Cum să organizați cupoane

Cupoanele reprezintă o modalitate simplă și neprețuită de a economisi bani la achiziții și pot fi găsite în majoritatea ziarelor de duminică și site-uri web specializate care oferă cupoane online. Putem găsi cupoane care variază de la reduceri la achizițiile de alimente la alții aplicate produselor sau magazinelor specifice. Când ați stocat un număr mare de cupoane, este necesar să le organizați astfel încât să puteți găsi unul pe care îl căutați atunci când aveți nevoie de el. Dacă acestea sunt organizate în mod corespunzător, veți putea afla ce cupoane puteți aplica într-un anumit magazin sau care vă oferă posibilitatea de a profita de acestea pentru a economisi mai mult. Aflați cum să organizați eficient cupoanele pentru a economisi timp și bani.

pași

Metoda 1
Sistemul organizației tale

Imaginea intitulă Organizați cupoanele Pasul 1
1
Utilizează o metodă de organizare simplă. Nu trebuie să aveți un sistem complicat de organizare a cupoanelor. Puteți chiar găsi că este inutil și chiar dificil să folosiți un dulap de depozitare (sau orice alt sistem pe care îl utilizați). Utilizați ceva pe care îl aveți deja acasă, nu cheltuiți bani pentru a economisi bani.
 • Utilizați o geantă de blocare cu fermoar și agrafe de hârtie. Dacă nu vă place ideea, puteți utiliza și o cutie de încălțăminte. Acordarea unei noi utilizări acelei casete este, de asemenea, mai ecologică.
 • Imaginea intitulă Organizați cupoanele Pasul 2
  2
  Utilizați un dulap de fișiere de tip acordeon. Acestea vin cu secțiuni individuale care vă reduc munca la jumătate. Puteți plasa etichete pe fiecare separator, indicând sistemul de fișiere care se potrivește cel mai bine nevoilor sau preferințelor dvs.
 • Dulapurile de fișiere de tip acordeon pot fi găsite într-o varietate de forme și culori - unele sunt din material plastic și pot fi pliate, iar altele sunt mai mult ca o cutie. Cumpărați unul care se potrivește cu volumul cupoanelor pe care le aveți și care sunt nevoile dumneavoastră.
 • Utilizați un mic dulap de depozitare pentru poșetă sau geantă de mână. În acest fel, atunci când mergeți la magazin, nu veți mai purta toate cupoanele, ci doar cele de care aveți nevoie.
 • Partea negativă a unui sistem de tip acordeon este accesibilitatea cupoanelor. Deoarece cupoanele sunt stivuite unul peste celălalt în cadrul fiecărei categorii, este dificil să le vedeți și adesea se lipesc una de cealaltă.
 • Imaginea intitulă Organizați cupoanele Pasul 3
  3
  Investiți într-un dosar de fișiere. Este una dintre cele mai populare metode de organizare a cupoanelor. Cu mai multe cupoane, ele se extind aproape tot ce aveți nevoie. Dacă într-adevăr tăiați și primiți mai multe cupoane, obțineți un fișier de 3 "și 5", cele care sunt 1 "nu vor fi utile.
 • Utilizați coli de colecție. Aceste foi păstrează toate cupoanele separat și ușor de văzut. Puteți găsi aceste foi în magazinele de jucării, magazine de specialitate, hobby-uri sau magazine de sport.
 • Acest tip de organizator de cupoane vă permite să vă păstrați cupoanele, astfel încât să le puteți revizui cu ușurință, manual, când trebuie să le luați în magazin. Dezavantajul acestui sistem este că dulapul de depozitare necesită spațiu.
 • Imaginea intitulă Organizați cupoanele Pasul 4
  4
  Cumpărați un "cuponizor". Deoarece cupoanele au devenit atât de populare, multe produse și companii au apărut. Acum puteți găsi dispozitive mici, a căror funcție este "organizarea cupoanelor"
 • Cele mai multe „cuponizadores“ au pagini pentru a face liste de cumpărături, o secțiune pentru cupoane de depozitare, o secțiune pentru a urmări cupoane, foarfece cu vârful rotunjit, și un caz să-l transporta.
 • Imaginea intitulă Organizați cupoanele Pasul 5
  5
  Aveți tot ce aveți nevoie la îndemână. În mod surprinzător, această lume a cupoanelor nu este doar despre colectarea și utilizarea cupoanelor. Veți avea nevoie de mai mult decât un sistem pentru a obține cele mai multe din ea. Este un stil de viață și veți avea nevoie de tot ce este necesar pentru ao face cât mai simplu posibil.
 • Păstrați foarfecele împreună cu sistemul dvs. de organizare a cupoanelor. În caz contrar, acestea ar putea fi pierdute dacă un coleg de cameră sau o rudă le plasează în altă parte. De asemenea, este important să aveți hârtie și creion la îndemână, este posibil să aveți nevoie să scrieți o listă de cumpărături, să luați note cu privire la depozitare sau să planificați mese.
 • Metoda 2
  Cum să comandați

