Cum să împrumutați bani

Dacă vă aflați într-o situație în care vă lipsesc fondurile necesare pentru a acoperi costurile neașteptate, puteți împrumuta bani în diferite moduri. Fiecare metodă va avea propriile sale avantaje și dezavantaje, dar trebuie să aveți în vedere că, indiferent de cel pe care îl alegeți, va trebui să plătiți cel puțin puțin mai mult decât suma pe care ați împrumutat-o. Atunci când obțineți un împrumut, cel mai important este să-l plătiți la timp sau înainte de termenul limită, dacă este posibil. După ce ați făcut-o, ar trebui să încercați să începeți să economisiți puțin bani în plus pentru a nu mai trebui să mai împrumutați mai mulți bani mai târziu.

pași

Metoda 1
Împrumutați bani de la un prieten sau o rudă

Imaginea intitulată Împrumut banii Pasul 1
1
Faceți o listă de prieteni și rude care credeți că vă pot împrumuta bani. Gândiți-vă la prietenii și rudele apropiate pe care le considerați că au mijloacele necesare pentru a vă împrumuta banii de care aveți nevoie. Luați în considerare relația dvs. cu acești oameni. Sunt foarte apropiați? Ai mai împrumutat bani înainte?
 • Dacă relația dvs. cu această persoană este apropiată și de încredere și dacă ați ajutat-o ​​financiar înainte, ea este mai probabil să vă împrumute bani.
 • Trebuie să alegeți persoana care credeți că va fi cel mai probabil să fie dispusă să vă ajute. Luați legătura cu ea mai întâi.
 • În general, amestecarea familiei și a prietenilor cu chestiuni legate de bani nu este de obicei o idee bună, deoarece aveți riscul de a vă strici relația cu ei pentru viață dacă nu returnați banii.
 • Imaginea intitulată Împrumut banii Pasul 2
  2
  Fii direct. Când vă întâlniți pentru a cere banii, trebuie să fiți prietenoși, dar fără a vă deplasa în jurul tufișului. Este recomandabil să vă implicați într-o discuție trivială înainte de a aborda subiectul. În acest fel, nu veți da impresia că sunteți insensibil. De exemplu, întrebați persoana pe care o fac și ce se întâmplă în viața lor înainte de a trece la problema banilor în loc să intrați și să spuneți "Hei, am nevoie de bani. Îmi poți împrumuta?".
 • Trebuie să fii direct, dar și politicos când aduci subiectul. De exemplu, puteți spune "Îmi pare rău că trebuie să vă întreb acest lucru, dar am probleme financiare neașteptate și am lipsit niște bani pentru plata chiriei în această lună. Mă puteți ajuta cu asta?". Nu trebuie să mergeți în jur și să spuneți că aveți probleme și că vă așteptați pe cineva să vă ajute, deoarece este posibil ca persoana să nu primească indiciul și asta vă va pune într-o situație incomodă.
 • Asigurați-vă că, dacă nu vă poate împrumuta banii, veți înțelege. Este posibil să aveți cu adevărat nevoie de bani, dar nu este corect să presați pe cineva pe care doriți să-i împrumutați bani pe care probabil că nu îl aveți.
 • Imagine intitulată Împrumut banii Pasul 3
  3
  Fii sincer cu privire la motivele pentru care ai nevoie de bani. Fiind persoana care vă va împrumuta banii proprii, aveți dreptul să știți de ce aveți nevoie. Prin urmare, nu ar trebui să mințiți despre asta, chiar dacă banii sunt pentru ceva de care nu aveți nevoie.
 • De exemplu, dacă banii doriți sunt pentru bilete la un concert, ar trebui să spuneți "Ce se întâmplă este că trupa mea preferată vine în oraș și nu știu dacă voi avea altă ocazie să le văd. Biletele intră în vânzare într-o săptămână, dar nu voi mai fi plătită în două săptămâni și îmi fac griji că vinde mai devreme. Îmi poți împrumuta banii pentru a plăti biletele în avans și o să ți-o dau înapoi în două săptămâni când mă plătesc?".
 • Această persoană ar putea să vă dea idei sau alte sugestii despre cum să obțineți banii fără să trebuiască să o împrumutați. Luați în considerare dacă aceste opțiuni sunt realiste pentru situația dvs., deoarece este mai bine să încercați să nu împrumutați bani, dacă este posibil.
 • Imaginea intitulată Împrumut banii Pasul 4
  4
  Oferiți să plătiți dobânzi. Pentru a vă face prietenul sau ruda să vă simțiți mai siguri prin a vă împrumuta banii, o modalitate excelentă este de a vă oferi să plătiți dobândă la împrumut. O rată bună de sugerat este cuprinsă între 3 și 5% din împrumutul total. Acest lucru va ajuta persoana, deoarece veți obține un interes mai mare pentru a vă împrumuta banii decât ați obține dacă ați fi într-un cont de economii. De asemenea, va fi de ajutor pentru dvs., deoarece va fi o rată mai mică decât ar trebui să plătiți atunci când împrumutați bani prin orice altă metodă.
