Cum să operezi o fermă cu flori profitabilă

Poate iti place ideea de a petrece zile întregi într-o seră plin de flori frumoase care emana miroase minunat, dar dacă vrei să trăiești așa, trebuie să fie foarte bine cu mediul de afaceri, de asemenea. Mai jos vă vom oferi câteva sfaturi care vă vor permite să vă bucurați de mirosul de trandafiri (zinnias sau crizanteme) și să câștigați bani în același timp.

pași

Imagine intitulată Deveniți un broker de asigurări de viață Pasul 1
1
Scrieți un plan de afaceri detaliat și examinați-l cu cel puțin două persoane care au deja succes în afaceri.
 • Imagine intitulată Deveniți un tutore de școală de școală Pasul 6
  2
  Trebuie să fiți dispuși să instalați tot ce este disponibil pe piață astăzi. În Statele Unite, evitați "culturile cu bani", cum ar fi trandafiri, garoafe și crizanteme, care sunt cultivate în afara țării în locuri cu forță de muncă și producție prea scăzute pentru a concura.
 • Imagine intitulată Deveniți un profesor de drept Pasul 3
  3
  Găsiți un vid și umpleți-l. Cheia constă în găsirea unei piețe de nișă. Un exemplu sunt florile care nu sunt importate (de exemplu, zinnias, gura de dragoon), pentru că atunci nu veți concura cu angrosiștii care contează florile din întreaga lume. Un alt exemplu este vânzarea de dalii în sere în timpul iernii, deoarece poate fi singura floare care înflorește la acel moment al anului. Vicki Stamback, vânzător de flori, proprietar de afaceri de succes în Oklahoma, recomandă: "Cu cat este mai lunga sa creasca o floare, potentialul de cost al floarei trebuie sa creasca ... Daca vrei cu adevarat sa iesi pe piata, faci ceva ce nu face nimeni altcineva ".
 • Imaginea intitulată Deveniți un analist de credit Pasul 5
  4
  Construiți o bază de clienți
 • Consultați anunțurile din agendă telefonică pentru florariști, care sunt mai uimitoare. Întrebați-le ce este mai dificil pentru ei să obțină la un preț bun.
 • Piețele agricultorilor sunt o posibilitate bună dacă clienții sprijină fermierii locali, dar nu și dacă atrage cumpărători în căutarea unor chilipiruri.
 • Imaginea intitulată Deveniți un Consilier de sănătate mintală licențiat Pasul 7
  5
  Aflați costul de producție al fiecărei flori care iese din afacerea dvs. Va trebui să aveți mai multe sere încălzite, pentru a obține un profit net și ceea ce trebuie să știți cu precizie este cât de mult vă costă și cum florile vândute trebuie să acopere cheltuielile și altceva.


 • Imaginea intitulată Crearea unei singure Proprietăți în Florida Pasul 4
  6
  Stabiliți-vă prețurile. Cât de mult trebuie să câștigi pe pătrat pătrat pentru a avea un punct de echilibru? Trebuie să generați cel puțin de două ori asta. Nu încercați să subestimați prețurile cu ridicata, ci să vă concentrați pe oferirea unui produs de calitate. Verificați publicația următoare pentru o referință: USDA cu ridicata Cut Flower Rapoartele prețurilor
 • Imagine intitulată Deveniți un consultant de îngrijire a frumuseții Mary Kay Pasul 1
  7
  Pune-ți o față în afaceri. Pentru a vă distinge de angrosiști ​​și pentru a dezvolta relații puternice cu clienții dvs., cheia pentru aceasta este consistență. Mulți florariști pot fi sceptici, deoarece producătorii locali tind să apară și să dispară. Asigurați-vă livrările dvs. de încredere pentru a obține o reputație bună și afacerea dvs. va crește.
 • Ar trebui să fii dispus să faci călătorii de urgență la sfârșit de săptămână, dar numai dacă le cumpără suficient pentru a face ca merită.
 • Returnați imediat apelurile telefonice.
 • Lăsați clienții care nu plătesc sau care nu cumpără destule
 • Imagine intitulată Deveniți un tutore de școală de școală Pasul 5
  8
  Închiriază angajați Veți avea nevoie de mai mulți angajați în timpul sezonului estival decât în ​​timpul iernii. Nu încercați să faceți totul singur, dacă doriți ca afacerea să fie profitabilă, trebuie să fie fiabilă și, pentru a fi sigură, veți avea nevoie de ajutor.
 • Imaginea intitulată Deveniți un profesor de drept Pasul 4
  9
  Utilizați rotația culturilor și a îngrășămintelor pentru a crește fertilitatea, rupind astfel ciclurile de dăunători, boli și buruieni. Utilizați metode organice dacă puteți, dar puteți decide să utilizați tratamente chimice dacă o ciumă amenință să distrugă o întreagă recoltă.
 • sfaturi

  • Trebuie să primiți plata florilor de fiecare dată când le liviți. Dacă un client dorește să plătească la fiecare treizeci de zile, permiteți-l numai după ce livrările au fost plătite timp de cel puțin trei luni.
  • Dacă angajați angajați pentru a face livrări, asigurați-vă că le rotiți astfel încât să aveți ocazia să vedeți clienții în mod regulat. Este, de asemenea, o idee bună să mergeți la livrări cu noul angajat timp de câteva săptămâni, astfel încât clienții să se simtă confortabil cu el sau ea.

  avertismente

  • Dacă nu antrenezi pe cineva care să conducă afacerea pentru tine, vacanțele nu sunt o posibilitate, în termeni reali.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci trandafiri fondantCum sa faci trandafiri fondant
  Cum sa faci un aranjament de flori cu o oazaCum sa faci un aranjament de flori cu o oaza
  Cum se face un aranjament într-o vază micăCum se face un aranjament într-o vază mică
  Cum să cumperi flori pentru o înmormântareCum să cumperi flori pentru o înmormântare
  Cum sa faci un parfum de trandafir si lavandaCum sa faci un parfum de trandafir si lavanda
  Cum să adăugați flori proaspete la un tortCum să adăugați flori proaspete la un tort
  Cum sa faci decoratiuni florale pentru deserturiCum sa faci decoratiuni florale pentru deserturi
  Cum să ai grijă de animalele de casă ale florilor taleCum să ai grijă de animalele de casă ale florilor tale
  Cum să plasați o duzină de trandafiri într-un vasCum să plasați o duzină de trandafiri într-un vas
  Cum sa alegi flori pentru o gradinaCum sa alegi flori pentru o gradina
  » » Cum să operezi o fermă cu flori profitabilă

  © 2011—2020 ertare.com