Cum să gestionați cu succes o afacere la domiciliu

Este posibil pentru a construi cu succes o afacere de origine. Nu aveți nevoie de vreo magie specială pentru a face această realitate. Tot ce este necesar este să cunoști ingredientele pentru rețeta de succes. Este la fel de simplu ca pregătirea unei rețete pentru coacerea unui tort. Este simplu, dar nu neapărat ușor. Cu atât de multe oportunități disponibile pentru a începe o afacere la domiciliu, decizia de unde să înceapă poate deveni copleșitoare. Să ne uităm la o mână de ingrediente cheie care vă vor duce în partea de sus a scării succesului.

pași

Imaginea intitulată
1
Faceți un plan solid. Cum vă veți descurca și veți depăși obstacolele care vor apărea în lumea afacerilor? Trebuie să aveți o strategie eficientă.
 • Imaginea intitulată
  2
  Oferiți-vă un produs sau un serviciu care poate fi utilizat în mod regulat de către consumatori, astfel încât să puteți repeta afacerea. Scopul este de a crea o bază de consum pe termen lung pentru a genera un munte de venit rezidual și pasiv.
 • Imaginea intitulată
  3
  Găsiți un instructor sau un mentor care să vă sprijine. Instructorul sau mentorul dvs. trebuie să fie la nivelul la care vă îndreptați. El sau ea vă va ajuta să obțineți accesul la proiectul de succes în industria dvs. particulară. Având un bun mentor va evita greșelile care ar pierde timp și bani.
 • Imaginea intitulată
  4
  Colaborați cu o bună echipă de oameni care au aceleași scopuri ca și dumneavoastră. Acest lucru este deosebit de important în primele luni ale fazei de învățare. Având un grup de sprijin vă va încuraja și puteți învăța și de la alte persoane aflate în aceeași situație.
 • Imaginea intitulată
  5
  Utilizați instrumente eficiente de marketing. De asemenea, va trebui să implementați sisteme de marketing online care pot funcționa pentru dvs. 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână. Unul dintre aceste instrumente este Google Adwords.
 • Imaginea intitulată
  6
  Alegeți o zonă a casei pe care o puteți folosi ca un birou de acasă, care va fi centrul nervos al noii dvs. afaceri. Puteți converti o cameră goală, o magazie sau un garaj, dacă este necesar. Asigurați-vă că achiziționați consumabile separate pentru acasă și afaceri, pentru a descuraja membrii familiei să intre în spațiul dvs. de afaceri pentru a găsi lucrurile de care au nevoie.
 • Imaginea intitulată
  7
  Creați un birou de acasă. Nu este așa de dificilă cum crezi. Fiecare birou de acasă are nevoi diferite, dar sunt necesare câteva lucruri de bază.
 • Veți dori să aveți un mediu curat și fără zgomot, cu un iluminat bun și fără distragere a atenției. Acest lucru vă va ajuta să rămâneți mai concentrată și mai productivă. Veți avea nevoie de un birou și un scaun. Dimensiunea desktopului va depinde de funcția sa. Veți dori un loc pentru a stoca toate informațiile clienților dvs., care pot fi un computer sau un cabinet de fișiere.
 • Comunicații: De asemenea, veți avea nevoie de un telefon, fax, scaner și fotocopiator, conexiune la internet și alte instrumente de comunicare pe care ar trebui să le aveți la îndemână.
 • Spațiu pentru întâlniri și depozitare: dacă, la fel ca majoritatea companiilor de origine, vă veți concentra pe servicii sau produse afiliate, nu va trebui să stocați nimic. Dar dacă intenționați să vindeți și să expediați produse, asigurați-vă că aveți loc pentru a le stoca. Dacă intenționați să aveți întâlniri în afara casei dvs., nu va fi nevoie de o sală de conferințe. Dacă aveți de gând să primiți clienți în casa dvs. și nu aveți o sală de conferințe, asigurați-vă că vă păstrați spațiul curat și ordonat în orice moment.
 • Imaginea intitulată
  8
  Organizați un garderobă de afaceri. Nu trebuie să fii o figurină sau să sari în bancă, dar trebuie să ai o îmbrăcăminte curată și curată, potrivită industriei tale. Asigurați-vă că mirele înainte de a vă imbracat pentru o întâlnire.
 • Imaginea intitulată