 • În general, este mai bine să insistați să plătiți o anumită dobândă la împrumut, chiar dacă prietenul sau ruda dvs. vă spune că nu este necesar.
 • Imaginea intitulată Împrumut banii Pasul 5
  5
  Luați în considerare posibilitatea de a oferi ceva de valoare ca o garanție. Ca un alt mod de a dovedi că luați în serios împrumutul, puteți oferi ceva de valoare ca garanție, ceea ce înseamnă că orice veți oferi va deveni proprietatea creditorului dacă nu veți plăti banii în perioada dată. timpul convenit
 • Casa ta este un bun exemplu de garanție. În cazul în care aveți o ipotecă și nu o plătiți, banca va avea dreptul să profite de casa dumneavoastră. În această situație, casa ta este garanția.
 • În cazul unui schimb de bani între prieteni, puteți oferi ca garanție ceva care sunt de acord. De exemplu, dacă aveți o antică pe care prietenul dvs. o place foarte mult și pe care ar dori să o aibă, o puteți oferi ca o garanție. Apoi, dacă nu puteți să returnați banii integral și la timp, prietenul dvs. poate să-l păstreze.
 • Imaginea intitulată Împrumut banii Pasul 6
  6
  Acceptați răspunsul. Țineți minte că persoana ar putea spune nu. Dacă este cazul, ar trebui să acceptați acest răspuns cu grație și să nu uitați că este probabil că motivul pentru care a fost refuzat nu este personal. În multe cazuri, oamenii nu au, de regulă, niciodată să împrumute bani prietenilor sau rudelor lor, astfel încât relația să nu fie răsfățată. Dacă persoana este de acord să vă împrumute banii, excelent! Cu toate acestea, pentru a evita eventualele probleme mai târziu, trebuie să urmați mai mulți pași înainte ca persoana să vă dea banii.
 • Rețineți că este posibil ca persoana să vă spună că nu numai pentru că nu are banii.
 • Nu fi nepoliticos, chiar dacă considerați că motivul pentru care persoana a refuzat este că nu are încredere în tine. Prietenia sau rudenia cu cineva nu implică nici o obligație de a împrumuta bani.
 • Imaginea intitulată Împrumut banii Pasul 7
  7
  Faceți un acord în care apar termenii împrumutului. Deși acest lucru poate părea absurd pentru dvs., este important ca detaliile împrumutului să fie înregistrate în scris. În acest fel, veți evita posibilele neînțelegeri. De asemenea, în cazul în care prietenul sau ruda dvs. este un pic uitat, pentru a avea totul în scris, vă puteți evita, de asemenea, să vă spun mai târziu că a împrumutat mai mulți bani decât te-a împrumut de fapt.
 • Aveți grijă să includeți atât numele creditorului, cât și cel al împrumutatului, suma pe care ați împrumutat-o, data până la care banii trebuie returnați și suma dobânzii care trebuie plătită împreună cu împrumutul inițial. În cazul în care ați oferit vreo garanție, trebuie să includeți și ceea ce este și termenii în care va fi returnat. Asigurați-vă că creditorul și împrumutatul semnează documentul.
 • Ai putea chiar considera certificarea documentului. Aceasta înseamnă că o persoană calificată este martorul semnăturii documentului și atestă faptul că cei care îl semnează sunt cei care spun că sunt.
 • Imaginea intitulată Împrumut banii Pasul 8
  8
  Scrie un card de mulțumire. După primirea banilor, trebuie să scrieți o scurtă notă în care îi mulțumiți pentru că v-a ajutat cu situația dvs. Deși nu este necesar să includeți prea multe detalii, trebuie să reamintiți persoanei că veți returna banii cât mai curând posibil (sau cel puțin pentru data la care au convenit).
 • S-ar putea chiar să luați în considerare invitarea persoanei la cină. În acest fel, îi veți arăta că într-adevăr apreciați că ți-a dat ajutorul.
 • Imaginea intitulată Împrumut banii Pasul 9
  9
  Întoarceți banii la timp prin aderarea la program. Dacă aveți de gând să împrumutați bani de la prieteni sau rude, este extrem de important să întoarceți banii în totalitate și la timp. În caz contrar, riscați să vă pierdeți încrederea și poate chiar să pierdeți relația cu totul. Dacă întâmpinați dificultăți în returnarea banilor din orice motiv, trebuie să contactați imediat persoana respectivă, în loc să îi lăsați să treacă la data pe care ați promis să o plătiți fără a le informa despre ce sa întâmplat. Fiind cinstit și direct despre motivele pentru care aveți dificultăți, va fi mai puțin probabil ca persoana să creadă că tot ceea ce doriți este să vă retrageți banii.
