Cum să ceri eBay să intervină

În timp ce cumpărați pe eBay se întâmplă de obicei fără probleme (datorită gravității vânzătorilor), există posibilitatea ca comanda sau elementul dvs. să se piardă. Din fericire, grație garanției de returnare a banilor, eBay vă poate rezolva problema și vă poate oferi o rambursare. Dacă încercați să contactați un furnizor despre un produs nelivrate sau defect iar acest lucru nu este arătat cooperant sau nu răspunde, poate fi nevoie de intervenția eBay. După ce ați încercat să contactați vânzătorul, puteți lua măsurile corespunzătoare fie online, fie prin telefon pentru a obține eBay pentru a vă rezolva problema.

pași

Metoda 1
Utilizați sistemul sintetizat

1
Rulați peste "eBay-ul meu" și faceți clic pe link-ul "Istoricul achizițiilor". Când este afișat istoricul achizițiilor, parcurgeți articolele pe care le-ați achiziționat și găsiți comanda pentru care doriți să contactați eBay.
 • 2
  Dați clic pe linkul "Mai multe opțiuni" din partea dreaptă a paginii. Faceți clic pe linkul "Mai multe opțiuni" (cu săgeata îndreptată în jos) spre dreapta articolului. Va fi afișat un meniu cu o varietate de opțiuni.
 • 3
  Selectați opțiunea "Solicitați intervenția eBay" din meniul derulant. Veți merge la o pagină în care puteți introduce informații suplimentare despre problema dvs. cu vânzătorul.
 • Conform politicii eBay, ar trebui să încercați să contactați vânzătorul înainte de a solicita o rambursare. Este necesar să încercați mai întâi să contactați vânzătorul pentru a afișa această opțiune.
 • 4
  Așteptați 48 de ore pentru a obține un răspuns. eBay durează până la două zile lucrătoare pentru a răspunde solicitării dvs. După ce eBay și-a examinat cazul și articolul pe care l-ați cumpărat, acesta vă va oferi o rambursare pentru elementul respectiv sau mai multe detalii despre cumpărare și ce alte măsuri trebuie să urmați.
 • Metoda 2
  Alte moduri de a contacta eBay

  1
  Sună-i. De asemenea, puteți deschide un bilet sau puteți vorbi despre un incident cu unul dintre reprezentanții dvs. despre un incident în desfășurare, sunând la numărul 866-540-3229 în Statele Unite. După ce ați comunicat acest număr, urmați instrucțiunile corespunzătoare pentru a fi direcționate spre zona corespunzătoare.
  • Va fi foarte util să aveți numărul și detaliile comenzii la îndemână atunci când sunați.
  • Reprezentanții EBay sunt disponibili de luni până duminică de la ora 5:00 până la ora 22:00. m. Pacific.
 • 2
  Deschideți un bilet direct în centrul dvs. de rezoluție. Accesați: https://res.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ResolutionCenter și intră direct în problema pe care o aveți cu cumpărătorul. După ce faceți clic pe "Continuați", vi se va solicita să introduceți informațiile dvs. și puteți înregistra o solicitare oficială de rambursare pentru articolul dvs.
 • 3
  Contactați eBay prin intermediul rețelelor sociale. Dacă aveți probleme cu comunicarea cu eBay și există o problemă în ceea ce privește notificarea incidentului dvs., puteți utiliza rețelele sociale pentru a contacta. vizitați: https://facebook.com/eBay/ sau https://twitter.com/askebay și să le trimiteți un mesaj.
 • Metoda 3
  Verificați dacă eBay trebuie să intervină

