Cum să plătiți impozitele pe salarii

Angajatorii sunt responsabili pentru reținerea și plata impozitelor salariale pentru lucrătorii lor. Ei trebuie să rețină impozitul pe venit federal și taxele de securitate socială și Medicare. Poate fi, de asemenea, responsabil pentru taxele de stat. Ca regulă generală, trebuie să depuneți impozitul pe venit reținut, precum și cota angajatului și angajatorului din taxele de securitate socială și Medicare. Acest lucru se poate face prin cec, ordine de plată, numerar sau sistemul electronic de plată fiscală federală (EFTPS).

pași

Metoda 1
Impozite federale

Imaginea intitulată
1
Efectuați un raport trimestrial privind toate impozitele pe salariu reținute. Utilizați un sistem de prelucrare a impozitelor pe bază de impozit manual sau computerizat sau sistemul standard utilizat în compania dvs.
 • Informațiile de care aveți nevoie trebuie să includă: numărul de lucrători care au plătit taxe, sfaturi și despăgubiri ale acelor lucrători și suma totală a impozitelor reținute de la aceștia.
 • Realizați faptul că plățile pentru asigurări sociale pot fi diferite de total pentru a permite deducerea din planurile de economii sau de pensionare.
 • Imaginea intitulată
  2
  Înscrieți-vă la sistemul federal de plăți fiscale federale dacă nu ați făcut-o deja. Acest lucru se poate face online sau prin telefon. Orice firmă care a solicitat numărul dvs. de identificare fiscală (EIN) și a indicat că va face depozitele dvs. fiscale federale va fi preînregistrată. Persoanele care lucrează independent pot, de asemenea, să se înregistreze în sistem.
 • EFTPS permite angajatorilor să trimită până la 1.000 de înregistrări și 5.000 de plăți într-o singură tranzacție. Puteți descărca software-ul furnizorului de pachete EFTPS și manualul de instrucțiuni online conectându-vă la site-ul dvs. Web. Programul sincronizează tranzacția între el și baza de date EFTPS în timp real.
 • Programul se bazează pe Windows, dar există și versiuni disponibile pentru Mac și Linux.
 • Imaginea intitulată Taxele de plată pentru salarizare Pasul 3
  3


  Planificați-vă plățile Aceasta se poate face cu 1 sau 120 de zile în avans și o puteți modifica sau o puteți anula în termen de 2 zile de la efectuarea plății. Puteți accesa EFTPS online sau prin telefon la un număr care este disponibil 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână.
 • Consultați site-ul EFTPS pentru a vedea opțiunile disponibile pentru plata electronică.
 • Metoda 2
  Impozitul pe venitul statului

  Imaginea intitulată Pay Taxes Payroll Step 4
  1
  Înregistrați-vă afacerea în departamentul fiscal al statului dvs. Multe state oferă posibilitatea de a se înregistra online.
  • Verificați dacă statul dvs. furnizează un sistem online similar cu EFTPS.
 • Imaginea intitulată
  2
  Plătiți impozitele de stat în conformitate cu orientările specifice ale statului dvs.
 • sfaturi

  • Consultați un reprezentant fiscal și / sau legal pentru a vă asigura că respectați cerințele.
  • Consultați-vă cu instituția financiară pentru a stabili dacă taxele vor fi incluse în transferurile de bani.
  • Descărcați publicația 966 pentru a consulta întrebările frecvente despre EFTPS.
  • Înțelegeți că, în calitate de angajator, sunteți obligat să contribuie cu 6,2% pentru impozitul pe asigurări sociale și cu 1,45% pentru taxa de Medicare a fiecărui lucrător.
  • Plătiți la timp pentru a evita amenzile.
  • Dacă sunteți un lucrător independent, este posibil să plătiți o taxă. Acest lucru se întâmplă de obicei dacă plătiți 1000 USD sau mai mult în impozite. Formularul solicitat este 1040-ES și poate fi obținut pe site-ul IRS.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se calculează impozitul pe vânzăriCum se calculează impozitul pe vânzări
  Cum se calculează salariul brutCum se calculează salariul brut
  Cum se calculează beneficiileCum se calculează beneficiile
  Cum se calculează impozitele unei proprietățiCum se calculează impozitele unei proprietăți
  Cum de a cumpăra obligațiuni de economii din Statele UniteCum de a cumpăra obligațiuni de economii din Statele Unite
  Cum să deduceți impozitele în întreprinderile miciCum să deduceți impozitele în întreprinderile mici
  Cum de a determina cât de mult poți plăti pentru o casăCum de a determina cât de mult poți plăti pentru o casă
  Cum să determinați dacă ar trebui să plătiți impozitul pe succesiuneCum să determinați dacă ar trebui să plătiți impozitul pe succesiune
  Cum să dizolvați o companieCum să dizolvați o companie
  Cum să alegeți în ce stat din Statele Unite să vă constituiți afacereaCum să alegeți în ce stat din Statele Unite să vă constituiți afacerea
  » » Cum să plătiți impozitele pe salarii

  © 2011—2020 ertare.com