Cum să obțineți un card de debit

Cardurile de debit funcționează ca și carduri de credit, cu excepția cazului în care sunt conectate la contul de verificare și banii sunt deduse automat din acel cont de fiecare dată când efectuați o achiziție. În cazul cardurilor de debit standard, nu se efectuează o verificare a creditului și, deoarece aveți nevoie de un cod PIN pentru ao utiliza, tranzacțiile dvs. sunt relativ sigure. De asemenea, aceste carduri ușurează gestionarea contului dvs., deoarece vă puteți monitoriza tranzacțiile online. Notă: acest lucru se aplică Statelor Unite

pași

Metoda 1
Deschideți un cont de verificare

Imaginea intitulată Obțineți un card de debit Pasul 1
1
Colectați-vă informațiile personale. Pentru a deschide un cont, trebuie să aveți niște informații personale înainte de a merge la bancă. De exemplu, vor avea nevoie de numărul dvs. de securitate socială. În plus, trebuie să prezentați permisul de conducere și să vă puteți reciti din memorie numărul, data eliberării și data de expirare. De asemenea, veți avea nevoie de informațiile dvs. actuale despre angajare, precum și de locul de muncă anterior, dacă ați lucrat în postul dvs. curent pentru mai puțin de un an. De asemenea, trebuie să furnizați o adresă de e-mail validă.
 • Imaginea intitulată Obțineți un card de debit Pasul 2
  2
  Solicitați un cont de verificare Pentru a deschide un cont, trebuie să completați cererea băncii la alegere. Trebuie să cereți un formular de cerere de la managerul sucursalei locale. Apoi, trebuie să specificați dacă doriți un cont individual sau comun. Completați aplicația cu informațiile pe care le-ați colectat. Asigurați-vă că solicitați un card de debit împreună cu contul. După ce ați terminat de completat cererea, semnați-o și dați-o angajatului băncii. Odată ce le-ați revizuit și aprobat, veți avea un cont și veți primi un card.
 • De asemenea, puteți deschide un cont comun cu o altă persoană. Dacă doriți să faceți acest lucru, trebuie să aveți toate informațiile pe care le-ați adunat despre dvs. și despre cealaltă persoană.
 • În anumite ocazii, banca vă va cere să faceți o depunere de bani sau un cec pentru a deschide contul.
 • De asemenea, puteți deschide un cont online. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să completați aplicația virtuală, care va fi primită de către bancă spre aprobare.
 • Imaginea intitulată Obțineți un card de debit Pasul 3
  3
  Activați-vă cardul. Dacă deschideți un cont personal, puteți primi cardul imediat. Pentru a vă activa cardul, trebuie mai întâi să alegeți un număr PIN. Asigurați-vă că alegeți un număr care nu este legat de dvs. și care nu este ușor de ghicit. De asemenea, trebuie să vă asigurați că vă puteți aminti, deoarece veți avea nevoie de codul PIN de fiecare dată când utilizați cardul. Odată ce ați ales codul PIN, casierul vă va face să vă mișcați cardul într-un POS și acesta va fi activat.
 • Utilizați întotdeauna un cod PIN, chiar dacă banca vă oferă posibilitatea de a nu face acest lucru, deoarece acest număr face ca cardul dvs. să fie mai sigur.
 • Codul dvs. PIN nu trebuie să fie numărul dvs. de securitate socială, ziua de naștere, numărul de telefon sau adresa. Nu faceți o copie scrisă a acestui număr sau nu o partajați cu nimeni altcineva. Dacă cineva utilizează cardul dvs. ocazional, veți fi responsabil de cheltuielile efectuate de persoana respectivă.
 • Metoda 2
  Obțineți un card de debit în alte moduri

  Imaginea intitulată Obțineți un card de debit Pasul 4
  1
  Întrebați-vă banca pentru un card de debit. Dacă aveți deja un cont bancar, puteți obține un card de debit de la bancă. A obține unul este un proces relativ simplu. Trebuie doar să completați o cerere și să o acordați băncii pentru ao obține. Deoarece ați confirmat deja identitatea dvs. cu banca, singurul document de care aveți nevoie este aplicația. Apoi, banca o va revizui și, în funcție de istoricul pe care îl aveți, vă va aproba contul și vă va acorda un card de debit.
  • De obicei, banca vă va trimite cardul prin poștă odată ce cererea dvs. a fost aprobată.
 • Imaginea intitulată Obțineți un card de debit Pasul 5