 • Acestea fiind spuse, în orice caz, ar trebui să încercați din greu să întoarceți banii cât mai curând posibil, chiar dacă sunt puțini. Imaginați-vă că ați împrumutat 500 de dolari și ați promis să le returnați integral pentru luna următoare. Cu toate acestea, nu a fost posibil pentru tine, pentru că fiul tău ia rupt brațul și cu acei bani ai fost nevoit să plătești deductibilul în spital. Trebuie să-ți suni prietenul sau ruda și să-i informezi despre ce sa întâmplat. Apoi, întoarce-o cât de mult poți și spune-i când poți obține restul.
 • În cazul în care primiți niște bani în plus prin alte mijloace, nu există niciun motiv pentru care nu ați putut returna banii înainte de data convenită.
 • Metoda 2
  Solicitați un împrumut unei instituții financiare

  Imaginea intitulată Împrumut banii Pasul 10
  1
  Aflați ce este ratingul dvs. de credit. Trebuie să știți care este ratingul de credit înainte de a aplica un împrumut unei bănci. Acest lucru se datorează faptului că, în multe cazuri, băncile revizuiesc ratingurile de credit înainte de a stabili în ce condiții vă vor împrumuta banii (și dacă aceștia sunt dispuși să vă împrumute inițial). Prin urmare, dacă știți ratingul dvs. de credit în avans, puteți avea o idee despre ce să faceți.
  • În cazul în care nu aveți credit sau creditul dvs. este rău, este posibil ca banca să fie dispusă să vă acorde un împrumut, dar probabil cu o rată a dobânzii foarte ridicată. De asemenea, ați putea cere să oferiți o garanție ca pe o modalitate de "sigur" împrumutul. De exemplu, aceștia ar putea cere să vă oferiți mașina dvs. cu plată integrală ca garanție. În cazul în care nu reușiți să plătiți creditul, banca va profita de mașina dvs. și va fi în proprietatea dumneavoastră.
  • Creditorul poate solicita o aprobare a împrumutului ca modalitate de a obține o garanție suplimentară. Atunci când cereți unui membru al familiei sau unui prieten să fie garantul împrumutului dvs., faceți aceleași riscuri ca și cum ați cere banii în mod direct (adică posibile dezacorduri personale și dezintegrarea relațiilor). De asemenea, garanția va fi responsabilă pentru părțile împrumutului care nu sunt plătite.
 • Imaginea intitulată Împrumut banii Pasul 11
  2
  Luați legătura cu o bancă sau o uniune de credit. În cazul în care aveți deja un cont la o bancă sau la o uniune de credit, trebuie să solicitați creditul acestei instituții, în special dacă istoricul de credit al acestora este lung și bun, deoarece în acest mod este mai probabil să aprobe împrumutul. Dacă nu aveți un cont la nici o instituție, obținerea unui împrumut bancar ar putea fi foarte dificil pentru dumneavoastră. Cu toate acestea, ați putea căuta pe Internet pentru instituțiile financiare care oferă împrumuturi personale.
 • Prin căutarea pe Internet, puteți compara, de asemenea, diferite bănci și uniuni de credit. Acest lucru ar putea fi util pentru a obține cea mai bună rată a dobânzii.
 • În mod tipic, uniunile de credit necesită mai puțin pentru împrumuturi mici, în special dacă sunt asociate cu un angajator.
 • Imaginea intitulată Împrumut banii Pasul 12
  3
  Solicitați împrumutul. Pentru aceasta, este mai bine să mergeți direct la bancă. În acest fel, puteți pune întrebări și puteți clarifica informațiile pe care le furnizați pentru a determina decizia care trebuie luată de creditor.
 • Asigurați-vă că aveți toate documentele necesare cu dvs. Fiecare bancă va solicita documente diferite, deci este mai bine să comunicați cu aceștia înainte de a merge acolo pentru a stabili ce trebuie să faceți. Poate fi necesară obținerea de documente de la creditori, angajatori și alte surse de informații financiare și este posibil să aveți nevoie de câteva zile pentru a strânge totul.
 • În cazul multor bănci, este, de asemenea, posibil să se aplice pentru împrumutul online, ceea ce nu este rău. Cu toate acestea, ar trebui să rețineți că, solicitând în persoană, veți avea o șansă mai bună de a argumenta în favoarea dvs. și de a da o impresie bună cine va lua decizia de a acorda sau nu împrumutul.