  Imaginea intitulă Organizați cupoanele Pasul 6
  1
  Ordonați-le după categorie. Chiar dacă decideți să sortați după categorie, există încă loc de manevră. Categoriile dvs. pot fi oricare dintre dvs. alegeți, de exemplu culoarul (secțiunea magazinului în care se află produsul), tipul de produs sau cât de des vă cumpărați.
  • Câteva exemple ar putea fi: "lactate / congelate," "produse din hârtie / produse de curățat" și o categorie dedicată băuturilor și gustărilor. Utilizarea acestei metode pentru a organiza cupoanele vă va permite să vă concentrați asupra unei categorii de produse dacă călătoriți în supermarket doar pentru câteva articole.
  • În cazul în care cupoanele dvs. sunt comandate de culoar, este mai puțin probabil să uitați elemente importante din lista dvs. Gândiți-vă la modul în care conduceți supermarketul atunci când vă organizați.
 • Imaginea intitulă Organizați cupoanele Pasul 7
  2


  Ordonați-le după magazin. Dacă aveți un grup de magazine frecvent frecvent, aceasta ar putea fi cea mai bună metodă pentru dvs. Dacă stați duminică dimineața cu ziarul, este suficient de ușor să priviți anunțurile pentru fiecare dintre aceste magazine și, dacă există cupoane, să le depuneți.
 • Această metodă, în general, ar trebui utilizată numai dacă numărul de magazine pe care le frecventezi este mai mare decât numărul de cupoane utilizate în fiecare magazin. Dacă nu, veți termina plasarea a 50 de cupoane în fiecare secțiune și va fi mult mai greu pentru dvs. să găsiți cele de care aveți nevoie la un moment dat.
 • Imaginea intitulă Organizați cupoanele Pasul 8
  3
  Ordonați-le în ordine alfabetică. Puteți face acest lucru după marca sau tipul de produs. Aceasta poate face căutarea mai ușoară dacă cumpărați un anumit produs. Cu toate acestea, acest tip de comandă poate fi un pic mai complicat dacă aveți mai multe cupoane.
 • Este posibil să aveți nevoie de mai multe diviziuni în organizator. Dacă încercați să utilizați această metodă, va trebui să vă perfecționați sistemul adăugând mai mult spațiu pentru cele mai comune litere și să eliminați cele care nu sunt utilizate.
 • Imaginea intitulă Organizați cupoanele Pasul 9
  4
  Comanda în funcție de data de expirare a cupoanelor. Dacă doriți să obțineți mai mult din banii dvs., veți încerca să utilizați toate cupoanele înainte de a expira. În plus, organizarea acestora în funcție de data efectivă vă va permite să planificați mese în vederea economisirii de bani prin utilizarea cupoanelor.
 • Principalul dezavantaj al acestui sistem este că, uneori, valabilitatea cupoanelor este foarte lung, și care pot face sa te termina acumularea o mulțime de cupoane ce în ce mai dificil de verificat.
 • Imaginea intitulă Organizați cupoanele Pasul 10
  5
  Decideți dacă doriți să tăiați cupoanele sau nu. Fie că arăți bine sau nu toată întreaga foaie cu cupoanele sau le tăiați la o dimensiune mai mică sau individual. Unii fanatici ai cupoanelor asigură că arhivarea întregii frunze sau a inserției ziarului le economisește timp și, prin urmare, bani. Alții spun că este foarte voluminos și nu are sens. Decideți ce credeți cel mai bine.
 • Profesioniștii nu taie: nu vă tăiați cupoane nu se va folosi, și nu petrece timpul de tăiere ceva care se va sfârși prin a arunca departe și nici nu va arunca cupoane pe care inițial crezut că nu s-ar purta, dar acum au găsit o afacere minunată pe că puteți să-l utilizați și să vă doriți să aveți
 • Există, de asemenea, contra. Veți petrece mai mult timp pregătindu-vă să mergeți la cumpărături, deoarece va trebui să reduceți în acel moment cupoanele de care veți avea nevoie. De asemenea, dacă aveți, de asemenea, cupoane în vrac, cum ar fi cele care sunt imprimate, sau ajunge să plătească în anumite magazine, va trebui, de asemenea, pentru a păstra file pe ele și nu sunt pierdute în mijlocul inserțiilor trebuie să le aibă. În plus, cum este foarte probabil ca cupoanele inserției să aibă date diferite, este posibil să fiți nevoit să o depuneți pentru o perioadă lungă de timp.
 • Metoda 3
  Mențineți sistemul dvs.