  2
  Activați-vă cardul. Odată ce ați primit noul card, trebuie să îl activați. De obicei, cardul este activat cu ajutorul unui reprezentant al băncii la filiala locală. În acest pas, veți alege un cod PIN (număr de identificare personal) și veți efectua o tranzacție simplă. Asigurați-vă că alegeți un număr unic care nu este ușor de ghicit, dar ceva ce vă puteți aminti. După ce ați ales codul PIN, trebuie să utilizați acest număr pentru orice tranzacție de debit.
 • Dacă banca vă oferă opțiunea de a utiliza un cod PIN sau nu în tranzacțiile dvs. de debit, alegeți întotdeauna să aveți unul. Acest număr este important pentru securitatea contului dvs.
 • Codul dvs. PIN nu trebuie să fie evident, cum ar fi ziua de naștere, numărul de securitate socială, adresa sau numărul de telefon. Nu scrieți codul PIN sau păstrați-l în portofel sau portofel. Nici nu ar trebui să o împărțiți cu nimeni. Dacă cineva o folosește, este posibil să fiți responsabil de tranzacție, chiar dacă acea persoană nu a avut autorizația de a efectua această achiziție.
 • Imaginea intitulată Obțineți un card de debit Pasul 6
  3
  Luați în considerare solicitarea unei cartele preplătite. Aveți posibilitatea să primiți o cartelă de debit preplătită și reîncărcabilă la supermarketuri, magazine de lux, magazine cu discount și farmacii majore sau puteți să le accesați online. Aceste locuri vând carduri de debit Visa sau MasterCard. Aceste carduri funcționează în mod similar cu debitarea cardurilor legate de alte conturi. Singura diferență este că trebuie să le reîncărcați cu bani, la care veți avea acces doar cu cardul.
 • O problemă cu cartelele preplatite este că, în general, ele necesită o taxă de activare atunci când reîncărcați cardul cu bani pentru prima dată. Cu toate acestea, taxa pentru activare se face o singură dată și nu se produce din nou când cardul este utilizat din nou.
 • Puteți să vă acoperiți fondurile online, personal la un magazin de vânzare cu amănuntul și printr-un depozit direct dintr-un alt cont.
 • Metoda 3
  Utilizați cardul dvs. de debit

  Imaginea intitulată Obțineți un card de debit Pasul 7
  1
  Cumpărați produse într-un magazin. Cardurile de debit utilizează aceleași rețele ca cardurile de credit. Prin urmare, în orice loc unde puteți utiliza un card de credit, puteți utiliza un card de debit. În Statele Unite, acest lucru se întâmplă în majoritatea magazinelor. S-ar putea să trebuiască să-i dați cardul casei pentru al aluneca în POS sau poate o puteți face singur. Introduceți codul PIN pe tastatura numerică și apăsați OK. Verificați suma după ce apare pe ecran și apăsați din nou OK.
  • De asemenea, puteți utiliza cardul dvs. de debit pentru a cumpăra lucruri online. Trebuie doar să aveți numărul cardului, data expirării, codul PIN și codul de verificare care apare pe spatele cardului.
 • Imaginea intitulată Obțineți un card de debit Pasul 8
  2
  Urmăriți soldul. În general, este o idee bună să verificați periodic soldul cardului dvs. online. În acest fel, veți ști mereu cât de mulți bani aveți la dispoziție.
 • Ar putea fi util să vă urmați cumpărăturile, fie prin scrierea acestora pe hârtie, fie prin înregistrarea lor într-un document sau într-o foaie de calcul. Făcând acest lucru, nu veți uita ceea ce ați cumpărat și, în plus, acest lucru va fi util pentru a evita încasarea taxelor de descoperit de cont sau pentru a nu dispune de fonduri suficiente.
 • Imaginea intitulată Obțineți un card de debit Pasul 9
  3
  Monitorizați-vă contul Odată ce începeți să cumpărați și să depuneți bani în contul dvs. bancar, trebuie să vă asigurați că ați verificat tranzacțiile pe extrasele dvs. de cont, pe care le puteți primi prin poștă sau online. Acest lucru vă va ajuta să vă asigurați că toate tranzacțiile au fost efectuate de dvs. Dacă descoperiți ceva neobișnuit sau o operație pe care nu o recunoașteți, contactați banca.
 • Deși fraudarea cu un card de debit este improbabilă din cauza utilizării unui cod PIN, nu este imposibil. Încercați să vă păstrați cardul în permanență. Nu scrieți codul PIN sau lăsați-l pe alții să îl vadă.
 • Dacă vă pierdeți cardul sau dacă acesta este furat, informați imediat banca. Dacă ajungeți la un meniu automat, alegeți opțiunea "raportați un card pierdut sau furat".
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să adăugați o carte de credit în contul dvs. PayPalCum să adăugați o carte de credit în contul dvs. PayPal
  Cum să adăugați bani în PayPalCum să adăugați bani în PayPal
  Cum să adăugați cărți în aplicația Apple WalletCum să adăugați cărți în aplicația Apple Wallet
  Cum să cumperi lucruri pe Amazon fără un card de creditCum să cumperi lucruri pe Amazon fără un card de credit
  Cum să cumpărați online utilizând un card de debitCum să cumpărați online utilizând un card de debit
  Cum se creează un cont PayPalCum se creează un cont PayPal
  Cum să deconectați un cont bancar în VenmoCum să deconectați un cont bancar în Venmo
  Cum să trimiteți bani prin PayPalCum să trimiteți bani prin PayPal
  Cum să faci bani cu cardul de debit PayPalCum să faci bani cu cardul de debit PayPal
  Cum să obțineți un plan de telefonie mobilă fără o verificare de creditCum să obțineți un plan de telefonie mobilă fără o verificare de credit
  » » Cum să obțineți un card de debit

  © 2011—2020 ertare.com