 • Atunci când veți aplica pentru un împrumut, trebuie să vă îmbrăcați ca și pentru un interviu de angajare, ceea ce înseamnă că trebuie să purtați haine curate și bine presate și stil de afaceri informal. Aveți grijă să vă pieptești cu grijă și să aveți un aspect bine îngrijit în general. Puteți considera că nu ar trebui să fii judecat în funcție de aspectul tău, dar adevărul este că va avea un impact asupra creditorului.
 • Imaginea intitulată Împrumut banii Pasul 13
  4
  Înțelegeți ce sunt termenii împrumutului. În cazul în care împrumutul este aprobat, trebuie să aveți grijă să citiți și să înțelegeți foarte bine termenii împrumutului și să nu îl acceptați înainte de a face acest lucru sau dacă unii termeni și condiții nu vă sunt clare. Dacă nu înțelegeți ceva, trebuie să întrebați un membru al personalului băncii pentru a vă ajuta să clarificați informațiile din document.
 • De asemenea, dacă vă puteți permite, ar fi bine să cereți unui avocat să revadă documentul. În acest fel, puteți identifica dacă există semnal de alarmă.
 • Metoda 3
  Solicitați o avansare a salariului

  Imaginea intitulată Împrumut banii pas 14
  1
  Aflați politica companiei privind avansurile salariale. În multe cazuri, companiile (în special cele mai mari) implementează în sine politici care limitează timpul și condițiile în care angajații au dreptul să solicite avansuri ale salariului lor. În cazul în care nu există nimic în contractul dvs., nu ezitați să consultați departamentul de resurse umane.
  • Consultați cu privire la condițiile în care ar fi posibil să solicitați o avansare a salariului dvs., durata de timp pe care acest proces o va lua și în ce moment veți returna banii pe care îl primiți "împrumutat" (De exemplu, dacă toți banii pe care îi împrumutați sunt dedus din următorul salariu sau dacă este posibil ca o sumă mai mare să fie împărțită la mai mult de un salariu).
  • În cazul în care compania dvs. are un site web pentru angajați, puteți căuta mai întâi acolo. Uneori, companiile publică regulamentele online.
 • Imaginea intitulată Împrumut banii Pasul 15
  2
  Întreabă persoana potrivită. În cazul în care compania pentru care lucrați este foarte mică, poate ar trebui să vă apropiați de șeful dumneavoastră în legătură cu aceasta. Cu toate acestea, dacă compania dvs. este mare, poate că este mai bine să vă adresați direct departamentului de resurse umane fără a trebui să implicați șeful dvs.
 • Deoarece această problemă are o relație mai mare cu resursele umane deoarece acoperă plățile și nu munca pe care o faceți zilnic, nu este cu adevărat necesar să implicați șeful dvs. decât dacă nu există altcineva care să se adreseze.
 • Imaginea intitulată Împrumut banii Pasul 16
  3
  Exprimați motivele pentru care aveți nevoie de bani. În cazul în care lucrați pentru o companie mare a cărei politică privind avansurile salariale este standardizată, este posibil să nu fie necesar să explicați motivele pentru care aveți nevoie de bani. Cu toate acestea, ar trebui să fiți pregătiți pentru posibilitatea ca, în multe cazuri, șefii să știe ce se întâmplă, în special dacă compania pe care o lucrați este foarte apropiată.
 • Nu trebuie să depășiți detaliile. Dacă șeful dvs. vă spune că trebuie să știe la ce veți folosi banii, trebuie să-i dați o explicație simplă și directă și să-l asigurați că este o situație unică și că nu îl întrebați dacă ar exista altă cale de a rezolva problema.
 • Imaginea intitulată Împrumut banii Pasul 17


  4
  Nu o cere când persoana este ocupată. Deoarece trebuie să aveți toată atenția șefului sau reprezentantului dvs. de resurse umane, nu trebuie să îi adresați uneori când sunt foarte ocupați. De exemplu, nu o face în dimineața zilei de luni sau după-amiaza de vineri, deoarece este probabil să fie ocupat, fie prin prinderea, fie prin încercarea de a închide totul înainte de weekend. De asemenea, nu o faceți în momente deosebit de ocupate pentru companie. De exemplu, dacă lucrați într-un restaurant, evitați să abordați în timpul agitației de cină, dar faceți-o în mijlocul după-amiezii, înainte de a începe.
 • Puteți face acest lucru luni după-amiază sau marți pentru a evita perioada de actualizare în dimineața zilei de luni, dar asigurați-vă că există suficient timp în timpul săptămânii pentru a putea avea grijă de cererea dvs.
