Cum să organizați un eveniment de caritate

Un eveniment caritabil este o adunare care servește pentru a strânge bani pentru organizații de caritate. Pentru a organiza un eveniment de caritate pentru a strânge fonduri, este nevoie de mult timp de planificare și îngrijire. Dacă o faceți cu succes, puteți asigura donatori pentru eveniment și pentru alte evenimente viitoare. Pentru a organiza un eveniment, luați timp pentru a lua decizii de bază despre acest lucru, pentru a planifica înainte și pentru a vă asigura că lucrurile merg fără probleme în timpul evenimentului.

pași

Metoda 1
Luați decizii

Imaginea intitulată Titlu Fotografii Pasul 11
1
Cunoașteți cauza pe care o veți sprijini. Cea mai bună modalitate de a inspira oamenii să facă donații este să vă îngrijiți cu adevărat. Cu cât știți mai mult despre cauză, cu atât mai mulți vor fi inspirați să colaboreze.
 • Poate știți deja multe despre cauză, dar nu va face niciodată rău să vă informăm mai mult. Ia ceva timp pentru a citi despre cauza pentru care vei ridica banii. Încercați să țineți pasul cu toate articolele actuale de cercetare și știri despre acest subiect.
 • Puteți dori, de asemenea, să căutați în legătură cu evenimentele de strângere de fonduri și de caritate. Încercați să urmăriți tipurile de evenimente de strângere de fonduri care au avut succes. Ce fel de râuri, spectacole, licitații și alte tipuri de evenimente comune de caritate au avut succes în mod tradițional în legătură cu acest tip de eveniment?
 • Imaginea intitulată Ia căsătoria în Georgia Pasul 12
  2
  Determinați tipul evenimentului. Înainte de a planifica orice altceva în legătură cu un eveniment caritabil, ar trebui să petreceți ceva timp pentru a determina tipul de eveniment pe care îl veți oferi. Evenimentele caritabile pot avea mai multe forme. Încercați să alegeți una care este fezabilă pentru dvs. în funcție de resursele pe care le aveți și care este adecvată pentru cauză.
 • În general, cele mai mici evenimente pot fi: vânzări de torturi, spălătorii auto, târguri de artizanat, concursuri de frumusețe, concursuri de karaoke și alte concursuri cu mize mici. Aceste evenimente sunt foarte ușor de planificat și nu costă prea mult pentru a le realiza.
 • Dacă doriți să faceți un eveniment mai mare, cum ar fi un concert de caritate, degustare de vinuri și produse alimentare, o tombolă, o licitație tăcut sau un bal, ține cont de faptul că aceste evenimente sunt, de obicei mai complicate și costisitoare, dar poate fi ridicat mai mulți bani , în funcție de zonă și potențiali donatori.
 • Investigați înainte de a face orice plan. Aflați ce tipuri de evenimente sunt efectuate de alte organizații caritabile în zona în care vă aflați. Dacă o caritate efectuează un concert de caritate aproape în același timp cu evenimentul dvs., puteți alege un alt tip de eveniment pentru a evita concurența.
 • Rețineți valorile organizației înainte de a lua o decizie. Nu trebuie să alegeți un tip de eveniment care nu se potrivește cu valorile organizației. Dacă aveți de gând să organizați un eveniment caritabil pentru un centru local care luptă împotriva dependențelor, probabil că nu trebuie să faceți o degustare de vinuri. Dacă faceți un eveniment de caritate pentru o organizație care urmărește bunăstarea animalelor, este posibil să nu fie o idee bună să oferiți o cină de friptură.
 • Imaginea intitulată Închirierea unui avocat al procesului Pasul 8
  3
  Verificați legile și regulamentele. Unele lucruri precum taxele, permisele, vânzarea de alimente și alcool și alte aspecte ale unui eveniment caritabil sunt determinate de diferitele legi și reglementări. Aceste reguli se modifică în funcție de stat sau țară. Asigurați-vă că verificați legile locației în care vă aflați. Puteți angaja un avocat dacă vă simțiți confuzi în legătură cu legalitatea oricărei opțiuni. Vizitați instanța locală și cereți informații despre legile și reglementările legate de evenimente și organizații caritabile. De asemenea, puteți vizita site-ul guvernului.
 • Imagine intitulată Obțineți căsătoria în Georgia Pasul 9
  4
  Formați o echipă Nu poți organiza un eveniment caritabil singur. După ce ați decis tipul de eveniment, formați o echipă pentru a începe ideea.
 • Rețineți câți voluntari veți avea nevoie. Pentru a face un eveniment simplu și mic, cum ar fi o tombolă, veți avea nevoie doar de câțiva muncitori. Cu toate acestea, pentru evenimente mai mari, veți avea nevoie de mai mult ajutor.
 • Găsiți niște persoane care au mai multe abilități. Încercați să împărțiți sarcinile pentru realizarea evenimentului în mai multe categorii: strângere de fonduri, publicitate, relații publice etc. și să calculați câte voluntari veți avea nevoie în fiecare echipă.
 • Puteți aduna voluntari în multe feluri. Academiile și universitățile au mulți studenți care doresc să câștige experiență și să creeze un curriculum. Dacă sunteți parte dintr-o organizație care are legătură cu cauza, este foarte probabil că mulți oameni vor să vă ajute. Adresați-vă prietenilor sau membrilor de familie care au anumite abilități specifice. De exemplu, dacă un văr de dvs. lucrează ca un coordonator de social media la o companie locală, întrebați-l dacă vă poate ajuta cu publicitatea online.
 • De asemenea, trebuie să țineți cont de oricine aveți nevoie pentru ziua evenimentului de caritate. Aveți nevoie de chelneri, barmani, muzicieni sau coordonatori de scenă?
 • Metoda 2
  Planificați evenimentul