  Imaginea intitulă Organizați cupoanele Pasul 11
  1
  Deplasați-vă la eliminarea cupoanelor care au expirat. Va trebui să rumați prin loturi și o mulțime de anunțuri dacă nu vă curățați în mod regulat dulapul de depozitare. Pe măsură ce expiră cupoanele, aruncați-le pe cele pe care nu le-ați utilizat, astfel că veți plăti mai puțin și veți avea mai multe șanse să realizați ce produse nu cumpărați.
  • Separați puțin timp în fiecare săptămână să colectați cupoanele, să le organizați și să renunțați la cele care nu merită. A transforma-o într-o rutină vă va ajuta să fiți organizați. Cea mai obișnuită este să o faceți în zilele de sâmbătă și duminică dimineața, deoarece acestea sunt zilele când apar mai multe cupoane.
  • Trimiteți cupoanele deja expirate soldaților. Aceștia pot utiliza cupoanele chiar până la șase luni de la data expirării lor.
 • Imaginea intitulă Organizați cupoanele Pasul 12
  2
  Comparați prețurile din magazinul alimentar. Când vă obișnuiți să faceți acest lucru, vă va beneficia, deoarece veți ști ce prețuri de bază sunt. Prețul cu un cupon de reducere dintr-un magazin poate fi prețul normal de vânzare cu amănuntul dintr-un alt magazin. S-ar putea să ajungeți la acumularea de cupoane cu care nu economisiți cu adevărat bani.
 • Imprimați o foaie de calcul (sau o carte cu prețuri la alimente) când mergeți să investiga prețurile. Notați prețurile produselor pe care le cumpărați cel mai des. Foarte curând, veți învăța să profitați de cele mai bune oferte.
 • Imaginea intitulă Organizați cupoanele Pasul 13
  3
  Învățați să acumulați. Odată ce ați organizat cupoanele după cum ați decis, ce ne spuneți despre acumularea de reduceri? Dacă găsiți cupoane de discount pentru producători și cupoane de magazin, uneori puteți utiliza ambele simultan, dublând astfel economiile.
 • Dacă acest lucru pare corect, separați o secțiune specifică în acest scop. Ar trebui să fie prima secțiune la care te duci dacă încerci să-ți dai seama cât de mulți bani poți salva.
 • sfaturi

  • Creați o secțiune în organizator pentru cupoane specifice unui anumit magazin. Principalele magazine alimentare, precum și lanțurile mari de comerț cu amănuntul oferă de multe ori cupoane de economisire pentru a fi răscumpărate la magazinul dvs. Unele magazine vor accepta și cupoanele altora, verificați politica cupoanelor din magazinele pe care le cumpărați de obicei.
  • Prioritizați cupoanele astfel încât să fiți mai vizibili pe cei care au cea mai apropiată dată de expirare, astfel încât să nu pierdeți posibilitatea de a obține aceste economii.

  surse & referințe bibliografice

  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a face o mare pagina de fanii de cupoane FacebookCum de a face o mare pagina de fanii de cupoane Facebook
  Cum să câștigi tomboleCum să câștigi tombole
  Cum să faci cupoane pentru ziua mameiCum să faci cupoane pentru ziua mamei
  Cum se face o carte de cupoane pentru treburiCum se face o carte de cupoane pentru treburi
  Cum să obțineți formule pentru copii gratuitCum să obțineți formule pentru copii gratuit
  Cum să obțineți machiajul gratuitCum să obțineți machiajul gratuit
  Cum sa faci un buget pentru sarcinaCum sa faci un buget pentru sarcina
  Cum să obțineți un cod de reducere pentru a închiria o mașinăCum să obțineți un cod de reducere pentru a închiria o mașină
  Cum să începeți un site de cupoaneCum să începeți un site de cupoane
  Cum să economisiți bani pe gospodărieCum să economisiți bani pe gospodărie
  » » Cum să organizați cupoane

  © 2011—2020 ertare.com