul original adăugând articole, infografice, fotografii și videoclipuri relevante pentru afaceri și clienți. Încercați să redistribuiți conținutul pe rețelele sociale și pe alte pagini web pentru a mări traficul spre site-ul dvs.
 • Creați conținutul în mod regulat și împingeți-i să atragă mai mult trafic prin plasarea unui conținut de calitate.
 • Chiar dacă nu reușești să fii printre primele trei rezultate, cel puțin ai reușit să ai mai mult trafic pe site-ul tău.
 • Încurajați alte site-uri web și companii să creeze linkuri către site-ul dvs. Cea mai bună modalitate de a realiza acest lucru este să distribuiți conținut de calitate pe site-ul dvs., însă clasarea paginii dvs. și traficul general vor crește mai mult către site-urile externe în care ați trimis legăturile.
 • Imaginea intitulată Obțineți o înregistrare gratuită de afaceri în Google Local Pasul 14
  4
  Creați întâlniri Numirile sunt anunțuri pentru companii online. Ele pot fi pe Facebook, Yelp, Pagini Aurii sau orice alt serviciu care oferă liste de afaceri locale. Mai multe întâlniri vă pot ajuta să vă îmbunătățiți clasamentul. Există companii care vă pot crea gratuit pentru dvs., dar puteți obține același rezultat făcând-o singură. Răsfoiți pur și simplu aceste pagini web și creați un profil al afacerii dvs. Cu cât mai multe informații completezi, cu atât mai mult vor apărea numele și informațiile din afacerea dvs.
 • Asigurați-vă că ați terminat fiecare întâlnire cu toate informațiile corecte.
 • sfaturi

  • Cu cât mai curând finalizați anunțul, cu atât mai repede veți primi clienți noi.
  • Aceasta este o procedură simplă. Nu există nici un motiv să nu faceți acest lucru, chiar dacă nu utilizați Google personal.
  • Odată ce vă aflați în anunțuri, puteți cumpăra reclame pentru a vă distinge printre ceilalți concurenți, în cazul în care pare rezonabil să faceți acest lucru.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să ștergeți istoricul căutărilor GoogleCum să ștergeți istoricul căutărilor Google
  Cum puteți anula comanda de achiziție în Google ExpressCum puteți anula comanda de achiziție în Google Express
  Cum să configurați un număr Google Voice ca număr de apelant pe SkypeCum să configurați un număr Google Voice ca număr de apelant pe Skype
  Cómo crear carpetas en Google DocsCómo crear carpetas en Google Docs
  Cum să descărcați cărți de la GoogleCum să descărcați cărți de la Google
  Cum să descărcați o aplicație de pe Google PlayCum să descărcați o aplicație de pe Google Play
  Cum să deconectați o imprimantă de la Google Cloud Print în ChromeCum să deconectați o imprimantă de la Google Cloud Print în Chrome
  Cum de a scăpa de Căutarea Conduit în Google Chrome cu AdwCleanerCum de a scăpa de Căutarea Conduit în Google Chrome cu AdwCleaner
  Cum să ștergeți istoricul navigării GoogleCum să ștergeți istoricul navigării Google
  Cum se trimite faxuri din GmailCum se trimite faxuri din Gmail
  » » Cum să creați un anunț gratuit în căutarea locală Google

  © 2011—2020 ertare.com