Cum se comandă un formular duplicat W2

Declarația privind salariile și impozitele din Statele Unite, cunoscută sub denumirea de "Forma W-2", aceasta este livrată angajaților înainte de 31 ianuarie și arată reținerea salariilor și a impozitelor din anul calendaristic precedent. În ciuda formularului guvernamental, angajatorii trebuie să completeze formularul W-2 și sunt responsabili pentru livrarea acestuia către angajați. Apoi, angajații au responsabilitatea de a-și completa W-2 cu formele corespunzătoare de impozite de stat și federale. Uneori, formularele W-2 sunt pierdute, deplasate greșit sau nu au fost primite niciodată. Când se întâmplă acest lucru, angajații trebuie să știe cum să solicite un formular duplicat W-2. Există mai multe opțiuni disponibile pentru a face acest lucru.

pași

Metoda 1
Solicitați un formular duplicat W-2 de la angajatorul dvs.

Imagine intitulată Solicitarea duplicatului W2 Pasul 1
1
Cereți angajatorului dvs. un duplicat al lui W-2. Dacă ați pierdut, ați pierdut sau nu ați primit niciodată formularul W-2, adresați-vă angajatorului o copie. Această metodă este, de obicei, cea mai ușoară și cea mai rapidă modalitate de a obține o copie a unui W-2.
 • Contactați departamentul de resurse umane sau persoana de plată pentru a vă trimite o copie a formularului dvs. W-2.
 • Imagine intitulată Solicitare duplicat W2 Pasul 2
  2
  Actualizați-vă adresa la angajatorul dvs. actual. Dacă v-ați mutat în ultimul an, este posibil ca formularul dvs. W-2 să fi fost trimis la adresa dvs. anterioară. Furnizați adresa corectă angajatorului dvs. pentru a vă trimite formularul duplicat W-2. Uneori, angajatorii pot trimite o copie a W-2 electronic, așa că întrebați această opțiune dacă doriți să obțineți mai rapid formularul W-2.
 • Imaginea intitulată Cereți duplicat W2 Pasul 3
  3
  Așteptați ca formularul dvs. W-2 să sosească. Contactați "Administrația de securitate socială (SSA)" Dacă până la 14 februarie angajatorul dvs. nu v-a trimis formularul W-2. Ați putea solicita o copie cu microprint a modelului dvs. W-2 dacă aveți nevoie de o problemă de securitate socială, cum ar fi investigația privind veniturile SSA.
 • Metoda 2
  Solicitați un formular duplicat W-2 de la IRS (Internal Revenue Service)

  Imagine intitulată Solicitare duplicat W2 Pasul 4
  1
  Determinați dacă trebuie să apelați IRS pentru a solicita o copie a formularului W-2. Primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să anuntați angajatorul în cazul în care nu ați primit formularul W-2 până la sfârșitul lunii ianuarie. Dacă încercările dvs. de a primi formularul de la angajatorul dvs. nu au succes, trebuie să contactați IRS.
 • Imagine intitulată Solicitare duplicat W2 Pasul 5
  2
  Fiți pregătit să răspundeți la câteva întrebări înainte de a apela IRS. Pentru a face mai ușor și mai rapid să discutați cu IRS cu privire la plata lipsă, trebuie să luați câteva minute pentru a vă pregăti înainte de a efectua apelul. Puteți găsi informațiile angajatorului dvs. cu privire la dovada plății finale sau a situației veniturilor. Vi se va cere să furnizați următoarele informații:
 • numele tau,
 • adresă,
 • numărul de telefon,
 • numărul de securitate socială,
 • Informațiile de contact ale angajatorului dvs.
 • datele de angajare,
 • o valoare aproximativă a salariilor pe care le-ați colectat în cursul anului fiscal și reținerea impozitelor federale pe venit.
 • Imagine intitulată Solicitați duplicat W2 Pasul 6
  3
  Sunați la "Serviciul Fiscal Internațional" (IRS) la (800) 829-1040 dacă până în februarie nu ați primit W-2 până în 14 februarie. Dacă până la data de 14 februarie angajatorul nu ți-a trimis încă formularul W-2, trebuie să contactezi IRS. Nu uitați să fiți pregătit să oferiți IRS următoarele informații despre angajator:
 • numele angajatorului dvs.,
 • adresa dvs. (oraș, stat, cod poștal);
 • numărul de telefon
 • Imagine intitulată Solicitare duplicat W2 Pasul 7
  4
  Trimiteți declarația utilizând formulare alternative. Amintiți-vă că va trebui să depuneți o declarație fiscală, chiar dacă sunteți în urmă cu W-2. Pentru a face acest lucru trebuie să includeți "Formularul 4852" cu declarația dumneavoastră. Această formă este cunoscută sub numele de "Membru supleant pentru formularul W-2, Declarația salariilor și a impozitelor". Pentru formularul 4852, va trebui să vă estimați veniturile și reținerile la sursă.


