Cum să organizați cărți de vizită

Datele de contact sunt esențiale pentru stabilirea rețelelor de contacte și pentru desfășurarea afacerilor. Când primiți o carte de vizită sau de prezentare, să ia timp pentru a vă asigura că se termină undeva unde puteți găsi informațiile ori de câte ori aveți nevoie de ea. Indiferent dacă aveți propria afacere sau pur și simplu au o mulțime de contacte, dacă vă organizați cărțile de vizită, va fi capabil de a găsi datele acelor oameni mai repede, ceea ce poate duce vă pentru a obține mai multe vânzări și mai mulți bani. Aici vă oferim câteva idei despre cum să vă organizați cărțile de vizită.

pași

Imaginea intitulată Organizează cărțile de vizită Pasul 1
1
Verificați cărțile de vizită de îndată ce le primiți. Citirea cărții de vizită este o modalitate bună de a-și aminti numele cuiva și de a stabili o legătură cu fața. Titlul sau poziția persoanei este tipărită, de obicei, pe cartela, ceea ce vă dă un alt indiciu despre cine este și ce face.
 • Imaginea intitulată Organizează cărți de vizită Pasul 2
  2
  Găsiți un loc pentru a plasa toate cărțile de vizită pe care le primiți. Dacă de obicei aduceți un dosar sau o servieta cu dvs., lăsați un loc pentru a pune cărțile de vizită. Sau, utilizați al doilea comportament al titularului de card propriu. Orice ai face, nu se amestecă cu restul de roluri și obiectivele în buzunarele hainelor tale, ai putea ajunge să le piardă, trimițându-i la curat sau mașină de spălat uscat.
 • Imaginea intitulă Organizați cărțile de vizită Pasul 3
  3
  Organizați informațiile de pe contactele dvs. pe computer. Când vă întoarceți de la un prânz de afaceri, târg sau de întâlnire, așezați cărțile de vizită primite într-un loc sigur, cum ar fi sertar, sau undeva la îndemâna altora. Când aveți timp, luați cărțile care le-ați acumulat în sertarul de birou și scrie toate informațiile din Outlook, Excel, Access sau Word.
 • Imaginea intitulată Organizează cărțile de vizită Pasul 4
  4
  Utilizați un câmp sau o coloană numită "Note" în fiecare înregistrare. Scrieți acolo informații care nu erau pe card și sunt importante: ce fac, ce informații sau perspective ați oferit, când le-ați întâlnit și așa mai departe.
 • Imaginea intitulată
  5
  Creați un sistem de rating pentru contactele de afaceri, de exemplu indicând dacă sunt contacte foarte bune, dacă acestea sunt regulate sau dacă sunt contacte care nu vă interesează, cel puțin pentru moment. Puteți utiliza un sistem de număr, de exemplu, toate contactele bune vor primi un 1, contacte cu potențial (normal) 1 februarie, iar cei care nu cred că nu vorbești la plus 3. Puteți utiliza, de asemenea, un sistem de culoare, de exemplu, verde, galben și roșu. Utilizați un sistem ușor de memorat, astfel încât să puteți clasifica cu ușurință toate persoanele de contact care vă ajung.


 • Imaginea intitulată
  6
  Organizați contactele în modul cel mai potrivit pentru nevoile dvs. Puteți să le sortați în ordine alfabetică după numele de familie, numele, compania, orașul unde ați întâlnit persoana de contact, categoria sau industria. În acest fel, doar prin tastarea informațiilor din secțiunea de căutare puteți găsi contactul (persoanele de contact) de care aveți nevoie.
 • Multe sisteme de organizare pentru contacte de calculator pot sorta înregistrările în modul în care aveți nevoie de ele și de a le face mai accesibile pentru tine, dacă vă amintiți doar o parte din ceea ce este scris. Dacă puteți utiliza unul dintre aceste sisteme, vă va salva o mulțime de organizare manuală.
 • Imaginea intitulată
  7
  Organizați cardurile de afaceri vechi sau de prezentare. Păstrați cardurile într-un Rolodex sau dispozitiv pentru a plasa cărți de vizită. Le puteți obține la magazinele de birou.
 • Metoda de obiceiul vechi de carduri de depozit, chiar dacă este de a le menține în sertarul de la birou legat cu o banda de cauciuc (banda de cauciuc sau banda) de cauciuc, poate fi o copie de rezervă bună de informații computerizate.
 • Va trebui să decideți cum doriți să organizați cărțile de vizită pe care le vă oferă: după nume, companie, oraș etc.
 • Imaginea intitulată
  8
  Ori de câte ori primiți o nouă carte de vizită, scrieți numele locului în care ați întâlnit persoana respectivă pe spatele cardului. Ar trebui să o faceți cât mai curând posibil. În acest fel, nu veți uita. Dacă considerați necesar, puteți, de asemenea, să scrieți pe scurt subiectul pe care l-ați tratat cu persoana respectivă. Atunci când îl contactezi mai târziu, îl poți aminti de unde l-ai întâlnit și despre ce ai vorbit.
 • Imaginea intitulată Organizează cărți de vizită intro
  9
  Ai reușit!
 • sfaturi

  • Acordați urmărirea corespunzătoare dacă ați promis ceva sau dacă cineva părea interesat.
  • Dacă vi s-au dat mai multe cărți de vizită, căutați un program pentru a le gestiona pe computer. Există, de asemenea, "scanere" pentru cărțile de vizită, care citesc informațiile de pe o cartelă și astfel puteți avea cu ușurință toate informațiile de pe cardurile de pe computer.
  • Nu lăsa cărțile de vizită care ți se dau să se îngroape fără a le procesa. Trimiteți-le sau scrieți datele care vă interesează cel puțin o dată pe săptămână, înainte de a uita cine ați întâlnit și motivele pentru care acest contact poate fi important.
  • Dacă doriți să aflați mai multe despre contactele dvs. de afaceri decât numele și numerele de telefon, căutați un program de calculator proiectat să gestioneze informațiile despre clienți sau de contact.

  avertismente

  • Dacă vă păstrați contactele pe computer, faceți copii de rezervă în mod regulat, astfel încât să nu pierdeți informații în cazul în care calculatorul sau hard diskul nu reușesc. Dacă este posibil, automatizați această copie de rezervă.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se tipăresc cărțile de vizită individualeCum se tipăresc cărțile de vizită individuale
  Cum să faci cărți de schimb pentru artiștiCum să faci cărți de schimb pentru artiști
  Cum să comandați portofelulCum să comandați portofelul
  Cum să citești cărți buneCum să citești cărți bune
  Cum să scapi de cărțile vechiCum să scapi de cărțile vechi
  Cum se formează un ceas de cartierCum se formează un ceas de cartier
  Cum să stabiliți contacteCum să stabiliți contacte
  Cum să faci un eveniment de succes pentru a stabili o rețea de contacteCum să faci un eveniment de succes pentru a stabili o rețea de contacte
  Cum se tipăresc cărțile de vizităCum se tipăresc cărțile de vizită
  Cum de a da o călătorie de vacanță ca un cadouCum de a da o călătorie de vacanță ca un cadou
  » » Cum să organizați cărți de vizită

  © 2011—2020 ertare.com