  Imagine intitulată Căsătoriți în Georgia Pasul 4
  1
  Setați o dată și o oră pentru eveniment. Pentru a începe, trebuie să alegeți o dată și o oră. Acestea vor fi informații foarte importante mai târziu, când rezervați locul și faceți publicitatea.
  • Investigați puțin despre public și despre tipul de eveniment. Dacă doriți să faceți un concert de caritate care va oferi băuturi alcoolice, ar fi o idee bună să planificați evenimentul pentru o seară de weekend. Dacă intenționați să faceți o vânzare de tort și să vindeți alimente la un supermarket din zona dvs., ar fi mai bine să o faceți într-o noapte a săptămânii. Cereți la supermarket ce sunt cele mai aglomerate zile de cumpărături.
  • Alegeți data în avans. Este necesar să luați în considerare multe lucruri pentru a planifica un eveniment caritabil și trebuie să vă asigurați că aveți suficient timp pentru a planifica.
  • Profitați de vacanțe. Oamenii se simt de obicei mai generoși când se apropie de Crăciun. Dacă este posibil, încercați să programați evenimentul în timpul sezonului de Crăciun.
 • Imaginea intitulată
  2
  Găsiți locul. După ce ați stabilit o dată, încercați să găsiți un loc. Dacă nu intenționați să faceți un eveniment în aer liber, va trebui să găsiți un loc unde puteți desfășura evenimentul de caritate. Deoarece evenimentul pe care îl veți desfășura va fi pentru o organizație de caritate, puteți întreba dacă în acel loc ar fi dispuși să doneze folosirea spațiului sau să vă ofere o rată mai mică de rezervare.
 • Atunci când alegeți un loc, trebuie să țineți cont de anumiți factori. Este locul cunoscut publicului principal? Pot fi accesate cu ușurință? Este un teren neutru din punct de vedere politic, unde oamenii cu medii diferite ar simți confortabil? Este destul de mare pentru participanții stimulați? Aveți echipamentul necesar pentru tipul de eveniment?
 • După ce ați determinat tipul de locație care se va potrivi cel mai bine nevoilor dvs., creați o listă de opțiuni. Este o idee bună să aveți 3 sau 4 opțiuni principale și câteva locuri ca rezervă. Începeți să efectuați apeluri telefonice. Verificați unde aveți disponibilitatea de a rula evenimentul, cât de mult se va percepe și ce reguli și regulamente trebuie să urmați. Determinați care este cel mai potrivit loc în funcție de nevoile dvs. și cel mai economic.
 • Luați în considerare costul. Care este bugetul dvs. pentru eveniment și ce puteți plăti în mod rezonabil? Majoritatea organizațiilor au un buget disponibil pentru a rezerva evenimente. Mențineți această sumă în minte atunci când faceți rezervări pentru eveniment.
 • Imaginea intitulă Raise Money Step 23
  3


