Cum să licitați pe eBay

Participarea la o licitație pentru un element pe eBay este un proces destul de simplu, dar poate deveni rapid competitiv dacă sunteți în căutarea unui element popular. Iată un ghid pentru a ști cum să plasați o ofertă și asigurați-vă că sunteți câștigătorul.

pași

Partea 1
Oferta online

Imagine intitulată Ofertă pe eBay Pasul 1
1
Găsiți elementul pe care doriți să-l cumpărați. Căutați în categoriile articolul pe care doriți să-l cumpărați sau utilizați motorul de căutare pentru a găsi ceva specific. Răsfoiți listele și faceți clic pe articolul pe care doriți să-l faceți.
 • Imagine intitulată Ofertă pe eBay Pasul 2
  2
  Verificați detaliile articolului. Examinați și faceți dublu clic pe prețul, condițiile și descrierea generală a produsului, astfel încât să știți exact la ce licitați. Nu luați o decizie doar dacă vă uitați la fotografie, deoarece unii vânzători trișează prin postarea de fotografii false ale articolelor lor.
 • Verificați evaluarea vânzătorului. Evaluările și recenziile lăsate de alți cumpărători vă permit să evaluați dacă merită banii și efortul de achiziție. Un bun agent de vânzări va avea o evaluare între 94 și 100%. Numărul de evaluări ale unui vânzător este, de asemenea, un indicator al popularității, iar un vânzător cu multe evaluări pozitive este o opțiune mai bună decât una cu câteva evaluări pozitive.
 • Imagine intitulată Ofertă pe eBay Pasul 3
  3
  Faceți clic pe butonul "Plasați suma licitată". Aceasta inițiază procesul de licitație. Dacă nu sunteți înregistrat pe eBay, vă pot cere să vă înregistrați acum.
 • Dacă nu aveți un cont eBay, va trebui să creați unul. Conturile sunt gratuite, având unul care vă permite să monitorizați ofertele și comenzile în curs.
 • Scrieți oferta maximă. Oferta dvs. maximă reprezintă cea mai mare sumă de bani pe care sunteți dispus să o plătiți pentru un element. Scrieți suma în casetă și faceți clic pe "Continuați".
 • Înțelegeți cum funcționează licitațiile incrementale. Pentru a vă asigura că cumpărătorii obțin elementul pe care îl doresc pentru cel mai mic preț, eBay utilizează un sistem numit licitație automată incrementală. Oferta dvs. inițială va fi egală cu suma minimă solicitată de vânzător. Dacă suma licitată maximă este mai mare decât acest minim, eBay va crește automat suma licitată cu incremente prestabilite. Acest proces va continua până când suma licitată maximă va fi atinsă.
 • Oferiți numai pentru un element pe care sunteți dispus să îl cumpărați. Conform eBay, fiecare oferta pe care o faci este considerata un contract de licitatie. Din acest motiv, este esențial să licitați numai pentru un element pe care într-adevăr intenționați să îl cumpărați.
 • Oferiți numai suma pe care sunteți dispus să o plătiți. Deși puteți primi articolul la un preț mai mic decât oferta maximă, trebuie să fiți întotdeauna pregătit să vă plătiți oferta maximă. Din nou, licitarea pe eBay este considerată un contract de licitație și vi se va solicita să plătiți suma maximă dacă acest preț este atins în timpul licitației.
 • Nu licitați pe două elemente egale în același timp. Dacă câștigați ambele licitații, veți fi obligat să plătiți pentru ambele articole. Cu excepția cazului în care doriți să faceți același lucru de două ori, trebuie doar să licitați la o licitație și să așteptați să se încheie înainte de a încerca să licitați din nou pentru un element identic.
 • Creșteți oferta maximă, dacă doriți. Dacă decideți să plătiți un pic mai mult pentru un element, puteți mări suma licitată maximă prin plasarea unei alte sume în suma licitată maximă.
 • Cunoașteți limitele licitațiilor retractabile. Există doar câteva cazuri rare care vă permit să vă retrageți oferta inițială. Dacă ați introdus accidental o sumă greșită de bani, puteți reintroduce imediat suma corectă pentru a remedia eroarea. Dacă descrierea elementului a fost modificată semnificativ după ce ați făcut oferta și nu puteți contacta vânzătorul, puteți să vă retrageți oferta.
 • Imagine intitulată Ofertă pe eBay Pasul 4
  4
  Examinați și confirmați oferta. Verificați dacă suma licitată maximă este corectă și faceți clic pe "Confirmați suma licitată" pentru a o aproba.
 • Partea 2
  Oferta de pe dispozitivul dvs. mobil