 • Imaginea intitulată Împrumut banii Pasul 18
  5
  Completați documentele necesare, dacă există. În multe cazuri, companiile solicită să completați formulare legate de avansarea salariului. În această lucrare, va fi documentată suma pe care ați primit-o în avans, data la care ați primit-o și data la care veți fi dedus din salariul dvs. obișnuit. Nu trebuie să discutați despre acest lucru cu angajatorul dvs., deoarece trebuie să vă rețineți că vă ajută și, cu documentarea tranzacției, atât dvs., cât și angajatorul dumneavoastră veți fi protejați.
 • De asemenea, este posibil ca această documentație să explice ce se va întâmpla dacă părăsiți compania în avans (de exemplu, în cazul în care demisionați, respingeți sau renunțați la serviciile dvs.).
 • Metoda 4
  Utilizați un card de credit pentru a împrumuta bani

  Imaginea intitulată Împrumut banii Pasul 19
  1
  Cumpărați ceea ce aveți nevoie cu cardul dvs. de credit. În cazul în care ar trebui să împrumutați bani pentru a cumpăra ceva la un magazin de vânzare cu amănuntul (cum ar fi cumpărarea unui cadou frumos de Crăciun pentru copilul dvs.), o modalitate ușoară de a acoperi costul unui produs dacă nu aveți bani la îndemână. Numerarul este prin cardul dvs. de credit. Cu toate acestea, trebuie să rețineți că, dacă nu plătiți integral soldul înainte de sfârșitul lunii, vi se va percepe dobândă.
  • Străduiți-vă să plătiți cât mai repede posibil. În acest fel, veți evita acumularea de dobânzi.
  • În general, compania dvs. de carduri de credit vă va trimite o factură în fiecare lună (sau aceasta se poate face online) care arată suma minimă pe care trebuie să o plătiți în fiecare lună pentru a returna banii pe care i-ați împrumutat. Această sumă este de obicei relativă la suma pe care ați împrumutat-o. De exemplu, dacă împrumutați 100 USD, este posibil să plătiți doar 15 USD pe lună. Cu toate acestea, dacă ați împrumutat 10.000 $, este posibil să plătiți cel puțin 150 $ pe lună. Trebuie să fiți atent să plătiți cel puțin suma minimă la timp în fiecare lună.
  • Dacă este posibil, încercați să plătiți puțin mai mult decât suma minimă și întotdeauna faceți-o la timp. În acest fel, ratingul de credit va crește. Dacă nu plătiți cel puțin suma minimă înainte de termenul limită, vi se vor percepe taxe mari, iar ratingul dvs. de credit va fi afectat.
 • Imaginea intitulată Împrumut banii pas 20
  2
  Aflați care sunt consecințele obținerii avansurilor în numerar de pe cardul dvs. de credit, apelând la compania în cauză. Termenii și condițiile pentru a primi un avans de numerar variază foarte mult de la o companie la alta, deci, înainte de a opta pentru acest traseu, este o idee bună să contactați compania cardului dvs. de credit. Consultați cu privire la suma pe care o puteți primi, rata dobânzii și momentul în care va începe să se perceapă taxe, precum și dacă există o taxă de tranzacție legată de avans.
 • La momentul primirii cărții de credit, este posibil să fi primit și o scrisoare cu numărul personal de identificare sau codul PIN (pentru acronimul său în limba engleză). Veți avea nevoie de acest cod PIN dacă doriți să primiți un avans în numerar la un ATM. În cazul în care nu ați primit niciodată un cod PIN sau l-ați uitat, consultați-l atunci când sunați telefonic.
 • În cea mai mare parte, cardurile de credit vă permit să retrageți bani dintr-un ATM ca în cazul unui card de debit, deși, în unele cazuri, este posibil ca cardurile de credit să funcționeze diferit. Prin urmare, aveți grijă să o clarificați cu reprezentantul companiei.
 • Imaginea intitulată Împrumut banii Pasul 21
  3
  Utilizați cardul dvs. de credit pentru a obține un avans în numerar. Uneori, este posibil să aveți nevoie de bani din diverse motive și este posibil să nu puteți plăti direct cu cardul. De exemplu, în cazul în care trebuie să plătiți chiria, mulți proprietari nu pot sau nu vor să accepte plăți prin carduri de credit, astfel încât veți avea nevoie de bani. Nu toate cardurile de credit vă permit să împrumutați bani folosind această metodă, dar mulți fac.
 • Rețineți că, dacă suma este mai mare decât linia de credit a cardului dvs., nu veți putea obține un avans în numerar. De multe ori, suma pe care o puteți retrage în numerar va fi mult mai mică decât linia de credit de pe card. De exemplu, dacă linia dvs. de credit este de 500 USD, nu veți putea retrage 501 USD sau mai mult ca avans în numerar. Este posibil ca, în multe cazuri, cu o linie de credit de 500 $, să puteți retrage doar 200 $ ca avans în numerar.
