Cum se deschide un cont curent în Chile

În comparație cu alte țări, procedura de deschidere a unui cont bancar în Chile este destul de complexă și necesită depunerea numeroaselor documente și dovezi ale identității. De asemenea, este necesar să se demonstreze situația personală și de solvabilitate a persoanei, ceea ce complică și mai mult procesul. Să vedem din ce constă.

pași

Partea 1
Obțineți documentația

Imagine intitulată Deveniți ofițer de poliție în California Pasul 1
1
Trebuie să ai vârsta legală. Când deschideți un cont curent în Chile, este necesar să fiți de vârstă legală și să dovediți această circumstanță cu cedula corespunzătoare. Nu puteți deschide un cont dacă sunteți minor.
 • Imaginea intitulată Stocuri comerciale 18
  3
  Arătați solvabilitatea. Pentru a deschide contul, este necesar ca viitorul client să-și demonstreze solvabilitatea economică și patrimonială, pentru care trebuie să aibă un dosar curat de datorii și neplată. Aceste documente pot fi obținute direct de entitate, deși pot fi furnizate direct de către client dacă sunt disponibile și sunt actualizate în mod corespunzător.
 • Imaginea intitulată
  4
  Afișați capacitatea dvs. de a deschide conturi. Pentru a putea deschide un cont, este necesar să nu fiți incapabil să faceți acest lucru. Cu alte cuvinte, nu veți putea deschide un cont dacă ați fost pedepsit legal pentru că nu ați reușit să faceți acest lucru, deci este necesar să contribuiți și la precedentele dvs. penale pentru deschiderea acestui cont.
 • Imaginea intitulată Deveniți un pas în Montessori pentru profesori 7
  5
  Acordați-vă o adresă curentă. Pe lângă faptul că vă dovedește rezidența în țară sau cetățenia chiliană, după caz, entitatea vă va cere să dovediți exact unde locuiți. Pentru aceasta poate oferi diverse documente, cum ar fi un contract de închiriere sau un act al casei în care locuiți un debit direct pentru aprovizionare cu numele (apă, electricitate, telefon, etc.), în cazul în care apare adresa curentă sau Alte informații pe care banca le poate solicita.
 • Imaginea intitulată Introduceți loteria cu cardul verde din SUA Pasul 9
  6
  Acreditați-vă identitatea într-un mod personal. În momentul angajării, banca vă va cere să vă contribuiți la amprentele digitale și la semnătura dvs. personală, astfel încât să vă poată identifica în mod clar și fără îndoială. De asemenea, vă vor cere să contribuiți cu o fotografie recentă de mărime de pașaport care va face parte din cardul dvs. bancar și va servi în scopuri de identificare. Deci, dacă nu aveți fotografii disponibile, va trebui să mergeți și să le faceți.


 • Partea 2
  Căutați și angajați un cont

  Imaginea intitulată Cumpărați stocurile Pasul 2
  1
  Anchetați piața Odată ce aveți documentația corespunzătoare, este timpul să începeți să căutați. Analizați diferitele oferte oferite de piață pentru a contracta și condițiile fiecăruia dintre aceste conturi. Deși piața chiliană nu oferă o gamă largă de entități bancare, este adevărat că compararea vă poate economisi timp și bani.
 • Imaginea intitulată Cumpărați stocurile Pasul 3
  2
  Comparați condițiile și comisioanele. Când solicitați sau vedeți condițiile diferitelor conturi bancare, trebuie să luați în considerare atât serviciile oferite de bănci, cât și comisioanele care vă vor fi percepute. Cu cât aceste taxe sunt mai mici, cu atât mai bine, deoarece vă vor plăti mai puțin pentru a vă salva banii. În orice caz, evaluați și serviciile pe care le veți utiliza deoarece, de exemplu, dacă nu aveți nevoie de un card de credit, nu are sens să cereți acest lucru dacă nu îl veți folosi.
 • Imaginea intitulată Îndepărtează-ți datoriile cu cardul de credit Pasul 16
  3
  Solicitați contul După ce ați clarificat contul pe care îl preferați, va trebui să furnizați toată documentația pe care am menționat-o mai sus. Nu vă surprindeți dacă în plus față de toate aceste documente și documente banca vă solicită un document suplimentar. După cum am spus mai înainte, complexitatea și duritatea sistemului bancar chilian înseamnă că trebuie să contribuiți cu o mare cantitate de documente pentru a vă deschide contul.
 • Imaginea intitulată Revendicări de deducere pentru biroul de acasă Pasul 10
  4
  Analizați contractul. Înainte de a începe semnarea contractului, va trebui să îl citiți în detaliu pentru a verifica dacă condițiile incluse în acesta sunt cele pe care le-ați oferit anterior. De asemenea, trebuie să verificați dacă contractul nu include nici o clauză sau o condiție care ar putea fi abuzivă sau care ar putea fi dăunătoare pentru dvs. Dacă există, ar trebui să solicitați băncii dvs. să o elimine și, dacă nu, să vă regândiți cu adevărat dacă sunteți interesat să încheiați contracte cu o bancă care nu este interesată să vă protejeze.
 • Imaginea intitulată Cumpărați stocurile Pasul 7
  5
  Semnează contractul și activează contul. Dacă totul este în ordine semnarea contractului pentru a vă activa contul de verificare. În acest moment, va trebui să faceți prima depunere, după cum ați convenit cu banca, pentru a avea lichiditate în ea. De asemenea, vi se va da de către bancă ceea ce trebuie să funcționeze așa cum ați cerut: carnet de cec, card de debit și / sau de credit, chei pentru a opera online și așa mai departe. Păstrați toate documentele într-un loc sigur, în special cheile de funcționare, pentru a fi disponibile în viitor, dacă este necesar.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se creează un cont de utilizator Administrator în Windows 8Cum se creează un cont de utilizator Administrator în Windows 8
  Cum se descarcă Google DocsCum se descarcă Google Docs
  Cum să deconectați un cont bancar în VenmoCum să deconectați un cont bancar în Venmo
  Cum să trimiteți un TwitPic de pe un telefon mobilCum să trimiteți un TwitPic de pe un telefon mobil
  Cum de a stabili un cont eBayCum de a stabili un cont eBay
  Cum se face un cont de master pe PS3Cum se face un cont de master pe PS3
  Cum să treci un document scanat în WordCum să treci un document scanat în Word
  Cum se face pulbere de chilă largăCum se face pulbere de chilă largă
  Cum se deschide o fundație în ChileCum se deschide o fundație în Chile
  Cum să adopți un copil în ChileCum să adopți un copil în Chile
  » » Cum se deschide un cont curent în Chile

  © 2011—2020 ertare.com