Cum să comandați cecuri online

Pentru unii oameni, verificările sunt esențiale pentru efectuarea plăților. Dacă plătiți facturile de utilități, reparați un computer sau faceți un depozit pentru achiziționarea unui vehicul, plata cu un cec este mai convenabilă și mult mai sigură decât plata cu numerar. În același timp, urmărirea acestor plăți este mult mai simplă, deoarece toate acestea sunt înregistrate în cecul de cec și un cec anulat, care este returnat de bancă, poate servi ca dovadă a plății în absența unei chitanțe oficiale.

conținut

Dar ce se întâmplă atunci când nu mai aveți cecuri? Aplicați la bancă sau mergeți la o imprimantă terță parte pentru alimentație?

Dacă doriți un efort minim, atunci pur și simplu să le solicitați de la bancă. De multe ori, va trebui să le informați cât de mult aveți nevoie. Această opțiune nu vă va permite să personalizați cecurile, de obicei la un cost mai mare și veți avea timpi de livrare mai mari. Dacă aveți nevoie de cecuri noi în următoarele câteva zile, renunțați la această opțiune.

Comandarea cecurilor online este o modalitate convenabilă de a le cumpăra de la imprimante terțe. De cele mai multe ori, există mai multe modele de a alege de la, deci există o opțiune de a personaliza design de alegerea ta. De fapt, unele imprimante oferă chiar și designul personal, deși la un cost mai mare și cu un timp de livrare mai lung.

pași

Imaginea intitulată Comenzi pentru comenzi online Pasul 1
1
Du-te online și căutați companii care imprimă cecuri. Există multe dintre ele și serviciul lor variază în ceea ce privește design-urile pe care le oferă, timpii de livrare, fiabilitatea, siguranța și, bineînțeles, prețul.
 • Imaginea intitulată
  2
  Petreceți ceva timp evaluând serviciile. Pot exista recenzii ale clienților pe pagină, care ar putea fi utile.
 • Imaginea intitulată Comenzi de comandă online Pasul 3
  3
  Alegeți un furnizor pe baza nevoilor dvs. personale. Dacă, de exemplu, aveați nevoie de cecuri pentru ieri, alegerea dvs. se va baza mai ales pe cel mai scurt timp de livrare. Dacă designul este un factor primar, alegeți un furnizor care vă oferă designul personal specific sau chiar unic.


 • Imaginea intitulată Comenzile de comandă online Pasul 4
  4
  Plasați comanda online, specificând designul și cantitatea. Informațiile relevante, cum ar fi banca emitentă și numărul contului dvs. curent, trebuie furnizate imprimantei. Plata se face de obicei cu un card de credit.
 • Imaginea intitulată Comenzi pentru comenzi online Pasul 5
  5
  Înregistrați data de livrare, precum și modalitățile de urmărire a comenzii. Ultima opțiune va fi utilă în cazul oricărei întârzieri în ceea ce privește data livrării promisă.
 • Imaginea intitulată Comenzile de comandă online Pasul 6
  6
  Verificați totul bine când primiți comanda. Asigurați-vă că nu este nimic rău. Dacă există probleme, anunțați-l imediat.
 • sfaturi

  • Unii oameni sunt suspicioși atunci când comandă cecuri online, deoarece vor dezvălui informații personale și sensibile unui furnizor. Dacă sunteți unul dintre acești oameni, cel mai bun lucru pe care trebuie să-l faceți este să acordați o importanță aspectului securității când alegeți oa treia companie de tipărire. Pe lângă faptul că aveți o reputație incontestabilă în ceea ce privește menținerea în siguranță a informațiilor personale, acestea trebuie să aibă și un mecanism de securitate pe Internet pentru a proteja integritatea informațiilor pe care le trimiteți prin intermediul web-ului. Unii furnizori folosesc tehnologia securizată a conexiunilor (SSL) sau un sistem similar. Merită investigat despre acestea.
  • Este de la sine înțeles că comenzile online sunt mai convenabile și vă permit să le obțineți la un preț mai mic sau să utilizați coduri de discount. Desigur, aveți și alte opțiuni, cum ar fi proiectarea și imprimarea propriilor cecuri. Dar acest lucru poate necesita cheltuieli mai mult, în termeni de timp, bani și efort. Dacă sunteți un designer de grafică care dorește să vă arate talentul, făcând propriile desene pentru verificări și imprimarea acestora poate fi o idee bună. În caz contrar, optează pentru ceea ce este mai confortabil și mai economic. Du-te on-line și cere-ți cecurile.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să plătiți facturile onlineCum să plătiți facturile online
  Cum să echilibrați o carnet de cecuriCum să echilibrați o carnet de cecuri
  Cum puteți anula un cecCum puteți anula un cec
  Cum să închideți un cont bancarCum să închideți un cont bancar
  Cum să colectezi bani dintr-un cec fără un fondCum să colectezi bani dintr-un cec fără un fond
  Cum să plătești un cecCum să plătești un cec
  Cum se obține cecul unui casierCum se obține cecul unui casier
  Cum să scapi de capcana pentru împrumuturi de platăCum să scapi de capcana pentru împrumuturi de plată
  Cum se detectează un control falsCum se detectează un control fals
  Cum să aprobeți un cecCum să aprobeți un cec
  » » Cum să comandați cecuri online

  © 2011—2020 ertare.com