  1


  Găsiți data livrării estimată în pachet. Rulați peste "eBay-ul meu" situat în partea din dreapta sus a paginii de pornire. Va fi afișat un meniu. Selectați "Istoricul achizițiilor". Găsiți elementul pe care îl așteptați și căutați în partea dreaptă. Trebuie să aveți o dată estimată de livrare, precum și un număr de ghid, dacă acesta a fost furnizat.
  • Dacă nu ați primit articolul înainte de data estimată a livrării, primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să contactați vânzătorul pentru a obține mai multe detalii.
 • 2
  Urmăriți pachetul. Dacă v-au furnizat un număr de ghid, puteți să urmăriți pachetul și să știți când acesta va fi livrat. Dacă vedeți că adresa este greșită, vă sugerăm să contactați vânzătorul înainte de a solicita intervenția eBay.
 • Uneori vânzătorii pot trimite din nou pachetul la adresa corectă.
 • De asemenea, puteți afla starea curentă a expedierii dvs. utilizând numărul de ghid al elementului.
 • 3
  Examinați articolul la primire. De asemenea, puteți solicita intervenția eBay dacă, la primirea elementului dvs., acesta este diferit de ceea ce a fost anunțat sau dacă prezintă o defalcare sau deteriorare. Când vă este livrat, nu uitați să o examinați cu atenție pentru a vă asigura că este ceea ce ați cumpărat.
 • Ar trebui să încercați să contactați vânzătorul înainte de a solicita intervenția eBay.
 • 4
  Pentru a solicita rambursarea, asigurați-vă că ați făcut acest lucru în termen de 30 de zile de la data la care ați primit articolul. Garanția de rambursare prin eBay este valabilă doar pentru 30 de zile de la livrare, deci asigurați-vă că ați contactat-o ​​în această perioadă sau că nu vă vor putea ajuta.
 • Metoda 4
  Contactați vânzătorul

  1
  Găsiți elementul din istoricul dvs. de cumpărături. Rulați "eBay-ul meu" situat în colțul din dreapta sus și faceți clic pe "Istoricul achizițiilor". După ce ați găsit articolul dvs., accesați link-ul din partea dreaptă, care afișează "Mai multe acțiuni". De aici, puteți selecta "Contactați vânzătorul" pentru a accesa pagina de feedback a vânzătorului.
 • 2
  Selectați a doua opțiune dacă elementul nu a sosit niciodată. Dacă ați așteptat, dar nu ați primit articolul, trebuie să selectați a doua opțiune, "Nu am primit articolul", astfel încât să apară data livrării estimate, precum și un link pentru a solicita o rambursare.
 • 3
  Faceți clic pe linkul "Solicitați o rambursare sau mai multe informații". Dacă dați clic aici, veți vedea o pagină în care puteți solicita o rambursare monetară sau puteți solicita elementul respectiv. Selectați opțiunea pe care o preferați și faceți clic pe "Trimiteți solicitarea" pentru a înregistra o solicitare oficială.
 • De asemenea, puteți accesa această pagină făcând clic pe linkul "Mai multe opțiuni" din partea dreaptă a paginii.
 • 4
  Scrieți un mesaj vânzătorului. Explicați în mesajul dvs. de ce doriți o rambursare. Vânzătorii pot fi greșiți sau este posibil să existe un eșec în comunicare. De multe ori se va întâmpla ca un vânzător să încerce să remedieze problema înainte de a trebui să solicitați intervenția eBay.
 • 5
  Selectați prima opțiune pentru a pune o întrebare vânzătorului. Pentru a contacta vânzătorul, alegeți opțiunea "Am o întrebare despre modul de utilizare a elementului meu sau doresc să trimit un mesaj vânzătorului". Acum, căutați un buton dreptunghiular în partea din stânga jos a paginii, care spune "Contactați vânzătorul", și faceți clic pe el. Aceasta vă va duce la următoarea pagină unde puteți completa un mesaj și puteți înregistra o cerere cu vânzătorul.
 • 6
  Așteptați trei zile lucrătoare după ce ați contactat vânzătorul. În următoarele zile lucrătoare, încercați să rezolvați problema cu vânzătorul. Dacă problema dvs. rămâne încă nerezolvată sau dacă nu răspunde, puteți solicita intervenția eBay.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să deveniți un vânzător de succes pe eBayCum să deveniți un vânzător de succes pe eBay
  Cum se determină valoarea de revânzare a unui computerCum se determină valoarea de revânzare a unui computer
  Cum să reveniți la produsele achiziționate onlineCum să reveniți la produsele achiziționate online
  Cum să începeți pe eBayCum să începeți pe eBay
  Cum să începeți o afacere pe EbayCum să începeți o afacere pe Ebay
  Cómo encontrar un vendedor en eBayCómo encontrar un vendedor en eBay
  Cum să trimiteți articole vândute pe eBayCum să trimiteți articole vândute pe eBay
  Cum sa alegi cea mai buna zi pentru a incepe si a incheia o licitatie pe eBayCum sa alegi cea mai buna zi pentru a incepe si a incheia o licitatie pe eBay
  Cum de a stabili un cont eBayCum de a stabili un cont eBay
  Cum puteți seta prețul articolelor dvs. pe eBayCum puteți seta prețul articolelor dvs. pe eBay
  » » Cum să ceri eBay să intervină

  © 2011—2020 ertare.com