Cum să treci un test de scriere

Dacă ați fost vreodată la un computer sau ați scris o clasă, știți că aveți mai multe teste pentru a trece. Prin a învăța să treci orice test de tiparire, vei putea să înveți să tipi foarte repede și să îți menții scorul.

pași

Imaginea intitulată Treceți un test de scriere Pasul 1
1
Practica, practica, practica. Este foarte dificil să vă îmbunătățiți abilitățile dacă nu le puneți la încercare.
 • Imaginea intitulată Treceți un test de scriere Pasul 2
  2
  Relaxați-vă. Asigurați-vă că sunteți întotdeauna gata să faceți un test de tastare, respirați profund și plasați corect degetele pe taste.
 • Imaginea intitulată Treceți un test de scriere Pasul 3
  3
  Nu te uita la tastatură. Veți pierde o mulțime de timp și puteți pierde evidența locului unde ați rămas. De asemenea, în unele teste nu vi se va permite să priviți în jos pentru a vedea tastatura, așa că trebuie să memorați unde sunt cheile cât mai repede posibil.


 • Imaginea intitulată Treceți un test de scriere Pasul 4
  4
  Încercați să încercați online. Dacă vedeți că ați greșit într-un test de scriere, trebuie să efectuați un test online gratuit. Efectuarea unui test vă va mări capacitatea și vă va ajuta să memorați cheile.
 • Imaginea intitulată Treceți un test de scriere Pasul 5
  5
  Fă tot ce poți. Făcându-vă tot ce vă stă în putință, veți lăsa un semn în creierul dvs. că vă pasă foarte mult de efort și chiar dacă nu reușiți, veți fi destul de curajoși să încercați din nou până când veți ajunge la obiectivul vostru. Amintiți-vă, dacă încercați din greu acum, pe termen lung veți avea abilitățile necesare și veți putea trece toate testele de tiparire.
 • sfaturi

  • Un sfat este că, dacă nu obțineți gradul așteptat și într-adevăr se așteaptă să obțineți un grad ridicat, faceți o plimbare sau alergați pentru a șterge un pic și apoi reveniți și încercați din nou. Nu este niciodată bine să lucrezi în timp ce ești furios pentru că poți sfârși distrugerea proprietății sau rănirea ta și a altora. Practica continuă vă va ajuta să treceți un test de scriere și, sperăm, să memorați poziția cheilor de pe tastatură pentru tot restul vieții. Îmbunătățirea vitezei de scriere este un proces lent și constant și necesită multă practică.

  avertismente

  • Un lucru de retinut nu este sa petreci prea mult timp in fata calculatorului. Chiar dacă încercați să învățați ceva, petrecerea mult timp în fața computerului vă poate distruge ochii și poate provoca probleme în viitorul apropiat. Dacă te uiți la ecranul unui computer mult timp, trebuie să faci pauze de 15 minute după 25-35 de minute de lucru.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se scrie rapid cu o tastaturăCum se scrie rapid cu o tastatură
  Cum se curăță sub cheile tastaturii unui laptopCum se curăță sub cheile tastaturii unui laptop
  Cum de a curăța tastatura unui laptop (laptop)Cum de a curăța tastatura unui laptop (laptop)
  Cum să falsificați un test de sarcinăCum să falsificați un test de sarcină
  Cum să trișezi în Windows Pinball cu testul ascuns de comandăCum să trișezi în Windows Pinball cu testul ascuns de comandă
  Cum să cumpărați un test de sarcinăCum să cumpărați un test de sarcină
  Cum să obțineți un test de paternitateCum să obțineți un test de paternitate
  Cum să faceți față anxietății înainte de examenCum să faceți față anxietății înainte de examen
  Cum să treci un test ADNCum să treci un test ADN
  Cum să învățați notele unei tastaturiCum să învățați notele unei tastaturi
  » » Cum să treci un test de scriere

  © 2011—2020 ertare.com