  Anunțați-l Când se apropie evenimentul, va trebui să aveți grijă de publicitate. În plus față de mijloacele tradiționale de a face publicitate, trebuie să vă extindeți în lumea publicității online și a rețelelor sociale.
 • Mijloacele tradiționale de publicitate includ pliante, anunțuri radio, broșuri, invitații personalizate, reclame în ziar și alte mijloace fizice de răspândire a cuvântului. Creați un buget pentru aceste tipuri de publicitate, în special dacă locuiți într-o zonă mică.
 • Ar trebui să aveți o prezență în rețelele sociale, mai ales dacă locuiți într-o zonă mai mare. Oamenii se bazează din ce în ce mai mult pe invitații electronice și pe notificările Facebook pentru a face planuri. Creați o pagină Facebook pentru eveniment. Interacționați cu publicul înainte de eveniment. Distribuiți actualizările pe platformele personale media sociale cât mai des posibil.
 • Imaginea intitulată
  4
  Determinați metodele de donare. Dacă veți primi donații la evenimentul caritabil, trebuie să stabiliți metodele de plată. Vor fi făcute în numerar? Cu un card? Donațiile vor fi ridicate în prealabil sau se așteaptă ca oamenii să le facă la eveniment? Trebuie să o determinați înainte de a efectua evenimentul. De asemenea, ar trebui să căutați o modalitate de a păstra banii în siguranță dacă donațiile sunt făcute în moduri diferite. Găsiți o cutie care poate fi blocată și asigurați-vă că cereți unui membru al personalului să se ocupe de bani.
 • Imaginea intitulată Crearea unui kit de prim ajutor pentru prima dată Pasul 1
  5
  Luați măsuri de siguranță. Asigurați-vă că aveți un plan în cazul apariției unui accident sau a unei situații de urgență. Aveți la dispoziție un kit de prim ajutor. Asigurați-vă că știți unde se află ieșirea de urgență și extinctorul.
 • Imaginea intitulată
  6
  Țineți minte detaliile mici. Amintiți-vă toate detaliile mici ale evenimentului. Dacă organizați o tombolă, rețineți că trebuie să cumpărați biletele. Ar trebui, de asemenea, să primiți niște donatori de obiecte mici pentru a le putea raporta. Dacă organizați o cină, calculați costurile de mâncare, băuturi, personal și invitații.
 • Păstrați o înregistrare a totului într-o listă detaliată, unde includeți un meniu dacă vă oferiți în timpul evenimentului.
 • Metoda 3
  Realizați evenimentul de caritate

  Imagine cu denumirea Rulați un hotel mic sau o casă de oaspeți Pasul 20
  1
  Ajungeți devreme pentru a vă asigura că totul este gata. Dacă sunteți organizatorul evenimentului de caritate, trebuie să ajungeți cu câteva ore înainte de ziua evenimentului. Trebuie să vă asigurați că totul este gata.
  • Verificați toate aspectele. Există suficiente scaune și mese? Pot participa toți artiștii sau prezentatorii? Microfoanele și alte dispozitive electronice funcționează corect? Voluntarii cunosc munca lor?
  • Colaborați cu instalarea la început și cu curățarea după eveniment. Chiar dacă vă considerați în primul rând ca organizator, voluntarii care fac munca fizică vor aprecia întotdeauna puțin ajutor.
 • Imagine cu denumirea Rulați un mic hotel sau un pensiune. Pasul 22
  2
  Păstrați oaspeții distrați. În timpul evenimentului, asigurați-vă că participanții sunt distrați. Dacă oaspeții se distrează, este mai probabil să facă donații. Nu trebuie să fii controlor, dar trebuie să te asiguri că toată lumea se distrează din când în când.
 • Mergeți pe întregul loc al evenimentului și urmăriți toți participanții. Dacă observați că cineva pare plictisit, vorbiți puțin cu acea persoană. Încercați să o prezentați altor persoane sau să recomandați ceva ce puteți face pentru a vă distra.
 • Urmăriți succesul în materie de divertisment. Nu doriți să angajați pe cineva care a plictisit oaspeții sau a cărui acțiune nu a mers bine.
 • Imaginea intitulată Plan de a surpriza petrecerea de naștere Pasul 9
  3
  Analizați evenimentul mai târziu. După începerea evenimentului, faceți ceva timp pentru a vă analiza munca în mod cinstit. În viitor, dacă doriți să organizați din nou evenimente de caritate, utilizați acest eveniment ca experiență de învățare. Care a fost cel mai bun eveniment? Care era cel mai rău? Ce credeți că ați fi putut face mai bine pentru a face lucrurile să meargă mai bine?
 • sfaturi

  • Asigurați-vă că documentați evenimentul după caz. Puteți angaja un fotograf sau puteți cere pe cineva să se angajeze voluntar. Puteți utiliza aceste fotografii pentru a motiva fundația reușită în viitor.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să ștergeți un eveniment pe FacebookCum să ștergeți un eveniment pe Facebook
  Cum se face publice un eveniment privat pe FacebookCum se face publice un eveniment privat pe Facebook
  Cum să faci un eveniment și invitațiiCum să faci un eveniment și invitații
  Cum se colectează fonduri pe FacebookCum se colectează fonduri pe Facebook
  Cum să organizați evenimente pe FacebookCum să organizați evenimente pe Facebook
  Cum puteți obține donații în scopul dvs.Cum puteți obține donații în scopul dvs.
  Cum să organizați un eveniment de strângere de fonduriCum să organizați un eveniment de strângere de fonduri
  Cum sa dati o rochie de mireasaCum sa dati o rochie de mireasa
  Cum să organizați o convențieCum să organizați o convenție
  Cum să conduci o jumătate de maratonCum să conduci o jumătate de maraton
  » » Cum să organizați un eveniment de caritate

  © 2011—2020 ertare.com