Cum să plătiți facturile lunare la timp

Plata facturilor lunare la timp este rapidă și ușoară și vă va economisi sumele exorbitante pe termen lung. Organizarea și stabilirea timpilor pentru activități administrative, cum ar fi plata facturilor, reprezintă primii pași care trebuie să vă fie întotdeauna la timp cu plățile lunare. Între ipoteci, cărți de credit, chirie, facturi de utilități, împrumuturi pentru studenți, facturi prin cablu și multe altele - toate datorate orelor diferite ale lunii - pentru a fi conștienți de toate conturile dvs. este mult mai mult decât o responsabilitate procuror. Din fericire, plata tuturor facturilor la timp în fiecare lună este destul de simplă atunci când se rupe și nu pune prea multă presiune asupra dvs. în același timp. Facturile lunare pot fi urmate cu ușurință de următorii pași.

conținut

pași

Imaginea intitulată
1
Organizați-vă toate conturile. Plasați facturile primite într-un fișier special în momentul în care le primiți. Puteți chiar să vă separați conturile după originea lor, având o filă diferită pentru fiecare companie.
 • Imaginea intitulată
  2
  Marcați calendarul. Când primiți o factură, faceți o notă mică în planificatorul dvs. zilnic sau în calendarul digital în care s-a făcut factura respectivă. Poate chiar mai important, scrieți data la care se face factura și apoi cu câteva zile înainte de a fi efectiv necesară prin poștă. Având un calendar separat numai pentru conturile dvs. vă va ajuta doar să vă organizați programul lunar de impozitare. Tache în fiecare duminică și sărbători pe calendar, de asemenea, deoarece postul nu va fi deschis în zilele noastre.
 • Imaginea intitulată
  3
  Pregătiți-vă cu o mulțime de plicuri, ștampile și controale. Asigurați-vă că sunteți întotdeauna plini de livrările necesare facturii de plată. Acest lucru asigură că nu contează că în ultima secundă în care trimiteți un serviciu de plată, nu va trebui să vă faceți griji că nu aveți resursele necesare.


 • Imaginea intitulată
  4
  Verificați calendarul la începutul fiecărei săptămâni. Consultați că facturile trebuie plătite în următoarele 7 zile. Dacă aveți fonduri pentru a face acest lucru, trebuie să trimiteți factura în avans și să o scoateți din calendar. Primul este întotdeauna mai bun decât întârzierea atunci când plăti facturile. Plata tuturor facturilor pe săptămână într-o zi vă va economisi multe dureri de cap. În loc să vă dați seama ce facturi trebuie plătite în ce zi, puteți șterge toată valoarea săptămânii dvs. de la administrația fiscală la o dată și în câteva minute.
 • Imaginea intitulată
  5
  Configurați plata automată a facturilor cu organizațiile care plătesc în fiecare lună. Furnizați fiecăruia dintre cărțile dvs. de credit, împrumuturi și companii de servicii cu cardul dvs. de credit sau contul de verificare. Aflați la ce date fiecare va fi dedus din plata lunară. Notați datele și asigurați-vă că aveți suficienți bani sau credite în aceste conturi, astfel încât plata se va face la timp.
 • Imaginea intitulată
  6
  Rețineți că facturile au fost plătite și dosarul în consecință. Păstrați o copie a cecului și primirea facturii originale într-un fișier separat al facturilor plătite. În acest fel, dacă există vreo îndoială cu privire la plata facturii companiei pe care o datorați, veți avea dovada completă a plății.
 • sfaturi

  • Păstrarea echilibrată a cecului este o altă modalitate excelentă de a garanta organizarea financiară.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a face o mulțime de facturi în stil gangsterCum de a face o mulțime de facturi în stil gangster
  Cum să comunicați facturile utilizate pentru SET în marangatuCum să comunicați facturile utilizate pentru SET în marangatu
  Cum sa cumperi o masina fara dovada de venitCum sa cumperi o masina fara dovada de venit
  Cum să creați un istoric de credit fără a avea cărți de creditCum să creați un istoric de credit fără a avea cărți de credit
  Cum să dezvolte abilități de gestionare a banilorCum să dezvolte abilități de gestionare a banilor
  Cum să scapi de datoriile cărților de creditCum să scapi de datoriile cărților de credit
  Cum să eliminați datoriile fără venituri suplimentareCum să eliminați datoriile fără venituri suplimentare
  Cum să alegeți primul card de creditCum să alegeți primul card de credit
  Cum să evitați taxele pentru plățile întârziate ale cardurilor de creditCum să evitați taxele pentru plățile întârziate ale cardurilor de credit
  Cum să evitați falimentulCum să evitați falimentul
  » » Cum să plătiți facturile lunare la timp

  © 2011—2020 ertare.com