 • De asemenea, trebuie să înțelegeți că avansurile în numerar au rate de dobândă mult mai mari decât achizițiile regulate cu ajutorul unui card de credit, iar aceste rate ale dobânzii încep de obicei să fie debitate imediat. Pe de altă parte, când faceți cumpărături în mod regulat, există o perioadă de grație în care nu vi se percepe dobândă pentru achiziții.
 • În general, avansurile în numerar poartă, de asemenea, o taxă de tranzacție doar pentru retragerea banilor.
 • Imaginea intitulată Împrumut banii Pasul 22
  4
  Utilizați cardul dvs. de credit pentru a obține bani la un ATM utilizând codul PIN. De cele mai multe ori, aceasta va fi cea mai ușoară cale de a obține bani. Pentru aceasta, aveți nevoie de codul PIN al cardului dvs. de credit și apoi trebuie să utilizați ATM-ul în același mod ca și în cazul în care utilizați un card de debit normal. Asigurați-vă că vi se oferă o chitanță pentru tranzacția pe care o puteți păstra pentru înregistrările dvs.
 • Printre alte metode pentru a obține un avans în numerar al cardului dvs. de credit sunt cecurile de confort și transferurile bancare. În ambele cazuri, trebuie să o configurați direct prin compania cardului dvs. de credit.
 • Metoda 5
  Obțineți un împrumut de la un amanet

  Imaginea intitulată Împrumut banii Pasul 23
  1
  Alegeți unul care are o bună reputație. Căutați online casele de amanet în care locuiți și citiți recenziile pentru a vă informa despre experiența pe care o au oamenii cu anumite case. De asemenea, puteți vizita magazinul de amanet dacă aveți timp să obțineți o idee mai bună despre locul în care se află. Va fi mai greu să lucrați cu unele case de amanet decât cu alții, deci ar trebui să alegeți unul pe care credeți că este potrivit pentru dvs.
  • Dacă aveți un articol care este foarte specific, puteți căuta magazine de amanet specializate în articole de acest tip. De exemplu, în cazul antichităților, puteți căuta magazine de amanet specializate în produse antice. Dacă articolul este o jucărie valoroasă încă în ambalajul original, puteți căuta un magazin de amanet specializat în figuri de acțiune.
 • Imaginea intitulată Împrumut banii Pasul 24
  2
  Alegeți ceva de valoare pe care îl puteți oferi ca garanție. la a lua bani într-un amanet, Puteți lua acolo un element de valoare, pe care o persoană care lucrează acolo va evalua și apoi vă va oferi bani în valoare de acel element. Apoi, secția de amanet păstrează articolul până la o anumită dată. Dacă până atunci nu ați returnat banii pe care îi datorezi, casele de amanet pot vinde articolul. Dacă întoarceți banii la timp, elementul va fi returnat.
 • Trebuie să țineți cont de faptul că ceea ce aduceți la casele de amanet trebuie să fie în valoare de cel puțin suma de bani pe care doriți să o împrumutați și că trebuie să fie evident pentru amanet că articolul este de valoare. Nu uitați că ipoteza implicită este că nu veți returna banii, astfel încât, pentru a obține un beneficiu din tranzacție, aceștia vor trebui să vândă elementul.
 • De obicei, casele de amanet împrumută doar între 30 și 40% din valoarea de piață a garanției și se așteaptă la o suprataxă de 100% în cazul în care este necesar să se vândă elementul. În general, un magazin de amanet nu vă va împrumuta o sumă mai mare decât ceea ce ați plăti pentru element.
 • Este probabil ca tranzacția să aibă un tip de rată a dobânzii. Prin urmare, dacă împrumutați 500 $, pentru a recupera elementul, este posibil să trebuiască să returnați suma de 500 $, împreună cu încă 5%. Locul unde locuiți de obicei reglementează această rată a dobânzii.
 • Imaginea intitulată Împrumut banii pas 25
  3
  Furnizați dovezi ale valorii elementului. În cazul în care aveți ceva cu adevărat valoros (de exemplu, o antichitate), ar trebui să aveți dovezi ale valorii sale. În cea mai mare parte, proprietarii caselor de amanet sunt destul de bine informați cu privire la valoarea diferitelor produse, dar nu știu totul, astfel încât veți fi mai probabil să primiți suma solicitată dacă furnizați dovezi ale valorii produsului. articol.
 • De exemplu, dacă aveți o bijuterie valoroasă, puteți cere unui bijutier să facă o încercare. Apoi, el vă va da un certificat prin care puteți merge la casele de amanet.