 • Imaginea intitulată Cereți duplicat W2 Pasul 8
  5
  Trimiteți un formular 1040X, dacă este necesar. Dacă primiți formularul W-2 pierdut după depunerea declarației dvs. fiscale folosind formularul 4852 și informațiile nu se potrivesc cu ceea ce ați raportat la întoarcere, va trebui să o modificați. Pentru a vă modifica declarația, trebuie să completați "Forma US 1040X" pentru returnarea taxei "Modificată declarație de impozit pe profit pentru Statele Unite".
 • Metoda 3
  Solicitați un formular duplicat W-2 din anul fiscal precedent

  Imagine intitulată Solicitare duplicat W2 Pasul 9
  1
  Utilizați "Formularul 4506" să solicite o copie a declarației fiscale din anul precedent de la IRS. IRS păstrează copii ale formularelor W-2 din anii fiscali anteriori. Pentru a obține o copie a IRS, trebuie să solicitați o copie a declarației fiscale complete utilizând formularul 4506.
  • Acest serviciu este disponibil pentru W-2s prezentate în ultimii 10 ani.
  • Pentru fiecare declarație pe care o solicitați, trebuie să plătiți o taxă de 50 USD.
 • Imagine intitulată Solicitare duplicat W2 Pasul 10
  2
  Finalizați "Forma 4506-T" dacă aveți nevoie doar de informații despre salariile și veniturile dvs. Forma 4506-T este a "Formularul abreviat pentru solicitarea unui proces-verbal al declarației fiscale personale". Acest formular este o opțiune bună dacă aveți nevoie doar de anumite informații din formularul dvs. W-2, cum ar fi salariile și veniturile dvs. De asemenea, este posibil să aveți nevoie de o transcriere a declarației dvs. fiscale pentru a urmări venitul dvs. personal sau pentru a vă verifica locul de muncă.
 • Fiți pregătiți să îi spuneți IRS numele sau numele dvs., așa cum apar în declarația dvs. fiscală, numărul dvs. de securitate socială, adresa dvs. actuală și cele anterioare.
 • Imagine cu titlul Cerere duplicat W2 Pasul 11
  3
  Utilizați Instrumentul online IRS numit "Obțineți Transcript" (obțineți transcrierea) pentru a vizualiza sau a imprima formularele W-2 din anii precedenți. Instrumentul "Obțineți Transcript" este un alt mod prin care puteți accesa declarațiile dvs. fiscale din anii anteriori.
 • Înainte de a putea accesa formularele W-2 utilizând serviciul online "Obțineți Transcript", trebuie să creați un cont.
 • Pregătiți-vă să informați IRS cu privire la numărul dvs. de securitate socială și la alte informații personale, cum ar fi adresa dvs.
 • Imaginea intitulată Solicitați duplicat W2 Pasul 12
  4
  Contactați Administrația de Securitate Socială la 800-772-1213 pentru a solicita o copie a unui formular W-2 pentru o chestiune de securitate socială (de exemplu, o anchetă a veniturilor din partea Administrației de Securitate Socială). Puteți contacta SSA pentru a solicita o copie cu microprint a unui formular W-2.
 • Puteți, de asemenea vizitați site-ul Web al Administrației de Securitate Socială pentru a vedea instrucțiuni detaliate despre cum puteți obține informații despre salariul dvs. Faceți clic aici
 • Imagine cu titlul Cerere duplicat W2 Pasul 13
  5
  Plătiți taxele pe care le solicitați pentru a obține duplicatele formularelor W-2. Copii ale formularelor W-2 de la Administrația de securitate socială sunt gratuite dacă aveți nevoie de ele pentru o chestiune legată de securitatea socială. Dacă nu aveți nevoie de aceste formulare pentru o problemă a acestora, va trebui să plătiți 37.00 USD.
 • Exemple de aspecte legate de securitatea socială ar putea fi o anchetă a veniturilor din partea Administrației de Securitate Socială sau o discrepanță de venit cu privire la prelucrarea unei creanțe asociate titlului II sau titlului XVI.
 • Câteva exemple de probleme care nu sunt legate de securitatea socială sunt: ​​completarea declarației fiscale de stat sau federale, stabilirea unei rezidențe sau furnizarea de informații privind venitul pentru compensarea lucrătorilor. Dacă nu aveți nevoie de W-2 pentru o problemă legată de securitatea socială, utilizați una dintre celelalte metode pentru a obține W-2.
 • sfaturi

  • Dacă aveți nevoie să distribuiți numărul dvs. de securitate socială online, asigurați-vă că utilizați o conexiune wireless privată la Internet. Dacă utilizați o conexiune publică wireless la internet, infractorii cibernetici ar putea accesa mai ușor informațiile sensibile cu caracter personal.
  • Păstrați-vă programele de securitate, antivirus și firewall actualizate. Asigurați-vă că aceste programe sunt activate înainte de a accesa site-urile financiare sau de afaceri pentru care este necesar să distribuiți numărul dvs. de securitate socială.

  avertismente

  • Rețineți că, chiar dacă nu aveți formularul W-2 înainte de termenul limită pentru depunerea taxelor, trebuie să depuneți o declarație fiscală!
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să copiați diapozitive în PowerPointCum să copiați diapozitive în PowerPoint
  Cum să treci prin vama Statelor UniteCum să treci prin vama Statelor Unite
  Cum se proiectează un formularCum se proiectează un formular
  Cum să eviți un proces pentru represaliiCum să eviți un proces pentru represalii
  Cum se măsoară eficacitatea managementuluiCum se măsoară eficacitatea managementului
  Cum să declarați impozitele în Statele Unite într-un mod mai simpluCum să declarați impozitele în Statele Unite într-un mod mai simplu
  Cum să găsiți formulare pentru declararea impozitelor la venitul federal pe internetCum să găsiți formulare pentru declararea impozitelor la venitul federal pe internet
  Cum se completează un W4Cum se completează un W4
  Cum se completează formularul IRS 1040Cum se completează formularul IRS 1040
  Cum să obțineți copii ale formularelor W2 anterioareCum să obțineți copii ale formularelor W2 anterioare
  » » Cum se comandă un formular duplicat W2

  © 2011—2020 ertare.com