  9
  Asigurați-vă că ați cercetat legile și cerințele fiscale în țara dvs. și în jurisdicția dvs. locală. Pregătiți un sistem contabil și pregătiți-vă să angajați un contabil dacă este necesar.
 • Imaginea intitulată
  10
  Separați un moment al zilei de a lucra în afacerea dvs. Planificați zilele în avans, astfel încât să nu vă ispitiți și să ignorați lucrarea într-o anumită zi deoarece nu vă simțiți așa.
 • Imaginea intitulată
  11
  Faceți un plan și completați-l. O listă de articole în așteptare este o modalitate bună de a ține pasul.
 • Imaginea intitulată Operați o afacere de succes bazată pe acasă Pasul 12
  12
  Asigurați-vă că familia dvs. știe că biroul este în afara limitelor și că este o slujbă. Dacă aveți rude, în special copii mici, spuneți-le că vă pot întrerupe numai în caz de urgență. Stabiliți regulile, cum Nu deranjează pe Mami când este la telefon și Nu intri în birou fără să lovești. Nu vorbiți sau nu țipați la copii, la partenerul dvs. sau la câine în timp ce vă aflați într-un apel de afaceri. Primele impresii spun multe.
 • Imaginea intitulată
  13
  Creați rețele cu alte persoane pentru a vă face cunoscută afacerea și a vă inspira de la persoane cu interese similare. Există rețele sociale pe internet și grupuri cu bază locală pentru proprietarii de afaceri.
 • Imaginea intitulată
  14
  Decideți dacă puteți utiliza adresa de domiciliu și numărul dvs. de telefon pentru afaceri sau dacă aveți nevoie de un număr de telefon dedicat și, probabil, de o cutie poștală pentru afacere.
 • Imaginea intitulată
  15
  Trebuie să aveți o adresă de e-mail exclusivă pentru afacerea dvs.
 • Imaginea intitulată
  16
  Creați cărți de vizită și articole de papetărie cu informațiile dvs. de contact, dacă puteți produce materiale tipărite de calitate sau le puteți tipări profesional.
 • sfaturi

  • Găsiți ceva ce vă place să faceți, deci va fi mai distractiv și mai puțin laborios.
  • Amintiți-vă că având o afacere la domiciliu nu înseamnă să nu faceți nimic acasă toată ziua. Pentru a avea o afacere de succes, trebuie să lucrați la ea. Fii creativ și original, și folosește internetul.
  • Veți fi mai de succes dacă veți întreprinde ceva pe care deja îl cunoașteți și vă veți bucura.
  • Faceți o listă de sarcini de făcut în fiecare zi.
  • Obțineți un număr gratuit, astfel încât potențialii parteneri de afaceri sau clienții să vă poată lăsa mesajele. Este o modalitate mai bună de a vă controla timpul.
  • Creați un birou sau un spațiu doar pentru afaceri. Aceasta vă va economisi timp și veți ști mereu unde vor fi lucrurile.
  • Trebuie să fiți dispus să investiți ceva timp pentru a crește, a învăța, a trăi și a da naștere afacerii dvs.
  • Acesta nu este un E-M-P-L-E-O în care marcați și ieșiți. Va trebui să petreceți mai mult de 8 ore pe zi de lucru.
  • Deși toate aceste lucruri sunt importante, trebuie să vă amintiți că cel mai important ingredient cheie este dumneavoastră!

  avertismente

  • Luați în considerare o cutie poștală pentru a evita divulgarea adresei casei dvs.
  • Protejați-vă și obțineți o identificare de la Departamentul de Finanțe în numele afacerii dvs. Acest lucru va evita furnizarea de date cu caracter personal.
  • Dacă afacerea dvs. vă cere să investiți în calculatoare sau în alte echipamente scumpe, luați în considerare actualizarea asigurării de origine, instalarea alarmei, obținerea unui card de credit cu protecția consumatorului.
  • Când sunteți acasă, rezistați tentației de a căuta mâncare sau de a vă spăla hainele.
  • Luați în considerare posibilitatea de a avea un telefon diferit pentru afaceri, pentru a evita pierderea apelurilor care ar putea obține bani.
  • Majoritatea orașelor au coduri despre publicitatea cu postere în zonele rezidențiale. Evitați amenzi și întrebați înainte de a face o greșeală costisitoare.
  • Asigurați-vă că aveți orice licență de afaceri necesară în orașul sau în statul dvs. pentru a lucra de acasă.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să începeți o campanie de plată pe clic cu succesCum să începeți o campanie de plată pe clic cu succes
  Cum să începeți o afacere de familie în MexicCum să începeți o afacere de familie în Mexic
  Cum să cumpărați o afacere fără baniCum să cumpărați o afacere fără bani
  Cum să vă bucurați de cliențiCum să vă bucurați de clienți
  Cum să dezvoltați o afacere turisticăCum să dezvoltați o afacere turistică
  Cum să conduci o afacere de amenajare a teritoriuluiCum să conduci o afacere de amenajare a teritoriului
  Cum să începeți o afacere (pentru copii)Cum să începeți o afacere (pentru copii)
  Cum să începeți o afacere sanitarăCum să începeți o afacere sanitară
  Cum să începeți o afacere onlineCum să începeți o afacere online
  Cum să începeți o afacere webCum să începeți o afacere web
  » » Cum să gestionați cu succes o afacere la domiciliu

  © 2011—2020 ertare.com