 • Imagine intitulată Împrumut banii Pasul 26
  4
  Luați în considerare vânzarea unui element. În cazul în care aveți ceva valoros pe care nu aveți nevoie sau vreți cu adevărat, îl puteți vinde direct. În acest fel, veți obține banii de care aveți nevoie și nu va trebui să vă faceți griji cu privire la returnarea acesteia sau la interesul suplimentar.
 • Evident, acest lucru nu înseamnă, de fapt, împrumutarea banilor, deși este încă o metodă bună de a obține bani în cazul în care într-adevăr aveți nevoie de ea, dar fără a trebui să subliniați banii.
 • În cazul în care aveți ceva cu adevărat valoroasă și sunteți sigură cu privire la ceea ce merită, nu ezitați să negociați cu amanetul. Ei vor dori să cumpere articolul la cel mai mic preț posibil pentru a-și majora marjele de profit, deci nu ar trebui să ezitați să vă retrageți din tranzacție dacă considerați că vă profită de dvs.
 • Imagine intitulată Împrumut banii Pasul 27
  5
  Returnează banii împrumutați la timp. În caz contrar, caseta de amanet va deveni proprietarul legal al articolului pe care l-ați oferit ca o garanție și nu veți putea să faceți nimic în legătură cu acesta. În timp ce puteți încerca să discutați cu proprietarul unității, nu aveți nicio obligație legală de a vă ajuta.
 • Nu este necesar să așteptați ca termenii împrumutului să fie îndeplinite pentru a-l plăti. În cea mai mare parte, casele de amanet împrumuta bani pentru perioade cuprinse între 90 și 120 de zile, deși acest lucru nu înseamnă că trebuie să te prezinți acolo în ziua 120 cu banii pentru a-ți recupera ceea ce ai lăsat. Dacă după 30 de zile primiți banii, vă puteți introduce și puteți extrage elementul cât mai curând posibil. Cu toate acestea, ar trebui să rețineți că, cel mai probabil, va trebui să plătiți dobânzi pentru întreaga perioadă de împrumut, indiferent dacă o plătiți mai devreme sau nu. Puteți să vă asigurați că vă consultați cu amanetul.
 • Metoda 6
  Obțineți un credit împotriva salariului dvs.

  Imaginea intitulată Împrumut banii Pasul 28
  1
  Investigați diferite companii care oferă credite contra salariului. Multe companii oferă credite contra salariilor, care uneori sunt numite și avansuri în numerar, împrumuturi de plată, avansuri de salarizare sau avansuri în cont. În cazul în care aveți nevoie de puțin bani rapid și nu aveți alte opțiuni, aceasta ar putea fi o modalitate bună de a obține banii de care aveți nevoie. Cu toate acestea, trebuie să rețineți că dobânzile și comisioanele pe care le percepe aceste împrumuturi sunt foarte mari.
  • Căutați companii care oferă credite contra salariilor asociate cu instituții financiare mai mari și care oferă servicii financiare de diferite tipuri.
  • Citiți recenzii online ale diferitelor companii care oferă aceste servicii pentru a vă asigura că nu este o înșelătorie.
  • Găsiți o companie a cărei cerințe de împrumut sunt directe și clare. Trebuie să optați pentru o altă companie dacă considerați că există ceva care nu este corect.
  • Deși este posibil să aplicați online un credit împotriva salariului dvs., sunteți mai probabil să fiți înșelați. Trebuie să solicitați împrumutul personal la un centru de credit împotriva salariului, dacă este posibil.
 • Imaginea intitulată Împrumut banii Pasul 29
  2
  Înțelegeți ce sunt termenii și condițiile împrumutului. Trebuie să vă asigurați că citiți cu atenție termenii și condițiile împrumuturilor oferite de această companie înainte de a solicita unul. Aceasta implică citirea cu atenție a amprentei fine, dacă există una. În general, ar trebui să puteți găsi aceste informații pe site-ul companiei sau ar trebui să vină cu formularul de cerere. În cazul în care nu puteți găsi termenii și condițiile, trebuie să cereți unui angajat al centrului să le furnizeze.
 • Rețineți că trebuie să recurgeți la un credit împotriva salariului dvs. ca o ultimă soluție, deoarece împrumuturile de acest tip implică de obicei dobânzi foarte mari și este posibil ca împrumutul să aibă multe taxe.
 • Dacă există ceva ce nu înțelegeți pe deplin, ar trebui să aveți grijă să cereți clarificări.
 • Uneori, semnarea cererii înseamnă că sunteți de acord cu termenii și condițiile împrumutului, deci trebuie să fiți sigur că acesta este modul în care doriți să urmați.
 • Imaginea intitulată Împrumut banii Pasul 30
  3
  Pregătiți materialele pentru aplicația dvs. După ce ați hotărât asupra unei companii unde doriți să solicitați împrumutul, trebuie să mergeți la site-ul lor, să-i sunați sau să mergeți la un centru de credit local pentru a afla exact ce documente necesare. Înainte de a solicita un împrumut, trebuie să vă asigurați că puteți îndeplini toate cerințele pentru a nu pierde timpul.