  Imaginea intitulată Ofertă pe eBay Pasul 5
  1
  Accesați site-ul mobil eBay utilizând telefonul mobil. Versiunea mobilă a acestui site este gratuită și funcționează pe orice telefon inteligent și îl puteți găsi la această adresă https://mobileweb.ebay.com
  • Procesul de localizare a unui element și de a face o ofertă este, în esență, același, atât pe telefonul mobil cât și pe computer. Singura diferență este că în versiunea mobilă a eBay este formatată vizual astfel încât să poată fi mai accesibilă de pe telefonul mobil.
  • De asemenea, puteți accesa eBay descărcând aplicația pentru telefonul dvs. mobil. Puteți descărca aplicația gratuit pentru aproape toate tipurile de telefoane inteligente. Aspectul poate varia diferit de versiunea web, dar puteți utiliza și aplicația pentru a căuta articole și a face licitații, în mod obișnuit.
 • Imagine intitulată Ofertă pe eBay Pasul 6
  2
  Găsiți articolul potrivit. Dacă utilizați versiunea mobilă, tastați descrierea articolului în bara de căutare din pagina principală, ca de obicei apăsând lupa pentru a începe căutarea.
 • Selectați opțiunea "Căutați categorii" situată sub bara de căutare din ecranul de întâmpinare, dacă nu căutați un anumit element și doriți să aruncați o privire prin categoriile de produse.
 • Dacă utilizați aplicația mobilă, aplicați aceeași tehnică. Bara de căutare va fi localizată în partea de sus a ecranului inițial al aplicației, de obicei în colțul din dreapta sus sau în centrul din partea de sus, în funcție de versiunea aplicației pe care o aveți. Opțiunea "Căutați categorii" va fi, de asemenea, afișată în ecranul inițial, dar este de obicei situată sub căutările salvate sau preferate.
 • Imagine intitulată Ofertă pe eBay Pasul 7
  3


  Observați detaliile articolului. Asigurați-vă că aveți o înțelegere a descrierii produsului, a prețului și a condiției. Deoarece ofertele oferite de eBay sunt considerate contracte de licitație, este esențial să înțelegeți exact la ce licitați, înainte de a face oferta.
 • Observați evaluarea vânzătorului. Un vânzător sigur va avea un rating de aproape 94% sau mai mare. Un vânzător cu mai multe evaluări este, de asemenea, mai popular și mai fiabil decât unul cu puține.
 • Imaginea intitulată Ofertă pe eBay Pasul 8
  4
  Selectați "Plasați oferta" Acest buton este același atât pentru versiunea mobilă, cât și pentru aplicația eBay. Aceasta inițiază procesul de licitație.
 • Înscrieți-vă sau creați un cont. Dacă utilizați aplicația mobilă, probabil că veți fi deja înregistrată. Dacă utilizați versiunea mobilă a site-ului prin căutarea pe internet a telefonului mobil, este posibil să nu fiți înregistrat în acest moment.
 • Alegeți oferta maximă. Atingeți cu ajutorul degetului caseta de licitare pentru ao evidenția și apoi utilizați tastatura de pe ecran pentru a introduce numărul. Suma licitată maximă este suma maximă absolută pe care sunteți dispus să o plătiți. Selectați butonul "Continuare" după ce ați terminat de scris.
 • Oferta dvs. va începe cu cea mai mică sumă posibilă. Datorită sistemului de licitații incrementale oferit de eBay, oferta dvs. va continua să crească pe măsură ce ceilalți cumpărători fac oferta dvs., până la atingerea sumei maxime.
 • Faceți doar oferte pe care sunteți dispus să le plătiți. O ofertă este un contract de licitație. Ca urmare, trebuie doar să faceți ofertele de produse pe care le doriți cu adevărat, iar suma licitată maximă trebuie să fie o sumă pe care sunteți dispus să o plătiți. Puteți oricând să încărcați suma licitată maximă prin plasarea unei alte oferte cu o sumă mai mare în articol.
 • Nu plănuiți să vă retrageți oferta. Singura modalitate prin care eBay vă permite să retrageți oferta dvs. este dacă ați introdus greșit o sumă greșită și ați corectat suma imediat sau dacă descrierea articolului sa modificat drastic după ce ați făcut oferta inițială.
 • Imagine intitulată Ofertă pe eBay Pasul 9
  5
  Confirmați oferta dvs. Verificați din nou suma maximă pe care sunteți dispus să o plătiți, pentru a vă asigura că este în regulă și utilizați degetul pentru a apăsa butonul care spune "Confirmați oferta".
 • Imagine intitulată Ofertă pe eBay Pasul 10
  6
  Așteptați notificările Dacă utilizați aplicația mobilă eBay în loc de site-ul web, ei vă vor trimite notificări de fiecare dată când cineva vă depășește oferta.
 • Partea 3
  Strategii de licitație reușite

