Cum să plătiți impozite pe fondurile mutuale

Când investiți banii în fonduri mutuale, plătiți impozite pe baza valorii veniturilor pe care le câștigați pentru aceste fonduri mutuale specifice. La sfârșitul fiecărui an calendaristic, compania dvs. de investiții sau consilierul financiar vă va trimite un formular de taxe pe dividende și distribuții (1099-DIV) care vă va arăta venitul net din fondurile mutuale. Apoi, veți depune formularul 1099-DIV împreună cu Serviciul de venit intern (IRS) atunci când depuneți declarațiile fiscale în fiecare an. Deși este posibil să nu puteți controla suma impozitelor aferente fondurilor mutuale, există strategii de investiții pe care le puteți urma pentru a minimiza suma impozitelor pe care le veți plăti pentru fondurile mutuale. Continuați să citiți acest articol cu ​​privire la modalitățile prin care puteți investi fondurile mutuale și puteți reduce considerabil suma impozitului.


pași

Metoda 1
Procedura de plata a impozitelor

Imaginea intitulată Retrageți devreme prin construirea venitului rezidual Pasul 6
1
Obțineți formularele 1099-DIV pentru fondurile mutuale. La sfârșitul fiecărui an, compania dvs. de investiții sau consilierul financiar al fondului de investiții vă va trimite un formular 1099-DIV care vă prezintă venitul net din fondurile mutuale.
 • Comunicați direct cu compania dvs. de investiții în fonduri mutuale dacă nu ați primit formularul dvs. 1099-DIV după sfârșitul anului calendaristic.
 • Imaginea intitulată Retrageți anticipat prin construirea unui venit rezidual Pasul 1
  2
  Trimiteți formularul 1099-DIV către IRS. În funcție de venitul net total al fondurilor mutuale, vă veți califica pentru o declarație fiscală sau veți datora bani IRS.
 • Imaginea intitulată Retrageți devreme prin construirea venitului rezidual Pasul 4
  3
  Păstrați documentele privind toate dividendele fondurilor mutuale pe care le reinvestiți pentru a evita plata taxelor de două ori. Pentru că ați plătit deja impozite pentru dividendele pe care le reinvestiți, nu va trebui să plătiți din nou impozite pentru aceste fonduri mutuale dacă decideți să vindeți acțiunile la o dată ulterioară.
 • Metoda 2
  Strategiile de impozitare a fondurilor mutuale

  Imaginea intitulată Segment Clienți Pasul 1
  1


  Citiți perspectivele pentru fondurile mutuale înainte de a investi. Un prospect este un document care vă va oferi informații despre forma de impozitare pentru un fond mutual specific. În plus, un prospect va include informații despre termenii, condițiile, riscurile și ratele dobânzilor unui fond mutual specific.
  • Contactați consultantul financiar sau compania de investiții pentru a obține o copie a prospectului pentru fondul mutual, dacă aveți nevoie de el.
 • Imaginea intitulă Rulați o afacere de transport de marfă Pasul 9
  2
  Investiți în fonduri mutuale scutite de impozite pentru a evita plata impozitelor pe fondurile mutuale. Unele fonduri mutuale, cum ar fi obligațiunile municipale, sunt scutite de taxele federale și nu vor solicita să depuneți un formular de 1099-DIV la IRS.
 • Imaginea intitulată Pregătiți-vă pentru hiperinflație Pasul 2
  3
  Investiți în fonduri mutuale cu administrarea fiscală sau cu eficiență fiscală pentru a reduce la minimum valoarea impozitului. Aceste tipuri de fonduri mutuale sunt gestionate într-un mod care permite profiturile și veniturile anumitor acțiuni pentru a compensa pierderile financiare pe care le puteți avea în alte acțiuni care generează o datorie fiscală globală mai mică la sfârșitul anului.
 • Imaginea intitulată Eliminați colecțiile dintr-un scor de credit Pasul 1
  4
  Plasați banii în fonduri indexate cu câștiguri reduse de capital. Valoarea portofoliului unui fond indexat se potrivește cu componentele unui indice de bursă de bază, care are, de obicei, o rată scăzută a cifrei de afaceri în ceea ce privește câștigurile de capital. În general, câștigurile reduse de capital vor genera o distribuție mai redusă și, dacă este cazul, vor reduce cuantumul taxelor. Câteva exemple de indici majori ai pieței de capital sunt Standard and Poor 500 și Russell 2000.
 • Imaginea intitulată Eliminați colecțiile de la un scor de credit Pasul 7
  5
  Achiziționați acțiuni ale fondurilor mutuale imediat după data anuală de distribuție. Cele mai multe fonduri mutuale sunt emise în noiembrie sau decembrie a fiecărui an, deci dacă așteptați până la data de distribuire pentru a vă cumpăra acțiunile, veți evita plata impozitelor asupra acestor acțiuni imediat.
 • Verificați data de distribuire a fondurilor mutuale prin revizuirea prospectului sau consultând consilierul financiar sau compania de investiții înainte de a investi.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se deschide un cont de pensionare individuale RothCum se deschide un cont de pensionare individuale Roth
  Cum să vă gestionați investițiile într-o recesiuneCum să vă gestionați investițiile într-o recesiune
  Cum se calculează costul achizițieiCum se calculează costul achiziției
  Cum se calculează valoarea activului netCum se calculează valoarea activului net
  Cum să începi să faci o avere încă din tinerețeCum să începi să faci o avere încă din tinerețe
  Cum să cumpărați acțiuni fără un brokerCum să cumpărați acțiuni fără un broker
  Cum să cumpărați acțiuni de aurCum să cumpărați acțiuni de aur
  Cum să cumpărați activeCum să cumpărați active
  Cum de a cumpăra un fond mutual cu VanguardCum de a cumpăra un fond mutual cu Vanguard
  Cum să vă măriți economiileCum să vă măriți economiile
  » » Cum să plătiți impozite pe fondurile mutuale

  © 2011—2020 ertare.com