 • De cele mai multe ori, va trebui să prezentați dovada că primiți un venit fix (de exemplu, plăți de plată), dovada unui cont bancar, informații de contact atât de la dvs., cât și de la angajatorul dvs., un ID fotografie în că dovedești că ai peste 18 ani, și de asemenea un cec fără plată cu care vei rambursa împrumutul.
 • Imaginea intitulată Împrumut banii Pasul 31
  4
  Solicitați împrumutul. Deși ați putea să faceți acest lucru online, este probabil cel mai bine să mergeți la filiala locală pentru a completa formularul de solicitare și pentru a le furniza documentația necesară. Dacă mergeți în persoană, puteți pune întrebări în orice etapă a procesului fără a trebui să telefonați și să vă explicați situația unui reprezentant.
 • De cele mai multe ori, va trebui să completați un formular de cerere cu informațiile dvs. de bază, cum ar fi numele dvs. complet, informațiile dvs. de contact, angajatorul dvs. etc.
 • Este posibil ca societatea care vă va acorda creditul să vă revizuiască istoricul de credit. Cu toate acestea, ele nu fac, de obicei, o revizuire completă deoarece, în general, motivul pentru care aparțin acestor companii este acela de a abuza pe cei care nu au credit sau al căror credit este rău.
 • Imaginea intitulată Împrumut banii Pasul 32
  5
  Nu reînnoiți împrumutul. Dacă solicitați împrumutul, de obicei aveți un termen scurt, care este de obicei în jur de 14 zile. După această perioadă, compania va plăti cecul pe care l-ați lăsat sau vă așteaptă să-l prezint cu banii pe care îi datorați în numerar, deși acest lucru va depinde de termenii care au convenit asupra plății împrumutului. Aveți grijă, deoarece este posibil ca companiile de acest tip să vă convingă să reînnoiți împrumutul, astfel încât să puteți avea mai mult timp pentru a returna banii. Cu toate acestea, dezavantajul este că veți fi taxat dacă vi se va plăti. Trebuie să plătiți împrumutul în conformitate cu termenii originali, în măsura posibilităților, pentru a evita căderea în capcana datoriilor.
 • De exemplu, dacă vi se oferă un împrumut de 300 USD cu o taxă inițială de 50 USD, va trebui să plătiți 350 USD după 14 zile. Cu toate acestea, atunci când reînnoiți împrumutul pentru a avea 14 zile suplimentare pentru a rambursa împrumutul, vi se poate percepe o altă taxă (care ar putea varia foarte mult, dar imaginați-vă că este de 100 $). Acum, ceea ce vă datorești este suma inițială de 350 $ în plus față de cei 100 $, deci trebuie să plătiți 450 $ pentru un împrumut de 300 $.
 • Rețineți că aceste entități nu caută cele mai bune pentru dvs. S-ar putea să pară că sunt foarte prietenoși și ajutați, dar scopul acestor afaceri este de a face bani.
 • sfaturi

  • Faceți-vă prima prioritate este să returnați banii împrumutați. În cazul în care ați cerut unui prieten sau unei rude și nu veți returna banii atunci când ați fost de acord să faceți acest lucru, riscați să vă distrugeți relația cu această persoană. Pe de altă parte, dacă nu returnezi împrumutul de la o bancă sau de la un creditor de credite contra salariului, risci să-ți pierzi creditul și să devii și mai îndatorat.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci bani in Sims 2Cum sa faci bani in Sims 2
  Cum se obține bani nelimitat în Sims 3 pentru calculatorCum se obține bani nelimitat în Sims 3 pentru calculator
  Cum să împrumutați cărți din bibliotecă cu o colțCum să împrumutați cărți din bibliotecă cu o colț
  Cum să împrumut cărți pe KindleCum să împrumut cărți pe Kindle
  Cum să împrumut bani de la un membru al familiei sau de la un prieten pentru a cumpăra o casăCum să împrumut bani de la un membru al familiei sau de la un prieten pentru a cumpăra o casă
  Cum să plătiți pentru chirurgia plasticăCum să plătiți pentru chirurgia plastică
  Cum să cereți unui prieten să vă plătească ceea ce datorațiCum să cereți unui prieten să vă plătească ceea ce datorați
  Cum se calculează un interes simpluCum se calculează un interes simplu
  Cum se scrie un contract de platăCum se scrie un contract de plată
  Cum să câștigați bani cumpărarea de domeniiCum să câștigați bani cumpărarea de domenii
  » » Cum să împrumutați bani

  © 2011—2020 ertare.com