Cum să deschideți un cont în Spania

Dacă vă gândiți să rămâneți mult timp în Spania sau sunteți spaniolă, atunci este convenabil să deschideți un cont bancar. Există multe entități care există în Spania, există și multe tipuri de conturi și, uneori, procesul poate fi puțin confuz, mai ales dacă este prima dată când faceți acest proces sau nu sunteți spaniol. Din fericire, există mai multe și mai multe instrumente disponibile pentru utilizatori, care facilitează hârtiile îngrijorătoare ale băncilor, există și câteva aplicații care vă ajută să selectați contul cel mai potrivit pentru dvs. și la cel mai bun preț. Indiferent de naționalitatea dvs., în Spania puteți deschide întotdeauna un cont bancar.

pași

Metoda 1
Proceduri generale

Imaginea intitulată Decideți ce tip de cont bancar trebuie să deschideți Pasul 5
1
Decideți dacă contul este pentru o persoană fizică sau juridică. Acestea sunt termeni folosiți pe scară largă în lumea economică, dar sunt foarte ușor de înțeles. Persoana individuală este orice persoană susceptibilă să dobândească drepturi și obligații, adică persoane fizice.
 • În timp ce o persoană juridică este toate acele corporații și asociații, diferența este că drepturile și obligațiile sunt independente de fiecare dintre parteneri. Cel mai probabil este că contul pe care credeți că îl creați este pentru un individ, astfel că acest articol se va concentra pe modul de creare a unui cont bancar pentru persoanele fizice din Spania.
 • Imaginea intitulată
  2
  Alegeți contul care se potrivește cel mai bine necesităților dvs. Deja cunoașteți toți pașii și documentația de care aveți nevoie, următorul lucru de gândit este tipul de cont care se potrivește cel mai bine situației dvs. Pentru aceasta, există multe pagini web comparative care introduc datele și condițiile dvs. oferă o listă a companiilor bancare, beneficiile și prețurile acestora.
 • Imaginea intitulată Deschideți un cont bancar în Insulele Cayman Pasul 6
  3
  Pregătiți documentele pe care trebuie să le prezentați la deschiderea unui cont. Acest lucru variază în funcție de faptul dacă sunteți spaniol sau străin, mai târziu veți vedea documentația pe care trebuie să o trimiteți în funcție de cazul dvs.
 • Imaginea intitulată Obțineți un număr de identificare al contribuabilului Pasul 2
  4
  Adresați-vă salarizării. Desigur, ați văzut în multe anunțuri și afișe, oferte și promoții la salariile de uz casnic. Dacă lucrați și să plătească facturile de utilități, telefon și apă corespunzătoare, se completează până salariul în banca pe care le ofera beneficii mai bune. Salariul de domiciliu înseamnă legarea salariului nostru de o bancă.
 • Obțineți-un-verificare-cont-dacă-ați% 27re-Listed-in-Chexsystems-Step-7.jpg" class ="imagine lightbox">Imaginea intitulată Obțineți un cont de verificare dacă dvs.`re Listed in Chexsystems Step 7
  5
  Digitizați DNI-ul. Cu câteva luni în urmă, a fost adoptată o lege care impune tuturor băncilor să aibă o copie digitală a tuturor DNI-urilor clienților lor. Legea menționată prevedea că, dacă nu a apărut înainte de 30 aprilie, documentația pertinentă ar închide conturile. Cu toate acestea, termenul a fost extins. Tot ce trebuie să faceți este să vă dați identitatea băncii, astfel încât să poată face o copie și să o scaneze.
 • Metoda 2
  Documentație și pași de urmat dacă sunteți spaniol

  Imagine intitulată Deveniți ofițer de poliție în California Pasul 1
  1
  Prezentați-vă ID-ul și alegeți modalitatea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră. Nu există o vârstă minimă pentru a deschide un cont bancar, în cazul în care sunteți sub vârsta, singura cerință este ca un adult să semneze o autorizație de deschidere a contului.