  Imagine intitulată Ofertă pe eBay Pasul 11
  1
  Scrieți oferta maximă cu câteva cenți suplimentare incluse. De exemplu, dacă suma licitată maximă ar fi de 50 USD, plasați suma licitată maximă la 50,11 USD.
  • Majoritatea oamenilor fac oferte în număr întreg. Multe licitatii pe eBay sunt castigate de cativa centi. Dacă altcineva a corespuns ofertei tale de 50 $, probabil că suma licitată maximă a fost de 50 USD. Plasând suma de 50,11 USD ca ofertă maximă, suma licitată va depăși în mod automat suma licitată a concurentului dvs.
 • Imagine intitulată Ofertă pe eBay Pasul 12
  2
  Așteptați până în ultimul moment. Cele mai eficiente oferte sunt plasate în ultimele 10 secunde ale licitației.
 • Dacă ați plasat suma licitată maximă cu mult timp în avans, poate începe un război de licitare, în care doi sau mai mulți cumpărători măresc în mod constant prețul. Chiar dacă suma licitată maximă este mai mare decât cea a altui cumpărător. Cealaltă persoană are posibilitatea de a-și ridica oferta maximă odată ce a fost atinsă.
 • Imaginea intitulată Ofertă pe eBay Pasul 13
  3
  Deschideți două ferestre ale browserului dvs. de internet. Monitorizați procesul licitației într-o fereastră și plasați suma licitată.
 • Introduceți oferta maximă în a doua fereastră și faceți clic pe "Plasați oferta". Nu faceți clic pe "Confirmare licitare" încă, dar asigurați-vă că butonul este vizibil.
 • În prima fereastră, reîmprospătați pagina apăsând butonul f5 sau Ctrl + R. Actualizați pagina la fiecare câteva secunde pentru a vedea modificările curente ale prețurilor.
 • Țineți cele două ferestre deschise unul față de celălalt, dacă este posibil. Schimbarea ferestrei poate duce la pierderea multor secunde valoroase.
 • Alegeți a doua fereastră, cu oferta dvs. plasată în ultimele 10 sau 15 secunde. Dați clic pe "Confirmați oferta" pentru a plasa ultima dvs. ofertă. Făcând acest lucru la sfârșitul licitației, va fi mai dificil pentru ceilalți concurenți să plaseze o ofertă mai mare înainte de încheierea licitației.
 • sfaturi

  • Rețineți că este posibil să nu câștigați licitația, chiar dacă ați oferit suma licitată mai mare, dacă vânzătorul are un preț de rezervă ascuns, care este mai mare decât suma licitată. Un preț de rezervă este un preț minim al unui element care rămâne ascuns pentru potențialii cumpărători. Dacă prețul este stabilit la 20 USD, iar suma licitată maximă a fost de 18 USD, nu puteți cumpăra articolul și oferta dvs. a fost cea mai mare.
  • Aveți un card de credit valabil la îndemână, dacă intenționați să faceți o ofertă de peste 15.000 $. Nu va fi efectuată nicio plată în cardul dvs. decât dacă câștigați licitația, dar trebuie să introduceți numărul cardului dvs., astfel încât vârsta și gravitatea dvs. să fie verificate.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se determină valoarea de revânzare a unui computerCum se determină valoarea de revânzare a unui computer
  Cum să începeți pe eBayCum să începeți pe eBay
  Cum să începeți o afacere pe EbayCum să începeți o afacere pe Ebay
  Cum puteți seta prețul articolelor dvs. pe eBayCum puteți seta prețul articolelor dvs. pe eBay
  Cum să finalizați un anunț eBay în avansCum să finalizați un anunț eBay în avans
  Cum puteți salva căutările pe eBayCum puteți salva căutările pe eBay
  Cum să faceți publicitate eficientă pe eBayCum să faceți publicitate eficientă pe eBay
  Cum se face o plângere în PayPalCum se face o plângere în PayPal
  Cum de a face o achiziție inteligentă pe eBayCum de a face o achiziție inteligentă pe eBay
  Cum se face o listă de articole pe eBayCum se face o listă de articole pe eBay
  » » Cum să licitați pe eBay

  © 2011—2020 ertare.com