Cum să ceri bani în TransMilenio

Dacă ați fost fără prea mulți bani și doriți să explorați un talent pe care l-ați salvat, este posibil să aveți opțiunea de a câștiga bani demonstrând talentul dvs. în transportul public. Puteți profita de acest spațiu pentru a captiva un public care este dispus să acorde atenție. După ce ați citit acest lucru, veți ști cum să profitați de acest scenariu pentru a genera venituri suplimentare.[1]

pași

Imaginea intitulată WhatsApp Image 2017 08 31 la ora 10.53.25
1
Identificați-vă talentul Toate ființele umane au un talent special. Pentru o acțiune pe care serviciul public o cere, este important să aveți claritate cu privire la serviciile sau performanțele pe care le veți oferi oamenilor. Nu este necesar doar să se vândă un produs tangibil. Puteți explora în zona artistică. Dacă vă place să cântați, să dansați, să jucați un instrument. Dacă vă place să scrieți, puteți să-l încercați cu poezii de autor, scrieți o poveste și citiți-o sau De ce nu? Dacă vrei să vorbești, îți poți spune propriile tale povești. Cu siguranta oamenii vor fi dispusi sa asculte.
 • Imaginea intitulată WhatsApp Image 2017 08 31 la 10.53.26 AM
  2
  Perfect talentul.[2] După ce vă identificați talentul, trebuie să îl puneți în practică din nou și din nou pentru a oferi cea mai bună experiență pentru pasageri. Este foarte important să vă exersați abilitățile pentru a reduce marja de eroare atunci când vă prezentați în public. Dacă, de exemplu, talentele tale cântă, ar trebui să cânți cel puțin 4 ori pe săptămână în fața unor prieteni, membri ai familiei sau, de ce nu, străini. Acest lucru vă va permite să vă îmbunătățiți calitățile și, în același timp, veți învăța să vă ocupați de situația din fața audienței.
 • Imaginea intitulată WhatsApp Image 2017 08 31 la 10.53.23 AM
  3
  Efectuați un plan de lucru. Planificați-vă prezentarea. Poti scrie discursul el va spune publicului, urmat de actul de a efectua și în cele din urmă un alt discurs încurajator pe cei prezenți să doneze bani pentru cauza sau nevoia ta. Rețineți că cel mai bun mod de a fi auzit despre un mijloc de transport precum TransMilenio este de a trata pe toți cu respect egal. Nu uitați să adăugați cuvinte precum: "bună dimineață, seri, nopți"- "Vă apreciez atenția". "Vă doresc o excursie bună la destinație", etc. Cea mai bună modalitate de a fi luată în considerare este luarea în considerare a altora.


 • Imaginea intitulată WhatsApp Image 2017 08 31 la 10.53.26 AM (1)
  4
  Stabilește ruta de lucru. Ea consideră că stațiile principale ale sistemului TransMilenio sunt căi de circulație mai mare de pasageri. Țineți cont de orarele rutelor, disponibilitatea acestora și timpul de deplasare între un punct în altul. Acest lucru vă va permite să stabiliți cele mai bune momente ale zilei pentru a vă prezenta actul cu un confort mai mare și la ce alte ori ar trebui să vă abțineți de la a face acest lucru.
 • dsf.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Dsf
  5
  Prezentați-vă actul. La momentul ușilor cu balamale sunt închise, respira adanc si nu pierde mai mult de 2 minute pentru a evita pierderea impulsul de a prezenta actul tău. Vorbiți tare, clar și sigur. Proiectați-vă vocea cu energie și veți vedea cum oamenii vă vor răspunde în același mod. Zâmbiți în fața ochilor publicului și nu vă descurajați dacă nu obțineți rezultatele așteptate prima dată.
 • sfaturi

  • Nu uitați să călătoriți cu haine confortabile și cu elementele de bază pentru a evita inconvenientele pasagerilor, precum și pentru a evita inconvenientele atunci când este vorba de mobilizare.

  avertismente

  • Pentru a intra în sistemul de transport TransMilenio, trebuie să plătiți biletul. Acest lucru vă va permite să vă asigurați șederea în sistem în cazul în care orice autoritate solicită cardul să verifice că ați plătit pentru bilet.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să câștigi bani pe YouTubeCum să câștigi bani pe YouTube
  Cum se face publice un eveniment privat pe FacebookCum se face publice un eveniment privat pe Facebook
  Cum să generați bani din blogul dvs.Cum să generați bani din blogul dvs.
  Cum se obține bani nelimitat în Sims 3 pentru calculatorCum se obține bani nelimitat în Sims 3 pentru calculator
  Cum să faci bani cu fotografie digitalăCum să faci bani cu fotografie digitală
  Cum să găsești un talentCum să găsești un talent
  Cum să elibereze talentele latenteCum să elibereze talentele latente
  Cum să devii ceea ce vrei să fii în viațăCum să devii ceea ce vrei să fii în viață
  Cum să devii celebruCum să devii celebru
  Cum de a găsi o fantezie bunăCum de a găsi o fantezie bună
  » » Cum să ceri bani în TransMilenio

  © 2011—2020 ertare.com