  Metoda 3
  Documentație și pași de urmat dacă sunteți un străin rezident

  Găsiți-un-Cont-verificare-dacă-ați% 27re-enumerate-în-Chexsystems-Step-5-Version-2.jpg" class ="imagine lightbox">Imaginea intitulată Obțineți un cont de verificare dacă dvs.`re Listed in Chexsystems Step 5
  1
  Mergeți la o ramură. Dacă intenționați să rămâneți mult timp în Spania, atunci este convenabil să deschideți un cont bancar într-o sucursală. Pentru aceasta trebuie să prezentați certificatul de ședere, acest certificat poate fi obținut la orice secție de poliție a poliției naționale. Dacă preferați, puteți lăsa banca să o proceseze pentru dvs., deși vi se va percepe comision pentru aceasta.
 • Imaginea intitulată Creați un CV Rezumat Pasul 19Bullet1
  2
  Asigurați-vă că aveți NIE actual. Dacă sunteți un străin rezident, pentru a crea un cont, trebuie doar să prezentați entității NIE (număr de identitate străin). În cazul în care nu aveți o astfel de carte și aveți reședință permanentă în Spania, puteți obține cardul la orice secție de poliție națională. Este important de știut că conturi pentru rezidenții străini nu sunt diferite de cea a spaniolilor, astfel încât să puteți profita de toate ofertele și promoțiile pe care le oferă banca.
 • Imagine intitulată Deveniți un cetățean american Pasul 1
  3
  Prezentați-vă pașaportul sau identitatea. De asemenea, va trebui să prezentați pașaportul curent sau identitatea țării dvs. de origine. Acestea sunt documentele solicitate de obicei în orice bancă spaniolă. Cu toate acestea, unele entități pot solicita, de asemenea, unele documente suplimentare, cum ar fi:
 • Dovada venitului lunar
 • Referințele băncii din țara dvs. de origine
 • Metoda 4
  Alegeți modul de deschidere a contului

  Prin ramuri

  Imaginea intitulată Deschideți un cont bancar în Insulele Cayman Pasul 3
  1
  Găsiți banca pe care o preferați să aibă opțiunea de a deschide contul online. Dacă preferați să deschideți un cont, este chiar mai simplu. Băncile online au întotdeauna o secțiune de întrebări frecvente, informații detaliate și un număr de telefon pentru clienți. Tot ce trebuie să faceți este să urmați pașii care apar pe ecran. Cu toate acestea, băncile online Acestea sunt disponibile numai pentru rezidenții spanioli și străini, astfel încât ar trebui să renunțați la această opțiune dacă sunteți un străin nerezident.
 • Imaginea intitulată Elaborarea unui plan de pregătire Pasul 18
  2
  Așteptați vestea. Odată ce ați completat toate informațiile solicitate de site, va trebui să așteptați o scrisoare de la bancă, cu cardul de credit și informații. De obicei, codul PIN al cardului ajunge de obicei într-o altă literă pentru a evita furtul și sabotajul.
 • sfaturi

  • Spaniolă sau străină După cum am menționat anterior, în Spania, fiecare persoană are dreptul de a deschide un cont bancar, indiferent de locul de origine al acestora. Cu toate acestea, la deschiderea unui cont bancar, distingem spanioli, străini rezidenți și nerezidenți.
  • Astăzi, multe bănci vă permit să deschideți un cont de pe Internet, fără a trebui să mergeți la un birou fizic. Absența sucursalelor fizice permite acestor bănci să reducă taxele și să le ofere clienților mai multe beneficii. Deși, dacă preferați tratamentul personal, puteți merge întotdeauna la o sucursală a băncii.
  • Există mai multe diferențe între conturile pentru străinii rezidenți și nerezidenți, acestea fiind cele mai importante:
  • Conturile pentru nerezidenți trebuie reînnoite la fiecare 6 luni, altfel banca va închide contul în mod automat.
  • Pentru rezidenți, conturile au o durată de viață de 2 ani
  • Multe bănci nu oferă carduri de credit nerezidenților
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se creează un cont de utilizator Administrator în Windows 8Cum se creează un cont de utilizator Administrator în Windows 8
  Cum se creează un cont PayPalCum se creează un cont PayPal
  Cum să deconectați un cont bancar în VenmoCum să deconectați un cont bancar în Venmo
  Cum să ștergeți un cont de e-mail pe iPhoneCum să ștergeți un cont de e-mail pe iPhone
  Cum să trimiteți bani prin PayPalCum să trimiteți bani prin PayPal
  Cum se face un cont de master pe PS3Cum se face un cont de master pe PS3
  Cum se face distincția între mâncarea mexicană și cea spaniolăCum se face distincția între mâncarea mexicană și cea spaniolă
  Cum se face carne de friptură spaniolăCum se face carne de friptură spaniolă
  Cum să obțineți un loc de muncă în Spania când sunteți în străinătateCum să obțineți un loc de muncă în Spania când sunteți în străinătate
  Cum să vă mutați în SpaniaCum să vă mutați în Spania
  » » Cum să deschideți un cont în Spania

  © 2011—2020 ertare.com